|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
1.10.2008 14:29:17   
5ra_28
To kar ti je rekla, je res. V bistvu ti pripadata le prvi potrditveni UZ in morfologija. Vse ostalo je 'dobra volja' G. Ponekod morajo še slikco plačat. To je čisto različno pri vsakem G.

Zato meni meritev od tretjega UZ dalje več ne piše v materinsko, ampak le v kartoteko. Tako mi je razložila sestra tam.

Končno smo trije:)

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.10.2008 14:35:20   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Nadya, tale recept za čokoladne muffine je ODLIČEN! Jaz sem ga našla na Kulinariki in ga že več let uporabljam!

Muffini za čokoholike

na, zdej pa veste kaj bom delala zvečer... in zakaj mi bojo kile poskočileuser posted image eh pa kaj...

veš kaj Otika?! ne sekiri se zarad KG, važno da se ti dobro počutiš... sploh pa, sej si zadnjič videla da imaš najmanjši trebušček!

A pol imamo vse rade poštarje? user posted image user posted image user posted image

UZji:  meni G dela vsakič UZ, vedno vsaj malo poškili pa MV mi izmeri...

Sem pa doma, bila na CSD, v službi, vse zvedla, fajn sem se mela, sem prov dobre volje domov prišla. Moj je pa tudi doma, sva pokosila (makaroni v sirovi omaki in rdeča pesa - na hitro pač... je pa tale puranji žur tudi dobra zadeva, pa nima se ti kej ponesrečit!) in sedaj čakava da bo ura 15, da greva po princesko skupaj. juhuu, take dni imam najraje, da jo greva ksupaj iskat, ker vidim srečo v njenih malih okicah, ko naju oba zagledauser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.10.2008 14:42:50   
uršula83
Moj user posted image je pa včeraj zvečer postal stric. Uf kumi čakam december.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
1.10.2008 14:47:17   
nanaa
Bravo stric, potem so ga pa kaj zapili:)

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
1.10.2008 14:54:34   
miracleme
Hello, punce....

Danes ste pa pridne....komaj sem vse prebrala.
No, včeraj sem bila na samoplačniškem UZ pri dr. Pušenjaku, svaka mu čast, res je profesionalen, pa deluje zelo pomirjujoče, odgovarja na vsako vprašanje, skratka zeloooo zadovoljna. Sem v 30. tednu in mi je opravil kontrolo rasti otročka. Meritve kažejo težo 1730 gr, skratka otroček se lepo razvija, zelo razviden je bil obris obrazka, pa čeprav mi je delal na navadnem UZ. Ker sem imela v prvo po dolgih mučnih desetih urah popadkov sprožen porod s carskim, sem ga malo vprašala glede njegovega nasveta pri drugem porodu, pa mi je vse lepo razložil. Upam, da bo v drugo otrok malo lažji in bo šlo bolj na hitro.....drugače bi raje takoj pristala na CR, ma kaj ko se na njihovo odločitev ne da vplivati?!

Glede muffinov za čokoholike: sama sem jih že enkrat spekla in so super....se plača poskusit! Jaz pa razmišljam katero novo pecivo bi pekla za soboto, ko imamo en mali žur.... moram malo pobrskat po kulinariki!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
1.10.2008 14:56:51   
uršula83
Niso ga še nič zapili, najbrž bo danes prišel čas za to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
1.10.2008 17:23:12   
december28
Otika: Po mojem se je po izpitu količina stresiranja pač malce zmanjšala, poleg tega pa smo zdaj v 3 trimesečju in otroček blazno hitro raste in se redi... (Si kaj gledala tabele rasti? Moj je bil kar malce v šoku! user posted image )

Se strinjam s tistim, kar mi je enkrat ena decembrka napisala - ene punce se redijo postopoma, druge v ciklih, tretje bolj na koncu...itd. Dokler ne pretiravaš je vse ok. Če bi pretiravala z nenadnim prenažiranjem, je to dejansko lahko slabo - ne le zaradi brez-kondicijskega stanja po porodu, ampak tudi zaradi nevarnosti zapletov kot so preklampsija...

P.S.: Sesta moje gin. je dipl.babica. Zadnjič mi je rekla, da en 30 minutni sprehod na dan po svežem zraku za moje telo zdaj ogromno pomeni - dosti več kot vsaka nosečniška telovadba,....
No, in tako lahko potem vidite mene kako se v času malice sprehajam ob Ljubljanici in štopam tistih 30 minut...user posted image   

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
1.10.2008 17:57:30   
gbranka
jaz sem  upala, da bo tretja nosečnost kaj durgačna od prvih dveh. pa ni. Kile mi gredo zelo počasi gor do konca petega meseca. Potem pa bum. Po tri do 4 kile na mesec. groza. Če bo šlo tako naprej bom pridelala skor 20 kil. Ampak zdaj ni čas za sekiranje, a ne? Poskrbeti moram samo da bom dokaj v kondiciji, da bo porod lažji.

lp
Branka

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
1.10.2008 19:13:47   
CIPRESA
Tudi jaz pravim da KG pri različnih nosečnicah naraščajo različno. Če vemo da se ne nažiramo in vemo da nismo me tiste  ki bi dvigovale KG ampak naše malo dete potem ni razloga za skrb.
Jaz sem imela v prvi nosečnosti  na koncu skupaj 20KG viška pa sem se zaradi tega malo sekirala kaj bo iz tega, čeprav sem vedela da sem normalno jedla in nisem nič pretiravala - in to se je tudi pokazalo na koncu ker sem bila le polna vode, KG so šli pa z tako hitrostjo dol po porodu da sem imela že 3-4 mesece po porodu spet isto težo kot prej.

Sprehod pa je res najboljša stvar kar si jo sedaj lahko privoščimo, le da nas vreme malo zajebava. Pa še sprosti nas.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
1.10.2008 19:35:02   
*nina*
jaz imam +9, obseg je pa po novem 96cm ( za seznam)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.10.2008 8:45:30   
neisha80
Dobro jutro,zaspankeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.10.2008 8:46:43   
zverinca
dobro jutro!! user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.10.2008 8:49:04   
uršula83
O dobro jutro! Ta služba.... user posted image ...sploh se mi ne lup več delat. 

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.10.2008 8:49:38   
neisha80
Kako ste spale?user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.10.2008 8:53:15   
uršula83
Js sm spala super, sam premal premal premal. Bi še kr potegnla ke do ene 8 vsaj, pa sm že ob 5.30 vstala pa tuš pa vožnja do službe...
Zdej pa tlele sedim pa delam oz. se trudm de bi.
Kumi čakam de bo ura ene dve de grem.

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.10.2008 8:58:06   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: neisha80

od osmih do osmih. norooo!!! ampak je pasalo.
včeraj je bil tak čuden dan.. težek. pa ne me zdaj spraševat kako težek user posted image in sem se proti večeru počutila kot cota..

pa še maternico mi je ponovno začelo vleči narazenuser posted image a ktero to boli ali samo mene?
o čem pa bomo danes razpravljale? imamo kako zanimivo temo? user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.10.2008 9:02:39 >

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.10.2008 8:58:48   
neisha80
Jaz pa trikrat na wc,ob 5h pa ,kot ponavadi,tamala k nama v posteljo in stiskanje do 7h.No,pol sem ju pa poslala v vrtec in službo....user posted image
Zdaj pa  bi potrebovala enega prostovoljca,ki bi mi pomagal pospravit,pa cunje dal prat pa kar je še tega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
2.10.2008 8:59:04   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: neisha80

Leže...user posted image user posted image user posted image user posted image . A ti ne??!!!

To je finta mojega, ko pride iz službe...pa ga vprašam, kako si, pa mi reče z avtomuser posted image . user posted image user posted image

Jaz spala ok, sam dolgo dolgo nisem mgla zaspat, mi je milijon stvari hodilo po glavi, ker urejava z avtom zadeve in sto stvari poteka naenkrat, pa je treba vse dobro izpeljat. Od polnoči pa do 8h, pa kot bebauser posted image .

Zunaj je sonček...grem na balkon pogledat kakšna je kaj temperatura, ker grem na sprehod do trgovine, pa da vidim, če še malo počakam.

Končno smo trije:)

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
2.10.2008 9:09:30   
tejci01
dobro jutro

kako sem spala? 3x sem šla na wc, še dobro da sem potem kar hitro zaspala.
Se trudim da spijem veliko tekočine, pa še včeraj popoldan sem pojedla malo pršuta, tako da me je še bolj žejalo in pol so posledice vidne ponoči. user posted image
Tiste ki ste na bolniški, kako kaj z izhodi? Jih kršite? Jaz naj ne bi imela izhodov, niti do trgovine, razen za na preglede.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
2.10.2008 9:09:32   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Leže...user posted image user posted image user posted image user posted image . A ti ne??!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo!!!! Dobra fora.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.10.2008 9:31:20   
Splet.Ka
Dobro jutro!

No, jaz sem pa spala malo drugače kot običajno. Ne, ni bilo sede ali stojeuser posted image . Od včeraj smo brez kavča v dnevni sobi in je moj user posted image  v dnevno prinesel najin jogi iz spalnice, da smo se malo valjali. Jaz pravim, da smo kampirali in punčka je bila čisto navdušena!

Drugače sem ok. Če kaj počnem, se še brc ne zavedam, čeprav so včasih tako močne, da me kar vrže. Če pa sem pozorna na dogajanje v mojem telesu, pa me nonstop nekaj špika, zateguje, boli, pritiskauser posted image .

Danes pa jaz čakam poštarjauser posted image , da grem jutri na CSD.

Saj res, da vam povem. Včeraj sem spekla tisti piščančji žur in je bil super, pa še enostavno je, ni veliko dela. Tako da če nimate ideje za kosilo, priporočam.

Če pa bi katera želela kakšne bolj zdrave muffine jest ali pečt, imam en super recept...iz jabiolk in ovsenih kosmičev, tako lahko so. Lahko ga prilepim.

Kaj bo danes za kosilo? Pri nas pomojem kar juha in kakšen solatni krožnik.

Zaenkrat lep pozdrav. Se nič ne bom poslavljala, ker bom verjetno še precej čvekalauser posted image

Cvetim...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
2.10.2008 9:32:13   
uršula83
Aja drugač pa sem bila učeraj v porodnišnici Celje, sem šla gledat dojenčico. No ampak bistvo je to, da sem pou ure iskala porodnišnico, ker ni nič označeno, brez kakršnekoli logike(za takšne ki smo prvič hodili tam okoli). Skratka bila sem zelo razočarana, sploh ker sem imela eno od možnosti da bi šla tja rodit. Pa me je vse minilo. Ne vem - grozno vzdušje se mi je zdelo noter, tako temačno. Skratka zelo sem bila razočarana in mislim da Celje definitivno odpade. A ma katera kak pozitivn mišljenje o tej porodnišnici? Sicer ta mamica ki je rodila pravi da ji je blo super. user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.10.2008 9:50:00   
katja_p
Dobro jutro!

En dan me ni, pa morm že kr par strani prebrat ... user posted image  ste se res načvekale user posted image

Js sm danes spala fenomenalno. Niti enkrat na wc in niti enkrat se nism zbudila user posted image

Včeri sem šla iskat previjalno, so me klicalo, da so jo dobili v Pikapoko, ampak je še v škatli, še ne bomo zalgali je.

A ste že vse dobile papirje od G za porodniško? Js mam naslednji teden pregled in bom najbrž takrat dobla, da lahk pol izpolnjujem in dam delodajalcu. A ste kr po pošti poslale? Niste nč šle osebno do delodajalca? Bom js tud tk nardila ...

Kosilo danes: špinača, pire, sojini polpeti

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.10.2008 9:54:48   
zverinca
hehe, ta je dobra, leže spatuser posted image
Jaz sem zaspala po filmu (ste gledale na SLO1, o Mandeli in o pazniku - meni je bil zelo zelo všeč film), še dobro da sem konec videla, ker včeraj pa res nisem nič počivala in sem bila zvečer precej utrujena - niti muffinov nisem pekla, mogoče danes. Bomo videli kaj bo princeska hotela počet, če bo lepo vreme bomo itak zunaj. Jaz imam popoldne roditeljski sestanek zanjo v vrtcu, potem pa bomo videli kako, kje bomo, ali bojo muffini ali ne, luštajo se mi, samo še udejanjit je trebauser posted image

Danes pa jaz čakam mojega (poštar je že biluser posted image ), da pride s terena in greva malo v nabavo, upam da bo pri volji da greva še kam kej za dojenčka pogledat, ne le za špecerijo. Potem pa gre on delat nazaj, jaz pa bom kuhala. Kaj, še ne vem. Pa perilo moram pospravit, pa bo dopoldne okoli. Kdaj naj potem začnem za dojenčka pripravljat, če mi dnevi takole bežijo? user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.10.2008 9:56:00   
Ana Luna
Halo, klepetulje!
Ste tako pridne s pisanjem, da vas sploh ne uspem več prebrat!
Vidim, da tudi ve pridno urejate gnezdeca za svoje nove člane (razen tistih, ki tekmujete v najmanjšem številu kupljenih plišastih medvedkov user posted image ). Otika, tvoja sobica iz Ikee mi je zelo všeč, tudi sama bi jo kupila, pa žal nimamo dovolj prostora. Zaenkrat še v enosobnem podnajemniškem stanovanjcu smo otroški kotiček uredili čisto provizorično. Posteljica je stara že več kot 30 let, omara pa je iz Ikee. Zgleda pa tako:

user posted image
user posted image

In ker še vedno ne vemo, ali dobimo fantka ali punčko, si nisem mogla kaj, da ne bi kupila kap in rokavičk kar za oba (H&M-ju se je itak težko upret). No, takole bo naš bučko ali bučka oblečen, ko bomo šlo domov iz porodnišnice:

user posted image
user posted image

Sanja, imaš tudi moj glas! Vse ste zelo lepe in prav vsaki privoščim lepo nagrado!

Pridno kuhajte (nobena se ni oglasila, da bi z mano pazila na kg ..., tako da nimam prav posebne motivacije skrbno izbirat dietna živila, pa tudi časa nimam toliko). Eh, bomo pa hujšale po porodu! user posted image

Lep dan vsem, papa

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.