|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
2.10.2008 10:52:50   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Mislim, da bo najbolš, da grema midve enkrat skup v tale naš H&M in mal pregledava stvari - mogoč se pa tokrat teb posreči user posted image

Lahk grem z vama??? user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
2.10.2008 10:53:25   
_sanja_*
No, sem pa fajn. Spala sem kar ok, če odšteješ to, da moram it parkrat lulat in da nam kotliček nagaja... In potem čakam tam pri kotličku, da voda neha tečtuser posted image Kr neki.
Instalater al "karkoližeje" je bil že 5x tu, pa še vedno ni popraviluser posted image

Pekla bom potratno potico in delala rafaello. In nič več. Ostalo pa naj kupijo, ker mi bo že tako zmanjkalo časa danes. Naredila bom namreč še pikantno pašteto (obožujem jo, ker je za razliko od tatarskega bifteka iz pečenega mesa in jo lahko jemuser posted image ).

MissBuši... Hvala za glasove. Danes je še zadnji dan. Vem pa ne nič, kako kaže, ker vidimo točno to, kar vidite vi. Nič drugega.

Uršula in porodnišnica Ce...
Meni porodnišnice ni problem najdit, ker že skoz od malega hodimo tam mimo na obiske na katerikoli oddelek v bolnici. Treba je pa povedat, da je to v starem delu - mogoče si preveč iskala v novem?
Moje vtise sem pa že povedala in če jih strnem: Meni osebno nobena bolnica ni všeč, zato najbrž ni krivo ravno to, da je bila celjska, ker vedno dobim neko fobijo in odpor in je lahko vse lepo in novo in svetlo in fancy in nevemkajševse, ko sem mi bo bolnica gabila. No, ko sem bila tam, mi je bila seveda muka, ampak osebje je bilo pa 100% prijazno in strokovno. Nobenega nesramnega obnašanja ali neprofesionalnega ravnanja, lep odnos.

Muffini... Vsi so dobri ja! In tako enostavni za naredit in poskušaš lahko po mili volji, ter dodaš najrazličnejše sestavine. Jaz pri nuffinih kar veliko eksperimentiram - lahko so klasični s čokolado, ali sadni z jabolkami, borovnicami, malinami, ribezom, delala sem jih tudi že s cimetom, skuto,... Pač kar se spomnem in najdem domauser posted image Dobri so pa vednouser posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.10.2008 10:56:26   
_sanja_*

Mislim, da bo najbolš, da grema midve enkrat skup v tale naš H&M in mal pregledava stvari - mogoč se pa tokrat teb posreči user posted image

user posted image

Povej mi, če boš našla male št., ker jih res nisem. Mogoče so bile prodane?user posted image
Sicer pa takrat, ko se bom jaz tja spravila, jih tako spet ne bo več...

Sem bila pa včeraj v Kiku in mi je všeč. Kupila nisem nič, ker je bila predolga vrsta. Imajo pa lepe stvari za dojenčke, tako da bom mogoče kupila kapico in rokavičke tam.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.10.2008 10:56:26   
katja_p
A je katera že kupila podlogo nepremočljivo za na jogi? Kaj boste vzele?
Sem videla v BC pa zdle gledam v Aljaževem katalogu - Bex baby, iz 100% flanelaste tkanine.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.10.2008 10:57:49   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Puella

Torej, me veseli, da ste fajn, sicer nisem uspela vsega prebrat, ker tako pridno čvekate. Bi pa vas rada opozorila na ta link http://med.over.net/forum5/read.php?19,5004239, kjer dr. Pušenjak išče nosečke do 28. tednov za brezplačni UZ. Torej, če katera še spada v to kategorijo, ima možnost zastonj UZ, samo naj se čimprej javi.

Oooo, škoda pa tako ga bi enkrat rada spoznala tegale Pušenjaka, sem pa na žalost že v 31tuser posted image

Otika ti si iz Domžal? Jaz pa iz Kamnika, sva potem sosediuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.10.2008 10:59:20   
5ra_28
Zverinica...hvala za ideje in nasvet. Tak šotor je imel zdaj na vrtu pr dedku, tako da to ne. Drugače bi prišlo v poštev, ja. Ideje za vrtno orodje se mi zdi še nekak najboljša, saj je že zdaj, ko je prišel na obisk k moji mami (vrt z polno zelenjave), kar prijel mojo mamo, da sta šla sama nabrat paradižnik, jagode, maline...Tako da bo pravi vrtnar, po moje. user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.10.2008 11:02:24   
_sanja_*

A je katera že kupila podlogo nepremočljivo za na jogi? Kaj boste vzele?
Sem videla v BC pa zdle gledam v Aljaževem katalogu - Bex baby, iz 100% flanelaste tkanine.

Teh podlog je malo morje. Kar težko je zbrat najboljšo. Jaz nisem nič komplicirala, ampak sem jo kupila kar v DM-u, zraven flašk in kozmetike, takrat ko je bilo -25% popusta na baby izdelke. Piše, da je iz 100% bombaža.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.10.2008 11:03:25   
zverinca
V Turbo Limaču (Mercator center LJ - Dravlje) imajo ful lušne vrtnarske sete za otroke, mi smo tudi naši tam kupili da z babi obdeluje vrt. In je navdušena.

Nepremočljiva podloga: jaz imam dve od Racmana, 100% bombaž, gosto tkano, pere se na 90 in je super. Kupljeno v BC 3 leta nazaj, po moje da imajo še sedaj...

tako, sedaj grem pa mojga klicat kje se je zataknil...

< Sporočilo je popravil zverinca -- 2.10.2008 11:04:03 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.10.2008 11:07:35   
*Mateja
En lep pozdravček še od mene.
Sm si komaj vzela malo časa, da vam kaj napišem. Tok čvekate, da vas ne morem sprot bratuser posted image
Zuser posted image urejava stanovanje in potem kr ni časa za kaj drugega. Sj ko bo zrihtano pa pripopam par slikic.
Za bejbika sem pa v nedeljo od tete dobila polno cunjic user posted image tk da sama sva kupila samo tisto kar bom user posted image oblekla za iz porodnišnice, ostalo pa vse od tete. Se bo kar poznalo pri denarju. Drugače pa še čakam na previjalno, ki sem jo naročila pri Neckermanu in naj bi jo zdj,zdj dobilauser posted image
Spanje: hm vsako noč je slabše, včeraj od 3-6 nisem nič spala, ker me je desna noga tk čudno bolela, ne vem al je biv živc al kaj...pa še user posted image je imela pravo žurko v trebuščku tako da še zarad tega nisem mogla spat. No dons je blo bolj mirno, sam sem pa 4x mogla it na vc user posted image

Nič grem na majhen sprehodek dokler imam še čas. Lepo čvekajte in lep dan vsem.

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
2.10.2008 11:10:36   
Lyla
Živjo!

Jst pa sem bolj slabo spala. Sem se celo noč zbujala, ker nam je pes ušel in sem se bala, da ne bi obgrizel tipa ko pride ponoči in nam prinese časopis. No jst sem bedela celo noč nazadnje pes je bil pa celo noč v kuči user posted image .
Mene vsa papirologija čaka šele na koncu meseca pa vam kar zavidam, da ste nekatere že dale to skoz. Jutri mam pregled in upam da bo vse ok.
Naslednji teden se lotim tud jst malo pripravljat za našega novega člana.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
2.10.2008 11:34:43   
nadya
Otika jaz sem iz Iga. Sej na obvoznico znam pridtuser posted image  naprej bo pa bolj kriza. Majčkeno že še vem, ker sem se dve leti nazaj poročila in sem v Domžalah kupila poročno obleko.
Če mi lahko razložiš kam potem ko prideš iz obvoznice, bi ti bila full hvaležna....user posted image .

Mene pa zanima če ima katera posteljico spredaj? Ker vse govorite kako intenzivno čutite gibe otročka, no saj jaz jih tudi včasih, večinoma pa se mi trebuh kar premika ko moj otroček skače notri, jaz pa tega ne čutim kaj preveč.....

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
2.10.2008 11:37:52   
uršula83
Ja tut js mam posteljico spredaj in tut js bolj slabo čutim gibe. Pa tut ne vidim de bi mi trebuh kej poskakoval preveč...nič kaj takega. Od časa do časa čutim kak premik to je pa vse. 

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
2.10.2008 11:58:49   
uršula83
Ful bi bla vesela , če bi izpolnile tole anketo http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=119

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
2.10.2008 12:09:27   
Ana Luna
Mene pa zanima če ima katera posteljico spredaj? Ker vse govorite kako intenzivno čutite gibe otročka, no saj jaz jih tudi včasih, večinoma pa se mi trebuh kar premika ko moj otroček skače notri, jaz pa tega ne čutim kaj preveč.....

Nadya, ne se sekirat! Jaz sem na istem. V MŠ so nam rekli, da je to normalno. Ti raje uživaj v tem, da te tvoj mladiček ne suva preveč in tebe sploh nič ne boli, kvečjemu malo požgečka.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
2.10.2008 12:33:01   
blackcoffee
Nadya tudi jaz nosim spredaj.. sam men se zdi, da kar čutim gibe... ne vem sicer kako je, če nosiš user posted image zadaj.
ampak, če je dosti huje, sem kar vesela, da je tako kot je.
nekatere pišete, da vas user posted image brcajo v rebra... ne vem kako je to; mene če brcne, je to zgornji del trebuha in bolj navzven.. do reber mi očitno (še) ne seže. 
me pa večkrat požgečka - kot se je izrazila že Ana Luna, v spodnjem delu maternice. smešen, a prijeten občutek!! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.10.2008 12:34:47 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
2.10.2008 12:36:47   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83
Ful bi bla vesela , če bi izpolnile tole anketo http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=119

to sem že pred časom nekaj odgovarjala... in vprašanjem ni konca ne kraja...
sorry, nisem navdušena nad tole anketo.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
2.10.2008 12:39:47   
uršula83
Sej te noben ne sil de jo izpolneš a ne? Pač preslišiš pa je. Joj.....user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
2.10.2008 13:06:18   
blackcoffee
aja, vidiš, na to pa sploh nisem pomislila... user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
2.10.2008 13:07:39   
uršula83
Eh......

Neposredna povezava do sporočila: 4244
2.10.2008 13:52:22   
blackcoffee
..malo prej sem se gledala v ogledalo in ne morem se spomniti: kako je že ko si brez trebuha?  user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
2.10.2008 14:05:34   
Ana Luna
..malo prej sem se gledala v ogledalo in ne morem se spomniti: kako je že ko si brez trebuha?

user posted image user posted image user posted image blackcoffee, tebi res dogaja ...

Neposredna povezava do sporočila: 4246
2.10.2008 14:25:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Otika ti si iz Domžal? Jaz pa iz Kamnika, sva potem sosediuser posted image

Ja sem frišna Domžalčanka ... prej sem bila pa tudi jaz Kamničanka ... Lahko se nam pridružiš kdaj na kafetu ... z ljubljančankami smo se zdaj že enkrat dobile v City Parku na tortici.

IZVIRNO SPOROČILO: nadya
Otika jaz sem iz Iga. Sej na obvoznico znam pridt  naprej bo pa bolj kriza. Majčkeno že še vem, ker sem se dve leti nazaj poročila in sem v Domžalah kupila poročno obleko.
Če mi lahko razložiš kam potem ko prideš iz obvoznice, bi ti bila full hvaležna.... .

Madonca, si se pa daleč naročila na UZ user posted image ... glej ni problema. Greš proiti Ljubljani in na severni Ljubljanski obvoznici (rondo Tomačevo) zaviješ proti Trzinu. In se pelješ par kilometrov skos naravnost po štiripasovnici (mimo Trzinske industrijske cone) proti Domžalam. Malo pred Domžalami se štiripasovnica zoža v dvopasovnico. Takoj za tablo Domžale in pred Petrolom, zaviješ na desno in se držiš glavne ceste, dokler ne prideš do prvega večjega semaforiziranega križišča, kjer zaviješ levo in na to prvo možno ulico na desno. Pelješ senajprej mimo Tuš centra, potem je eno parkirišče in takoj nato je pa zdravstveni dom. Ginekološke ambulante so v 1. nadstropju.
Druga možnost je pa še, da greš pa po štajarski avtocesti do izvoza za Domžale. Na prvem semaforiziranem križišču zaviješ levo in potem se držiš tabel za center (na dsni imaš Mercator center, pa potem ene novejše visoke bloke, pa mislim da je Mana tudi tam, pa kitajska restavracija) ... no in prvo semaforizirano križišče za kitajsko restavracijo zaviješ desno in potem spet prvo možno ulico desno mimo Tuš centra in parkirišča in si spet pri ZD.
Upam, da sem ti dovolj jasno napisala in da se boš lahko znašla ... če ne si pa z neta sprintaj kako karto, če ti to kaj pomaga user posted image .

No, drugače sem pa iz pregleda za kri ... imam tako gosto kot mora bit, tako da sem sedaj spet malo boljše volje.

Pa moj je danes nesel obrazce za CSD svoji računovodkinji, da mu jih izpolni, da bova potem lahko naprej na CSDju urejala še priznanje očetovstva in naprej za paket in to ... pa zadnjič sem tam zvedela, da ni starševski dodatek samo 181€ na mesec, ampak pazite to ... je celo nekaj centov več kot 188€ na mesec ... user posted image ... sam joj kolk vsak € prav pride ... nama se ornk pozna, ko zdaj zadnjih nekaj mesecev sprva zaradi nosečniških težav, potem pa zaradi izpita in težav s kolenom nisem mogla nič delat ... dobivam pa sam eno mizerno štipendijo, pa še pri tej mi čez poletje niso vožnje nakazovali, ker so bile počitnice ... in pol sem šla enkrat v trgovino, pa tankat avto in si spremenit stalno prebivališče in priimek, pa je štipendije zmanjkalo ... živim naj pa od lufta ... ajoj ... upam, da bodo vsaj otroški dokladi kaj boljši za to ... ma sem prav slabe volje ko razmišljam o financah ... res!!!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
2.10.2008 14:29:57   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

..malo prej sem se gledala v ogledalo in ne morem se spomniti: kako je že ko si brez trebuha?  user posted image

Čisto drugačeuser posted image .

Evo, jaz sem danes poštarja dočakala.user posted image  No, dočakala sem tisto, kar je prinesel - izpolnjene papirje, da jih lahko nesem jutri na CSD.

Jaz danes kuham kosmičevo juhico, makaronovo meso za punčko in za naju z vd možem še solatko.

Dopoldne sem bila pa na srečanju skupine za podporo dojenja. V našem koncu jo vodi moja prijateljica. Sem prav uživala v dojenčkastih debatah...in sem se čisto raznežila, ko sem se v živo spomnila, kako so novorojenčki maaajhni. user posted image

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 4248
2.10.2008 15:35:03   
katja_p
Tiste, ki ste že urejale papirje za porodniško. A lahko ena prilepi vse linke od obrazcev, ki jih je treba izpolnit? Da ne bom slučajno kakega pozabla ... Prosim user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
2.10.2008 15:58:14   
nadya
Otika hvala za opis poti. No mislim da nimam kaj faliti ko si tko lepo napisalauser posted image .
Sem se pa naročila v Domžalah zato, ker tam dela dr.Meglič, ki je fulll prijazna in pripravljen aodgovoriti na vsa vprašanja, vsaj moj vtis je bil tak, ko me je enkrat obravnavala ko ni bilo mojega ginekologa(gin.klinika).

Drugače pa je ta denar  res ena je... Mi grejo kar kocine pokonci ko vidim kako grejo cene za hrano gor. Jaz se sicer šolam ob delu, plača je sicer "normalna" ampak so tok navite cene za vse da sem vedno brez denarja.
Otika  a tvoj dragi je zaposlen ali je tudi on še študent?

Drugače pa moram jaz tudi predno začnem urejati papirje za porodniško, it spremenit naslov, ker sem še vedno prijavljena v Ljubljani. Tko da bojo tuki tudi stroški....

Kosilo; ravnokar pečem musako (krompir, meso, šampijoni, bučke in veliko sira) , zraven bo pa solata.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.