Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 9:30:08
|
|
|
|
_sanja_*
|
Navijamo, navijamo, navijamo,... Gremo punce, maj bo kmal. Pridno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 9:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Uršika*** upam da bova res "nalulali" črtici . Sem prepričana da nam bo tokrat uspelo samo stiskat se bomo mogle velik k našim pa seveda velik bo treba kar ni pretežko, pa bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 10:15:25
|
|
|
|
Lyla
|
Močno navijam, da bo čim več na tem seznamu!! Dajmo dajmo naj se izkaže mesec ljubezni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 10:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa bo čez dobrih 14 dni že april tu! enanobena MAJ bo tu . Ah ja... sej sem napisala, da sem imela glavobol. A mi je oproščeno?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 10:48:35
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25 Uršika*** upam da bova res "nalulali" črtici . Sem prepričana da nam bo tokrat uspelo samo stiskat se bomo mogle velik k našim pa seveda velik bo treba kar ni pretežko, pa bo. NE NI PRETEŽKO, JE PRAV LEPO !!! maj je mesec za tako da bomo punce v JANUARJU 2009 zibali o jaaaa
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 14:46:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Se strinjam sasa 78.......akcija ta mesec !!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 15:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 18:12:47
|
|
|
|
loveforever
|
prosila bi če me date na seznam m ne pričakujem 13.5 grem pa v 5 krog po dojenčeka!!!!!!! lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 18:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla punce! Vidim da je aprila kar nekaj novih , upam da bo maj vsaj tako produktiven, če ne še bolj. Jaz sem danes malo slabše volje, čeprav moram rečt, da mi dnevi vseeno kar bežijo in bo maj res mimogrede tu. A čmo odštevat anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 19:32:05
|
|
|
|
Petri_
|
ciao, tudi jast bi se pridružila med borke za ..do zdaj ni blo sreče...hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 19:41:13
|
|
|
|
spps
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - db xx.05. - Orhideje xx.05. - Arual xx.05. - Pikica5 (8.krog) xx.05. - Petri_ 01.05. - pearl_shell (2.krog) 01.05. - lani06 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - D.Mateja 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 (8.krog) 04.05. - Bivy 04.05. - Rosi* (4 krog) 04.05. - vesnica206 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 09.05. - cina 10.05. - uršika*** (3.krog) 10.05. - pikicaa25 (5.krog) 11.05. - BEBII 12.05. - anonimna 13.05.- lily32 13.05. - lovefever(5.krog) 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- sasa78
- spps
- sončnica24
- oktavija
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
- liam
- tejci01
- _sanja_*
- lunica24
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 24% - cina 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 20:13:35
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja... [/quote IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena POD tole pa se kar podpišem. Tud meni že gre to čakanje na živce. Naj že enkrat bo ta , drugač me bo čist minilo vse skupaj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 20:21:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja... [/quote IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena POD tole pa se kar podpišem. Tud meni že gre to čakanje na živce. Naj že enkrat bo ta , drugač me bo čist minilo vse skupaj. alo punce,sej pride tak dan,ko se ti zdi,da vse skupaj nima smisla,ampak je treba naprej bit pozitiven,če nam ne bo samim uspelo nam bo pa z G-pomočjo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 22:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste punce, a že stiskate pri svojih . Jaz šibam pod tuš, umit glavo, se namazat s kremo, da bom lepa in dišeča, potem pa moža iz kavča spravit v posteljo, da se tudi midva malo pocrklava . Zdaj je pri meni konec in sem prav dobro razpoložena. V maju ko je ne čakam, pa mislim, da bom čakala na možev RD, da bom delala test in mu upam da poklonila najlepše darilo, plusek na CB-ju. Če bom zdržala seveda, da ne bom delala testa že prej. anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 14.4.2008 22:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
da dodam... to je najin prvi krog v čakanju na drugega (enega že imamo doma). V aprilu smo sicer malo "grešili" (ne v plodnih dnevih), ampak zdaj v tem mesecu gre prvič zares. Dajmo punce!!!! anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 7:59:07
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja... Bodi pozitivna pa bo ratalo ta mesec - vse skupaj bomo postale srečke !!!! vem da bomo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 8:00:42
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kje ste punce, a že stiskate pri svojih . Jaz šibam pod tuš, umit glavo, se namazat s kremo, da bom lepa in dišeča, potem pa moža iz kavča spravit v posteljo, da se tudi midva malo pocrklava . Zdaj je pri meni konec in sem prav dobro razpoložena. V maju ko je ne čakam, pa mislim, da bom čakala na možev RD, da bom delala test in mu upam da poklonila najlepše darilo, plusek na CB-ju. Če bom zdržala seveda, da ne bom delala testa že prej. anonimna Mi2 sva v tem času že veselo . je blo pa dober , zdajle bi spet
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 8:04:06
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen da dodam... to je najin prvi krog v čakanju na drugega (enega že imamo doma). V aprilu smo sicer malo "grešili" (ne v plodnih dnevih), ampak zdaj v tem mesecu gre prvič zares. Dajmo punce!!!! anonimna Uradno men tudi - prej sva bol k ne pazila, vendar sem vseeno upala do bo - sedaj pa ne mečeva municije stran nič več Upam na debeli
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 10:28:38
|
|
|
|
Pikica5
|
Punce jaz se vam pridružujem v majski borbi, se mi je danes zjutraj vlivla tečka , sedaj upam, da je maja pa morda ne bo. Želim vam lep dan
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 11:30:04
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Punce jaz se vam pridružujem v majski borbi, se mi je danes zjutraj vlivla tečka , sedaj upam, da je maja pa morda ne bo. Želim vam lep dan DOBRODOŠLA! V maju je pa ziher ne bo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 11:33:40
|
|
|
|
fragola
|
se vam pridružujem , kot navijačica!!!! Drug mesec pa grem tudi jaz v boj!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 11:50:28
|
|
|
|
Pikica5
|
Hvala Saša78
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 11:54:02
|
|
|
|
mausilein
|
zdravo,punce.tudi jaz se vam pridružujem v boju za v maju. to je najin 4.krog po abraziji januarja.upam, da nama bota mesec uspelo z . želim tudi vsem ostalim puncam,da čimprej zagledamo . upam,da bo tudi ta čaj kaj pomagal,zdaj ga pijeva en teden.upajmo na pozitivne rezultate.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 11:56:34
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Punce jaz se vam pridružujem v majski borbi, se mi je danes zjutraj vlivla tečka , sedaj upam, da je maja pa morda ne bo. Želim vam lep dan Pikicaaaa Maj bo tvoj mesec, boš vidla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.4.2008 12:08:30
|
|
|
|
lily32
|
anonimna IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kje ste punce, a že stiskate pri svojih . Jaz šibam pod tuš, umit glavo, se namazat s kremo, da bom lepa in dišeča, potem pa moža iz kavča spravit v posteljo, da se tudi midva malo pocrklava . Zdaj je pri meni konec in sem prav dobro razpoložena. V maju ko je ne čakam, pa mislim, da bom čakala na možev RD, da bom delala test in mu upam da poklonila najlepše darilo, plusek na CB-ju. Če bom zdržala seveda, da ne bom delala testa že prej. anonimna Tudi moj fant ima sredi maja rojstni dan in iskerno upam, da mu bom lahko padarila par malih copatk in mu povedala, da bo očka. Se pa res bojim, da me bo test premamil že kakšen dan prej.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?