Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:22:08
|
|
|
|
liam
|
hja... mata prav navihana malčka tole vidva... Drugače pa držim pesti, da vama rata. Vidim, da si iz NM... to je blo pred 4 leti tudi moje mesto , zdaj pa sm štajerka po tanovem .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:25:43
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen Naj se vam pridružim, ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 ... Punce, kar lepo v akcijo .!!! in jaz!!! kolk maš pa stare? Starejši je 8 let,mlajši pa 5.5...imamo pa dva fanta.Pa vi?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:26:49
|
|
|
|
sasa78
|
tudi 2 fanta - v tretje pravim da bo punca???!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:29:11
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam hja... mata prav navihana malčka tole vidva... Drugače pa držim pesti, da vama rata. Vidim, da si iz NM... to je blo pred 4 leti tudi moje mesto , zdaj pa sm štajerka po tanovem . če si dolenka po srcu - vedno to tudi ostaneš!!!!! In tako je tudi prav.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:29:57
|
|
|
|
witto
|
Ojla dečve,kak je kaj? No jast sem danes zjutraj opravila 2 iui, in zdaj spet to čakanje. To ubija...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:30:34
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen Naj se vam pridružim, ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 ... Punce, kar lepo v akcijo .!!! in jaz!!! kolk maš pa stare? Starejši je 8 let,mlajši pa 5.5...imamo pa dva fanta.Pa vi? Tudi 2 fanta . sedaj štartam na punco - moj pravi da jih ne zna delat , škoda pa tud poštarja nismo zamenal
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:30:37
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 tudi 2 fanta - v tretje pravim da bo punca???!!!! ja ne vem... sej veš kako pravjo v naših koncih: en ata dela ene sorte otroke... Upam, da se ti želja uresniči, in bo punčka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:33:37
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 tudi 2 fanta - v tretje pravim da bo punca???!!!! ja ne vem... sej veš kako pravjo v naših koncih: en ata dela ene sorte otroke... Upam, da se ti želja uresniči, in bo punčka. Po kitajski karti piše da bo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:34:27
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Ojla dečve,kak je kaj? No jast sem danes zjutraj opravila 2 iui, in zdaj spet to čakanje. To ubija... klepetanje ali čakanje?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:36:04
|
|
|
|
witto
|
Čakanje na , in ugibanje bo ne bo. Še dobro, da smo že čez polovico Aprila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:36:29
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen Naj se vam pridružim, ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 ... Punce, kar lepo v akcijo .!!! in jaz!!! kolk maš pa stare? Starejši je 8 let,mlajši pa 5.5...imamo pa dva fanta.Pa vi? Tudi 2 fanta . sedaj štartam na punco - moj pravi da jih ne zna delat , škoda pa tud poštarja nismo zamenal Tudi mi hočemo punco,ampak se bojim,da naš oči zna delat le fante On je za punco celo že ime izbral.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:37:32
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen Naj se vam pridružim, ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 ... Punce, kar lepo v akcijo .!!! in jaz!!! kolk maš pa stare? Starejši je 8 let,mlajši pa 5.5...imamo pa dva fanta.Pa vi? Tudi 2 fanta . sedaj štartam na punco - moj pravi da jih ne zna delat , škoda pa tud poštarja nismo zamenal Tudi mi hočemo punco,ampak se bojim,da naš oči zna delat le fante On je za punco celo že ime izbral. Mi2 tud če bo puca Daša ali Sara, fant pa Anže
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:39:04
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 tudi 2 fanta - v tretje pravim da bo punca???!!!! ja ne vem... sej veš kako pravjo v naših koncih: en ata dela ene sorte otroke... Upam, da se ti želja uresniči, in bo punčka. Po kitajski karti piše da bo V upanju,da drži!!!Pri nas pa pokaže,da bo tudi tretji spet fant... ..pri prvem so zadeli,pri drugem pa ne...no pustimo se presenetiti..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:40:51
|
|
|
|
liam
|
hja sam to zna bit kr kriza... moj je zadnič v hecu celo izjavu, da on je naredu punčko in če ne bo punčka da ne bo podpisu. Potem je sicer reku da se je samo hecau, sam men je vseen kr mal panika, kr vedno ko sma v kaki trgovini z stvarmi za otroke, gleda samo roza barvo stvari, pa samo stvari za punčke...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:41:28
|
|
|
|
African queen
|
sasa78,kdaj pa ti ne pričakuješ ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:43:01
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen sasa78,kdaj pa ti ne pričakuješ ? Na isti datum k ti 30.4. ali 1.5.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:43:49
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam hja sam to zna bit kr kriza... moj je zadnič v hecu celo izjavu, da on je naredu punčko in če ne bo punčka da ne bo podpisu. Potem je sicer reku da se je samo hecau, sam men je vseen kr mal panika, kr vedno ko sma v kaki trgovini z stvarmi za otroke, gleda samo roza barvo stvari, pa samo stvari za punčke... Ravno obratno . če ne bo fant, ni moje, k jaz znam sam tisto delat k ma orodje
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:50:57
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: liam hja sam to zna bit kr kriza... moj je zadnič v hecu celo izjavu, da on je naredu punčko in če ne bo punčka da ne bo podpisu. Potem je sicer reku da se je samo hecau, sam men je vseen kr mal panika, kr vedno ko sma v kaki trgovini z stvarmi za otroke, gleda samo roza barvo stvari, pa samo stvari za punčke... Ravno obratno . če ne bo fant, ni moje, k jaz znam sam tisto delat k ma orodje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam hja sam to zna bit kr kriza... moj je zadnič v hecu celo izjavu, da on je naredu punčko in če ne bo punčka da ne bo podpisu. Potem je sicer reku da se je samo hecau, sam men je vseen kr mal panika, kr vedno ko sma v kaki trgovini z stvarmi za otroke, gleda samo roza barvo stvari, pa samo stvari za punčke... Moj je bil tudi prepričan, da bo punčka. Zato sem raje vprašala za spol, čeprav je bil sprva on proti. In bil je fantek. Sedaj je očijev lubček (ima 13 mesecev). In v drugo spet tooooolk navija za punčko. Sam jst mam občutek, da bova mela same fante. Bomo videli - najprej moramo drugega otroka najprej naredit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Čakanje na , in ugibanje bo ne bo. Še dobro, da smo že čez polovico Aprila Witto, najbolš da gresta kam na dopust, kjer ni interneta in ne prodajajo nosečniških testov. Verjamem, da ni lahko. Držim pesti, da bo tokrat uspelo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 12:04:50
|
|
|
|
liam
|
Je že tako, da na spol lahko vplivajo samo moški... kar so prispevali to bodo pa meli . Meni osebno je čist vseen kaj bova mela, samo da je otrok zdrav. Glede na to, kolko majo eni problemov z zdravjem otrok, si zares želim samo to, da bo vse ok, da bo otročiček zdrav... Smo pa drugač po moji strani družina deklet. Moja mami ma sestro, ki ma hčerko, jst mam tud še eno sestrico, od mami sestrične majo hčerke... Tk da mamo kot zgleda močne ženske gene
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 12:28:01
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: witto Čakanje na , in ugibanje bo ne bo. Še dobro, da smo že čez polovico Aprila Witto, najbolš da gresta kam na dopust, kjer ni interneta in ne prodajajo nosečniških testov. Verjamem, da ni lahko. Držim pesti, da bo tokrat uspelo. jp Witto tud jaz mam zalogo testov doma - pa vsake 2 dni kakšnega naredim v upanju na , sem čist spulena - komi čakam na
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 12:31:45
|
|
|
|
African queen
|
sasa78,a ti pa že kr testeke delaš?Kdaj pa naj bi že pokazalo ali ? Jaz sem do sedaj vedno delala le po izostanku ,tokrat bi pa kr že zdej...mal sem nestrpna .. Aja,Sara pa je zelooo lepo ime
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 12:37:58
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen sasa78,a ti pa že kr testeke delaš?Kdaj pa naj bi že pokazalo ali ? Jaz sem do sedaj vedno delala le po izostanku ,tokrat bi pa kr že zdej...mal sem nestrpna .. Aja,Sara pa je zelooo lepo ime ene 4-5 dni prej pa je bil vedno močan plus - mam velik hormonu - tud zdejle najbrž me ful razganja mam ful energije, sam tm dol me neki nagaja , kr na 9 mesecev ne?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 12:44:53
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: African queen sasa78,a ti pa že kr testeke delaš?Kdaj pa naj bi že pokazalo ali ? Jaz sem do sedaj vedno delala le po izostanku ,tokrat bi pa kr že zdej...mal sem nestrpna .. Aja,Sara pa je zelooo lepo ime ene 4-5 dni prej pa je bil vedno močan plus - mam velik hormonu - tud zdejle najbrž me ful razganja mam ful energije, sam tm dol me neki nagaja , kr na 9 mesecev ne? Hmmm potem moram pa še kar nekaj dni počakat !!!jaz sem pa full utrujena in dva dni nazaj me je full špikal v spodnjem delu trebuha...kaj bi to bilo??prej me nikoli ni,razen med menstruacijo..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
spanjetailorob kateri uri hodijo vaši otroci spat?ob 19h (
15%)
ob 20h (
42%)
ob 21h (
29%)
0b 22h (
8%)
ob 23h (
3%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 453Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!