5ra_28
|
Dobro jutro vsem! Jaz spala spet kot beba. Od trenutka, ko zaspim, pa do trenutka, ko alarm mojemu zvoni zjutraj, se ne zbudim, (vsaj spomnim se ne, da bi se), ne grem na wc..nič. Problem imam le zjutraj potem. Da dolgo ne morem spat. Še dobro, da obstaja RR , kjer je vsako jutro nekaj za prebrat. Danes pa peteeeek . No, saj jaz sem itak na bolniški, pa mi je lahk vsak dan petek, če hočem. Otika...se tvoje podatke za spremembe si bom kar shranila, jih bom potrebovala po novem letu enkrat. Za vse..naslov, priimek...pa da ne bomo 2x spreminjali dokumentov. Moonshine...super za tvoje šivalske sposobnosti. Kje je ta Metka v Celju???? Otika, ...ko si včeraj omenila, da ko plačaš to in to...pa štipendije več ni... sem se kar nasmejala. Jaz sem zdaj na bolniški ista. Prej super plača (!!!), zdaj pa katastrofa. Plačam kredit za avto, nekaj dam na stran za najino pohištvo (opremljava, kupujeva, se kmalu seliva) in bebico, pa še imam le za v trgovino po malenkosti... Zdaj pa sva končno uredila plan z avtom. Svojega sem uspešno prodala, odplačam kredit, za razliko pa si bom kupila nekaj rabljenega, brez kredita. To bo luksus, brez kredita. Za dva nova avta res nimava. No, če ne bi imela kredita za stanovanje, bi šlo . Pri nas še ne dežuje, upam, da tudi ne bo...