|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
20.4.2008 13:35:35   
mini80
Ojla,tukaj še ena decemberka,danes je test pokazal plususer posted image ,kaj več pa po prvem pregledu.....čao

Življenje ni potica...

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.4.2008 16:44:17   
faka
Dobrodošla Mini!! Zmeraj nas je več!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini80)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.4.2008 16:49:21   
_sanja_*
Caw punce...

Super odgovore ste dale.
Saj nisem jezna na njo, razumem jo in vem, da ji moram dat čas, sem pa vseeno pričakovala malo več veselja za svojega otroka, ker si ga ravno tako zasluži. To je moja prva nosečnost in sem bila zelo vesela, ko sem zagledala user posted image in pričakovala tudi takšen odziv.
Vem, da sva naredila presenečenjeuser posted image , ker bi vsi prej pričakovali user posted image od svakinje in njenega, ker sta skupaj že od 18.leta, nama pa rata v prvo oz. še preden sva zares začela (ciljala sva na leto 2009). Ne vem, zakaj jima ne uspe, niti kako dolgo se trudita, ker ona o tem sploh ne govori (mogoče je kriva njena teža, ker nima 50 kg, pa je velika preko 170 cm, noče se pa zrediti niti za gram. 
In faka, res te razumem. Meni je bilo včeraj grozno neprijetno, ko je svakinja stekla ven, za njo pa še tašča in nazadnje še svakinjin fant. Res mi je bilo hudo in sem se počutila krivo, ker sem zanosila prej kot ona. Potem sem bila že mal jezna, ker mi je pokvarila ta trenutek.
Problem je v tem, ker je to zate popolna sreča in si kar ne moreš predstavljati, da nekomu to ni všeč oz. se mu zdi krivično.
Zdaj pa ne vem, kar je pač je. Pazila bom na svojo pikico, da se srečno prebijema do decembra. Upam, da njej uspe čimprej zanosit in da bo prebolela to, saj jaz nimam vpliva na to kdaj katera zanosi.

(odgovor članu mini80)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.4.2008 16:56:09   
faka
Jaz vem, da ne bom povedala!!!user posted image user posted image Ko se bo vidlo in ko bodo leteli neprijetni in nedobrodošli komentarji, jim bom odvrnila, da se jih to ne tiče in da je to naša odločitev (tudi najina otroka sta imela velik vpliv na to, da sva se odločila za še enga). In potem jim bom pač odvrnila, da jim zaradi tega, ker sem vedla, da bodo grdo sprejeli, nisem pač povedala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.4.2008 16:56:59   
m a j c i k a
Tudi jaz sem delala test 29.03. in je seveda pokazal en velik minus, zadnjo M pa sem imela 05.03., kar je res bilo še malo prezgodaj! Čez en teden, to je v soboto 05.04. sem ga naredila spet in pokazala se je rahla, ampak res rahla črtica, ker mi ni dalo mira sem ga naslednji dan ponovila in črtica je bila malo bolj močna!!!!
Vidim da nas je par takšnih, kjer je viden samo mehurček, brez zamere ampak mi je kar malo lažje slišat še druge, ki imajo podobne težave in ki komaj čakajo da slišijo srčka!!!!

Lollypop: tvoja G je pa bila res prijazna, ker moja me je čisto prestrašila in čisto nič potolažila ali mi vsaj vlila malo upanja; rekla je da naj se pripravim na anjhujše, ker ponavadi se takšne nosečnosti končajo neuspešno in da pri šestih tednih bi se moral plod že videti, razen če je bila kasenjša zanositev! In moram prit tešča, da grem lahko kar na čiščenje, če ga  v sredo še ne bo videla! Mislim pa da bom še vztrajala vsaj do ponedeljka, kaj pravite????

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.4.2008 17:02:19   
m a j c i k a
faka: če res veš da bi to novico grdo sprejeli, potem je mogoče res najboljše da sta kar tiho in počakata da ostali opazijo, potem pa jim pač povesta da sta pričakovala vse prej kot navdušenje in sta pač bila rajši kar tiho!!!

sanja: to je predvsem vajina sreča, in če se to komu zdi krivično, tako pač je, svet je krivičen, kakor koli obrneš, bodi srečna, pazi otročka in ne se preveč obremenjevat, čeprav je verjetno težko

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.4.2008 18:57:23   
MIAAA30
žIVJO PUNCE user posted image ,

tudi jaz sem srečkauser posted image ,  17.3 sem imela zadnjo M, v četrtek sem pa delala test, ki je pokazal en lep plusek za našega user posted image .
Torej 5t. V katerem tednu ste bile na prvem pregledu pri G in kdaj Vam je bilo slabo oz. Vam je? Kakšne imete še kaj občutke zdaj ko ste noseče, se kaj drgač počutite? kaj kej jeste, a pazite da čim več zdravega ali pač brez omejitev?

Lp,

Miaaa

(odgovor članu mini80)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.4.2008 20:16:17   
faka
Dobrodošla Miaaa! Uhh koliko vprašanj. Mene je sestra evo že tretjič naročila za prvi prekledv 8.tednu nosečnosti. Se mi zdi tudi prqav tako, se bo vsaj srček že videl...kar se tiče hrane, ja, zdrava prehrana, uglavnom isto ko prej, le manj sladkarij...no, saj veš, pa še kaj si preberi na forumu, pa bo...ne se nič bat...želim ti lepih user posted image mesecev in zdravega user posted image .

Jaz sem pa zdaj prišla s sprehoda. Srečali smo tudi svakinjo in svaka. Malo sva se na samem pogovarjali in nekako sem jo napeljala, da je ona mene potem vprašala, da nisem morda noseča, in pole sem ji kar priznala. Pa je bla vesela in potem užaljena, ker sem ji rekla razlog zakaj ji nisem že prej rekla. Uglavnom je reagirala kot 1. in 2. uhhhhh, super, en kamen mi je šel s srca,user posted image user posted image user posted image . Za mamo in taščo pa rabim še malo poguma, vsaj še en mesec.user posted image

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.4.2008 23:43:27   
Julijana
nočni pozdrav vsemuser posted image

lollypop nič se ne sekiraj jaz sem imela zadnjo M 08.03. pa mi je pokazal zelo zelo bled plusek že 29.03. potem 31.03 pa kar dobro vidnega na BC (imam zelo kratke cikle od 23-25d) tako da si ti sigurno imela O kasneje in se ti še ni videlo na UZ, jaz imam UZ v sredo in javim koliko je naš user posted image velik po mojih izračunih naj bi bil takrat 6t 4/7.
držim pesti za vse našeuser posted image  in user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 709
20.4.2008 23:47:24   
Julijana
aja

user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novim user posted image
in držim pesti za vse UZ ta teden da bi  user posted image lepo peli

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.4.2008 7:32:00   
lonja
Jutrooo,

jaz pa imam danes prvi pregled user posted image  in UZ, po izračunih naj bi bila v devetem tednu (zadnja M je bila 22.02.2008), tako da močno upam, da bom videla user posted image . Držite pestke tudi zame, se javim jutri.

Lep sončen dan,

P.S. Aja, pa za tabelo, stara sem 34 let.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.4.2008 7:33:03   
ani76
Pozdravček vsem,
no jaz sem preživela lep vikend na morju. Imela sem se prav fanj. Ne vem katero že zanima če bo kakšno rodila v Postojni - no jaz bom v Postojni user posted image
Drugače pa še vedno ni nobenih nosečniških simptomov, razen občasne utrujenosti in bolečine v desnem jajčniku. Joški tudi mene še nič ne bolijo, slabo mi ni nič tako da se zaenkrat kar držim user posted image
Pošiljam en velik objem user posted image vsem ki imate kakršnekoli težave.

lp

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.4.2008 8:28:11   
moonshine
Dobro jutro vsem user posted image  !

Malo je trajalo,da sem prebrala vse user posted image .Sanja mislim,da je bil to prvi šok zanjo,če se že dalj časa trudi,kar pa ne pomeni,da ni vesela zate.Zato mislim,da se ne smeš obremenjevat in misli na svojo pikico,ter preprosto uživaj.user posted image  Faka,če misliš da bosta tvoja mama in tašča tako odreagirali,potem jima enostavno ne povej vse do takrat,ko se bo že videlo in bosta opazili sami.Ne pusti,da kdo vpliva na tvojo srečo in se osredotoči na svojegauser posted image .

No,kar se tiče pa testov sem pa jaz bila pravi ekstrem user posted image .Ker sva se z možem trudila kar dobra 4 leta,enostavno nisem mogla verjet,da je res user posted image .Bila sva na vseh pregledih in nikjer niso našli ovir,da nebi mogla zanosit po naravni poti.Vsi so nama svetovali naj enostavno odmisliva in se bo zgodilo.In res se je zgodilo user posted image .Zadnjo user posted image  sem imela 4.3 in sem prvi test delala 31.3 in mi je pokazalo user posted image .Dobro, sem rekla ta mesec nismo uspeli.Vendar user posted image kar ni in ni bilo,joški so me boleli za znoret,tečna sem bila  user posted image , zato sem 4.4 naredila nov test,ki pa je na najino veliko veselje pokazal user posted image .Bila sva tako srečna in vznemirjena,da nisva mogla verjet in sva test kupila še 1x , da bi se prepričala,če je resuser posted image  seveda je pokazal user posted image .In tako bomo decembra ugledali našega user posted image .
Z ostalimi pa sva rekla,da bova srečno novico delila po nuhalni svetlini,ko bova vedela,če je vse OK user posted image .
Tako,sedaj sem se razpisala in je čas,da grem tudi nekaj naredit user posted image .
Vsem novim naj zaželim dobrodošlico user posted image ,vsem,ki imaste pa danes preglede pa obilo sreče in upam,da boste slišale  user posted image  svojih user posted image !

Lep dan!

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.4.2008 9:13:45   
Jullija
Še jaz bi se vam pridružila. Sem nekje v 8. tednu, PDP bi naj imela 3.12.2008. Sicer sem si tako izračunala sama, ampak tu nekje (upam) bo. Na prvem pregledu sem že bila, zaenkrat se ok. Naslednjega pa imam konec maja.

Vsak dan mi je bolj slabo, ne vem, če bom zdržala še en mesec. user posted image

Eh, seveda bom zdržala, glavno da bo vse v redu z user posted image .!!!

Čestitke vsem ostalim user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.4.2008 10:27:07   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
43 srečk user posted image )
    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      1.UZ 23.4.    ?
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   MIAAA30    (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34     1.UZ 21.4.     ?
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?            ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     2.UZ 18.4.     user posted image user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     2.UZ  30.4.     ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ 28.4.      ?
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 24.4       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    1.UZ 25.4.      ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 20.12. becky           (1. user posted image , 0. user posted image )     25      1.UZ        ?       ?
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )     27      2.UZ 24.4.      user posted image

Z nami je pot začela: Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 21.4.2008 10:32:46 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.4.2008 10:27:50   
lollypop
Prav lep pozdravček vsem novopečenim decemberkam in seveda dobrodošle user posted image

Kako ste kaj punce? Moje počutje je sicer dobro, prsi imam sicer bolj napihnjene kot ponavadi, pa malo me bolijo, drugače pa slabosti še nobenih, občasno špikanje v jajčnikih pa naj bi tudi bil znak nosečnosti kajne....

Držim pesti za vse, ki imate danes pregled da boste že ugledale srčke vaših user posted image  

M a j c i k a: res držim pesti, da v sredo zagledaš plodek in srček in da so bili prvi UZ narejeni prezgodaj... Sicer pa mene tudi panika grabi pred petkom; v enem momentu iščem pozitivne izgovore (nimam rednih ciklov, prvi plusek na CB je bil tako šibek da je sigurno kasneje prišlo do zanositve....), pa me naslednji moment že spet zagrabi panika kaj bo v petek.... Je pa res lažje takole podebatirati z vami, ki imamo podobne težavice in skrbi, še lepše pa bo, ko se bomo pogovarjale o oblekicah za dojenčke, pa o vozičkih pa podobnih, dosti lepših temah.....

pa še en lep, sončen pozdravček, čimbolj izkoristite dan in pobožajte vaše trebuščke!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 716
21.4.2008 10:43:28   
uršula83
PDP: x.12.
ime:uršula83
št. user posted image :2
št. user posted image :0
starost:24
pregledi:?
spol:?

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 717
21.4.2008 10:52:32   
katja_p
Vsak dan nas je več user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 718
21.4.2008 11:21:06   
bibabuba
Men je pa slabo, vam pa ne!  user posted image   Skoz neki jem - prestice, grisine ... ves čas moram imet polna usta. Pa tako sem se prejšnji teden hvalila, da nič ni.  Na user posted image  sploh ne mislim.  user posted image  

Za seznam: stara sem trenutno, do 27. 4. 2008, 26 let.

Lep sončen dan

Kličem sonce!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 719
21.4.2008 12:19:11   
_sanja_*
Lepo pozdravljene srečke user posted image !

Vidim, da se naš seznam pridno veča. Tako je pravuser posted image user posted image In tako mora ostat do decembrauser posted image Čestitke vsem novimuser posted image

Jaz imam pa danes ob treh kolokvij, držte pesti zameuser posted image Morem pisat 8 (prvega sem 10, povprečje pa mora biti 9, da mi ni treba na ustnega), upam, da bo ratalo. Tule pri računalniku me kar križ boli, poleg tega mi zadnje čase nekaj internet nagaja in komaj pridem kaj prebratuser posted image Se oglasim kaj popoldne, če bo slučajno internetuser posted image

Lepo bodite, pazite na svoej pikice in izkoristite sonček, ker bo baje ju3 dežuser posted image

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 720
21.4.2008 12:37:19   
KAHLO
halo punceuser posted image

Uršula............ne moram ti rečt kako sem, smo pr septembrkah vesele, da si ugledala user posted image , želim ti vse naj naj, mirnih lepih, user posted image  in da boš decembra pestovala pravega navihanega zdravega bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda žeilm tudi vsem ostalim puncam vse naj naj!! pa lepo se crklajteuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
21.4.2008 13:33:09   
neisha80
Zdravo.Mi pa po naši Neži,rojeni lani aprila,decembra pričakujemo novega user posted image .Sicer naju je malo prehitel,ampak smo vseeno zelo user posted image user posted image .Prvi pregled imam 13.5.lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 722
21.4.2008 13:45:05   
*nina*
no in še ena decembrkauser posted image user posted image user posted image user posted image danes sem delala CB in mi je pokazal plusssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!še nisem čisto dojela!!!!prvi uz pa imam 5.5

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.4.2008 13:51:48   
neisha80
popravljam,prvi pregled 6.5.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
21.4.2008 13:59:25   
m a j c i k a
Hej, dobrodošle vse nove nosečke, zdaj nas je pa že blizu 50 a ne?????user posted image user posted image
Pri nas dežuje za znoret pa taj lep sonček je še bil dopoldan, dost mam tega aprila in dežja!!!!user posted image

_sanja_*: držim pesti danes za kolokvij, pa javi nam kako je šlo!!!

bibabuba: tudi meni je slabo, najbolj zjutraj, preden dam kaj v usta, čez dan pa nosim vedno s sabo vodo in suho sadje pa prepečenec, hvala bogu da se mi sladkarij ne lušta!!!!!

lollypop: hvala ti, res ful pomaga če veš da tudi drugim ni vseno, tudi jez držim pesti zate in za tvojo pikico v petek, srčno upam da bo vse tako kot mora biti!!!

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?