|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
22.4.2008 15:19:47   
neisha80
Katja,hvala

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.4.2008 17:52:04   
_sanja_*
Sem zvedla, da bi naj bilo v tej moji kremi proti strijam (Sanosan) veliko kemikalij in da sem najbrž zato dobila izpuščaje. Zato pazite, kej kupite!

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.4.2008 18:06:23   
pišapela
HALO!

Tudi jaz nisem več med tistimi srečnicami, ki jim ni slabo. Včeraj zvečer sem bruhala, pa tudi danes mi je na trenutke slabo. Bomo že zdražale, samo da je z našimi pikicami vse vredu. Komaj čakam na petek, ko imam prvi pregled, hkrati pa me tudi malo skrbi, da slučajno ne bi bilo kaj narobe.
Se že mažete s kremami prot strijam? Katero priporočate?

uživajte, čavči

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.4.2008 19:09:52   
katja_p
Ojla!

Tud mene zanima, s katerimi kremami se boste kaj mazale. Js še nism nič kupila, pa bo počas treba.

Men pa postane malo slabo zjutraj in zvečer - ob vsaki pripravi hrane me mal zvije. Ampak sodi zraven, tako da bomo že potrpele :)

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.4.2008 19:19:16   
faka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Krema proti strijam!! A obstaja kaka, ki odstrani strije. Jaz sem jih v 1. nosečnosti dobila bore malček in to pod popkom, ki se sploh niso opazile. ( punčka -3.5 kg in 54 cm).
MA POTEM v 2. nosečnosti(sem se mazala z mandelj- oljem) in imela ogromen trebuh(fantek -4.9 kg in 59 cm)----- totalka imam popokan trebuh, grozauser posted image user posted image user posted image , še po joškah imam strijeuser posted image user posted image user posted image .
Upam, da boste vi boljše šle skozi.user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.4.2008 19:22:08   
neisha80
Jaz sem s v prvi user posted image in se bom tud zdaj mazala z vichy kremo proti strijam.Pomagauser posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.4.2008 19:22:29   
jabi babi
punce zelo dobro in zdravo za mazanje je olivno olje!!!!jst se kar po tuširanju z njemu namažem,nevem ampak men je že pri marsikateri stvari pomagal,npr.tudi pri zlati žili...res je to zame nekaj najboljšegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.4.2008 19:22:42   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
48 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      1.UZ 23.4.    ?
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   MIAAA30    (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ   ?           ?
user posted image x.12.   neisha80   (2. user posted image1.user posted image )     28     1.UZ  6.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ  x.5.       ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.       ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?            ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     3.UZ  6.5.     user posted image user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     2.UZ  30.4.     ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.   ?  user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ 28.4.      ?
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 24.4       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    1.UZ 25.4.      ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 20.12. becky           (1. user posted image , 0. user posted image )     25      1.UZ        ?       ?
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      2.UZ 24.4.      user posted image
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     1.UZ  5.5.       ?

Z nami je pot začela: Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.4.2008 19:23:56   
jabi babi
ali je katera iz gorenjske tu gor????oz a katera hodi k dr.komanovi na bled na preglede???

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.4.2008 19:24:06   
faka
user posted image SLABO OB HRANI????  Ko bi mi vsaj bilo slabo ob hrani!!!!!! Vola bi pojedla, pišuka spet bom kot sod ali pa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet sem se opogumila in še eni prijateljici povedala, da se ji pridržujem v nosečnosti. Ona je en mesec pred mano za 2. otroka. Bila je zelo vesela, ker smo se zmeraj hecale, da bom jaz imela 3. ko bo ona 2. In evo!!!!user posted image user posted image

Mamo pa počasi mehčam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.4.2008 19:24:40   
*Mateja
Lep pozdravček.
No jaz vsak dan pridem pozno iz faksa in ta čas ve že kar veliko predebatirate, tako da sem imela veliko za prebrati.
Majcika držim pesti, da bo na pregledu vse v redu, pa sj itak bo, ne se obremenjevat, pa fajn počivi.
_Sanja_ dobro se uči za naslednje izpite, pa sj ti bo šlo, bomo tle tok držale pesti zate. Jaz imam pa na srečo naslednji teden cev teden frj, smo se s profesorji zmenili,da nam vse odpade user posted image user posted image user posted image tk da se bom loh spočila, pa začela učit za vse izpite, ki me čakajo.
nove nosečke dobrodošle, in čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
pišapela tud mene zanima glede krem proti strijam, ker eni pravjo da se moreš mazat prov z kremo proti strijam, eni da z navadno kremo, da  je važno da masiraš trebuh....tok enih stvari, da že ne veš kako in kajuser posted image
Nič lepo se imejte vse user posted image pa se še oglasim kaj, če ne prej, pa jutri.
Lep pozdravček

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.4.2008 19:29:31   
tejci01
Čestitke vsem novim user posted image   in seveda vsem bodočim mamicam ki so zagledale user posted image .

Glede slabosti, danes zjutraj mi je pri umivanju zob postalo tako slabo,da sem morala čimprej končati, čez dan pa včasih. Te "popoldanske slabosti" (niso glih slabosti) pa rešim tako,da začnem mislit na kaj drugega ali pa kaj malega pojem.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.4.2008 19:48:30   
neisha80
Punce,a imena že imate izbrana?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.4.2008 19:51:39   
katja_p
Midva imava že kar neki časa izbrana imena, še preden sem zanosila. In bova tud vprašala, katerega spola bo in mislim, da tega ne bova skrivala pred ostalimi.

Men pa zdaj zelo paše gost bredkov sok, mal seveda z vodo zmešan. Kr pozabim, da mi je mal čudno v trebuhu user posted image  Pa tudi občutek po lakoti ne tak, kot je običajno. Po navadi ti začne krliti v želodcu, sedaj mi je samo malo čudno slabo in pol vem, da bi bilo fajn, če neki pojem, čeprav ni kake stvari, ki bi se mi je posebej luštalo user posted image  kr smešno user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.4.2008 20:59:44   
CIPRESA
Pri nas je imena zbral kar Žiga sam, in je rekel če bo fantek bo Luka če bo punčka bo Anja in jaz se ne pritožujem, naj bo po njegovemuser posted image user posted image

Drugače pa imam jaz skos en čuden filing pri mehurju, kot bi imela skos vnetegauser posted image Res sem zelo nagnjena k temu iin sem imela večkrat vnetje mehurja amp kodkar sem zanosila ta filing sploh ne pojenja - ko spijem topel čaj je O.K., tisti pekoč občutek mine Ima še katera kaj podobnega??

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.4.2008 21:19:25   
lollypop
hojla bejbike...

čestitke vsem ki ste ugledale srčke vaših user posted image  jaz upam, da se vam pridružim v petek.....

M a j c i k a in vse ostale, ki imate jutri pregled: držim pesti da vse zagledate user posted image  

Kar se tiče imen: midva imava sicer že izbrana (pa še ne povem user posted image ), nisva pa še čisto odločena ali hočeva vedeti katerega spola bo najin user posted image . Po tem kitajskem mi kaže da bo punčka. Jaz si mogoče bolj želim punčko, moj pa seveda fantka  user posted image   Karkoli, važno da bo zdravo, seveda pa najprej ta mučni petek... joj kolk poskušam ostati pozitivna, pa me vsak dan bolj zvija....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.4.2008 21:50:35   
metuljcek27
Lep pozdravček vsem user posted image decemberkam...sem se zdaj prijavila,spremljam vas pa že nekaj dni...V mojem trebuščku počiva pikica (6 tednov).V četrtek 24.04.imam prvi pregled,pa sem se bala javljat,ker me je strah,če bo vse ok...Drugače so pa prisotni vsi znaki(slabost,utrujenost,različni okusi,boleče in potemnjene bradavice,koža sije,lička imam rdeča,lasje ne potrebujejo balzama,skratka polna sem hormonov...)Konec koncev pa mi je kar fajn,razpoloženje zaenkrat ne niha,se samo dosti smejem za razliko od prej...to je res en velik plus zame...Upam ,da bo v četrtek vse ok...Po mojih izračunih naj bi imela rok 18.12.,kar mislim,da bo dokaj točno,ker je moja ovulacija nastopila 2 dni po končani M.Kako in kaj bo vam javim v četrtek in če bo vse ok,se vam pridružim na spisku Veseli december...Ful ste dobre...Lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.4.2008 21:50:48   
Anonimen
Ojla!

Vas lepo pozdravljam po dolgem času, dobrodošle vse nove user posted image ...!

V prvi nosečnosti sem tudi jaz uporabljala Vichy kremo proti strijam. Sem se redno od 4. meseca dalje mazala, pa ni bilo učinka. Imam strij, ne veliko, imam pa jih. Tako, da mislim, da če je koža podvržena temu jih boste imele ob katerikoli kremi. Prijateljica se ni mazala z ničemer in nima nobene strije. Tako pač je, vse odvisno od vaše kože.

Sem pa slišala, da je umivanje s kamilicami po presredku koristno v pozni nosečnosti. Baje je zelo malo možnosti, da si potem prerezan oziroma šivan. No to nas bo začelo zanimati malo kasneje, pa vseeno!

Imen še nimava izbranih, bo pa kar težko opažam, je bilo tudi v prvo.

jabibabi - jaz sem gorenjka, pa ne hodim na bled. Mogoče **NiNa** ali pa *Mateja....? Je še katera Gorenjka?

Ne vem kako bom zdržala do prvega pregleda, ker komaj čakam.

Anonimna 20user posted image

(odgovor članu lollypop)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
23.4.2008 8:33:23   
Sulfinija
Dobro jutro decemberke!

Kako ste mi kaj?Spet takole it vreme,da je joj.Meni razpoloenje niha,da je groza eh bo e bolje.Ponoi sem pa spala ko ubita.Sedaj si bom pa la miksat sok iz limone in grenivke brez sladkorja in si ga bom meala skupaj z navdano vodo si bom naredila naraven napitek.Pa malo kavice sem pila,eprav mi sploh ne pae,mi nima nobenega okusa ta pravega.
Kaj boste ve finega kuhala za kosilo?Kako ste kaj z kg?

Glede strij kreme se bom jaz zaela mazati po 6.5. in v lekarni bom kupila mandeljevo olje in se le z tem mazala mi je ena punca takole priporoala.

Glede imen pa jih midva imava e dolgo izbrane.e bo punka bo Lara,e bo fantek bo pa Val in bomo pri tem ostali.

Lep deeven dan vam elim e naprej.

LP Mojcauser posted image 7t6d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.4.2008 9:05:52   
pike
Pozdravljene,
vidim, da kar pridno klepetate. Jaz pa sem si ravno včeraj kupila kremo Sanosan po predlogu laborantke v lekarni. rekla je, da ni draga in je enako dobra kot Vichy krema. Vendar pa zdaj, ko Sanja pravi, da krema vsebuje veliko kemikalij in je dobila izpuščaj ne vem več al naj jo uporabljam. Včeraj pa sem se že prvič namazala.user posted image Drugače pa sem O.K. Apetit ima kar velik, na čase mi je slabo in joškice še vedno bolijo. Zdaj sem v 7 tednu in imam drugi pregled 12.5.2007. Z mojim sva se zmenila, da bova takoj po drugem pregledu povedala njegovim doma. O imenih še nisva razmišljala vendar mi je trenutno všeč več imen kot npr Nejc, Bor, Jan, Luka ali Ana, Jana, Ela.user posted image Bomo videli. Lep deževen pozdrav iz štajerskega konca.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.4.2008 9:06:09   
Julijana
pozdrav vsemuser posted image

posebej nam vsem katere gremo danes poslisluat user posted image  (jaz ele ob treh)
majika drim pestiuser posted image user posted image  da bo vse OK in da slii user posted image user posted image .

Kremo za strije sem prvi uporabljala od dr. hauschka olje rnega trna-po tuiranju vmasira v koo ko si e mokra in nisem dobila nobene strije, kupi jo lahko v lekarnah (privat). Strije pa so verjetno odvisne od tega koliko hitro raste trebuh in za koliko se zredi. 
Drugae nobenih posebnih znakov razen slabosti ez cel dan, pa ni od sladkega mi ne pae razen sladoled.

Se javim ko pridem iz pregledauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Julijana -- 23.4.2008 9:09:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 796
23.4.2008 9:08:31   
m a j c i k a
Punce VSE JE V REDU!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Zgleda da je res prilo do kasneje zanositve, sem v sedmem tednu, vidli smo pikico ki je dolga 7 mm, pa tudi srek smo rahlo sliali, dala mi je e en UZ da bo potrdila da je res vse ok, kakao je zdaj vse laje!!!!

Hvala vsem ki ste drale pesti, hvala, zlate ste!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 797
23.4.2008 9:14:12   
Sulfinija
Majcika,user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspeen pregled.

Cipresa,tudi jaz imam tak obutek,da imam vnet mehur pa non stop na wc tiim.Grem na wc opravim svoje par korakov naredim in opet jovo na novo me wc klie.No tudi tole bo minilo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.4.2008 9:19:55   
_sanja_*
Dobro jutro user posted image !

Kako je kaj z našo majciko... Zelo stiskam pesti, samo da bo vse tako kot mora biti. user posted image In tudi za vse druge, ki greste danes na pregled. Upam, da vse zagledate user posted image !

Pike, glede sanosan pa tako... Jaz sem jo uporabljala 3 dni, poem pa sem dobila izpuščaje po trebuhu. Zdaj, ko se ne mažem več so izginili, tako, da možno, da je to res od te kreme. Sem postavila vprašanje na RR (na forumu Nosečnost- Čvekanje v pričakovanju - si lahko prebereš odg.), pa mi je ena punca odgovorila, da je imela po tej kremi veliko izpuščajev zaradi vseh teh kemikalij, tako da najbrž je pri meni isto. Ti se pa ne obremenjuj s tem. Veliko je punc, ki jim ta krema odgovarja, meni pač ni. Na srečo stane samo 3€, tako da ni panike. Sicer jo bom pa vseeno porabila za stegna in ritko, za trebušček pa si bom kupila kaj drugega, sigurno olje, verjetno mandljevo ali pa kakšno drugo. Krem je 100 vrst in verjamem, da nam ne bo lahko najti tiste, ki nam bo odgovarjala. Sicer pa, če so nam strije usojene, nas nobena krema ne reši. Ampak nič zato, samo da dobimo to čudovito malo bitjeuser posted image Važno je, da se mažemo z nečem, čeprav nas mogoče ne bo rešilo pred strijami in predvsem, da nimamo kakšnih izpuščajev po kremi. Jaz si bom zdaj kupila olje, ker je baje boljše od krem. Bomo videliuser posted image

Drugače sem pa super. Učim se ja, učim, da spravim izpite stranuser posted image Imen še mi2 tudi nisma zbrala, čeprav nekako čutima, da bo punčka. Mi je pa popolnoma vseeno kaj dobima, samo da bo vse okuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.4.2008 9:21:16   
_sanja_*
OOO, tako dolgo sem pisala, da sploh nisem videla, da si že prišla iz pregleda.

Bravo!user posted image user posted image user posted image Tak sem vesela zate, samo da je vse okuser posted image

Zdaj pa upam, da bom še jaz zagledala user posted image , potem se bova pa decembra res mučile skupaj v Celjuuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?