|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
5.10.2008 20:36:36   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
uuuu Blackcoffee si vidla na mami ena prodaja quinija speedy TUKAJ

aha, je pa moj za zibelko rekel da ne, da bi on imel jo za okras, enkrat ko se bomo selili na svoje ko bo več prostora... sem ga sam čukast pogledala če bo rože imel notri al kaj.. eh, moški....

zverina - ne, nisem vidla, ker nisem na tistmu forumu gor.. sem se pa zdj logirala sam zarad vozička! user posted image
tako da se ti Zahvaljujem.. čeprav imam na sumu, preden mi bo njihov administrator poslal mail, da mi ga bodo pred nosom prodali. kakorkoli.. če mi je voziček usojen, me bo počakal.
kar zadeva zibke - nekdo pač mora kopičit kramo pri hiši.. in ponavadi so to ravno moški, ja.. user posted image
nadya.. uhhh evo, bogu hvala, da se mi ni treba ubadat z okolico zaradi 'izpušnih' plinov, ob katerih še meni sami pred samo seboj postane neugodno in odpiram okna. hahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
5.10.2008 20:40:58   
jagodinka
Pozdravljene sonosečke!

V četrtek sem imela pregled in je zaenkrat vse ok.
Podatki za na seznam so: - nasledji pregled 28.10.
                                         - kg so pa na +12

Drugače se dobro počutim. Malo mi zatekajo roke in noge, drugače pa ni nekih posebnosti.

Berem tukaj, da so vaše bebe ful aktivne in da brcajo. No moja ni pri najbolj aktivnih (sploh danes ne), me zanima, če ima katero podobno izkušnjo - da je beba bolj mirna in ce se je o tem kaj pogovarjala z zdravnikom.
Bodite lepo.
Pozdrav!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.10.2008 20:41:59   
zverinca
ja, in moj res zna biti hrčekuser posted image user posted image user posted image če hočem kaj stran vršt najbolje da njega ni doma, da ne vidi.... itak pol ne pogreša, sam če bi pa videl, pa... jooojuser posted image user posted image user posted image

aha, no vsake toliko poglej tudi na mami za vozičke.. kaj pa tu na RR je kaj oglasov?

sedaj pa grem, me moj vabi pred TV...

jutri....

ps: da ne bo preveč toplogrednih izpuhov!! user posted image user posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.10.2008 20:56:58   
saššša
Pozdravljene souser posted image
Vidim da se kr prštimujemo počas na naše male bebice...Men tud grozi predčasni porod, ampak se s tem ne obremenjujem, ker naj bi bilo to popolnoma normalno za user posted image user posted image .Ma sej važn je da smo do sedaj zdržale, ane....

Pridne bodte.....

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.10.2008 21:09:14   
julika
jaz sem se tud zdaj najedla pečenih kostanjev.sicer ne toliko kot bi hotela, ampak za lušte potešit je bilo dovoljuser posted image .

a pije katera čaj iz malininih (malinovih-ne vem kako je pravilnouser posted image ) listov?kako ga pa narediš?kje ste pa sušile liste?v sušilcu za sadje al kr veni na zraku?sem si jih danes nabrala pri kolegih.me zanima, če res to  deluje kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.10.2008 21:11:12   
nadya
Julijka: a ni ta čaj iz malinovih listov za mehčanje MV? Ker če je a ni malo prezgodaj , da začneš to pit?

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.10.2008 21:22:04   
julika
ja to je ta čaj.kolk sem brala se ga lahk pije po 32. ali 34. tednu.zdaj sem tk v 32.tednu, ampak bi tk počakala še kakšna 2 tedna najmanj.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.10.2008 21:23:00   
Anonimen
Alo!
Se spet jaz malo oglašam ... danes sem v celem dnevu naredila sam eno koristno stvar ... no ja dve no: sem šla na sprehod in zlikala 2 pralna stroja cunj ... drugače sva imela pa z mojim danes bolj dan za izležavanje ... je kavč tako zlikan, kot že dolgo ni bil user posted image .
Jutri pa sledi registracija in zavarovanje mojega avteka, potem pa barvanje stene v otroški sobici ... moram pa še stuhtat kakšne barve in kje jih dobit za risanje po pobarvani steni ...

(odgovor članu julika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.10.2008 21:23:05   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: julika
...kako ga pa narediš?kje ste pa sušile liste?

hoj, jaz sem jih sušila kar v stanovanju.
lansko leto sem jih obeslia na vrvico za stebla, da so s stropa viseli, letos pa sem jih postrgala - potrgala le liste in jih sušila v odprti kartonasti škatli.
IZVIRNO SPOROČILO: nadya
Julijka: a ni ta čaj iz malinovih listov za mehčanje MV? Ker če je a ni malo prezgodaj , da začneš to pit?

to sem se tudi jaz vprašala, čeprav sem slišala, da ni nič narobe, če se začne s pitjem tudi prej. user posted image
treba se bo še malo pozanimat okoli tega.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.10.2008 21:29:32 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.10.2008 21:28:17   
blackcoffee
julika: pripravi se ga preprosto - kot vsak zeliščni čaj. preliješ liste z vročo vodo in pustiš 3 - 5 minut. odcediš in popiješ.
predlagam, da kmalu popiješ in ne čakaš da se ohladi, saj se potem pojavi motna usedlina, ki ni ravno simpatična. user posted image
okus ni napačen.
aja.. pa brez dodatkov - raznih sladil in limon..

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.10.2008 21:30:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.10.2008 21:35:23   
julika
no sem ravno na enem forumu (mislim, da je bil o alternativni medicini) prebrala, da se moraš o pitju tega čaja obvezno prej posvetovat s svojim G.bom v četrtek malo povprašala svojo G kako je s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.10.2008 21:39:15   
julika
sicer že malo star linkuser posted image

http://www.altermed.org/forum/viewtopic.php?t=1109

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
6.10.2008 7:55:37   
5ra_28
Dobro jutro vsem... danes sem pa prvauser posted image user posted image . Ponoči spim kot ubita, zjutraj pa imam nespečnost. Verjetno sem se v teh zadnjih mesecih bolniške prenaspala. Ali pa me telo navaja na jutranje bujenje??!! user posted image  Torej bo mali med zgodnjimi, kar se tiče bujenja??!!  Jaz sem tudi bila kot dojenček.

V soboto sem imela takooo dolg sprehod, kljub turobnemu vremenu, da sem kar padla na kavč popoldan. Cel popoldan pa sem risala po steni, po dolgem času. In to dolgo v noč, ker je moj 'lumpal' po nogometu.user posted image  Z risanjem sem že mal pred koncem, vam napokam slikce gor.
Včeraj pa tak lep dan, da sva bila z mojim skor cel dan na sončku. Ravno prav toplo je bilo, sonček, drevesa že rumena, pa listje na tleh. Kak je meni to lepo!!

O malininemu čaju je bilo govora tudi prejšnji teden tu gor, enkrat v četrtek al kdaj, se mi zdi user posted image .

Pa ve, ki morate ful počivat zaradi težav prezgodnjega poroda, dajte upoštevat navodila, da bo vse ok. Jaz vam siver nič ne zavidam, sam vseeno morte bit pridne. Jaz imam pregled v petek ta teden, pa upam, da bo še nadalje vse ok, kot je bilo do zdaj.

Jutri pa grem na CSD, oddat papirje za porodniško in paket. Upam na prijazno delavko. user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.10.2008 8:07:20   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jutri pa sledi registracija in zavarovanje mojega avteka, potem pa barvanje stene v otroški sobici ... moram pa še stuhtat kakšne barve in kje jih dobit za risanje po pobarvani steni ...

Jaz sem jih kupila v trgovini ART, kjer imajo take umetniške in laične pripomočke, vse za barvanje in podobno. Saj sem že omenila, da sem hotela jaz barvat kar s temparami, (laik pačuser posted image ), pa me je trgovka tam opozorila, ko je videla mojo slikco, ker sem gledala, katere barve bom vse potrebovala, da če bom risala s temparami, moram obvezno prelakirat, drugače bo šla barva dol in se luščila. Ker so res namenjena le za papir! Kupi si akrilne barve, tubice so malo večje kot za temperke. Sicer so mal dražje, ena je okrog 2€, sam so pa res dobre. Jaz jih nič ne mešam z vodo, pa so lepo goste, nič ne teče po steni in hitro se sušijo. Veš kolkokrat sem že roko naslonila gor, ko sem barvala. Če bi imela tempera, bi jih kar preklela. Bi mi vse na roki ostalouser posted image .

Evo moji dve slikci (no, od tamalega, jaz sem le avtoruser posted image ):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Med tigrom in medijem še je vmes nogometna žoga, dokončat pa moram še roza pujseka, pa vejo in listje, pa nekaj metuljčkov je zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.10.2008 8:09:55   
5ra_28
Aja, Otika...pa ker si napisala, da boš barvala po barvani steni (ne beli)..so te tudi fajne. Jaz grem recimo z rumeno prek oranžne, pa lepo pokrije, ali pa z belo prekrijem, če mi čopič kdaj pobegne, pa zlo lepo prekrije, se sploh ne pozna! Sigurno imaste kako tako trgovinco, pa povprašaj...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.10.2008 8:18:14   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

o Blackcoffee, si že pri vozičku? user posted image user posted image user posted image hehe, mal te hecamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta pa je dobra... sem se kar na glas zasmejala.. Blackcoffee... si napisala, da boš šla vozičke mal počekirat v trgovine...ne hitet, to lahko greš mimogrede, ko greš rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal, šale, brez zamere....

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.10.2008 8:36:36   
ninica04
Hej hoj

Dva dni me ni na forumu pa same čudne novičke. Kaj je zdej to s prezgodnjimi porodi? Punce počivat... počivat...

5ra_28 - ful si lepo zrihtala sobico. Pravi umetnik. Pa kr takole sama si risala tole? Mislim res super! user posted image user posted image user posted image

tudi mi smo zelo lepo preživeli sončno nedeljo, prav fajn je bilo, veliko na zraku. Samo zvečer sma pa zopet obe s tamalo obležale (grlo, nos....) Katastrofa! Spet nisem nič spala. Boli me tudi ful glava ker mam vse poti zamašene in ko si brišem nos se mi zdi da mi bo možgane ven potegnilo... user posted image user posted image Ob 3 ponoči sem si delala inhalatorje (kar kamilice) pa prižgan sladkor... upam da bo čim prej boljše. Glavno pa je to da mala brca na veliko....

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.10.2008 8:38:01   
ninica04
Hej pa še nekaj

Tudi jaz sem počasi ampak res počasi začela urejat stvari za bebico. Že dva dni prelagam cotke, ki jih imam še od prej. Tako da sem si presortirala vse skupaj in jih v kleti pripravila na pranje..user posted image user posted image Zdej bom pa še spet malo počakala...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.10.2008 8:54:00   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Kako ste kaj danes? Me je kar malo stisnilo, ko sem videla, koliko vas je takih, ki vam grozi prezgodnji porod. Tudi jaz vam svetujem (iz izkušenj 1. user posted image ), da strogo upoštevate ginekologova navodila, se splača! Upam, da zdržite vsaj tja do 36. tedna.

Danes sem kar malo pomirjena, ko sem v petek uredila papirje za CSD. Zdaj morava pa z user posted image  še oddati avtogram, da je user posted image  njegovuser posted image .

Čez vikend smo bili mi veliko zunaj, je bilo krasno vreme, vseeno pa nam ni uspelo it po kostanj. Je pa tašča priskrbela kislo zelje in sem se ga najedla...saj veste, da se mi je o tem sanjalo že 3 tedne nazaj.

Evo, jaz danes začnem pisati sezname, kaj moramo od kod prinesti za user posted image  in kaj moramo še dokupiti. Imam pa 3 bodije za tanovega dojenčka. Moja dveletnica jih je skrbno shranila pod stol svojega poganjalca in potem pripoveduje, da jih je spravila, ker so za sestricouser posted image .

Dajte mi nekaj povedat. Kako boste imele otroka oblečenega notri in kako, ko boste šli ven? Malo imam težave, ker je bila naša prvorojenka stara že kar nekaj, ko je bila zima.

Mi imamo v stanovanju precej toplo, smo pozimi v kratkih rokavih. Ampak vseeno bi verjetno moral biti otroček v bodiju in tanki jopici, žabicah in copatkih?

Kaj pa za ven? malo debelejše žabice in copatke, debelejšo jopico čez bodi in potem čez tisti debel pajacek in v košaro? S čim jih boste pokrile, s dekico v vozičku ali kar s kakšnim mini "kovtrom"?

Potrebujem tudi ideje za kosilouser posted image .

Aja, za statistiko. Naslednji pregled imam v sredo (8. 10.), imamo menda user posted image , pri kg sem na +12, obseg trebuha 96.

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.10.2008 8:54:28   
tejci01
dobro jutro
Ste bile kar pridne te dni, si moraš prav čas vzet da vse prebereš.

jagodinka tudi naš fantina je bolj malo brcal in sem se tudi jaz malo ustrašila,ker sem slišala kako so ostali otročički brcali in sem povedala g. Tako da si zdaj od 1.10. zapisujem število gibov in je vse normalno. Čeprav danes zjutraj me je že parkrat brcnil, pomoje je vse odvisno od dneva. Lahko pa bodo bolj zaspančki ?user posted image
5_ra28 si prav pridna, si pravi umetnik. Ma si imela kake šablonce, da si tako lepo narisala?

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.10.2008 8:57:39   
zverinca
Jutrouser posted image

oooo 5ra, lepo si narisala!! dobra si!

Ninica priporočam kitajsko mast na sence in pod nos, ali pa materino dušico, zelooo pomaga, lajša glavobol, odpira sinuse... pa predvsem čajček z limono.

Vidim da že počasi kapljate na plano, vse ki ste se poskrile čez vikenduser posted image
Jaz sedaj čakam prijateljico, pride na kavo, potem pa moram do knjižnice, pa kosilo skuhat - kaj bo, se bom odločila v trgovini, popoldne pa ima princeska spet telovadbo. In bo dan okoli...

Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.10.2008 8:59:38   
tejci01
splet.ka  glede oblačenja v prostoru so nam rekli v MŠ, da naj imajo dva dolga rokava in žabice. Namesto copatk lahko imaš tudi nogavičke. V stanovanju pa ni priporočljivo imeti zelo toplo, čez dan tam nekje do 22-23 stopinj, ponoči je lahko tudi 18 stopinj v sobi. Vsak se potem odloči sam.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.10.2008 9:05:09   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Dajte mi nekaj povedat. Kako boste imele otroka oblečenega notri in kako, ko boste šli ven? Malo imam težave, ker je bila naša prvorojenka stara že kar nekaj, ko je bila zima.

Mi imamo v stanovanju precej toplo, smo pozimi v kratkih rokavih. Ampak vseeno bi verjetno moral biti otroček v bodiju in tanki jopici, žabicah in copatkih?

Kaj pa za ven? malo debelejše žabice in copatke, debelejšo jopico čez bodi in potem čez tisti debel pajacek in v košaro? S čim jih boste pokrile, s dekico v vozičku ali kar s kakšnim mini "kovtrom"?

Moja Nika je bila rojena januarja, tako da imam precej izkušenjuser posted image za doma, če praviš da imate toplo (mi smo doma v bloku in kurijo da smo tudi lahko v kratkih rokavih, no moj je, jaz sem bolj zmrznjene sorteuser posted image ): jaz sem jo imela doma le v bodiju in hlačah - ali so to žabice iz pliša ali pa le hlačke+nogavičke, čez pa še štrikane copatke. Če se mi je kdaj doma zdelo hladneje sem ji dala čez le še jopico, da se ni pregrela. Za ven pa sem jo oblekla ponavadi v bombažne žabice in body, pa kakšen podložen kompletek in jo fino zadekala. Najprej z eno volneno dekico, ki se je lepo prilegla ob štruco, čez eno bombažno, navrhu pa še flis dekico (če je bilo topleje sem lepo postopoma odstranila po plasteh. In pa seveda obvezno bombažno kapico (ki sem jo lahko zavezala), čaz pa še eno za okras. Pa je bila vedno topla in vedno spalauser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.10.2008 9:31:05   
mami_1979
Imam eno vprašanje za tiste, ki ste že zaključile z materinsko šolo.
Zanima me, katere teme ste kaj predelali v materinski šoli, in kako dolgo traja?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.10.2008 9:46:36   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

5_ra28 si prav pridna, si pravi umetnik. Ma si imela kake šablonce, da si tako lepo narisala?

Ne, saj sem že pred kakim tednom ali dvema, ko sem dala prve slikce gor, napisala, da sem najprej hotela s projektorjem, pa poznam sam eno osebo, ki ga ima, oni pa imajo takoooo dragega, da si ga nisem hotela sposodit.
Tako da sem kar prerisala iz slikce na steno. Že kot otrok sem fuuul rada prerisovala (takrat so bile 'v modi' miki miškeuser posted image ), pa mi je očitno mal vaje ostalo v rokiuser posted image . V bistvu sem obe steni s svinčnikom narisala v eni uri!!! Barvanje vzame veliko več časa in potrpežljivosti. Sem pa kar ponosna, ja. Ko sem mojemu avgusta prvič ti dve slikci pokazala, da jih bom narisala na steno, mi je rekel: a ne bi šla raje kupit te stavri za na steno gor nalepit?? user posted image , še celo moja mami me je vprašala, 'pa boš ti to znala narisat?'...
Zdaj pa sta oba navdušena, jaz pa se jima smejim.user posted image  Obvezno pa si je treba najprej s svinčnikom narisat!!

Pri nas se nekaj že kaže sonček.... Upam, da ga bo vsaj pol toliko kot včeraj. Pičim kasneje mal na sprehod.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?