_sanja_*
|
No, sem pa fajn. Spala sem kar ok, če odšteješ to, da moram it parkrat lulat in da nam kotliček nagaja... In potem čakam tam pri kotličku, da voda neha tečt Kr neki. Instalater al "karkoližeje" je bil že 5x tu, pa še vedno ni popravil Pekla bom potratno potico in delala rafaello. In nič več. Ostalo pa naj kupijo, ker mi bo že tako zmanjkalo časa danes. Naredila bom namreč še pikantno pašteto (obožujem jo, ker je za razliko od tatarskega bifteka iz pečenega mesa in jo lahko jem ). MissBuši... Hvala za glasove. Danes je še zadnji dan. Vem pa ne nič, kako kaže, ker vidimo točno to, kar vidite vi. Nič drugega. Uršula in porodnišnica Ce... Meni porodnišnice ni problem najdit, ker že skoz od malega hodimo tam mimo na obiske na katerikoli oddelek v bolnici. Treba je pa povedat, da je to v starem delu - mogoče si preveč iskala v novem? Moje vtise sem pa že povedala in če jih strnem: Meni osebno nobena bolnica ni všeč, zato najbrž ni krivo ravno to, da je bila celjska, ker vedno dobim neko fobijo in odpor in je lahko vse lepo in novo in svetlo in fancy in nevemkajševse, ko sem mi bo bolnica gabila. No, ko sem bila tam, mi je bila seveda muka, ampak osebje je bilo pa 100% prijazno in strokovno. Nobenega nesramnega obnašanja ali neprofesionalnega ravnanja, lep odnos. Muffini... Vsi so dobri ja! In tako enostavni za naredit in poskušaš lahko po mili volji, ter dodaš najrazličnejše sestavine. Jaz pri nuffinih kar veliko eksperimentiram - lahko so klasični s čokolado, ali sadni z jabolkami, borovnicami, malinami, ribezom, delala sem jih tudi že s cimetom, skuto,... Pač kar se spomnem in najdem doma Dobri so pa vedno
|