|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
1.10.2008 11:15:54   
5ra_28

Dobro 'jutro'....

Se vidi, da smo tiste, ki imamo rok v prvi polovici decembra, že začele s papirji in CSD. Jaz še čakam na izpolnjeno polo od delodajalca, z njo pa naslendji teden na CSD.

Zvečer smo igrali neko družabno igro, pa mi je mali tako brcal, da sem mislila, da mi bo nogico ven potisnil. Joj, se mi kar smili, ko je noter utesnjen, on pa bi se rad pretegniluser posted image .

Kaj niso danes napovedali dežja??? Pri nas je sonček, torej še bo za kak sprehod danes pred dežjem.
Šola za bodoče starše pa gotovauser posted image .

Uživajte....lp

Končno smo trije:)

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
1.10.2008 11:37:07   
pike
 pozdravček,

tudi jaz sem pravkar iz mesta, saj sem si urejevala papirje za porodniško zdaj še samo počakam na pregled drug teden in grem vložit na CSD.
Zdaj pa z mamo že kuhama; danes bo rižota z mesom in zelnata solata.

Spala sem tudi jaz dobro, le da proti jutru me je komar jezil, upam, da jih kmalu ne bo več. Drugače pa moja pupa zvečer tako miga sem in tja, da so vidne same bulice po trebuhu.

Drugače pa je mene kar strah. Našlo bi se verjetno 1001 vprašanje glede dojenčkov in poroda pa dojenja..

Svakinja mi je podarila eno super knjigo z naslovom Moj prvi dojenček in je res obsežna. Notri je opisano vse od A do Ž (nega, vedenje, nasveti) knjiga je prav priročna tudi za bodoče atije.user posted image

Toliko za zdaj, grem gledat kako napreduje kaj kosilo..user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
1.10.2008 11:55:48   
5ra_28
Sem hotela izkoristit še zadnji sonček pred napovedanim dežjem, zato sem hotela it na sprehod, pa me je skoraj odpihnilo, ko sem ven stopila. Zunaj je burja, pa sploh nisem na Primorskem user posted image . Sem se kar obrnila.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
1.10.2008 11:59:43   
CIPRESA
Punce zdajle sem malo brskala po netu pa najdla ful dobro stran kjer so fensy nosečniške cunjice

Samo za očke (cene so nore namreč):

http://www.isabellaoliver.com/maternity-clothes/maternity-tops/D/30000/P/3:100:1010

user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
1.10.2008 12:07:09   
Nincica1
Cipresa tole pa so lepa oblačilauser posted image  sem si prav oči spočila, da o tem kako user posted image  zraven brca ne govorim, mu je že všečuser posted image

Zdaj grem pa počasi kuhat, brokoli juhico in skledo radiča s fižolom.

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
1.10.2008 12:31:02   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Punce zdajle sem malo brskala po netu pa najdla ful dobro stran kjer so fensy nosečniške cunjice
Samo za očke (cene so nore namreč):

ja..., izgleda je tudi nosečnost postala dragi šport. user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
1.10.2008 12:46:24   
Splet.Ka
Juhuhu!

Jaz sem ravnokar s sprehoda. Sem se ustavila pri zelenjavarju in zdaj se bašem z mandarinami in figami. user posted image

Sem pa malo user posted image . Prejšnji teden sem v službo poslala papirje za porodniško, so mi rekli, mda mi jih bodo naslednji dan nazaj poslali. Danes sem bila prepričana, da me bodo čakali v nabiralniku, pa še nič. Sem klicala v službo in pravijo, da vse dobim jutri, tako da grem v petek na CSD.

Cipresa, res lepa oblačila. Jaz sem se zaklela, da NIČ več ne kupimuser posted image . V našem mestu je pa tale trgovinica. Lastnica se je znašla in iz Anglije uvaža samo tiste kose oblačil, ki so po promocijskih cenah, drugače ljudje ne bi kupovali. Nosečniške kavbojke so po 25 evrov, kar se mi zdi ok.

No, sem se pa tudi odločila, da bom danes skuhala/spekla piščančji žur. Je katera že poskusila? Glede na moj talent je uspeh sicer vprašljiv....ampak potrudim se pa vednouser posted image .

5ra_28, pri nas se je sonček skril že včeraj...zdajle je pa začelo deževati.

Otika, jaz bom prazno pustila pri obrazcih, tam, kjer ne vem, kaj naj napišem. Mi bodo že na CSD pomagali...

mami_1979, kaj praviš na Žiga? Moja prijateljica, ki ima tudi dva fantka, Vida in Aljaža, je en mesec nazaj rodila punčko Živo.

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
1.10.2008 12:58:01   
5ra_28
Poštar prinesel pošto!! No, nič novega, to je njegovo delo! user posted image user posted image  Hočem povedat, da sem iz službe že dobiila izpolnjen obrazec z vpisanimi bruto plačami. Poslala pa sem v ponedeljek. So bili pridni in mi v istem dnevu poslali nazaj. user posted image  Vpisali so mi tako, kot sem želela, torej brez zadnjega - septembrskega dohodka. V torek, 7.10., pa jih grem oddat. user posted image user posted image . Upam, da mi bo uspelo s temi meseci,kot sem jih napisala, bom imela mal višjo porodniško, brez tega septembrskega, ker sem na bolniški.

Grem počasi kuhat..danes lasagna! Njami user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
1.10.2008 13:06:58   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Poštar prinesel pošto!! No, nič novega, to je njegovo delo! user posted image user posted image   

A še ena, ki je danes nestrpno čakala poštarjauser posted image .

Jutri je moj na vrstiuser posted image user posted image user posted image

Cvetim...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
1.10.2008 13:12:04   
Anonimen
Evo, prišla iz pregleda pri G ... vse vredu, mala frčafela se lepo razvija pa tudi obrnila se je že ... samo jaz sem bila kregana, ker sem se od prejšnjega pregleda zredila za 3 kile tak da sem sedaj kar v eno depro padla. Sploh ne vem kaj naj ... skos isto jem, pa sem na začetku hujšala, sedaj se pa redim 100 na uro ... aj obseg trebuha pa isti ostaja ... user posted image
Tako da Vrtnica, tukaj so moji novi podatki za seznam: sem na +4kg, obseg trebuha pa 110cm.

Torej kaj bomo danes kuhali? Nič ... skleda solate in to je to user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
1.10.2008 13:26:36   
_sanja_*
Joj, jaz bi tud filano paprikouser posted image Celo večnost je že nisem jedla. Ne vem, zakaj pozabim na take "vedno dobre" jediuser posted image user posted image

Pa tale piščanjčji žur bi tudi. Zelo njam zgledauser posted image Spletka, sporoči kako je ratalo.

Lačna sem spet jauser posted image Danes je za kosilo morski list in krompirjeva solata. Moj dragi je že pojedel, ker je danes šel delat ob 12.30, jaz sem se pa odločila, da takrat še ne bom jedla. Zdaj sem že tako lačna, da mi je žaluser posted image Grem pečt ribo.

Ostale stvari pokomentiram jutri, ker ima danes prijateljica rd - gremo na user posted image , pa ji moram prej še darilo it zbrat.

Lepo bodite!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
1.10.2008 13:27:50   
5ra_28
Otika...javi še Vrtnici, da ti popravi spol na seznamu. Imaš znak user posted image . Sem že zadnjič zasledila, pa nisem bila sigurna. Glede kg.... Ti si itak bila v minusu s kg na začetku, zdaj pa si šele na +4, pa te krega??!!!user posted image
Vem le, da vedno jamrajo, če se nosečnica prehitro na enkrat zredi, recimo od pregleda do pregleda. Sam 3 kg pa se mi ne zdi veliko, glede na to, da je zdaj proti koncu, ko ti tamala hitro pridobiva na teži. Itak je dobra kilca njenauser posted image . Ne se sekirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
1.10.2008 13:33:17   
mami_1979
mami_1979, kaj praviš na Žiga? Moja prijateljica, ki ima tudi dva fantka, Vida in Aljaža, je en mesec nazaj rodila punčko Živo.

Hvala za nasvet!
Meni je všeč. Moram še mojga user posted image zvečer vprašat, da slišim komentar!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
1.10.2008 13:44:07   
pike
Pri nas se že oblači in piha, da te odnese.

Ravno me je mojuser posted image klical, da mi pove, da je na terenu ravno en dan pred  mojim rokom pdp-ja. Ampak on je zaposlen v kulturi in ne vem kako se bo izšlo, da bo takrat ko bo treba v P doma. Kako so se kaj vaši user posted image   dogovorili v službah? Res bi rada, da je zraven in vsaj prvih pet dni, ko si v bolnici in greš domov.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
1.10.2008 13:49:42   
5ra_28
Moj ima službo, ki ni na terenu in ko bo treb it v P, ga pač ne bo. Za očetovski dopust pa se še dogovarjava, odvisno kdaj se bo mali spomnil prit na svet. Rok je 06.12.2008. Kak teden zamude pričakujem, ker ima na vseh UZ izračun za teden kasneje, pa mi vseeno ni šla prestavit PDP. Tako da če bo bližje praznikom, bo očetvskega koristil skupaj, 15 koledarskih dni. Če pa bo hitr, pa bo delal 2-3 dni na teden, da mu bo ostalo še čim več dni za praznike. Saj lahko očetovski dopust koristiš tudi po par dni na teden in dalj časa, ni nujno, da je skupaj vseh 15 dni.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
1.10.2008 13:53:55   
Anonimen
5ra_28 hvala za opozorilo in tolažbo ... no glede na začetno težo sem na +4kg ... glede na tisto najnižjo težo, ko sem prve tri mesece samo hujšala, imam pa sedaj že +7kg, tako da se moja G zaradi tega jezi. user posted image

No Vrtnica, prosim če pri meni na seznamu user posted image zamenjaš s user posted image ...

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
1.10.2008 14:10:42   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
...no glede na začetno težo sem na +4kg ... glede na tisto najnižjo težo, ko sem prve tri mesece samo hujšala, imam pa sedaj že +7kg, tako da se moja G zaradi tega jezi. user posted image

daj, daj.. samo tiho naj bo tvoja G. user posted image
meni moja, nad mojo zgroženostjo (saj sem pridelala vsega skupaj že 13kg), pravi, da je to čisto normalno in da naj se ne sekiram.
men se pa vseeno zdi dosti, glede na to, da imamo še vsaj dva meseca pred seboj. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 1.10.2008 14:11:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
1.10.2008 14:13:00   
nadya
Ojla pupe.

Tole vreme je pa res zaspanouser posted image user posted image , ampak bo že.
Jaz sem imela včeraj pregled in spet nisem imela uz-ja, tko da ga nisem mela že od morfologije, naslednji pregled mam pa ko bom že 33t noseča. Razmišljam da bi šla vmes na en privat uz. A ve mate uz vsakič oz. a ste mele še kakšnega po morfologiji?
Drugače je pa vse okuser posted image . Malo sem jo povprašala o otrdevanju trebuha, pa je rekla da je to vse normalno, maternica vadi za porod. Je rekla naj se probam izogibati situacijam kjer buši večkrat otrdeva. Pri meni je to vožnja z avtom, vstajanje... No bo že.

Kosilo: pečen piščanček in rižota z zelenjavo, zelena solata.

Jaz sem malo leva kar se tiče peke slaščic, pa me zanima kako se naredi čokoladno testo ta muffine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
1.10.2008 14:16:29   
nadya
user posted image user posted image  ja jst sem se tut že za 10kg zredila, pa mi noben nič ne reče. Pa me res ne briga kej preveč. Kdaj bom pa jedla vse kar mi paše če ne zdej ko sem noseča?user posted image  Tiste kile bojo šle pa dol ko bo malček zunaj in bo tempo bolj naporen. Punce ne se sekerat zarad tega.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
1.10.2008 14:17:15   
Splet.Ka
Nadya, tale recept za čokoladne muffine je ODLIČEN! Jaz sem ga našla na Kulinariki in ga že več let uporabljam!

Muffini za čokoholike

SESTAVINE

125 g margarine
lonček navadnega jogurta
125 g sladkorja (lahko tudi manj)
2,4 dl mleka ( za bolj čoko okus dodaj mleku kakav)
100 g jedilne čokolade
2 jajci
vanilin sladkor
pecilni prašek
380 g moke
150 g čokolade, sesekljane na koščke

Margarino in čokolado stopimo nad vodno paro. Medtem razžvrkljamo jajca z malo mleka.V drugi posodi zmešamo skupaj pecilni prašek, moko, vanilin sladkor in sladkor.V stopljeno margarino in čokolado vmešamo jogurt, mleko, razžvrkljani jajci.To maso nato dodamo v posodo z moko in vse skupaj dobro premešamo(če je masa presuha dodamo mleko, če premokra pa moko ali še boljše kakav ali čokolado v prahu).Dodamo čokoladne koščke ( lahko jih zamenjamo z vsem, kar nam pade na pamet). S pripravljeno maso napolnimo modelčke za maffine, ki jih damo peči v pečico ogreto na 180º C in jih pečemo 20 -25 minut. Ko čas poteče, zapičimo v en maffin zobotrebec, če je suh, so pečeni, če pa se ga drži masa, moramo peči mafine še malo dlje. Ohladimo.

Cvetim...

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
1.10.2008 14:18:09   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

A ve mate uz vsakič oz. a ste mele še kakšnega po morfologiji?

Meni ga dela na vsakem pregledu. Zato nikoli, razen NS nisem šla na smaoplačniškega in tudi ne bom, niti na 3d/4d. Itak so mi predragi...  Od morfologije, v 21. tednu, sem imela že 2 pregleda vmes, pa na obeh UZ, naslednji pregled pa imam naslednji teden.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
1.10.2008 14:22:28   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Nadya, tale recept za čokoladne muffine je ODLIČEN! Jaz sem ga našla na Kulinariki in ga že več let uporabljam!

Muffini za čokoholike

SESTAVINE

125 g margarine
lonček navadnega jogurta
125 g sladkorja (lahko tudi manj)
2,4 dl mleka ( za bolj čoko okus dodaj mleku kakav)
100 g jedilne čokolade
2 jajci
vanilin sladkor
pecilni prašek
380 g moke
150 g čokolade, sesekljane na koščke

Margarino in čokolado stopimo nad vodno paro. Medtem razžvrkljamo jajca z malo mleka.V drugi posodi zmešamo skupaj pecilni prašek, moko, vanilin sladkor in sladkor.V stopljeno margarino in čokolado vmešamo jogurt, mleko, razžvrkljani jajci.To maso nato dodamo v posodo z moko in vse skupaj dobro premešamo(če je masa presuha dodamo mleko, če premokra pa moko ali še boljše kakav ali čokolado v prahu).Dodamo čokoladne koščke ( lahko jih zamenjamo z vsem, kar nam pade na pamet). S pripravljeno maso napolnimo modelčke za maffine, ki jih damo peči v pečico ogreto na 180º C in jih pečemo 20 -25 minut. Ko čas poteče, zapičimo v en maffin zobotrebec, če je suh, so pečeni, če pa se ga drži masa, moramo peči mafine še malo dlje. Ohladimo.

Pozabila si pripisat...pa veselo pojemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz jih delam podobno, ti koščki čokolade so mi zelo dobri noter. Jaz še na koncu, ko so gotovi, čokolado stopim, in na vsak muffin dam 'čepico'. Žličko stopljene čokolade, ki se takoj ohladi in strdi. Dostikrat naredim tudi bananine muffine s čokolado. V testo dodam banane. Ker mi je okus čokolada-banana...jami... Že čokoladne bananice lahko zmažem celo škatlo...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
1.10.2008 14:23:22   
nanaa
Živjo,

tudi medva sva imela včeraj 3D, kaj je pa to zakon ultrazvok, tako lepo se je videl obraz pa en prst je imel v ustahuser posted image , samo ne boste verjele spola pa ni želel pokazati, 1 uro smo gledali pa nič obračala sem se na vse konce, očitno tale naš dojenček ve kako firbčno mamico ima in jo že sedaj zajbava. user posted image .
Aha pa še inekcijo sem dobila, tako da imam naslednji pregled 28.10, je rekel, da bova takrat še malo poškilila na ultrazvok, če se bo kaj videlo. Težak pa je okoli 1200g.
Aha pa še to rok, mi je prestavil na 19.12.

Tudi pri nas je danes paprika pa pire krompir, njmsi.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
1.10.2008 14:24:28   
Anonimen
Se bom probala ne toliko sekirat zaradi kilogramov ... upam, da mi uspe.

Drugače pa meni tudi na vsakem pregledu nared UZ ... danes je bil že drugi po morfologiji.

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
1.10.2008 14:26:46   
nadya
Splet.ka hvala za recept. Se prav fajn slišiuser posted image . Jutri ga sprobam in vam sporočim kakšni so rezultati.

5ra_28: zanimivo. Ker meni je rekla da mi v nosečnosti pripadata 2 uz-ja in da to zavarovalnica krije ostalo pa ne in da mi ne bo več delala uz-ja. Mi ni glih jasno kaj je forauser posted image , bom pa naslednjič mal pop...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.