|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
17.4.2008 18:07:38   
mam32
Hej,

Cipresa ne se sekirat zaradi službe. Pri meni je tud tako, gužva, vedno več novih nalog,... Pa več kot delat ne mormo. Zato se daj zdaj sprostit in boš videla da bo tvoj sinek tud takoj boljše volje. Otroci full čutijo starše.
Glede trebuha (mojega) pa tako, čist nič drugače kot pred nosečnosto. Edino kje se kaj vidi pa so joškeuser posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.4.2008 18:17:56   
Sulfinija
Cipresa nisem nič napela trebuh takega ga imam prej pa taka suhica...

LP Mojcauser posted image 7t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.4.2008 18:23:41   
jabi babi
no tudi jaz mam že tak trebuh,pri vsaki je drugače.mam kolegico ki je v 15 t,pa se ji še nč ne pozna.sulfinija mogoče bodo pa dvojčkiuser posted image user posted image user posted image .joj kolk bi blo to lušten ane????jst bi jh koj imela.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.4.2008 18:24:57   
jabi babi
kako je pa z majciko kej?????

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.4.2008 18:26:44   
Sulfinija
Majcika,javi se nam nestrpno čakamo tvoje poročilo,da je vse ok.

Jabi babi ne strašit z dvojčki.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.4.2008 18:35:30   
Anonimen
Hej nosečke,

tiste, ki ste zaprte: zjutraj na tešče popijte pol litra mlačne vode, pojejte kakšno pomarančo + pest marelic. Otrobov pa raje ne, ker preprečujejo oz. poslabšajo vsrkavanje železa iz hrane (ki ga v nosečnosti še kako potrebujemo!). S tem se uredijo dve zadevi naenkrat: prebava je super + suhe marelice so bogat vir železa in če jih jemo skupaj s pomarančo, ki premore vitamin C, je pa to sploh idealna kombinacija. Iz istega razloga je problem kava, ker preprečuje, da bi telo izkoristilo vso železo, ki ga dobi s hrano.

Moje počutje je slabše kot je bilo, ne gre mi sicer na bruhanje, ampak imam čez cel dan tak čuden občutek v predelu želodca. Danes so mi od vsega pasale samo jagode, sem jih pojedla skoraj kilo user posted image . Pa še vedno se počutim tako utrujeno, da komaj na nogah stojim. Moram kar globoko dihat, da se ne sesedem. Prvič ni bilo sploh nobenih teh znakov. Tako da se tolažite tiste, ki vam je bilo prvič ful slabo, mogoče vam zdaj ne bo.

Trebuh se mi je prvič videl šele po 4 mesecih, v drugo gre pa baje hitreje, ker so mišice bolj ohlapne.

Sulfinija, prav moteče je, da so vsi tvoji posti napisani z debelo. Nekaj drugega je, če koga nagovarjaš in odebeliš tekst, da lažje skočijo pomembne stvari ven. Ko pa takole vsakič z debelo pišeš, svetu sporočaš, da tvoje stvari pa res MORAMO brati, ker so RES pomembne. Oziroma: v svetu forumov, kjer si ljudje izmenjujejo mnenja, je pisanje z debelimi ali VELIKIMI ČRKAMI = kričanje. Si res želiš vedno kričati? Tole je mišljeno čisto dobronamerno, upam, da ne zameriš.

Lep večer vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 581
17.4.2008 18:38:18   
Sulfinija
Anonimna,hvala ne bi ti niti zamerila,če bi pod svojim nikom napisala.Pa hvala še enkrat!

LP Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.4.2008 18:53:17   
katja_p
Sulfinija, zdaj ne vem, a si bla prej čist ravna, kot deska, ker zdej se ti že prav lepo pozna. In če res nisi nič napela trebuha ... mogoč bojo pa res dvojčki user posted image

Men se tud že mal pozna - se vidi že na oko, sicer imam pa probleme z zapenjanjem hlač, tako da sem v večini kar v trenerki. ko grem pa ven, pa iščem v omari kake hlače od prej, ko me je bilo še malo več skupi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
17.4.2008 19:09:08   
CIPRESA
Ja mam veš da res pomoje čuti, ko sem bolj slabe voljeuser posted image Jaz pridem znervirana iz službe in potem prenesem vse na otroka in potem je on kriv da je siten- oh koliko se moram še naučitiuser posted image
Veš na živce mi gre ker namesto da bi iskala eno da bi me kasneje nadomestila in bi delo potekalo normalno, še kar išče stranke in vedno več jih imam(sem računovodkinja), že tako komaj podelujem pa še in še....user posted image Ko vidijo denar jim ni mar za nas, samo da bo na koncu meseca dobro zaslužilauser posted image user posted image

Meni se je prvič poznalo šele v 5 mesecu in tudi jaz imam občutek da bo v drugo vidno prej, samo tako hitro pa ne kot pri tebi Sulfinija - ko boš jutri prišla nazaj od G bomo pomoje ploskali dvojnouser posted image , mogoče pa v tebi res rasteta dva - dvojna sreča. Pa še iz srca ti privoščimuser posted image user posted image user posted image

Za majciko me skrbiuser posted image Kje si - javi se, upam da je vse vredu in mislim nate.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.4.2008 20:09:28   
vrtnica21
Ja Sulfinija superca. Tole je pa res že pravi buši.....sam res izgledajo dvojčki user posted image user posted image user posted image .
Meni se še nič ne pozna, pa imam še par dni do 7 tedna.

Meni je slabo predvsem popoldne in zvečer. Bruham nič. Samo v želodcu me tišči. V službi še nekako gre. Tok imam dela, da lahko skoraj pozabim na mojega bušija. Pijem veliko vode in grem tudi vmes na kosilo. Ko pridem pa domov, pa padem na kavč. Zaspim tudi že okrog pol desetih. V ustih imam pa tudi čuden okus. Kovinski definitivno ni. Prav brez okusa sem. Se mi zdi, da moram skoz nekaj po ustih valjat, da imam vsaj okus po hrani.

Držte se punce.

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.4.2008 20:12:38   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Povejte - apeliram na tiste, ki ste že bile noseče - v kolkem tednu se zančne na telesu poznti kaka sprememba, predvsem na trebuhu. Ne mislim zdaj, da se ti ful že vidi, ampak, da recimo postane trebih bolj črvst na otip, malce izbočen ...

Meni se je poznalo nekje v petem emsecu, res pa je da tudi drugače nisem suhica in se potem ni hitro poznalo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.4.2008 20:13:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Decemberke v albumu zadnji marčevski dan je dodana nova slika buši 7.tednov se kaj vidi???

Sam tole je pa res buši.....Ti ne morš več skrivat verjetno.

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

no tudi jaz mam že tak trebuh,pri vsaki je drugače.mam kolegico ki je v 15 t,pa se ji še nč ne pozna.sulfinija mogoče bodo pa dvojčkiuser posted image user posted image user posted image .joj kolk bi blo to lušten ane????jst bi jh koj imela.

Joj, jst pa ne.Me je blo ful strah k sm šla na pregled, da bi mi slučajn rekla da sta dva, k možno bi blo k mamo v familiji.Ne vem zakaj, to bi mi blo grozno.
Sploh pa zdej u drugič, ker mam že vse za enga doma.Sej drgač sva z user posted image  zmenjena, da bomo mel tri, ampak usakega posebi.

Pozdravček!
user posted image  

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
17.4.2008 20:54:59   
Anonimen
Vsem novim nosečkam iskrene čestitke!

Bibabuba, meni se dogaja isto. V prvi nosečnosti sem tako bruhala, da sem takoj izgubila 5 kg, morala v bolnišnico na infuzijo. Sedaj pa še čakam, kdaj mi bo začelo biti tako slabo, oziroma, upam, da mi sploh ne bo. Držite pesti. Ali je možnost, da slabost še pride? ker v prvi nosečnosti, sem taki čas že pošteno bruhala ( po 7x na dan). Boljš, da se ne spomninjam več!

Anonimna user posted image Sem pa sigurna, da drugačna nosečnost ne pomeni drugega spola. Tukaj ni povezave. lahko je drugi spol, samo ne zaradi slabosti ali neslabosti.  Zelo lepo, da sta se odločila 3 otročke. Jaz še ne vem kako bo kasneje.....

A mi prosim poveste v katero tabelco gledate za spol, bi tudi jaz poskusila.

Anonimna 20user posted image

(odgovor članu bibabuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
17.4.2008 21:23:11   
Anonimen
http://www.minisvet.si/

a ste tole videle.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
17.4.2008 21:26:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna user posted image Sem pa sigurna, da drugačna nosečnost ne pomeni drugega spola. Tukaj ni povezave. lahko je drugi spol, samo ne zaradi slabosti ali neslabosti.  Zelo lepo, da sta se odločila 3 otročke. Jaz še ne vem kako bo kasneje.....

Ah sej vem, da ne.Si pa to zelo želimo!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
17.4.2008 21:32:29   
katja_p
Mene tud zanima tista tabelca za spole - neke kitajske stvari ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.4.2008 21:33:04   
Anonimen

a ste tole videle.......

Zanimivo!

Všeč so mi tisti vstavki za pas, da lahko še nekaj časa nosiš normalne hlače.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
17.4.2008 21:43:27   
katja_p

a ste tole videle.......

Zanimivo!

Všeč so mi tisti vstavki za pas, da lahko še nekaj časa nosiš normalne hlače.

user posted image

res ja. men je tud tisto najbolj všeč, ker nosečniških hlač še ne morš nosit, ker so ti prevelike, tole je pa fajn zadevca. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.4.2008 22:09:27   
faka
 Faka kako pa ti veš , da bo punčka????
Mi bomo vprašali, sam povedali pa ne, tko kot prvič.

Uživajte na sončku, če maste le šanso.

Pozdravček

Jauser posted image user posted image user posted image ,če pa mi je kitajski test že dvakrat zadel, ja valjda bo še v tretje!!user posted image user posted image user posted image

Ne razumem kako lahko v 7. tednu pride do takega trebuha.user posted image user posted image   Meni se je prvič videl šele v 5. mescu, bila sem čist normalne postave(ne lih suhica), drugič pa se mi je videl recimo tam nekje po 10 tednu(ma potem je rezultat bil 5-kilski in 59- centimetrski). Kako težo bo pa šele tvoj imel Sulfinija, če se ti že zdaj tako kaže?user posted image   Zdaj imam 5 kil več kot takrat, ko sem zanosila pa mi se še vedno ne vidi trebuh(8.teden). Boooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.4.2008 22:14:40   
tejci01
Ojla punce, komaj zdaj se vam oglašam. Vidim da ste kar pridne,nisem niti še vsega prebrala.
Včeraj sem govorila z G,pa je reku naj pridem danes na pregled. Torej ni bilo drugega kot se odpravit in pogledat,če našemu malemu že bije srček, ampak je  bilo še prezgodaj, mi je dal pa slikico. Za sedaj je vse ok. Počutje super, tako da se nič ne pritožujem. Naslednji pregled imam 20.5. Na sliki je zapisano da je PDP 20.12.2008, bomo vidli kaj mi bo naslednjič reku (ker na RR mi je izračunalo 15.12).

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.4.2008 22:24:34   
tejci01
Sulfinija
sem vidla slike od trebuščka. Ne se sekirat,imam jaz tudi nekaj takega, se počutim napihnjeno in ne morem zapet skoraj nobenih hlač. Bomo pač nosili bolj športno obleko in bo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.4.2008 7:33:11   
**NiNa**
oj oj mamice!
Se vam pridružujem. 16.4. sem naredila test in zagledala user posted image . Včeraj sem bila tudi  na UZ pa se skoraj nič še ni videlo, menda gastracijska vrečka velika 3 mm, zato me je naročila čez en teden na ponoven UZ. Po izračunu glede na zadnjo user posted image  naj bi bila v 5 tednu.

Pa še nekaj podatkov za na seznamčekuser posted image :
21.12. ,**NiNa**, (1.user posted image ,0user posted image ), 27 , 24.4. , user posted image

Upam, da me bo katera dala na seznamček, ker se sama žal ne znam, je pa tako lepo, če si na tem seznamuuser posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.4.2008 7:37:22   
moonshine
Pozdravljene decemberke.user posted image

No pa naj se še jaz vpišem med vas,če me sprejmeteuser posted image ?!Že pred 2 tednoma smo naredili test in je bil user posted image .Vendar vse do pregleda nisem želela biti preveč vesela.Sedaj pa....veselje je nepopisno in komaj čakamo na 11.12 - PDP.

Naredite si lep dan in čim manj jutranjih slabosti user posted image !

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.4.2008 8:13:38   
faka
user posted image Ojla Mooonshine, dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 599
18.4.2008 8:14:33   
faka
A JE KATERA TUKAJ Z OBALE????user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......