Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja...
Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja... [/quote
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena
POD tole pa se kar podpišem. Tud meni že gre to čakanje na živce. Naj že enkrat bo ta , drugač me bo čist minilo vse skupaj.
Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja... [/quote
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena
POD tole pa se kar podpišem. Tud meni že gre to čakanje na živce. Naj že enkrat bo ta , drugač me bo čist minilo vse skupaj.
alo punce,sej pride tak dan,ko se ti zdi,da vse skupaj nima smisla,ampak je treba naprej bit pozitiven,če nam ne bo samim uspelo nam bo pa z G-pomočjo
Jaz šibam pod tuš, umit glavo, se namazat s kremo, da bom lepa in dišeča, potem pa moža iz kavča spravit v posteljo, da se tudi midva malo pocrklava . Zdaj je pri meni konec in sem prav dobro razpoložena. V maju ko je ne čakam, pa mislim, da bom čakala na možev RD, da bom delala test in mu upam da poklonila najlepše darilo, plusek na CB-ju. Če bom zdržala seveda, da ne bom delala testa že prej.
to je najin prvi krog v čakanju na drugega (enega že imamo doma). V aprilu smo sicer malo "grešili" (ne v plodnih dnevih), ampak zdaj v tem mesecu gre prvič zares.
Men je ta mesec kr nekam vse padlo... že prejšnji je bil tko tko. Sploh se ne veselim ničesar več v zvezi z zanositvijo. Najraje bi bila že kr noseča... Zdej mam pa itak čez cel dan eno proceduro s čajčki, pa tem in onem, pa bom živčnga fasala, če v začetku maja vseeno pride! Bi blo pa lepo, da bi ta mesec uspelo, potem bi okrog mojega RD dobila najlepše darilo. Ah ja...
Bodi pozitivna pa bo ratalo ta mesec - vse skupaj bomo postale srečke !!!! vem da bomo
Jaz šibam pod tuš, umit glavo, se namazat s kremo, da bom lepa in dišeča, potem pa moža iz kavča spravit v posteljo, da se tudi midva malo pocrklava . Zdaj je pri meni konec in sem prav dobro razpoložena. V maju ko je ne čakam, pa mislim, da bom čakala na možev RD, da bom delala test in mu upam da poklonila najlepše darilo, plusek na CB-ju. Če bom zdržala seveda, da ne bom delala testa že prej.
anonimna
Mi2 sva v tem času že veselo . je blo pa dober , zdajle bi spet
anonimna
Uradno men tudi - prej sva bol k ne pazila, vendar sem vseeno upala do bo - sedaj pa ne mečeva municije stran nič več
Upam na debeli
zdravo,punce.tudi jaz se vam pridružujem v boju za v maju. to je najin 4.krog po abraziji januarja.upam, da nama bota mesec uspelo z . želim tudi vsem ostalim puncam,da čimprej zagledamo . upam,da bo tudi ta čaj kaj pomagal,zdaj ga pijeva en teden.upajmo na pozitivne rezultate.
anonimna
Tudi moj fant ima sredi maja rojstni dan in iskerno upam, da mu bom lahko padarila par malih copatk in mu povedala, da bo očka. Se pa res bojim, da me bo test premamil že kakšen dan prej.