|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
23.4.2008 9:28:25   
lonja
user posted image user posted image user posted image  Majcika, samo, da je sve OK. Je en tak poseben obutek, a ne, ko vidi user posted image , kako veselo utripa.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.4.2008 9:51:42   
tasa.m
Oj,

da se e jaz malo javim, tole z izcedki se je malo umirilo, drugae imam rahle slabosti, pa pri hrani imam kar probleme, ker mi je kar slabo ko pomislim na kaj doloenega, pa vode ne morem pit, mi bolj paejo sladki sokovi, e en mesec potem bi pa moralo biti bolje, saj tako pravijo, da je najhujih prvih treh mesecev.
Meni po kitajski metodi kae, da bi bila punka, bomo preverili kok to dri user posted image , trenutno mi je ve ime Lara za punko.

estitke vsem za user posted image , je kar bolji obutek, ko ve da je vse vredu.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.4.2008 10:12:39   
Anonimen
Pozdravljene!

Dobrodole use nove noseke!

Meni je usak dan bolj slabo, e najbolj dopoldne tle u slubi, je tko zoprno, k noben ne ve...

No povedala sem moji mami, pa je rekla 'ste pa pohiteli?.Pa sej ni take sile, dve leti bosta razlike.

e vedno upamo, da tale kitajska tabelca vasih tud zgrei, ker si mi srno elimo punko, tud ime mamo sam za punko zbrano.

Za seznamek: stara sem 28 let.

Uivajte!

user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
23.4.2008 10:27:28   
inja2
Ojla user posted image

Se e jaz malo javim, ob user posted image nimam prav veliko asa na rr viset....

Najprej estitke vsem novim user posted image , in vsem za uspene preglede...

Jaz imam UZ v petek in tudi e komaj akam, da vidim nao user posted image

V prvi nosenosti sem se jaz mazala s kremo pd Bubchen, pa sem vseeno dobila full strij, tko, da pomoje je to odvisno od koe vsake posamaznice...

lp, inja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.4.2008 10:35:16   
bibabuba
Jaz sem se prvi mazala z Loccitane proti strijam - niti pikice strij. Se tudi sedaj z njo.

Men je tak slabo ...

Kličem sonce!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.4.2008 12:17:33   
faka
user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravljene!! Še ena, ki je prišla s pregleda žalostna. Baje, da nisem noseča 8. tednov, ampak morda 6. Srčka se ni vidlo, le jajčece v maternici. Uglavnom je bil tak zelo flegma, kao pridte čez 3 tedne, lahko, da se bo takrat kaj vidlo!!(LAHKO?)!!!!!!!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.4.2008 12:31:21   
martka
pozdravljene!
še ena decemberka med vami. upam!
sem že bila na pregledu (17.4.), vidni so bili že  utripi, velik pa je bil komaj 4mm, zdaj sem do naslednjega pregleda 8.5. doma- na mojo željo, ker mi je neverjetno slabo. pa resnici na ljubo, malo paše počitka in bluzenja po netu in sprehodov po gozdu.
za tisto, ki je tako zelo pridna na tej straniuser posted image user posted image . želim si, da bi tudi jaz poslala svoje podatke sem gor, a malo še čakam.... 12 kritičnih tednov .... sem imela namreč februarja čiščenje, ker ni srček bil, pa sem zdaj malce v strahu, čeprav zdaj bije!!!  ah, bom mislila pozitivno in kar povedala....
stara sem 36 let, to bo moj drugi otrok, imam že sina ki je star 8 let. PDP še ne vem in ne bi sama računala, mi ga bo G  glede na UZ. ( ker sem sama zračunala pdp na rd sina- 16.12.)
LP 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.4.2008 12:32:35   
_sanja_*
Faka, pomiri se. Čist možno, da si mela pozno O in da si res v 6. tednu. Saj veš, da ni nujno, da se srček v 6.tednu že vidi. Videla si jajčece, zdaj pa pozitivno razmišljaj, da boš kmalu tudi user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.4.2008 12:34:07   
Pikanai
Hej nosečke. Moram priznati, da mi gre kar malo na smeh, ko vas vsak dan več piše, kako vas lovijo slabosti....Mi je kar malo v tolažbo, da nisem edina... zjutraj se naprej skregam z zobno krtačko, ker me grozno navzdigne, potem moram takoj nekaj pojest, potem me vožnja v službo vrže iz tira, pa potem malica, pa potem utrujenost po službi, pa večerna slabost in ....Najbolj od vsega mi pa sedaj smrdijo papirnate vrečke za krug ali pa podobna embalaža, bruh, me kar vzdigne.... No ja, je pares, da imam sedaj že presledke med slabostmi, prejšnja dva, tri tedne pa nonstop...Se tolažim, da samo še malo, pa bo 12. teden tu...Prvič in drugič mi namreč potem ni bilo več slabo, me je pa zgaga tako dajala, da sem od tega večkrat bruhala....

Prejšnji teden sem bila tudi jaz na 1. pregledu, srček je lepo jasno razvidno bil, plodek je tam, kjer mora biti (na srečo eden, he, he...saj si ne morem predstavljati zraven 4. in 2. letnega otroka še dvojčkov...). Pdp je še vedno 2.12.2008, tako glede na zadnji dan menstrucaije, kot glede na meritve UZ.

Glede spola mi po kitajski karti kaže fantka, bom tudi vprašala ginekologa na nadaljnjih UZ pregledih, je pa res, da tako pri prvem kot pri drugem otroku niso mogli  ugotoviti spol vse do poroda...No ja, sem pa vsaj po rojstvu izvedela user posted image .

Nič, lepo se imejte, čim manj slabosti, zbadanja in pikanja in veliko občutka sreče in zadovoljstva.

Btw. Faka, jaz tudi zbiram pogum, da bom staršem povedala za nosečnost...Bo verjetno spet pestro....

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.4.2008 12:34:53   
Anonimen
faka sočustvujem s tabo... Upam, da se bo videlo.. user posted image

Tudi jaz sem s pregleda, ki je trajal 3 minute. Sem pozabila, kako je bilo v prvo.. Glavno, da je plodek viden (56 mm), srček tudi, baje sem tudi jaz noseča manj časa. Po ZM naj bi bila sicer 7t6d, plodek pa je velik za 6t3d. Bomo videli kaj več na NS, ki jo imem čez en mesec. Naslednji pregled pri G pa 3.6. Takrat bom dala kri + dobila materisnko.

Razkrijem se pa po praznikih, da kdo po pomoti tole ne prebere prej user posted image

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
23.4.2008 12:35:17   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: martka

pozdravljene!
še ena decemberka med vami. upam!
sem že bila na pregledu (17.4.), vidni so bili že  utripi, velik pa je bil komaj 4mm, zdaj sem do naslednjega pregleda 8.5. doma- na mojo željo, ker mi je neverjetno slabo. pa resnici na ljubo, malo paše počitka in bluzenja po netu in sprehodov po gozdu.
za tisto, ki je tako zelo pridna na tej straniuser posted image user posted image . želim si, da bi tudi jaz poslala svoje podatke sem gor, a malo še čakam.... 12 kritičnih tednov .... sem imela namreč februarja čiščenje, ker ni srček bil, pa sem zdaj malce v strahu, čeprav zdaj bije!!!  ah, bom mislila pozitivno in kar povedala....
stara sem 36 let, to bo moj drugi otrok, imam že sina ki je star 8 let. PDP še ne vem in ne bi sama računala, mi ga bo G  glede na UZ. ( ker sem sama zračunala pdp na rd sina- 16.12.)
LP 

Dobrodošla!
Kar pogumno, bomo tokrat upale skupaj, da bo vse vredu. Zaenkrat ti prav fajn kažeuser posted image
Kok lepo, da imaš pdp na rd sinauser posted image Mogoče bosta pa res na isti dan rojena.
Moja mami je rodila mojo sestro na svoj rduser posted image user posted image In prav fain je vsako leto.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.4.2008 12:37:16   
_sanja_*
Pikanai in anonimna, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
23.4.2008 12:40:09   
Pikanai
Faka, saj bo. Meni je bilo v drugi nosečnosti enako. Glede na zadnjo menstruacijo in po meritvah UZ je bilo za nekaj več kot dva tedna razlike, na začetku se pa tudi ni kaj videlo razen vrečice...potem pa čez dva, tri tedne na UZ vse o.k.. Zanositev je bila pač kasneje kot bi bilo pričakovano glede na ZM. Verjamem pa, da ti bo čakanje težko, tudi meni je bilo. Samo ne bodi preveč črnogleda...

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.4.2008 12:56:55   
Sulfinija
Faka pomiri se in misli pozitvno.Sama sem bila prejšnji petek sprejeta v bolnico in je bil na Uz velik plod 4,5mm kar ustreza 6.tednov po zandji M pa naj bi bila jutri noseča 8.tednov.Bomo počakali do 6.5 ko imam ponoven UZ in pregled pri G.Hvala bogu je sedaj vse v najlepšem redu pri  meni brez krvavitev,...Ja ziher smo zanosile kasneje.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.4.2008 13:26:22   
ani76
Pozdravček,
no jaz bom pa še kar dolgo čakala na moj 1 pregled. Mi se zdi ta 14.5 še tako zelo zelo daleč....., čeprav sem po eni strani zadovoljna da nimam pregleda že sedaj ko se verjetno še nič ne vidi oz. se vidi slabše. vsaj ena skrb manj. Faka ti držim pesti, da bi bilo vse o.k., jaz sem po mojih izračunih tudi v 6 tednu. ZAenkrat je pa počutje še zmeraj o.k.

A vi se že kaj mažete s temi kremami? Meni se zdi še malo zgodaj user posted image , sicer uporabljam mandeljnovo mleko po tuširanju, ma to itak uporabljam zmeraj. Pa nič kaj posebej ne masiram trebuščka, ampak se samo malo namažem.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.4.2008 14:16:30   
Bimba80
No tudi jaz sem nazaj s 1. pregleda.......danes moj G ni imel UZ, je pa bil tako prijazen kot vedno in zrihtal, da so sprostili za 15 minut, da mi ga je lahko naredil in sem videla mojo pikico........no naj bi bila noseča 7 tednov in 4/7 po zadnji user posted image  in PD pa 06.12.2008........po ultrazvoku pa naj bi bila manj, vendar sem videla pikico in srcek kako utripa........pa vse mi je lepo razlozil, dobila sem tudi ze knjizico in 2. pregled imam sele28.05.........vmes pa moram se dat kri in vse ostale odvzeme naredit..........

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.4.2008 14:16:31   
Bimba80
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 23.4.2008 14:17:13 >

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.4.2008 14:16:31   
Bimba80
Faka saj bo.....ti kar uzivaj kar se da in misli pozitivno.........tako, da bova lahko decembra po soncku pohajale:)user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 23.4.2008 14:18:11 >

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.4.2008 14:21:05   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

No tudi jaz sem nazaj s 1. pregleda.......danes moj G ni imel UZ, je pa bil tako prijazen kot vedno in zrihtal, da so sprostili za 15 minut, da mi ga je lahko naredil in sem videla mojo pikico........no naj bi bila noseča 7 tednov in 4/7 po zadnji user posted image  in PD pa 06.12.2008........po ultrazvoku pa naj bi bila manj, vendar sem videla pikico in srcek kako utripa........pa vse mi je lepo razlozil, dobila sem tudi ze knjizico in 2. pregled imam sele28.05.........vmes pa moram se dat kri in vse ostale odvzeme naredit..........

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke bimba, samo da je vse vredu.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.4.2008 14:48:42   
**NiNa**
Oj oj

jabi babi : jaz sem iz gorenjske (če te kaj več zanima se mi lahko javiš na ZS)
faka: bodi pogumna in verjemi, da vama je tudi ta otroček namenjen in da se je samo malo kasneje udobno namestil
metuljcek27: tudi jaz imam jutri pregled in tudi jaz imam po izračunih svoj PDP blizu tvojega (21.12.) Jaz sicer ne pričakujem, da se bo že srček videl, ampak samo upam, da se bo videlo in da bo večji kot je bil prejšni teden. Po mojih izračunih sem danes v 5t5/7.

Meni sicer še ni slabo, pridem pa kar fino zmatrana iz službe in bi šla samo spat. Hrana mi žal ne smrdi, ampak meni vse diši. Meso bi jedla pa bolj slano kot sladko.
Midva sva tudi že izbrala imeni za fantka in punčko (ampak še ne povemuser posted image ), pa tudi dogovorila sva se da bo spol presenečenje.

Glede kreme pa žal ne nevem, tudi jaz se bom morala kmalu začet mazat, ker se mi strije zelo hitro pojavijo tako na bokih kot na prsih. Moja mami se je mazala kar z navadno solea kremo pa to večkrat na dan, pa ni imela niti ene strije.

Lepo bodite, pa bušije božajte!

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.4.2008 14:50:04   
*nina*
punce povejte mi a vas tu pa tam kaj pikne tam dol ali kako bi se izrazila....zateguje?????nevem kako naj opišem....ni boleče ampak kot bi te nekaj špikalo na področju jajčnikov????

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.4.2008 14:51:05   
*nina*
ali je katera od vas bila kadilka in je nehala ko ste zagledale plus???

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.4.2008 14:52:20   
**NiNa**
ja *nina*, mene občasno ali pa zvečer, pol se pa nežno pomasiram ali pa spremenim položaj pa je že boljše. Mislim, da je to normalno.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.4.2008 15:00:37   
moonshine
Pozdravljene user posted image !

Majcika  user posted image user posted image user posted image  BRAVO!!!! Vidiš z optimizmom in dobro voljo se na koncu vse lepo izteče,sedaj pa le pazi na pikico,da bova skupaj "trpeli" decembra v Celju user posted image user posted image user posted image .
Faka nikar ne bodi žalostna,tudi če si zanosila kasneje in se user posted image  še ne sliši,glavno da ohraniš pozitivo in upaš na najboljše v dobro sebi in tvoji pikici.Boš videla,da bo naslednjič vse OKuser posted image !!!

Jaz pa z tolikšno nestrpnostjo čakam na 2 pregled,ki bi moral biti jutri,pa me danes kliče sestra in mi prestavi datum user posted image  in sicer na 12.5 ,za znoret.
Kar se tiče pa slabosti,se še kar dobro držim,razen občasnih čudnih občutkov v želodcu.Me pa zato joškice nenormalno bolijo že cca. 1 mesec skupaj user posted image  sploh se jih dotaknit ne smem.Da o kilah in apetitu niti ne govorim user posted image user posted image .Bo očitno kmalu treba po novo garderobo user posted image !

Naj še zaželim dobrodošlico vsem novim user posted image  ...user posted image user posted image user posted image  pazite nase in svoje pikice!

Lep dan !

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.4.2008 15:05:03   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: moonshine
Pozdravljene user posted image !

Majcika  user posted image user posted image user posted image  BRAVO!!!! Vidiš z optimizmom in dobro voljo se na koncu vse lepo izteče,sedaj pa le pazi na pikico,da bova skupaj "trpeli" decembra v Celju user posted image user posted image user posted image .

Ti si tudi celjanka? Kok fajn. Zgleda, da bomo decembra kar gužvo nardile v Celju user posted image user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

cene zasebnega varstva
tinchek1980

Koliko plačujete za zasebno varstvo otroka v manjši skupini (do 8 otrok) v Lj. ali okolici?

manj kot 200 evrov (47%)

200-250 evrov (15%)

250-300 evrov (16%)

300-400 evrov (13%)

več kot 400 evrov (8%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!