|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
19.4.2008 10:00:54   
Anonimen
punce obračam se k vam, ker ste najbolj sveže nosečke. a je katera sploh tu, katero prsa nič ne bolijo, pa jih nima kaj posebnega napete in podobno? tudi jaz sem decemberka in z njimi nimam nobenih problemov, pa me malo skrbi, da je moja nosečnost mogoče šla stranuser posted image , pa zato ne opazim nobenih sprememb na njih.

(odgovor članu mam32)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
19.4.2008 10:16:02   
katja_p
Uf ... zdle sem se pa namatrala, da sem vse prebrala user posted image

Čestitke vsem novim user posted image

In žal mi je za vse, ki se vam je izjalovilo user posted image  punce, sej bo ... smo z vami user posted image

Jaz zadnja dva dni nimam več tako bolečih prsi, kot sem jih imela na začetku. Sicer smo pa vse nosečke različne in vse imamo drugačne znake. Tako da mislim, da ti ni treba skrbet.

Ampak Sulfinije pa res že dolgo ni ... upam, da je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.4.2008 10:25:57   
faka
Mene niti prsi ne bolijo, bolijo takrat, ko jih pritisnem, zrasle pa še niso nič.user posted image user posted image user posted image
Ma, ne more ti nosečnost, kar it, valjda veš, če si morda imela krvavitve, drugače kar tako ti ni mogla uit. Bodi vesela, da te ne bolijo.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.4.2008 10:30:21   
moonshine
Dobro jutro vsem decembrkam!user posted image

Majcika,ja,Celjanka in še vedno držim pesti,da bova decembra delili sobo in prekrasne izkušnje!user posted image  Glede spoznanja pa ni problema,kakšen kakav in debatka ob priliki bosta dobrodošla! user posted image

Glede Sulfinije pa tudi jaz upam,da obstaja kakšen drug razlog,da je ni.Držimo pesti in mislimo pozitivno,upajmo na najboljše !!!user posted image user posted image

Lep sobotni dan!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.4.2008 10:48:00   
m a j c i k a
Dobro jutro še od nas!
Krvi ni več že od včeraj popoldan in upam da tako tudi ostane, danes mi je bilo malo slabo, tko da upam da se je plodek res prijel!!!!!
Želim vam lep sobotni dan in se čujemo!

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.4.2008 10:55:16   
katja_p
majcika, to me pa zelo veseli user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.4.2008 11:20:19   
Sulfinija
Ojla!

Punce vidim,da ste me zelo pogrešala,sem ravnokar prišla domov iz bolnice.V petek ponoči grem na wc kot ponavadi,hlače dam dol in glej kriiiiiiiiii.Me je kar zmrazilo.Tkaoj zbudim moža in šibama na urgenco,kejr so me sprejeli.Takega odnosa kot sem ga doživela ob sprejemu ne želim nobeni niti takih izrazov ne.Pregledali so me naredili UZ in naenkrat vidi se rumenjakov mehurček,in srček bije veliki smo pa 4,3mm.Kri se je ustavila ,izcedek tudi le ko grem lulat ga imam le še čisto malo svetlo na papirju.Imam mirovanje,strogi počitek in čez dva tedna pregled pri svoji G do takrat pa čičaj in čakaj kaj se zgodi ter zdravila dabraston in spasmex.Tolk da sem se vam na kratko javila,v glavnem srček bije in veliko smo tudi že nekaj.Grem sedaj v vodoraven položaj čuvat naprej najino user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.4.2008 11:24:36   
gloria
Sulfinija držim pesti za te in za pikico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.4.2008 11:44:24   
Anonimen
ja faka, saj sem vesela, da me ne bolijo, ker imajo nekatere res probleme z njimi. krvavela nisem, do zdaj je vse ok, bojim se le, da plodeku ne bije srček, ali kaj podobnega. no pa še eno malo čudno vprašanjeuser posted image . mislite, da bi zakrvavela, ali imela kak izcedek, če bi plodek ne rasel in mu ne bi delal srček?
decemberke čuvajte se in svoje user posted image !

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
19.4.2008 11:57:06   
*Mateja
Pozdravljene!
Jest sem že v zagonu celo jutro, sem že vse pospravila, zdaj sem pa tok zmatrana, da počivam.

Sulfinija lepo da si se oglasila, nas je res skrbelo zate. Jaz upam da bo vse v redu in da boš res počivala. Držim pesti, da bo vse ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.4.2008 12:13:33   
sonček75
sulfinija-čestitam za srčka.Sem se že pošteno bala,da je kaj zelo narobe,ker se včeraj nisi nič javila.Tudi jaz sem pri sinčku imela kar močno krvavitev(nekja takrat ,ko naj bi dobila  user posted image ),pa je bilo vse O.K.Sedaj pa pridno počivaj in slabe misli na stran.

Neposredna povezava do sporočila: 661
19.4.2008 12:17:22   
faka
user posted image user posted image JOJ, Sulfinija me je prav zmrazilo, ko sem prebrala, da si šla na urgenco, ma še sreča, da se je potem dobro končalo. Držimo pesti za te, pa naštimaj si tipkovnico, da nam lahko pišeše leže. Bo, bo, boš vidla, da se bo tokrat uspešno končalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.4.2008 12:21:14   
faka
ja faka, saj sem vesela, da me ne bolijo, ker imajo nekatere res probleme z njimi. krvavela nisem, do zdaj je vse ok, bojim se le, da plodeku ne bije srček, ali kaj podobnega. no pa še eno malo čudno vprašanje . mislite, da bi zakrvavela, ali imela kak izcedek, če bi plodek ne rasel in mu ne bi delal srček?
decemberke čuvajte se in svoje !

Ej, sprosti se in uživaj  u nosečnosti. Predstavljaj si sebe in svojega otročka kako se sprehajata z vozičkom, pa kako tekata skupaj po plaži... in še marsikaj lepega,odženi slabe misli proč. V primeru pa, da je s plodom kaj res narobe, narava že poskrbi za to in pride do ss. Pogumno naprej in lepe misli si usadi v glavico!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.4.2008 12:49:30   
Sulfinija
Faka k sreči imam prenosnika hi,hi.Torej bom še dalje uživala v vaši družbi.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.4.2008 12:51:06   
tinkamiška
Sulfinija, tudi mene je skrbelo, ker se nisi nič javila, pa zdajle špijuniram za tabo...
Sem vesela za srček, vidiš, da se sliši!user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pestke, da te krvavitve in izcedki od zdaj naprej pustijo pri miru, da bo tvoja pikica lahko nemoteno rastla in se razvijala! Počivaj in se pusti razvajatiuser posted image
Drži se!user posted image

Pozdravček vsem
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
19.4.2008 13:11:59   
CIPRESA
Oh Sulfinija glavno da si videla srček in plodek in sedaj veš da je z tvojo pikico vse vredu. Dobroston ti bo pomagal da obdržiš vse v maternici. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti krvavela in me je ravno tako skrbelo in sem počivala 3 mesece. Po enem tednu se je kri ustavila in po 9 mesecih sem rodila Žiga, tako da ti kar pridno počivaj, vse bo vreduuser posted image user posted image Čestitke za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo nas je skrbelo kako si, še zs sem ti poslalauser posted image user posted image user posted image mal sem neučakanauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.4.2008 13:22:46   
Sulfinija
Cipresa,hvala bogu meni se je vse ustavilo sedaj,počivam pa vseeno.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 667
19.4.2008 13:28:03   
konina
držim pesti, da bo sedaj vse o.k. Le počivaj in pazi na svojo pikico.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 668
19.4.2008 13:42:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

punce obračam se k vam, ker ste najbolj sveže nosečke. a je katera sploh tu, katero prsa nič ne bolijo, pa jih nima kaj posebnega napete in podobno? tudi jaz sem decemberka in z njimi nimam nobenih problemov, pa me malo skrbi, da je moja nosečnost mogoče šla stranuser posted image , pa zato ne opazim nobenih sprememb na njih.

Ja tudi mene niče ne bolijo, me tudi v prvo niso.Meni je edino občasno slabo, pa ful sm utrujena.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
19.4.2008 14:29:49   
Mijavček
Oj, jaz sem novembrka, ampak sem slučajno mal tukej.... anonimna ne se sekirat, mene še zdej nč ne bolijo, sem v 12.t, sam bolj polne so. Pa še to so začele rast tam nekje 6.,7. teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
19.4.2008 16:18:58   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
40 srečk user posted image )
      user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      1.UZ 23.4.    ?
user posted image x.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )       ?      1.UZ 21.4.     ?
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?            ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     2.UZ 18.4.     user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     2.UZ  30.4.     ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      30      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ 28.4.      ?
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 24.4       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    1.UZ 25.4.      ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 20.12. becky           (1. user posted image , 0. user posted image )     25      1.UZ        ?       ?
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )     27      2.UZ 24.4.      user posted image

Z nami je pot začela: Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 671
19.4.2008 16:20:42   
vrtnica21

Sulfinija.....a te je kaj bolelo oz. špikalo predno si zakrvavela?
Držimo pesti zate. Ti kar lepo počivaj.

Anonimna....mene se bolele prsi samo takrat, ko bi morala dobiti M...pa je na srečo ni bilo.
Zdaj me pa nič ne bolijo. So pa malce bolj polne.
Sicer je pa pri vsaki ženski drugače....ne se sekirat.

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 19.4.2008 16:22:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 672
19.4.2008 16:23:23   
Sulfinija
Vrtnica21,čisto nič ni špikalo,nič bolelo.Se vstanem grem na wc slečem hlače in vidim kvave madeže.Sedaj je ok hvala bogu.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 673
19.4.2008 16:51:42   
Mijavček
Sulfinija, držim pesti, da bo vse uredu, pa da pridete varno do 9. meseca . Pa en pujsek za srečo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
19.4.2008 18:12:37   
**NiNa**
Sulfinija
No fino, da sta sedaj doma in da je vse ok. Ti samo pridno počivaj, možek naj te pa razvajauser posted image .

Anonimna.: tudi mene zaenkrat prsi še nič ne bolijo (sem v 5. tednu). Tako kot pravi vrtnica, pri vsaki je drugače, zato kar brez skrbi.

Vrtnica: hvala ker si me dala na seznamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......