Anonimen
|
Hej nosečke, tiste, ki ste zaprte: zjutraj na tešče popijte pol litra mlačne vode, pojejte kakšno pomarančo + pest marelic. Otrobov pa raje ne, ker preprečujejo oz. poslabšajo vsrkavanje železa iz hrane (ki ga v nosečnosti še kako potrebujemo!). S tem se uredijo dve zadevi naenkrat: prebava je super + suhe marelice so bogat vir železa in če jih jemo skupaj s pomarančo, ki premore vitamin C, je pa to sploh idealna kombinacija. Iz istega razloga je problem kava, ker preprečuje, da bi telo izkoristilo vso železo, ki ga dobi s hrano. Moje počutje je slabše kot je bilo, ne gre mi sicer na bruhanje, ampak imam čez cel dan tak čuden občutek v predelu želodca. Danes so mi od vsega pasale samo jagode, sem jih pojedla skoraj kilo . Pa še vedno se počutim tako utrujeno, da komaj na nogah stojim. Moram kar globoko dihat, da se ne sesedem. Prvič ni bilo sploh nobenih teh znakov. Tako da se tolažite tiste, ki vam je bilo prvič ful slabo, mogoče vam zdaj ne bo. Trebuh se mi je prvič videl šele po 4 mesecih, v drugo gre pa baje hitreje, ker so mišice bolj ohlapne. Sulfinija, prav moteče je, da so vsi tvoji posti napisani z debelo. Nekaj drugega je, če koga nagovarjaš in odebeliš tekst, da lažje skočijo pomembne stvari ven. Ko pa takole vsakič z debelo pišeš, svetu sporočaš, da tvoje stvari pa res MORAMO brati, ker so RES pomembne. Oziroma: v svetu forumov, kjer si ljudje izmenjujejo mnenja, je pisanje z debelimi ali VELIKIMI ČRKAMI = kričanje. Si res želiš vedno kričati? Tole je mišljeno čisto dobronamerno, upam, da ne zameriš. Lep večer vsem
|