Anonimen
|
ojla! no, mene pa so danes klicali iz vrtca, da ima lara vročino 38,7. no, hvala bogu, da smo dnes delali samo do 14 ure, ker me je ravno takrat klicala, tako da sem itak šibala domov. se mi je ful jokala, sem ji dala svečko, potem pa mi je zaspala. je spala kar do 17.30 in sem itak mislila, da bo problem zečer za iti spat. ampak je bila že ob 20.30 čist fertig. je sicer popoldan bila čisst ok, le na koncu je začela nekaj jokcat spet, in se za uho grabit. upam, da niso ušesa. sem ji dala še eno svečko pred spanjem. upam da ne bo kaj hujšega. smo pa mislili iti jutri na trgatev, tako da to verjetno pade v vodo . tudi jaz se počutim danes čist , sem si merila vročino, in imam tudi jaz rahlo. eh, brez veze.... je pa naša lara prava klepetulja: boda - voda mama, ata baba, dede papa - pomeni jesti ali pa iti papa pata - copat muca vauvau - kuža in pa njen spanček, kije plišasti kuža duda aja - iti spat kaka - lulanje in kakanje poka - pikapolonica puž - polž titi - je soseda po imenu tia nega - če nečesa ni paka - packa banana oko avto bak - smrkelj v nosu takaj - čakaj ala - hvala - se za vsako stvar lepo zahvali bobo - bonbon apa - če je kaj padlo doga - žoga itd - se sploh ne spomnim več.... aja, pa če se kje udari ali popraska reče AU in potemmoram pihati in božati . ko pa najde kje pisalo, potem pa morava vsepovsod risati pikapolonice - zgleda najljubša žival - sem že narisala milijon pikapolinc aja, pa kar že stavke tvori: npr: puž ma oko, muca ma dogo, ali pa nega poke, itd.... ful je posrečena... aprilčica - uživaj na poroki. in verejmi, da je boljše, če gresta sama, bosta vsaj malo uživala, in se malo posvetila sama sebi. ta malega pa itak imata vsak dan zalbi - ja, naša je tuidi kar pridna, in če ji rečem, naj papirček nese v koš, ga bo odnesla lepo v koš. drugače pa če so pisala lepo v lončku, ne zdržijo dolgo, ker jih mora takoj razsipati ven... joj, sedaj pa sem že čist gotova in grem spat LAHKO NOČ VSEM
|