|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
18.4.2008 8:38:26   
moonshine
Hvala faka user posted image !

Sem malce brala forum in vidim da nisem edina z tisoč in enim vprašanjem glede na to da je zame to prva nosečnost  user posted image .

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.4.2008 8:40:26   
m a j c i k a
Hej punce!
Hvala vam vsem da ste mislile na mene in držale pesti, samo žal ni pomagalouser posted image !!!! Včiraj sem bla čisto zbita in brez volje pa se mi res ni dalo še na računalnik, se opravičujem!
V glavnem blo je pa takole: najprej mi je vzela bris in me pregledala na stolu, pa je blo vidno malo krvi, sam je rekla da izgleda da sem res noseča in da ni videt kaj narobe, potem mi je pa naredila UZ vaginalni seveda, bla je kar tiho in tiho,... in tisti zaskrbljeni pogled ko že točno veš da nekaj ni v redu, rekla je da se vidi mehurček, ki je dolg  mm ne vidi pa se ploda; kar lahko pomeni samo dve stvari da je bila zanositev kasneje in je plod še premajhen ali pa je kaj narobe in bo treba na čiščenje! Naročila me je še enkrat na pregled v sredo ob pol osmih zjutraj, moram pridit tešča in če ne bio vse v redu grem takoj pod narkozo in na čiščenjeuser posted image user posted image user posted image ........ in naše pikice ne bo več............

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.4.2008 8:58:40   
Anonimen
O uboga majcika! Držim pesti, da bo vse ok!

A mi prosim katera pove kje gledate ta kitajski horoskop. Ali kje gledate v tabelo za spol.....??????

Anonimna 20user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
18.4.2008 9:06:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej nosečke,

tiste, ki ste zaprte: zjutraj na tešče popijte pol litra mlačne vode, pojejte kakšno pomarančo + pest marelic. Otrobov pa raje ne, ker preprečujejo oz. poslabšajo vsrkavanje železa iz hrane (ki ga v nosečnosti še kako potrebujemo!). S tem se uredijo dve zadevi naenkrat: prebava je super + suhe marelice so bogat vir železa in če jih jemo skupaj s pomarančo, ki premore vitamin C, je pa to sploh idealna kombinacija. Iz istega razloga je problem kava, ker preprečuje, da bi telo izkoristilo vso železo, ki ga dobi s hrano.

Mislim, da nosečnica potrebuje mnogo bolj hranilni zajtrk kot tale sladkor. Tak zajtrk ni niti za normalnega zdravega človeka priporočljiv. In s takim zajtrkom bo katera še prej nosečniško sladkorno fasala.  Železa pa v marelicah glih ni tolk velik, in poleg tega so še marelice žveplane in je še slabše za zdravje. Zajtrk naj bo hranilen in pester. Lahko se komot jejo otrobi, vendar potem je priporočljivo pojest železo oz hrano bogato z železom popoldan ali zvečer, skupaj s svežim pomarančnim sokomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
18.4.2008 9:08:29   
Anonimen
Še najboljša zadeva za boljšo prebavo so pa lanena semena, po možnosti mleta. Date jih lahko v čokolino, na namazan kruh, v jogurt, na sadje....kamorkoli, le da ni vroča hrana. So še bogata z omega3 maščobami, ki so priporočljiva za nosečnico in otrokov razvoj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
18.4.2008 9:09:52   
ani76

user posted image

To je ta tabela za izračun spola. Če kaj drži bomo imeli fantka user posted image
Drugače pa malo pobrskaj še po drugih forumih, je kar nekaj napisano na to temo. Se mi zdi da pri večini kar drži, ne pa vedno.
Še nekaj podatkov o meni, za dopolnitev seznama, še v tem mesecu bom doplnila 32 let, 1 nosečnost - 1 otrokuser posted image - upam, da bo vse ok.

Majcika ti držim pesti, da bi bilo vse o.k.

LpA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.4.2008 9:11:42   
faka
Spol otroka po kitajski karti bambino.si, 11.03.2007 Razprave o izbiri spola svojih potomcev so v svetu vse bolj vroče. Ljudje posegajo po starodavnih vražah, po najsodobnejših metodah, vse le zato, da bi imeli naslednika pravega spola. Ne bomo se spuščali v moralno ocenjevanje tovrstnih postopkov. Raje vam predstavimo enega izmed starodavnih načinov, s katerim se lahko brez večje škode pozabavate. Kitajci so spol prihajajočega otroka izračunavali tudi preko materine starosti in meseca zanositve. Ta tabela, ki so jo našli pred približno 700 leti v kraljevi grobnici blizu Pekinga, je še danes 93% zanesljiva. Pripravljeni? Izračunajte materino starost na dan spočetja otroka in ugotovite ali bo deček ali deklica.  Na primer, 30 letna ženska, ki je zanosila v 1. mesecu lunarnega leta bo glede na izračun dala rojstvo dečku.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.4.2008 9:12:56   
faka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ani, kako nama je lahko ratalo!!!!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.4.2008 9:14:12   
moonshine
Hey,Majčika!

Kljub temu,da sem se pridružila šele danes sem v teh trenutkih s tabo.Ne glede na vse pa ostani do zadnjega pozitivna in upaj na najboljše.Držim pesti zate in upam,da bo v sredo le vse vredu s tvojo pikico in da bom decembra imela "sotrpinko" ob sebi v celjski porodnišnici user posted image .

Pogumno naprej!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.4.2008 9:23:57   
ani76
Ja faka res naključje user posted image user posted image Upam, da bo komu v pomoč.
A vi boste vprašale za spol ko bo čas za to?

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.4.2008 9:27:30   
tejci01
Majcika!
Pred 1 tednom sem tudi jaz imela rjav izcedek,pa sem takoj poklicala G in mi je dal tablete Prometrium. Včeraj sem imela pregled in sem tudi vidla samo mehurček. Samo mi ni nič rekel da bi blo kaj narobe. Moj naslednji pregled je komaj 20.5.
Jaz si razlagam tako, da je bilo še prezgodaj, zato ni bilo slišati srčka in kar je najpomembnejše čimbolj mirno živeti naprej.
Želim pa ti vso srečo za v sredo, ko boš zagledala tvojo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 611
18.4.2008 9:27:57   
**NiNa**
majcika ne še obupat! Tudi jaz sem včeraj imela UZ pa se ni kaj prida videlo, zato je tudi mene naročila za drugi teden. Če pa te močno skrbi kako je s tvojo pikico pa pojdi dat pregledat kri na hormon betaHCG, pa boš videla. Da boš vedela če je vse vredu si kontroliraj hormon vsak drugi ali tretji dan in če lepo narašča si lahko brez skrbi.
Mislim nate in držim pesti za tvojo pikico!

Neposredna povezava do sporočila: 612
18.4.2008 9:56:01   
Anonimen
m a j c i k a - držim pesti! Imaš pa tudi moj ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 613
18.4.2008 9:58:00   
_sanja_*
Dobrodošle vse nove nosečke!!
Se vas je pa veliko nabralo. Lepo, da se naš seznam večauser posted image user posted image

Čestitam vsem za uspešne prve UZ.
Majcika, zate pa stiskam pesti in resnično upam, da se bo vse lepo izšlo. Kot so rekle druge punce, ne še obupatuser posted image

Glede tele kitajske tabele... To sma mi2 z mojim preverjala zadnjič, ko sma zagledala user posted image user posted image in presenetljivo drži za vse otroke, za katere sma se spomnila, da bi preverila!
Za naju kaže user posted image , kar pa dejansko že vema. Mogoče se motim, ampak čutim, da bo user posted image , moj dragi pa pravi, da že 20 let ve, da bo imel punčko user posted image ( star je 28user posted image ). No, karkoli bo, bo super, samo da bo zdravo dete.

No, drugače mam pa jaz že tudi tak trebušček kot sulfinijauser posted image Včeraj ko sem šla na fax, sploh nisem mogla več sedet z zaprtim gumbomuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 18.4.2008 10:04:48 >

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.4.2008 10:43:05   
mam32
Dobro jutro souser posted image .

Majcika, tud jaz ti stiskam pesti in verjamem, da bo vse vredu.
Čestitke in dobrodošlica novim srečkam user posted image !

Ker še vedno prebolevam virozo in ker mi je ob ležanju full dolg čas malo brebiram po netu literaturo povezano z nosečnostjo. Ob tem sem naletela tud na članek, kjer je pisla, da naj kremo proti strijam začnemo uporabljati takoj. Zanima me ali jo katera že uporabja in katero? jaz je namreč še ne. Me pa full lovi panika okrog strij. jih mam nekaj z mladostiuser posted image  in ne bi rada da bi v nosečnosti mela s tem težave. Me je kar groza ko se spomnim na sliko z drugega foruma, ko se je ena punca slikala in ma živo rdeče strije po celem trebuhu. grozno zgleda. Pa pravi, da se je mazala.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.4.2008 10:47:02   
mam32
Aja pa še te. A si mogoče katera preverja telesno temperasturo sedaj ko je noseča? tak kot sem že povedala, imam virozo. Po enem tednu se sedaj kar boljše počutim, moja temperatura pa je konstantno že štiri dni 37,2. Full mi je to čudno, nič manj in nič več. termometer je izpraven.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 616
18.4.2008 11:39:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim, da nosečnica potrebuje mnogo bolj hranilni zajtrk kot tale sladkor. Tak zajtrk ni niti za normalnega zdravega človeka priporočljiv. In s takim zajtrkom bo katera še prej nosečniško sladkorno fasala.  Železa pa v marelicah glih ni tolk velik, in poleg tega so še marelice žveplane in je še slabše za zdravje. Zajtrk naj bo hranilen in pester. Lahko se komot jejo otrobi, vendar potem je priporočljivo pojest železo oz hrano bogato z železom popoldan ali zvečer, skupaj s svežim pomarančnim sokomuser posted image

Hej druga anonimna, tole ni bilo mišljeno kot zajtrk, le pomoč pri počasni prebavi. user posted image Seveda tole ni dobolj, je pa fin dodatek. Pa verjemi, da ne dobiš sladkorne od pesti marelic na dan.. Kaj vse drugega pojemo, z mnogo veeeeeč sladkorja user posted image Če želiš, pač sama poskusiš, drugače pa ignoriraš nasvet, ki izhaja iz moje izkušnje. Dobijo se pa tudi nežveplane marelice (tiste temne).

MAJCIKA, drzim pesti zate tudi jaz!!! user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
18.4.2008 12:18:33   
faka
Majcika, bo,bo,boš vidla!! Glupa user posted image user posted image ginekologinja te je spravla v skrbi po nepotrebnem!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.4.2008 12:43:10   
bibabuba
Jaz se ne bom več hvalila, da mi ni slabo.  user posted image

Lp

Kličem sonce!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.4.2008 13:10:50   
pišapela
halo!

Mene pa zanima, če ste svojim bližnjim že sporočile srečno novico. Kdaj nameravate?
Ali ima katera kakšno zanimivo idejo na kakšen način povedati?

Uživajte, čavči

Neposredna povezava do sporočila: 620
18.4.2008 13:54:43   
ani76
Moj fant pravi, da naj poveva šele ko bo za nami 1 pregled. To je pa šele čez 1 mesec - 14.5. Jaz pa ne vem kako naj bom tiho še cel mesec user posted image user posted image
Bi povedala vsaj mojim 2 najboljšim prijateljicam (one so meni povedale takoj) ma potem si mislim da bi morala še sestri, pa mami, pa tašči.....
Joj ne vem a naj čakam, a naj povem kaj prej al naj počakam da vidim če bo vse o.k.
Tudi mene zanima kdaj boste povedale bližnjim in kdaj v službi?

Le vikend, jaz potujem na morje - upam, da bo vsaj v nedeljo lepo vreme.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.4.2008 13:59:50   
lollypop
Hojla punce user posted image

še ena decemberka z vami, no vsaj upam da bom.... Danes sem namreč imela UZ pa se ni nič videlo, G je sicer rekla da ne vidi da bi bila IMN, ampak utripa pa tudi ni bilo videti. user posted image   Tako da naročena ponovno naslednji petek, danes dala še kri da preverijo raven nosečniškega hormona pa bomo videli...

Pa še podatki za tabelo: PDP sem računala da bi bil nekje 10.12., starost 29 je pa to moja prva nosečnost

Neposredna povezava do sporočila: 622
18.4.2008 14:21:09   
Anonimen
Moram vam povedati žalostno novico, da se jaz poslavljam od vas. Pred eno uro sem prišla od g., ki je lahko samo potrdil mojo ugotovitev, da je moja pikica izgubljena. user posted image

Lepo bodite, veselite se vsakega dne posebej, na koncu pa upam da boste vse cartale zdrave decemberske dojenčke.

LP
Anonimna 4 (07.12.08)

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
18.4.2008 14:24:56   
_sanja_*
Joj, anonimna 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.4.2008 14:26:07   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop
Hojla punce user posted image
še ena decemberka z vami, no vsaj upam da bom....

Dobrodošlauser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......