**NiNa**
|
sanja in faka: Mislim, da je prav, da svojim bližnjim čim prej povesta da boste dobili dojenčka. Jaz sem ena izmed tistih, ki se je tri leta trudila, da bi bila , pa nama ni uspelo. Priznam najhuje je bilo, ko so nama vsi povrsti govorili da bodo dobili dojenčka, pa res je najhuje je ko ti svakinja to pove. Jaz pred njo nisem jokala, ampak ji tudi , čeprav sem se zelo trudila tudi čestitati nisem mogla. ko sva prišla domov sva se oba jokala. Potem sem rabila en teden da sem vse premislila, se velikokrat razjokala, potem sem jo pa poklicala in ji povedala, da mi je žal, da ji tudi čestitala nisem, ampak da naj me razume, da sem vesela zanjo samo včasih mi je to težko pokazat. Zakaj pa pravim, da je bolje, da čim prej povsete, zato ker ni hujšega, da še preden ti povedo da je noseča ti to že opaziš. Meni se je to zgodilo pri prijateljih, ki sva jih videla ko je bila noseča ravno 3 mesece, pa se ji ni videlo ker je bila zima pa malo več pulovarjev, potem smo se pa videli ko je bila noseča 5 mesecev, sem pa mislila, da bom kar pri vratih skupaj padla. Tega občutka se res ne da opisat. Punce zato kar pogumno in ponosno povejte veselo novico, mogoče je smo malo taktike potrebno. Če za nekoga vsete, da se že zelo dolgo trudi mu povejte to posebej in ne skupaj z vso množico. Pa mogoče takole : Misliva, da je prav, da izveš to od naju in tudi ne pričakijeva, da boš skakala pod strop, ampak vseeno sva vesela da boš ravno ti postala decembra teta. Lepo nedeljo vsem skupaj!
|