|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
2.10.2008 10:00:12   
Puella
Živijo,

se samo na hitro oglašam, ker imam v službi še full dela. Rada bi vse postorila pred porodniško, pa ne vem, če mi bo uspelo user posted image . Torej, me veseli, da ste fajn, sicer nisem uspela vsega prebrat, ker tako pridno čvekate. Bi pa vas rada opozorila na ta link http://med.over.net/forum5/read.php?19,5004239, kjer dr. Pušenjak išče nosečke do 28. tednov za brezplačni UZ. Torej, če katera še spada v to kategorijo, ima možnost zastonj UZ, samo naj se čimprej javi.
Mi smo dobro, naš user posted image je priden in ful aktiven, samo trebuh mi nenormalno raste. Pri prvem sem bila tako okrogla pred porodom. Kaj bo še do decembra! Sicer pa se spet ubadam z nizkim hemoglobinom. Ima katera kakšen koristen nasvet?

Lepo se imejte!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
2.10.2008 10:06:12   
katja_p
Ana Luna, ful luštna sobica in cotke user posted image  Pa ti maš že pleničke pa vse user posted image  uf, tk daleč pa js še nisem ...

Povej, kolk številko si pa kupila kapce pa rokavičke?

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
2.10.2008 10:06:43   
katja_p
Aja, pa naša user posted image  je začela nekam pod desna rebra mi silit user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
2.10.2008 10:08:31   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Če pa bi katera želela kakšne bolj zdrave muffine jest ali pečt, imam en super recept...iz jabiolk in ovsenih kosmičev, tako lahko so. Lahko ga prilepim.

prilepi!! user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
2.10.2008 10:12:00   
blackcoffee
Ana Luna.. huh, ti imaš praktično že vse pripravljeno! lahko greš že rodit!  user posted image
všeč mi je omara, kolk si dala zanjo? pa une pletene košarice so bila zravn?
lušno!!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
2.10.2008 10:13:05   
Splet.Ka
Evo, recept za zdrave muffine

Sestavine:
1 skodelica ovsenih kosmičev, 1 skodelica jogurta, 1 jajce, 4 žlice medu, 1 skodelica (polnozrnate) moke, 1/4 skodelice olja, 2 skodelici naribanih jabolk (jaz sem dodala eno hruško), cimet, limonina lupinica.

What to do?
Ovsene kosmiče prelij z jogurtom in pusti približno pol ure, da se dobro namočijo. Jajce in med (lahko tudi rajv sladkor) zmešaj in dodaj ovsenim kosmičem. Dobro premešaj, dodaj moko, olje in jabolka in spet premešaj. Peci v modelčkih za muffine - približno pol ure pri 200 stopinjah.

Moj nasvet:
Med ima zelo močan okus, tako da previdno z njim. In limona tudi, še posebej, če z njo pretiravano.

Opozorilo:
Muffini so od znotraj precej "žoftni", ampak ravno v tem je finta. Ali so že pečeni, bo pokazal poskus z zobotrebcem (če se masa nanj prijema, nazaj v pečico, v nasprotnem primeru pa hop na krožnik in dober tek).

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 4206
2.10.2008 10:14:17   
Splet.Ka
Pa še en podoben recept za malo manj zdrave muffine s čokoladnim pridihom

Sestavine:
1 skodelica ovsenih kosmičev, 1 skodelica jogurta, 1 jajce, 2 žlici medu, 1 skodelica (polnozrnate) moke, 1/4 skodelice olja, 2 pretlačeni banani, malo čokolade v prahu, 1 zajetna žlica nutelle.

What to do?
Ovsene kosmiče prelij z jogurtom in pusti približno pol ure, da se dobro namočijo. Jajce in med (lahko tudi rajv ali bel sladkor) zmešaj in dodaj ovsenim kosmičem. Dobro premešaj, dodaj moko, olje in čokolado v prahu, pretlačene banane in nutello. Spet premešaj. Peci v modelčkih za muffine - približno pol ure pri 200 stopinjah.

Moj nasvet:
Ponovno - med ima zelo močan okus, morda raje uporabi sladkor, vendar ne preveč, ker je dovolj sladka že banana in nutella...in čokolada v prahu. Aha, še to, če ne marate "potlačenih" muffinov, dodajte pecilni prašek.

Opozorilo:
Hm. Muffini so dobri... samo nisem prepričana, da to spada pod opozorilo:)

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
2.10.2008 10:17:14   
Ana Luna
Ana Luna, ful luštna sobica in cotke Pa ti maš že pleničke pa vse uf, tk daleč pa js še nisem ...

Povej, kolk številko si pa kupila kapce pa rokavičke?

Katja_p, ja mal sm pohitela z nakupi. Sicer mi je pa veliko stvari za nego dojenčka nakupila kar mami v DM-u (pleničke, brisačke, dudice ...) Ker bom v Lj sama z možem, se moja zlata mama počuti nekoristno (tudi če bi hotela, da mi pride prve tedne pomagat, je nimam kam dat ...) in potem pomaga na tak način.

Kapice in rokavičke sem vzela št. 50-56. So velike, veš, in bodo ziher za čez celo zimo.

Neposredna povezava do sporočila: 4208
2.10.2008 10:17:56   
nadya
Jutro!

Kakšen fajn dan. Jaz sem spala kot ubita, wc je bil samo enkrat v igriuser posted image .

Sem pa včeraj zvečer pekla muffine in so res noro dobri. Sem dala not kar narezane koščke milke z lešniki in je prav dobr.

Ma punce ste pa pridne. Vidim da mate že vse prištimanouser posted image user posted image . Jaz mam samo predalnik, cunjice in nekaj drobnarij, posteljnino. Ta mesec moram pa res voziček naročit pa posteljico, da me ne bo kaj prehitelo.

Drugače sem se pa naročila na privat UZ v Domžale k DR.Meglič in ga imam jutri ob dveh. Samo ne vem kako bom jst reva totalno brez orientacije do Domžal prišla. Sem res leva kar se tega tiče. Moj se kar za glavo drži če se zraven vozi, jaz pa če sem sama pač nekaj krogov nardim da pridem do ciljauser posted image . Sva šla enkrat iz morja (Krk) in sva se nekje na poti ustavla za kavico, sva jo lepo spila, se v avto usedla, jaz pa spet nikom ništa proti morju nazaj zavilauser posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 4209
2.10.2008 10:20:10   
Splet.Ka
Ana Luna, kako lušten otroški kotiček.

Zanima me tista vaša omara. Je to malo nižja omara, pa sta na vrh dala še en kos pohištva iz iste serije? Mi imamo tudi zelo nizko omaro (malo večja od mene, se pravi 170 ali 180 cm) in se mi zdi precej neizkoriščen prostor.

Pa koliko stvari imaš že notri. Čevlje in copatke?! Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

Drug teden tudi jaz začnem....

Cvetim...

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
2.10.2008 10:21:01   
Ana Luna
Ana Luna.. huh, ti imaš praktično že vse pripravljeno! lahko greš že rodit!
všeč mi je omara, kolk si dala zanjo? pa une pletene košarice so bila zravn?
lušno!!

Blackcoffee ...user posted image ti si vedno tako pozitivno nastrojena!
Omara je bla ful poceni (99 eur), tisto na njej je pa majhen regalček (mislim da sem dala okrog 30 eur). Košarice sem kupila posebej, so ful poceni (ne spomnim se več dobro, recimo okrog 1,5 eur) in so praktične, pa še pašejo zraven, a ne? user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
2.10.2008 10:22:57   
zverinca
Zdravi muffini me ne ganejouser posted image user posted image user posted image
čokolada al pa ničuser posted image

Ana Luna, res si lepo zrihtala za mladička... joj, jest pa še niiiič aaaaa

Nadya hehe, dobra si... a če na karto pogledaš se tudi ne znajdeš?

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Kapice in rokavičke sem vzela št. 50-56. So velike, veš, in bodo ziher za čez celo zimo.

sam a niso kapice označene po obsegu glavice? no lahko da so to tudi spremenili v HMju, ne vemuser posted image ker potem je 50 veliiik...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
2.10.2008 10:23:44   
blackcoffee
grem jih pečt zdaj user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.10.2008 10:24:30 >

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
2.10.2008 10:24:08   
Anonimen
Jutro/dober dan!

Madonca Ana Luna, ti imaš pa že čisto vse pripravljeno ... najine omare so pa še več ali manj prazne user posted image . Drugače sem jaz tudi na začetku to serijo pohištva gledala, samo me je potem moj milo prosil, da ne belega ... pojma nimam zakaj user posted image .

No lepo se imejte in čvekajte ... jaz pa šibam sedaj v LJ na pregled za kri ... spet ...

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
2.10.2008 10:24:20   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Drug teden tudi jaz začnem....

a že? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
2.10.2008 10:27:54   
Anonimen
Nadya ... s katerega konca pa si? Sem iz Domžal in ti lahko kaj pomagam ... ker ZD v domžalah je res mal smotano najdt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
2.10.2008 10:36:30   
Ana Luna

Zanima me tista vaša omara. Je to malo nižja omara, pa sta na vrh dala še en kos pohištva iz iste serije?

Splet.ka
, točno tako! user posted image

sam a niso kapice označene po obsegu glavice? no lahko da so to tudi spremenili v HMju, ne vem ker potem je 50 veliiik...
Zverinca, ne, ne, bo že držalo, da so ta prave, piše od 0-2 meseca.  Obseg glavice je pa seveda manjši kot 50, to maš pa prav.

Madonca Ana Luna, ti imaš pa že čisto vse pripravljeno ... najine omare so pa še več ali manj prazne . Drugače sem jaz tudi na začetku to serijo pohištva gledala, samo me je potem moj milo prosil, da ne belega ... pojma nimam zakaj

Otika, jih boš že napolnila! Mojega sem jaz prepričala v belo, ker mamo že tako malo prostora in temnejše pohištvo vse še malo zmanjša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
2.10.2008 10:39:42   
_sanja_*
Živjo!

Vau, Ana Luna, kako lep otroški kotiček! user posted image user posted image user posted image Zelo mi je všeč. In čeprav praviš, da imata malo prostora, se tega tule sploh ne vidi. Zelo lepo je! user posted image user posted image user posted image
Jaz še vedno nisem dobila ideje, kako okrasit naš otroški kotiček... Čakam in čakam, pa ni ničuser posted image
Sem videla, da imaš Veliko knjigo o dojenčku. Ali ni super? Jaz imam trenutno sposojeno iz knjižnice, jo pa nameravam kupiti, ker se mi zdi res dobra!user posted image user posted image user posted image
Točno te kapice in rokavičke sem jaz gledala za našega Nala v celjskem H&M, pa so imeli same velike št.-sploh nisem vedela, da obstajajo tudi najmanjšeuser posted image user posted image ! V tem H&M se pa res ne znajdem...user posted image Zdaj bo prišla Katja, kot pri pajackuuser posted image

Drugače mi je pa všeč, da imaš vse pripravljeno... Tudi jaz hočem imet čim prej, zadnji mesec bi rada uživala in počivala doma. Pa še december bouser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 2.10.2008 10:41:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
2.10.2008 10:39:52   
moonshine
Daaan user posted image  , hvala za user posted image  , je prav pasala!

No , mene je že udarlo po jeziku,ko sem se včeraj "hvalila" kako dobro sem spala user posted image .Danes je bil obup , eno samo premetavanje , noben položaj mi ni pasal , v kolkih mi kar nekaj škrta , očitno sem čisto "zarjavela" , bo treba malo podmazat user posted image  user posted image  user posted image .

Ana Luna , fuul lepa sobicauser posted image .Ti si pa res že čisto pripravljena na prihod user posted image .Super!

Splet.ka , hvala za recept , verjetno bo prišel v igro čez vikend , čeprav sem rekla , da bom naredila rolado s kislo smetano user posted image .
Zdej grem pa zelje naribat , za kosilo bodo namreč zeljne krpice in pečen piščanec user posted image  Njamiii!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
2.10.2008 10:42:34   
5ra_28
Jaz sem iz sprehoda. Kako je sveže zunaj. Je prav pasalo.

Madonca imaste že vse pripravljeno in spredalčkano. Jaz imam le previjalno, noter pa dve dekci in apr cotk. No, pa voziček. Bom šla v naslednjih dneh nabavit nagledano posteljico v BC. Samo sem takrat pozabila vprašat, če je na zalogi oz. kako dolgo se čaka na njo. Pa ne bi rada zadnjih par tednov čakala, kda pride posteljicauser posted image .

Bom se zdaj oktobra napotila mal v otroške trgovine. Saj še ni panika, sam mi mal lušte naredite s temi slikcami. Itak moram še nekaj kupit za 'pol nečaka', ker ima 2. rojstni dan zdaj oktobra. Ve, ki ste že mamice, imaste kako idejo, kaj kupiti dvoletniku za r.d? Pa ne igrač. Tudi njegova starša sta rekla, da igrač ne. Sem razmišljala kakšna igrala za na vrt, (peskovnik, tobogan), ker so se ravno preselili iz bloka v hišo, pa bo lahko vrt hiše koristil, ki ga je zdaj lahko le na obisku pri družini. 

Jaz sem dokumentacijo v službo kar poslala in sem jo takoj dobila nazaj (včeraj, poslala pa v ponedeljek). Na CSD pa bom nesla osebno, saj je lažje, da tam kajd opolniš oz. popraviš, če kaj ni vredu izpolnjeno. Kot pa da pošljem in upam, da bo vse ok.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
2.10.2008 10:44:38   
zverinca
juhuu, jaz sem pa najdla žrtev za dostavo iz IKEE, tako da v roku enega tedna končno dobim omarico - predalnik (malo sva si z mojim premislila...) potem pa bo treba začet. Evo Spletka, ne boš me prehitelauser posted image user posted image user posted image

Aha Ana Luna, potem je za ici pici glavice... a niso ljubke tako majcene kapice? ijej

na, zdej ste pa še mene podkurle, da bi začela pripravljatuser posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
2.10.2008 10:46:16   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Zdravi muffini me ne ganejouser posted image user posted image user posted image
čokolada al pa ničuser posted image

Tak se govori. user posted image user posted image user posted image user posted image  Če je sladica, naj bo SLADICA. Ali pa raje pojem jabolko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
2.10.2008 10:50:02   
zverinca
5ra_28:
lahko kak tobogan ja, samo ti povem da se jih hitro naveličajo. Bolje potem kakšen mini vrtnarski set, da bo mamici pomagal in imel svoje orodje, ker v tej starosti morajo boti vedno in povsod zraven in imajo najraje če lahko pomagajo. Ali pa kolo - zelo fini so tisti brez pedal, da osvojijo ravnotežje, zelo primerni za dvoletnike. Ali pa skiro.
Potem lahko pa kakšen TAKLE šotor s tunelom, to imajo zelo radi, pa še pospravi se.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
2.10.2008 10:51:02   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Točno te kapice in rokavičke sem jaz gledala za našega Nala v celjskem H&M, pa so imeli same velike št.-sploh nisem vedela, da obstajajo tudi najmanjšeuser posted image user posted image ! V tem H&M se pa res ne znajdem...user posted image Zdaj bo prišla Katja, kot pri pajackuuser posted image

Mislim, da bo najbolš, da grema midve enkrat skup v tale naš H&M in mal pregledava stvari - mogoč se pa tokrat teb posreči user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
2.10.2008 10:52:18   
katja_p
Babnce, a veste, da še sam 2 meseca? user posted image user posted image  Pa še to se lahk naredi, da pr kteri niti dva meseca ne bosta ...

Mal je tole hitr šlo ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.