Pikanai
|
Hej nosečke. Moram priznati, da mi gre kar malo na smeh, ko vas vsak dan več piše, kako vas lovijo slabosti....Mi je kar malo v tolažbo, da nisem edina... zjutraj se naprej skregam z zobno krtačko, ker me grozno navzdigne, potem moram takoj nekaj pojest, potem me vožnja v službo vrže iz tira, pa potem malica, pa potem utrujenost po službi, pa večerna slabost in ....Najbolj od vsega mi pa sedaj smrdijo papirnate vrečke za krug ali pa podobna embalaža, bruh, me kar vzdigne.... No ja, je pares, da imam sedaj že presledke med slabostmi, prejšnja dva, tri tedne pa nonstop...Se tolažim, da samo še malo, pa bo 12. teden tu...Prvič in drugič mi namreč potem ni bilo več slabo, me je pa zgaga tako dajala, da sem od tega večkrat bruhala.... Prejšnji teden sem bila tudi jaz na 1. pregledu, srček je lepo jasno razvidno bil, plodek je tam, kjer mora biti (na srečo eden, he, he...saj si ne morem predstavljati zraven 4. in 2. letnega otroka še dvojčkov...). Pdp je še vedno 2.12.2008, tako glede na zadnji dan menstrucaije, kot glede na meritve UZ. Glede spola mi po kitajski karti kaže fantka, bom tudi vprašala ginekologa na nadaljnjih UZ pregledih, je pa res, da tako pri prvem kot pri drugem otroku niso mogli ugotoviti spol vse do poroda...No ja, sem pa vsaj po rojstvu izvedela . Nič, lepo se imejte, čim manj slabosti, zbadanja in pikanja in veliko občutka sreče in zadovoljstva. Btw. Faka, jaz tudi zbiram pogum, da bom staršem povedala za nosečnost...Bo verjetno spet pestro....
|