|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
23.4.2008 21:05:49   
m a j c i k a
ninica 7 dobrodošla!
Jaz sem bila predlani decembra pri dr Lukmanu na 3D UZ, pa je bil zelo prijazen in šaljiv, nimam pa izkušenj z njim kot z ginekologom, po mojem ne more bit slab!

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.4.2008 21:12:52   
ninica04
Pozdravček vsem. Si bom upala, pa objavila da sva z možekom ta teden zagledala +. Sem sicer bla nekaj mesecev nazaj fuj dejavna tukaj na forumih, pa se je žal decembra lani nosečnost slabo končala, tako da sedaj upam da bo ok. Vidim da nas je kar nekaj takšnih tukaj. Rok po izračunih bi moral biti 24.12, sicer bom pa videla ko bom imela pregled. Me je pa ful strah, da ne bo spet kaj narobe. Pa da je sploh to to!!! A ma še katera te občutke?

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.4.2008 7:32:27   
CIPRESA
Jaz pa imam danes dopustuser posted image user posted image user posted image in jutri tudiuser posted image user posted image

O, kako se prileže malo polenuharituser posted image
Dobrodošle vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

Joj čas gre tako hitro jaz  sem zakorakala že v 9t, kar nemorem verjetiuser posted image

LP user posted image 8 2/7

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 24.4.2008 7:33:05 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.4.2008 7:47:08   
Sulfinija
Ojla decemberke!

Lep sončen pozdrav vsem skupaj.No jaz sem danes aktivna že celo jutro ker od 8 in do 11.dopoldna ne bo elektrike.Sem si lepo zmiksala sok iz grenivke,jagod,korenčka in si ga mešam z vodo je ful dober.
Sedaj pa bom šla po rožice za balkon in za na vikend nato nekaj skuhamo in mahnemo ven na sončka.Jutri pa pride moj user posted image .Me je pa včeraj ful v spodnjem dleu trebuha bolelo sem se že ustrašila in šibala eno parkrat na blato in se je zadeva umirila mogoče me je malo prebava hecala in sem mela polna čreva in sedaj je hvala bogu ok.No tudi moj odštevalnik danes kaže 8.tednov,vendar vseeno komaj čakam 6.5 da vidimo kok smo kaj zrastli in kok smo v rensici mi noseči.Do takrat bom pa uživala v družbi svojega user posted image ,drugi teden ima cel teden dopust.

Lep sončen pozdrav vsem,se kaj beremo,punce uživajte in božajte svoje bušije.

LP Mojcauser posted image 8t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 854
24.4.2008 7:48:38   
Puella
Še jaz se vam pridružujem. PDP naj bi bil 15. 12. - joj bo gneča takrat v porodnišnicah user posted image . Bo pa to drugi otrok, prvi je točno 18 mesecev star. Upam, da bo vse OK. Vsem želim čimmanj slabosti in lepe prvomajske počitnice!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.4.2008 8:11:20   
Anonimen
hojla punce!!!!!povejta mi ali vas vse prsi bolijo....jaz sem v 5t pa me ne????

(odgovor članu Puella)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
24.4.2008 8:35:16   
m a j c i k a
Dobro jutro še od nas! Končno sonček, jeeee, grema s tamalo kar ven!!!
Počutje v redu, sem malo bolj pomirjena zdaj po pregledu, sam še bolj bom po praznikih!!!
Anonimna: prsi , tu ni pravil, da bi morale prsi boleti vse nosečke, mene niti prvič, niti zdaj drugič ne bolijo, ni to pogoj da si noseč, tudi slabosti niso nujnem, nekatere sploh nimajo simptomov pa so noseče!!!!Tako da se nič ne sekiraj, vse je v redu in bodi vesela da te ne bolijo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.4.2008 9:14:52   
_sanja_*
Dobro jutro!
Sulfinija, tvoj je tud doma cel teden? Moj tudiuser posted image Joj, kaj bo fajnuser posted image user posted image Komi čakam.

Čestitam vsem novim nosečkam, zdaj imamo že toliko Nin na seznamu, da vas bomo komaj ločileuser posted image
Puella, dobrodošla tudi ti. Vsem želim čimlepšo nosečnost, da čimprej zagledate srček in rodite zdravo pikico decembra.user posted image user posted image

No, jaz sem pa kar malo zmatrana danes. Ponoči mi je bilo tako slabo, joj. Ob 2eh sem mogla it lulat, potem pa eno uro nisem mogla zaspat zaradi slabosti. To je bilo prvič. Drugače mi ni nikoli slabo. Upam, da ne bo to zdaj stalno tak. Pa prsi me tako bolijo, da sploh ne morem na trebuhu spatuser posted image

Mateja, ti nam javi, kako si zrihtala pri G. Upam, da je vse vredu.
Mam32, mogoče bosta pa dvauser posted image Čestitam za user posted image !

No, lepo bodite, grem se malo učit. 

Neposredna povezava do sporočila: 858
24.4.2008 9:17:36   
pike
Dobro jutro punce,
Moj G je dr. Lukman, ki je v Ptuju zelo cenjen ginekolog. Drugače se počutim o.k.  Do mojega 2. pregleda je še 18 dni. Komaj že čakam. 
Zgleda, da bo danes lep in bolj sončen dan, le izkoristit ga bo treba. Lep sončen pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 859
24.4.2008 9:29:04   
Sulfinija
Ja,Sanja hvala bogu bo moj celi teden doma.Komaj čakam,.........

Nič nisem kupila rožic ena dobra vrtnarija je bila zaprta odprejo popoldan komaj,v eni pša nič kaj pametnega pa še cene so za pol višje kot imajo reklamo.Bomo popoldna še enkrat šle do tja.

Upam,da danes pride odpustnica iz bolnice jo tžeko čakam pa je še kar ni.Punce kaj boste danes kuhale?Jaz sem ostala totalno brez idej.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 860
24.4.2008 10:10:25   
inja2
Ojla user posted image

Pri nas je tudi danes po dolgem času spet sonček in bova šla z user posted image lahko malo ven sem že prov naveličana bit skoz notri...

Popoldan pa gremo z user posted image in user posted image , pogledat njegovega pradedka v bolnico, po vsej verjetnosti ga bo tokrat zadnjič videl, upam samo da zdrži do popoldan ....user posted image user posted image user posted image

Zdaj se nas je pa že full decembrk nabralo, bo zgleda decembra res pestro v porodnišnicah user posted image user posted image

Počutim, pa se zaenkrat tudi jaz OK, samo na momente me malo grabi panika kako bomo z 2user posted image , ampak bo že.Sva pa domačim že povedala in so bili vsi full veseli ...user posted image user posted image

Jutri imam pa UZ, upam da bo vse OK

Pa še čestitke vsem novim nosečkam

lp , inja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.4.2008 10:14:27   
Sulfinija
Punce koliko od teh decemberk nas je prekmurk?

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.4.2008 10:30:05   
mavrica72
No, sedaj sem se odločila, da se vam pa še jaz pridružim. Nekaj dni vas že berem, pa nikakor ne vem, če sodim k vam, ker moja zanositev ni potekala po naravni poti.
Točno pred dvema tednoma sem namreč po velikih težavah končno zagledala user posted image . Še isti dan so se mi kar kmalu pojavili izcedki (malo krvavi, v glavnem pa rjavi), klicala sem G, ki mi je takoj svetoval počivanje, bolniško in povečanje prometriuma. Po dveh dnevih so se izcedki umirili in upam, da sem sedaj s tem opravila. Jutri imam prvi pregled, me je pa že danes tako strah, da vam ne morem povedati - imam namreč že tri neuspele nosečnosti za seboj.
Če me sprejmete, vam bom zelo rada delala družbo user posted image

Lepo se imejte, tudi pri nas danes končno sije sonček.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.4.2008 10:35:17   
Anonimen
vidim, da ste kar tri bivše julijke po novem decembrke, vsem iz srca čestitam user posted image user posted image user posted image  tokrat pa do konca! user posted image  pa vse ostale tudi, se razume user posted image

(odgovor članu mavrica72)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
24.4.2008 10:42:20   
Sulfinija
Mavrica72,doborodošla med nami decemberkami.

Evo punca dobila sem odpustnico,piše da sem mela le rjav izcedek,da se je umrilo in imam miroavnje in počitek,ter če bi della bi imela 14.dni staleža.Torej vse ok,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image 8t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.4.2008 10:55:49   
mettyy
Lep sonček pozdravček vsem. Sem kr neki časa zbirala pogum, da se tudi jz oglasim. Po lanski nesrečno končani nosečnosti, lahko ponovno jasno in glasno zavpijem: USPELO JE, in ponovno smo dočakali user posted image . Oba sva zelo vesela, saj nama v preteklih mesecih ni bilo lahko. Strah me je, da se ponovno ne bi končalo z odmrtjem ploda. Po mojih izračunih imam PDP 26.12.2008, prvi pregled pa 20.maja. Če je izračun pravilen, bom izvedela na prvem pregledu. Do takrat držim pesti za vse nas decemberke, vesela sem za vse, ki ste uspešno prestale že prvi pregled, držim pa pesti za vse naslednje preglede.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.4.2008 11:04:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mettyy
Lep sonček pozdravček vsem. Sem kr neki časa zbirala pogum, da se tudi jz oglasim. Po lanski nesrečno končani nosečnosti, lahko ponovno jasno in glasno zavpijem: USPELO JE, in ponovno smo dočakali user posted image . Oba sva zelo vesela, saj nama v preteklih mesecih ni bilo lahko. Strah me je, da se ponovno ne bi končalo z odmrtjem ploda. Po mojih izračunih imam PDP 26.12.2008, prvi pregled pa 20.maja. Če je izračun pravilen, bom izvedela na prvem pregledu. Do takrat držim pesti za vse nas decemberke, vesela sem za vse, ki ste uspešno prestale že prvi pregled, držim pa pesti za vse naslednje preglede.

Draga mettyy, majčice budno spremljamo vse tiste mamice, ki ste svoje pikice žal izgubile, zato ti moram kar takoj iz vsega srca čestitati in ti povedati, da cela četa deklet srčno navija zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Resnično sem srečna, da pod tvojim srčkom raste nova pikica, tokrat bo vse v najlepšem redu - drugače tudi ne more biti: veš, koliko "botric" stiska pesti in vama pošilja pozitivno energijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.4.2008 11:17:03   
Bimba80
Pomagajte mi.........vceraj sem bla na pregledu in je blo vse v redu, vidla sem srcek........zdaj pa sem sla ne wc in zagledala rjav izcedek.........kaj bi lahko bilo in sem moram bat?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 868
Bimba80
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 869
Bimba80
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.4.2008 11:49:31   
moonshine
Pozdravljene user posted image !

Kako lepo jutro se je kazalo,sedaj pa zopet oblaki user posted image .Glavno,da dol ne gre user posted image .

Naj zaželim dobrodošlico vsem novim,čuvajte nase in svoje pikice user posted image user posted image user posted image !
Bimba 80,če si bila včeraj pri zdravniku in je bilo vse vredu,potem se nikar preveč ne sekiraj.Pojdi počivat in v kolikor se bodo rjavi izcedki nadaljevali obišči svojega G.Da pa boš mirna ga lahko tudi že sedaj pokličeš in ga vprašaš za nasvet.Ne bodi žalostna,ampak ohrani pozitivno mišljenje user posted image .Držim pesti!!!

Vsem lep pozdrav in pobožajte svoje trebuščke user posted image !

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.4.2008 12:16:10   
uršula83
Bimba80 na tvojem mestu bi se prepustila in si rekla kar bo pač bo. Ker rjav izcedek lahko pomeni marsikaj, in šele v najslabšem primeru kaj v zvezi z tvojimi strahovi. Mogoče pa imaš le vnetje, glivice ali kaj podobnega. Želim ti, da bi bilo vse dobro. Jaz sem imela 19.2. abrazijo zaradi blighted ovum, pa nisem imela prej nikakršnega izcedka, ki bi nakazoval, da nekaj ni vredu. Tako da se ne sekiraj. Sedaj v tej nosečnosti še nisem imela pregled, niti se še nisem naročila, ker sem si rekla, da bom raje malo počakala. Da se ne veselim prekmalu, tako kot prejšnjič.
Držim pesti zate da bo vse vredu. Naj te tolaži misel, da je bilo včeraj na pregledu vse v redu. In tako bo tudi na naslednjem!!!! user posted image  

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.4.2008 12:49:49   
Anonimen
Punce z rjavimi izcedki po UZ (1-3 dni po UZ) se ne sekirajte velik. V večini so ti izcedki zaradi UZ. Zakaj? Ne vem, ampak velika večina jih dobi ravno po UZ in še isti dan ali naslednji dan ponehajo. 

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
24.4.2008 12:50:10   
Julijana
vrtnica še moja starost za tvoj-naš spisek 37 drugi pregled 16.05.,  pdp 15.12, za spol bova vprašala ker imava ime samo za punčko za fanta pa brez idej.

za vse ki ste imele že kdaj smolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boste videle da bo sedaj vse v redu, mene je moj G včeraj čisto pomiril tako da so vse negativne misli šle in sedaj veselo čakam drugi pregleduser posted image user posted image . Doma še nisva povedala in bova verjetno najinega sina naučila da bo povedal na svoj način,
A katero mučijo mozoljiuser posted image ?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.4.2008 13:00:44   
Bimba80
No meni rit ni dala mira in sem takoj poklicala mojega G in me je prav lepo pomiril, da to je nekako normalno.........da če je samo rjav izcedek, raje se malo počakamo........če bi pa imela krče in več izcedka pa naj kar pridem...........takoj za tem sem sla na wc, pa ga je bilo ze manj oz. nic.........user posted image

Julijana mene mučijo ful mozolji.......prav na zivce mi grejo in slabe volje sem........se pocutim grda in nevem kako si pomagat, da jih bi bilo vsaj manj.........malo me tolazi ker mi je svakinja rekla, da ce jih imas bo puncka......upajmo:)

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.