|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
4.10.2008 19:19:08   
*nina*
a hoj,
kaj pa je zdaj to, sama neka sporočila o prezgodnjih porodih, upam, da vse zdržimo čimdlje, jaz sem se tud danes malo potepala,tako, da sem prav fajn utrujena zdele, tk, da se grem kar stuširat in hop v posteljo in gledat tv.

lpuser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.10.2008 20:17:26   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Ojej punce kakšne zgodbe, vse nekaj prehitevate z porodomuser posted image Kam se vam tako mudiuser posted image

..če pa že imajo vse pripravljeno in otroške sobice že čakajo! user posted image user posted image
no, tudi jaz upam in želim, da zdržimo do konca.

danes mi je fotr izpod podstrešja privlekel posteljo v kateri sem spala, ko sem bila majhna. user posted image kolk je ljubka!!
juhej, pa bomo spet prišparali na kosu pohištva! edino, kar bo treba, da jo štrihnem, saj se je na enem mestu okrušil lak. ampak to so malenkosti..
za začetek pa bom kupila kar košaro. dokler bo dete še majceno, menim, da bo kar ok, če spančka v njej.
pa ve, se bo tudi od vas katera poslužila košare ali boste kar s posteljami napadle? user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.10.2008 20:22:05   
julika
danes pa je zatišje tukaj......user posted image

a maš kak link za košare?mi2 sma dobila zibko na posojo.jaz bolj zato tak hitro pripravljam, da imam kaj za počet pa da ne rabim zadnji mesec hitet.pa če že imam doma zakaj pol ne?!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.10.2008 20:57:55   
blackcoffee
hehe julika... ne dobesedno vsega vzeti, kar napišem..  valjda da bomo do konca čakale s svojimi trebuščki in lepo, da že pripravljate ali imate skoraj vse pripravljeno..
eni smo pač taki, k vse na konec puščamo, pol pa bo letanje in panika.. otrok že z glavco veni, jaz pa po trgovinah letala za plenicami..user posted image user posted image user posted image

linka o košarah nimam, ker na netu še nisem niti gledala. dobro da si spomnila! bom zdaj pogledala, pa če kaj najdem, kasneje tle pripopam.
nameravam pa stopit  k suhi robi.  vem, da bi se tam tudi kaj ljubkega in primernega našlo.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
5.10.2008 10:05:07   
CIPRESA
danes sem pa jaz tudi slabo spala in ponoči sem morala na WC kar se že dolgo ni zgodilouser posted image Mogoče se bo sedaj začelo.

Otrdeval pa mi je trebuh včeraj zvečer ampak potem ko nekaj časa ležim na kavču se umiri.

Danes naj bi bil lepši dan user posted image , upam da bomo šli  lahko na kakšen sprehod brez da bi nas namočil dežuser posted image

Kosilo: pri nas samo goveja juha z nudelni in kroglicami. Smo si jo toliko zaželeli še Žigu paše danes samo juhauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 4355
5.10.2008 10:28:24   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

eni smo pač taki, k vse na konec puščamo, pol pa bo letanje in panika.. otrok že z glavco veni, jaz pa po trgovinah letala za plenicami..user posted image user posted image user posted image

si te znam kr predstavljatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4356
5.10.2008 10:37:25   
julika
blackcoffee, a kaj takega si mela v mislih???

http://www.srcek.si/si/mojzesova-kosara-i659.shtml

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
5.10.2008 12:01:41   
blackcoffee
kaj pa vem.. malo me je minilo. user posted image
snoči sem pol iskala in gledala še kaki dve urci na spletu.. najdeš vsega boga!
pa mi je tale varjanta dosti bolj všeč, kot tiste okrašene 'korpe'.. user posted image user posted image user posted image
pa še načičkane so z vse mogočimi volančki, da glava peče, pa satenast material in pol zgleda kot truga. eni pa res pretiravajo...
ne vem.. morda si umislim kaj preprostejšega, npr. kaj takega (glej sliko).. to mi lahko kak stručko iz lesa napravi en dva tri, ostalo pa bom sama nardila - sešila.
no, odločila sem se, da bom vseeno montirala postlo v spalnico, četudi je malo večja (130cm), kaj podobnega tej slikci pa bi imela v dnevnem prostoru pa še enostavno je za prenašat iz enga konca bajte v drugega.. user posted image
kako se vam zdi? - sicer malo spominja na nosilo za ranjence.. ali pa na banjo za mort mešat...ha ha hauser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.10.2008 12:06:28 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
5.10.2008 12:26:46   
nadya
pa še načičkane so z vse mogočimi volančki, da glava peče, pa satenast material in pol zgleda kot truga. eni pa res pretiravajo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blackcoffee: se čisto strinjam. Men so tudi precej grozne te načičkane zadevceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4359
5.10.2008 13:05:06   
blackcoffee
no, samo za vzorec.. en tak načičkan primerek.  user posted image

user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
5.10.2008 13:19:47   
julika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta pa je res groznauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4361
5.10.2008 13:20:07   
nadya
heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ggggrrrrozzza. Bogi otročki, a si predstavljaš da morš v takem spat? Res zgleda ko ena truga user posted image user posted image user posted image user posted image .

V to čičkarijo spadajo tudi kakšne krstne oblekice (saten, volančki....).....

Neposredna povezava do sporočila: 4362
5.10.2008 13:21:13   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
kako se vam zdi? - sicer malo spominja na nosilo za ranjence.. ali pa na banjo za mort mešat...ha ha hauser posted image user posted image user posted image

user posted image  

na kaj me že to spominja?????joooj ne morem se spomnituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4363
5.10.2008 13:23:42   
julika
kaj pa ta?men ni tk slaba.samo tisto pentljo in baldahin moraš odmislit

http://soncek.si/si/easy-baby-kosek-indio-197-i12541.shtml

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
5.10.2008 13:35:55   
nadya
Ja ta je kar solidna, samo res brez pentlje in baldehina. Samo ko pa ceno pogledam, mi pa ni več kej preveč ušeč....user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
5.10.2008 13:53:30   
julika
cene pa so..........precej visokeuser posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
5.10.2008 14:32:18   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: julika
cene pa so..........precej visoke

user posted image user posted image user posted image đizus!
ta košarica, je zelo ljubka, samo eno napako ima.
ko sem zagledala ceno, je tudi mene minilo.  user posted image
to me spominja na kako ohcet. ko samo omeniš, da bo kosilo poročno,  ti majmuni  vrtoglavo zasolijo znesek in 100x preplačaš.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.10.2008 14:36:34 >

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
5.10.2008 18:47:38   
nadya
Pa kje ste vse? Ob nedeljah je vedno tako zatišje.......

A je kera naročila kašno stvar pri Sončku? Sem razmišljala da bi voziček kar pri njih naročila, ker je full cenejši kot v trgovini (Baby center, pikapolonica). Sem se pa odločila za Quinnija.

Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.10.2008 19:01:16   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: nadya
Pa kje ste vse? Ob nedeljah je vedno tako zatišje.......

..sonček dela svoje... tudi jaz sem se potepala ampak ne toliko, da bi čisto zanemarila forum.. - danes je res pravo mrtvilo tukaj.
nadya, joj, mene je kar groza kr pojma nimam kaki voziček naj kupim. za najdražjega se sesveda ne bom odločila, bi pa imela novega ali res malo rabljenega.. na bolhi v večini kar ponujajo, so več ali majn sama 'skopodrala'.

tisti vozek, ki je v ponudbi e- paketov oz. je na voljo v recinko trgovini, pa mi je grd in predpotopen.
zgleda se bo treba odpravit v bližnji prihodnosti v kako trgovino, da si jih v živo ogedam in jih sprobam.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.10.2008 19:26:22   
nadya
Ja sej jaz sem bila tudi mal na svežem zraku, drugače pa dans pospravljam in lenarim.

Mislim da se ti splača, da greš mal prečekerat vozičke v štacune, ce ti je pa kakšen všeč pa pejt na Sončka cene pogledat. Ta voziček ki ga jaz hočem je na sončku 60€ cenejši, tako da ga bom kar tam naročila.
Ja nevem no kar se teh rabljenih stvari na bolhi tiče..... Se mi zdi da je drgač, če ti da (proda) kakšen prijatelj ali znanc kot pa kr en... zato sem rekla da voziček, posteljico in jogi bomo imeli pa vse novo, glede na to da  nimam kje dobit.

Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.10.2008 19:35:48   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: nadya
...ce ti je pa kakšen všeč pa pejt na Sončka cene pogledat. Ta voziček ki ga jaz hočem je na sončku 60€ cenejši, tako da ga bom kar tam naročila.

no, hvala za info.
bom prečekirala. kar pa se tiče novih stvari, se delno strinjam s teboj. jogi bom tudi sama novega kupila, toda za voziček, če bi res našla kakšnega res dobro ohranjenega pa bi sprejela.
škoda mi je ven vreči tolk dnarja. user posted image ne vem no.. je za razmislilt.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.10.2008 19:38:35   
zverinca
ČER!!
Ja, mi smo izkoristili dva dni sončka, in dva dni, da moj ni delal - je prav pasalo! Zatišje je pa tu vsak vikend, se mi zdi... kot v dijaškem domu, ko gredo dijaki za vikend domovuser posted image

o Blackcoffee, si že pri vozičku? user posted image user posted image user posted image hehe, mal te hecamuser posted image

Drgač pa imam jaz pravo leseno zibelko, kot so jih imeli v starih časih, samo je nismo nikoli uporabljali ker mi je prenizka za sklanjat se... bom pa z mojim govorila, če se strinja da jo podarim, pa če je katera zainteresirana naj mi pove. Je pa samo lesena, brez ležišča notri... no se bomo naprej pogovarjali ko bo mož dal blagoslovuser posted image

Kako drugače?
jaz kar ok, malo čutim sprehod (imam občutek da imam trebuh pri kolenih user posted image ) tako da bom po hitrem postopku zavzela kavč, najprej pa še tuš.. princeska je že v postelji, tako da imava midva z mojim še večer zase. Moram le še spored pregledat, če je kej za naju...

Lep večer, jutri pa kaj več...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.10.2008 19:51:57   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
o Blackcoffee, si že pri vozičku? user posted image user posted image user posted image

saj še sama komaj verjamem.. user posted image
- pa da ne bo pomote, sem zgolj še pri ideji! user posted image
čeprav bo kmalu treba tudi to realizirat.

danes sem nabirala kostanje in se dvourno vzpenjanje in spuščanje po strminah kar pozna na mojem počutju.
počasi bom tudi sama zasedla kopalnico in si privoščila vroč tuš. potem pa močno upam, da bom zaspala kot top in da mi bo dete pustilo spat.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
5.10.2008 19:56:14   
nadya
user posted image user posted image user posted image  bravo za kostanj. Jaz dem ga danes pojedla celo skledo....posledice so katastrofalne za vse okoli meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobr da nisem še mošta zraven pilauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4374
5.10.2008 20:13:46   
zverinca
Joj kostanj, mi delata lušte!! jaz ga dobim drug teden, baje.... jaz ga ne bom nabirala, čeprav bi ga rada, sam te telovadbe pa res ne smem, kak sprehod še, pa še to ne preveč, kar je več mi je že tumačuser posted image mi je pa žal da ne morem s princesko po kostanjuser posted image

sem pa že stuširana, naoljena, odišavljena... na tv nič zameuser posted image bom pa še malo tu.... pijem veliko šalco kakava, jest mi začuda ne paše.

uuuu Blackcoffee si vidla na mami ena prodaja quinija speedy TUKAJ

aha, je pa moj za zibelko rekel da ne, da bi on imel jo za okras, enkrat ko se bomo selili na svoje ko bo več prostora... sem ga sam čukast pogledala če bo rože imel notri al kaj.. eh, moški....

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?