|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
17.4.2008 11:22:08   
liam
hja... mata prav navihana malčka tole vidva...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa držim pesti, da vama rata.

Vidim, da si iz NM... to je blo pred 4 leti tudi moje mestouser posted image , zdaj pa sm štajerka po tanovemuser posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.4.2008 11:25:43   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Naj se vam pridružim,user posted image  ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 user posted image ...

Punce, kar lepo v akcijo user posted image user posted image user posted image .!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in jaz!!! user posted image user posted image user posted image

kolk maš pa stare?

Starejši je 8 let,mlajši pa 5.5...imamo pa dva fanta.Pa vi?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 352
17.4.2008 11:26:49   
sasa78
tudi 2 fanta - v tretje pravim da bo punca???!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
17.4.2008 11:29:11   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: liam

hja... mata prav navihana malčka tole vidva...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa držim pesti, da vama rata.

Vidim, da si iz NM... to je blo pred 4 leti tudi moje mestouser posted image , zdaj pa sm štajerka po tanovemuser posted image .

če si dolenka po srcu - vedno to tudi ostaneš!!!!!  user posted image user posted image user posted image  In tako je tudi prav.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 354
17.4.2008 11:29:57   
witto
Ojla dečve,kak je kaj? No jast sem danes zjutraj opravila 2 iui, in zdaj spet touser posted image  čakanje. To ubija...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.4.2008 11:30:34   
sasa78

Naj se vam pridružim,user posted image  ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 user posted image ...

Punce, kar lepo v akcijo user posted image user posted image user posted image .!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in jaz!!! user posted image user posted image user posted image

kolk maš pa stare?

Tudi 2 fanta . sedaj štartam na punco - user posted image user posted image user posted image user posted image  moj pravi da jih ne zna delat user posted image user posted image user posted image , škoda pa tud poštarja nismo zamenal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 356
17.4.2008 11:30:37   
liam

ja ne vem... sej veš kako pravjo v naših koncih: en ata dela ene sorte otroke...user posted image user posted image user posted image

Upam, da se ti želja uresniči, in bo punčka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 357
17.4.2008 11:33:37   
sasa78

ja ne vem... sej veš kako pravjo v naših koncih: en ata dela ene sorte otroke...user posted image user posted image user posted image

Upam, da se ti želja uresniči, in bo punčka.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Po kitajski karti piše da bo user posted image user posted image user posted image  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 358
17.4.2008 11:34:27   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Ojla dečve,kak je kaj? No jast sem danes zjutraj opravila 2 iui, in zdaj spet touser posted image  čakanje. To ubija...

klepetanje ali čakanje?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 359
17.4.2008 11:36:04   
witto
Čakanje na user posted image , in ugibanje bo ne bo. Še dobro, da smo že čez polovico Aprila

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 360
17.4.2008 11:36:29   
African queen

kolk maš pa stare?

Tudi 2 fanta . sedaj štartam na punco - user posted image user posted image user posted image user posted image  moj pravi da jih ne zna delat user posted image user posted image user posted image , škoda pa tud poštarja nismo zamenal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi hočemo punco,ampak se bojim,da naš oči zna delat le fante user posted image

On je za punco celo že ime izbral.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 361
17.4.2008 11:37:32   
sasa78

kolk maš pa stare?

Tudi mi hočemo punco,ampak se bojim,da naš oči zna delat le fante user posted image

On je za punco celo že ime izbral.

Mi2 tud če bo puca Daša ali Sara, fant pa Anže

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 362
17.4.2008 11:39:04   
African queen

user posted image user posted image user posted image  Po kitajski karti piše da bo user posted image user posted image user posted image  

V upanju,da drži!!!Pri nas pa pokaže,da bo tudi tretji spet fant...user posted image ..pri prvem so zadeli,pri drugem pa ne...no pustimo se presenetiti..

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 363
17.4.2008 11:40:51   
liam
hja sam to zna bit kr kriza... moj je zadnič v hecu celo izjavu, da on je naredu punčko in če ne bo punčka da ne bo podpisu. Potem je sicer reku da se je samo hecau, sam men je vseen kr mal panika, kr vedno ko sma v kaki trgovini z stvarmi za otroke, gleda samo roza barvo stvari, pa samo stvari za punčke...

Neposredna povezava do sporočila: 364
17.4.2008 11:41:28   
African queen
sasa78,kdaj pa ti ne pričakuješ user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 365
17.4.2008 11:43:01   
sasa78

sasa78,kdaj pa ti ne pričakuješ user posted image ?

Na isti datum k ti 30.4. ali 1.5.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 366
17.4.2008 11:43:49   
sasa78

hja sam to zna bit kr kriza... moj je zadnič v hecu celo izjavu, da on je naredu punčko in če ne bo punčka da ne bo podpisu. Potem je sicer reku da se je samo hecau, sam men je vseen kr mal panika, kr vedno ko sma v kaki trgovini z stvarmi za otroke, gleda samo roza barvo stvari, pa samo stvari za punčke...

Ravno obratno . če ne bo fant, ni moje, k jaz znam sam tisto delat k ma orodje user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 367
17.4.2008 11:50:57   
African queen

Ravno obratno . če ne bo fant, ni moje, k jaz znam sam tisto delat k ma orodje user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 368
17.4.2008 11:55:13   
Anonimen

Moj je bil tudi prepričan, da bo punčka. Zato sem raje vprašala za spol, čeprav je bil sprva on proti. In bil je fantek. Sedaj je očijev lubček (ima 13 mesecev). user posted image In v drugo spet tooooolk navija za punčko. Sam jst mam občutek, da bova mela same fante. Bomo videli - najprej moramo drugega otroka najprej naredit. user posted image

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
17.4.2008 11:57:09   
Anonimen

Čakanje na user posted image , in ugibanje bo ne bo. Še dobro, da smo že čez polovico Aprila

Witto, najbolš da gresta kam na dopust, kjer ni interneta in ne prodajajo nosečniških testov. user posted image Verjamem, da ni lahko. Držim pesti, da bo tokrat uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
17.4.2008 12:04:50   
liam
Je že tako, da na spol lahko vplivajo samo moški... kar so prispevali to bodo pa meliuser posted image user posted image user posted image . Meni osebno je čist vseen kaj bova mela, samo da je otrok zdrav. Glede na to, kolko majo eni problemov z zdravjem otrok, si zares želim samo to, da bo vse ok, da bo otročiček zdrav...

Smo pa drugač po moji strani družina deklet. Moja mami ma sestro, ki ma hčerko, jst mam tud še eno sestrico, od mami sestrične majo hčerke... Tk da mamo kot zgleda močne ženske geneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.4.2008 12:28:01   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Witto, najbolš da gresta kam na dopust, kjer ni interneta in ne prodajajo nosečniških testov. user posted image Verjamem, da ni lahko. Držim pesti, da bo tokrat uspelo. user posted image user posted image user posted image

jp
Witto tud jaz mam zalogo testov doma - pa vsake 2 dni kakšnega naredim v upanju na user posted image user posted image ,

sem čist spulena - komi čakam na user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.4.2008 12:31:45   
African queen
sasa78,a ti pa že kr testeke delaš?Kdaj pa naj bi že pokazalo user posted image  ali user posted image ?

Jaz sem do sedaj vedno delala le po izostanku user posted image ,tokrat bi pa kr že zdej...mal sem nestrpnauser posted image ..

Aja,Sara pa je zelooo lepo ime user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 373
17.4.2008 12:37:58   
sasa78

sasa78,a ti pa že kr testeke delaš?Kdaj pa naj bi že pokazalo user posted image  ali user posted image ?

Jaz sem do sedaj vedno delala le po izostanku user posted image ,tokrat bi pa kr že zdej...mal sem nestrpnauser posted image ..

ene 4-5 dni prej pa je bil vedno močan plus - mam velik hormonu - tud zdejle najbrž user posted image user posted image user posted image  me ful razganjauser posted image user posted image user posted image  mam ful energije, sam tm dol me neki nagajauser posted image user posted image , kr na 9 mesecev ne?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 374
17.4.2008 12:44:53   
African queen

ene 4-5 dni prej pa je bil vedno močan plus - mam velik hormonu - tud zdejle najbrž user posted image user posted image user posted image  me ful razganjauser posted image user posted image user posted image  mam ful energije, sam tm dol me neki nagajauser posted image user posted image , kr na 9 mesecev ne?

Hmmm potem moram pa še kar nekaj dni počakat !!!jaz sem pa full utrujena in dva dni nazaj me je full špikal v spodnjem delu trebuha...kaj bi to bilo??prej me nikoli ni,razen med menstruacijo..user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!