m a j c i k a
|
Danes ste se pa razpisale ej, komi sem vas prebrala!!!!! Julijana, roal: bravo za srček!! _sanja_*: itak da se bomo septembra skupaj mučle, tudi ti boš kmalu videla svoj srček, čeprav pri meni se je danes videl bolj slabo, videla sicer je utripe, niso pa bli ne vem kako močni, zato me je naročila čez štirinajst dni še enkrat, pa tudi materinske mi še ni dala, opravila pa sem že laboratorij, urin in odvzem kkrvi, kar štiri epruvetke,... lonja: hvala, res je poseben občutek ko slišiš da je vse v redu in vidiš srček, sma z mojim kar solzice spustila,..... faka: povedal ti je res grdo, kao da lahk da se bo šele takrat kaj vidlo, ti zdravniki so res vedno bolj flegma in nečustveni, pa ne sekiraj se preveč, tudi pri meni se je videl samo mehurček, zdaj po enem tednu pa plodek in srček, tako da ne obupaj prehitro, verjetno je res kasnejša oploditev; jaz sem se danes že videla na čiščenju, tako me je moja G prestrašila, pa poglej je bilo vse v redu!! Držim pesti!!!!!!! Bimba80: čestitke za pregled danes!!!! *nina*: imam točno takšne težave kot ti, tudi mene občasno pikne tam dol in zateguje, pa nič staršnega, samo maternica se širi, tako da ni panike!!! In ja tudi jaz sem bila kadilka, pa sem nehala takoj po plusku, tako kot pri prvi nosečnosti se mi je tudi zdaj zagabil cigaretni dim, že ko ga zavoham mi gre gor,.......... moonshine: hvala, bo pa res gužva v Celju konec leta a ne? Upma da se bomo celjanke že kaj prej dobile na kakšni kavici??????
|