|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
19.4.2008 19:11:45   
pike
Pozdravljene punce,

vidim, da  nas je decemberk več . Upamo, da bo odslej ostalo tako. Anonimna zelo mi je žal za tvojo pikico. user posted image
Mene prsi ful bolijo, apetit na višku, slabosti pa še zaenkrat ni. Mislim, da sem sedaj točno 6. tednov nosečka. Danes pa se je sonček vseeno prikazal in upam, da bo nedelja še lepša in bomo dan lahko preživeli zunaj.
V torek sem bila tako razočarana, saj sem bila pred tednom dni na razgovoru za delo in so me takoj sprejeli, povedala sem tudi, da sem noseča. Ta teden pa jih pokličem - in so si premislili. Drugače pa vas vse lepo pozdravljam in  vam želim lep vikend.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.4.2008 19:12:12   
faka
Ma prav včeraj sem se hvalila kako se mi še nič ne pozna, zdaj pa je tako videti... skoraj, da ne bom mogla več skrivati.user posted image user posted image Ne najdem poguma, da povem bližnjim...user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.4.2008 19:38:06   
tejci01
En lep pozdravček še od mene.
Punce kako ste? Jaz sem še kar dobro,samo danes me je matrala majhna slabost in seveda prsi me še malo bolijo. Bo že minilo, če ne prej pa decembra. user posted image

Sulfinija  samo da je z vama vse ok.

Faka  a staršem si že povedala? Jaz sem povedala samo mojim, "tašči" pa še ne. A se mogoče bojiš kako bodo sprejeli? Mislim da bodo veseli, tako da ne se sekirat.

Zdaj bi pa en nasvet.
V službi smo dogovorjeni, da če je kakšen problem ali če zanosim, naj jim povem da bodo oni iskali za nadomeščanje,ker delam v panogi kjer je težko dobiti zaposlene. Samo sem imela UZ in nisem še slišala srčka,ker je bilo prezgodaj. Mislila sem jim povedati ta teden ali tisti pred prazniki. Kaj mislite ve?user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
19.4.2008 19:40:51   
pike
Jaz bi na tvojem mestu kak teden ali dva počakala, saj imajo pol najmanj 6 mesecev za iskanje nadomeščanja to pa je tudi kar nekaj časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 679
19.4.2008 19:55:26   
faka
Ma, še malo počakaj! Itak je dovolj časa za poiskat nadomeščanje. Strah me je povedat, ker vem da se bodo jezili, ne veselili. Tistih par, ki bi se veselilo, že vejo in se veselijo, ma tej ostali...posebej moja mama...user posted image user posted image user posted image ...ma to je tako hudo, ko veš, da te bodo drugi obsojali in ti tako malček veselja uničliuser posted image user posted image user posted image . Uffffa!!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 680
19.4.2008 20:01:28   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Zdaj bi pa en nasvet.
V službi smo dogovorjeni, da če je kakšen problem ali če zanosim, naj jim povem da bodo oni iskali za nadomeščanje,ker delam v panogi kjer je težko dobiti zaposlene. Samo sem imela UZ in nisem še slišala srčka,ker je bilo prezgodaj. Mislila sem jim povedati ta teden ali tisti pred prazniki. Kaj mislite ve?user posted image

Veš kaj ti jaz povem, tudi mi smo imeli tak dogovor, pa sem povedala in o tem da bi iskali nadomeščanje ne duha ne sluha le naslednji dan sem dobila še par strank večuser posted image user posted image user posted image In sem jezna da sploh kaj vejouser posted image da sem jim sploh kaj povedala, mar bi si prišparala kake 4 mesece in uživala po starem

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 681
19.4.2008 20:08:04   
tejci01
Bom počakala še kak teden. Lahko jim bom povedala po prvomajskih praznikih.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 682
19.4.2008 20:11:09   
tejci01
Zdaj grem pa malo likat. Vas pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 683
19.4.2008 20:43:59   
lollypop
tejci01 jaz bi počakala vsaj prvomajske praznike... Kdaj pa imaš drugi pregled?
Midva sicer še nisva nikomur povedala, zdaj pa sploh ko ne vem kaj bo v petek ko imam drugi UZ, upam da se pokaže srček in da je bil prvi pregled res prezgodaj... sicer moram rečt da se je G ful portudila in iskala, pa tudi potolažila, da največkrat je prezgodaj in se zato ne vidi utripa... držim pesti da bo... user posted image user posted image user posted image

Sulfinija: res me veseli da si zagledala srčka, zdaj pa pozitivno mislit naprej pa bo kmalu veseli december....

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 684
19.4.2008 21:07:12   
m a j c i k a
lollypop: kaj pa plod se je videl? V katerem tednu pa si?

Sulfinija: držim pesti zate, samo da se je krvavitev ustavila, tudi pri meni se je, samo da mene non stop po malem špika, tako kot pri kakšni šibki menstruaciji, joj upam da bo vse ok

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 685
19.4.2008 21:42:35   
tejci01
Naslednji pregled imam komaj 20.5.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 686
19.4.2008 22:36:51   
_sanja_*
No, mi2 sma pa danes sporočila novico njegovim. Pa je njegova sestra planla v jok, ker ne more zanosit. Tak da sploh nisem veselauser posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 687
19.4.2008 22:48:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

No, mi2 sma pa danes sporočila novico njegovim. Pa je njegova sestra planla v jok, ker ne more zanosit. Tak da sploh nisem veselauser posted image user posted image

Sanja, ti kar bodi vesela, ker imaš za kaj biti. In nisi ti kriva, da si noseča, njegova sestra pa ne more zanositi. Po drugi strani pa tudi njo razumem, ker vem kako je, ko iz meseca v mesec čakaš, pa ni nič, pa vse okoli tebe kot zakleto ravno takrat zanosijo v prvo in se ti zdi, da se ti dogaja največja krivica na svetu. Tudi sama sem bila hudo razočarana, ko je od moža sestrična že v tretje v prvo zanosila... v tem obdobju ko midva poskušava je zanosilo že vsaj 10 znank in sorodnic po eni ali drugi strani in vsi brez muke. Ne veš kako mi je bilo za vsako, ko sem zvedela hudo, češ zakaj pa nama ne uspe in jokala sem krokodilje solze. Ampak sedaj, ko jih gledam kako s temi lepi trebuščki hodijo okoli mi je kar lažje pri srcu in z vsako trepetam, ko je v porodni sobi. Dajta ji čas, da si uredi misli in čusta, potem se bo zagotovo veselila z vama.

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
20.4.2008 8:45:03   
Sulfinija
Dobro jutro!

Lepo nedeljo želim vsem skupaj.Za mano je spet ena mirna.Zunaj sije takole lep sonček,da boma z mojim dragim šla se zunaj na balkon kartat in uživala na sončku.Bolj kot ne počivam in berem knjige.Pozneje popoldna boma pa najbrž malo zavila k tašči in nato spet počivat.In kaj ve lepega počenjate?

Anonimna4,žal mi je zate in za vajino user posted image .Drži se punca in ti pošiljem en topel user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.4.2008 9:21:57   
tejci01
Dobro jutro!
Pravkar sem spila user posted image  in malo pojedla. Z mojim študirava,da bova šla danes kam na sprehod,ker je tako lepo vreme. Je bil že čas,da se je pokazal ta lepi,topli sonček.

Sanja saj se bo že potolažila,to je bil zanjo kot "šok". Moraš pa vedeti,da z jokom ti ni želela sporočiti da ni vesela,samo jo je prizadelo kar ona ni še zanosila. Ampak bo tudi za njo prišel čas. Saj po eni strani jo razumem. Mi2 sva delala na user posted image  šest mesecev,preden se je pokazal +. Res da je ta doba kratka,ampak prav ta čas je veliko punc v naši okolici zanosilo. In sem si govorila zakaj njim uspe v prvo, meni pa ne.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.4.2008 9:30:03   
tejci01
Eno vprašanje:

A bo katera od vas rodila v POSTOJNI? Da vidim če se mi bo katera pridružila.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.4.2008 9:48:03   
faka
No, Sanja, sva na istem, le da jaz še nisem zbrala poguma, da povem najinim družinam, ti pa si. user posted image
Prav zadnjič je bila moja svakinja pri meni in mi je zaupala, da se mantra že eno leto in da nikakor, da zanosi, da jo počasi že malo skrbi.user posted image
In potem moja ta mala izjavi, da bomo imeli kar še dva dojenčka( svakinja jo je razumela, da čez nekaj let, še dobro, da moja ta dva govorita okoli, da bomo dobili dojenčka že eno leto in jima noben več ne verjame, še zdaj ko je res) in komentar od svakinje je bil:o, ne, ne zdaj sem pa jaz na vrsti, tvoja mama je že 2x, zdaj sem jaz na vrsti... user posted image user posted image Uh, kako me je stisnilo pri srcu(meni je tudi namreč 3x uspelo v enem strelu zanosit), tako, da ni šans, da ji povem, da sem že noseča... res je, sploh se ne morem veselit... A da ne govorim kako bi tašča reagirala, ker njena pupika se mantra, jaz ji pa tako maham s trebuhom pod nos...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.4.2008 9:50:36   
faka
Jaz bom v Izoli rodila, čeprav bi raje šla v Postojno.user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.4.2008 10:43:23   
m a j c i k a
Dobro jutro še od mene, tudi pri nas je vse mirno kar se krvavitev tiče, mam pa en tak velik cmok pred sredo, tako ogromno kepo straha v želodcu,.... tamala spančka odzunaj na sonču z atijem, jaz pa grem malo počivat.

Sanja in Faka: po mojem se povsem neupravičeno obremenjujeta, če nekdo ne more bit srečen in vesel za vaju, predvsem bližnji sorodniki, to še ni razlog da se ne veselita svojih trebuščkov, saj je to nekaj najlepšega na svetu, žal ni vsem dano da jim uspe, sploh pa v prvo in razumem da so potem malo užaljeni, ko vidijo druge, pustita da se privadijo in ne zaradi tega bit žalostni, glavno da je z otročki vse v redu!!!!!!!!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.4.2008 11:38:15   
**NiNa**
sanja in faka:
Mislim, da je prav, da svojim bližnjim čim prej povesta da boste dobili dojenčka. Jaz sem ena izmed tistih, ki se je tri leta trudila, da bi bila user posted image , pa nama ni uspelo. Priznam najhuje je bilo, ko so nama vsi povrsti govorili da bodo dobili dojenčka, pa res je najhuje je ko ti svakinja to pove. Jaz pred njo nisem jokala, ampak ji tudi , čeprav sem se zelo trudila tudi čestitati nisem mogla. ko sva prišla domov sva se oba jokala. Potem sem rabila en teden da sem vse premislila, se velikokrat razjokala, potem sem jo pa poklicala in ji povedala, da mi je žal, da ji tudi čestitala nisem, ampak da naj me razume, da sem vesela zanjo samo včasih mi je to težko pokazat.
Zakaj pa pravim, da je bolje, da čim prej povsete, zato ker ni hujšega, da še preden ti povedo da je noseča ti to že opaziš. Meni se je to zgodilo pri prijateljih, ki sva jih videla ko je bila noseča ravno 3 mesece, pa se ji ni videlo ker je bila zima pa malo več pulovarjev, potem smo se pa videli ko je bila noseča 5 mesecev, sem pa mislila, da bom kar pri vratih skupaj padla. Tega občutka se res ne da opisat. 

Punce zato kar pogumno in ponosno povejte veselo novico, mogoče je smo malo taktike potrebno. Če za nekoga vsete, da se že zelo dolgo trudi mu povejte to posebej in ne skupaj z vso množico. Pa mogoče takole : Misliva, da je prav, da izveš to od naju in tudi ne pričakijeva, da boš skakala pod strop, ampak vseeno sva vesela da boš ravno ti postala decembra teta.user posted image

Lepo nedeljo vsem skupaj!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.4.2008 12:01:17   
faka
Nina, havala za lepe besede, ampak fora je v temu, da jaz pričakujem že tretjegauser posted image (a le 2 leti starejša od svakinje sem) in da je že pri drugemu user posted image bila panika, kaj tako hitimo(ker je med njima 2 leti razlike).

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.4.2008 12:13:02   
lollypop
En lep, sončen pozdrav še od mene...

M a j c i k a: bila sem na pregledu in ploda G ni videla, naredila je tudi vaginalni UZ pa nič, v maternici je blo videti samo en majcen mehurček. Je rekla, da to največkrat pomeni, da je do zanositve prišlo kasneje (kot če računaš po zadnji M katero sem imela namreč že 01.03., res je pa, da imam zelo neredne cikle in da so tudi daljši od 30 dni)... Krvavela jaz nisem nič (trkam na les)... Po mojih izračunih naj bi bila tako v 7. tednu. Moramo mislit pozitivno, pa bomo kmalu ugledale srčke naših user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.4.2008 12:30:31   
vrtnica21
Lollypop...jaz sem tudi imela zadnjo M 1.3. in sem tudi ravno v 7 tednu.
Jaz imam prvi pregled šele čez 14 dni in me skoz malce skrbi, da bo vse ok. Pri meni se mora takrat res že vse videti, ker bom že dopolnila 9 teden.
Dej prosim povej mi kdaj je tebi test pokazal pozitivno?

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.4.2008 13:24:45   
lollypop
vrtnica21; jaz sem prvikrat delala test 29.03. in mi je pokazal en velik minus.... pa mi ni dal mira, sem se počutila drugače kot vsak mesec in ker M čez en teden še vedno ni bilo sem ponovno delala test in mi je (se pravi 05.04.) pokazal zelo šibko drugo črtico, tako da sem bla sploh čist zmedena... sem šla kupit še en test (se mi zdi da 07.04.) in mi je pokazal še zmeraj šibek ampak plusek je pa bil viden... tko da, jaz še zmer upam, da sem res zanosila mal kasneje in da je plodek bil še premajhen, bomo pa videli v petek kaj bo... sem pa vse tri teste delala CB
Drugače je bla G res ful prijazna, je rekla da če začutim kakršnokoli močnejšo bolečino ali pa opazim kapljico krvi da takoj moram na urgenco, pa če je ura ena ponoči...

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.4.2008 13:31:09   
tejci01
Jaz sem naredila test 9.4. (M naj bi prišla 8.4.) in sem že zagledala močan plusek. Ta teden sem pa bila na UZ pa je bilo videti samo mehurček,naslednji pregled pa imam 20.5.

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?