*piškotek*
|
Dobro jutro Najprej moje drage aprilčice, moje iskreno opravičilo, ker se mi niti ni uspelo javit v soboto, da žal ne morem na srečanje, ker se je vse tako hitro odvijalo da niti do računalnika nisem mogla. Me je pa nujno rabila mami, da sem ji šla nekaj pomagat narest, ker je imela eno večje naročilo in je vse to prišlo tako na hitro, ker ji je ena njena zaposlena ospovedala in seveda sem potem morala jaz vskočit. Tako da se vam res opravičujem da vam niti javila nisem. Sem pa tudi videla da na koncu celo nobena ni mogla in je srečanje spet odpadlo Drugače pa je vikend minil, bilo je zelo luštno in hkrati sta se tudi zgodila 2 "čudeža" čez vikend: 1. iz petka na soboto je naš lumpek prespal celo noč od 19.30 do 7.30 (končno vsaj 1x po ene 3 mesecih) 2. iz sobote na nedeljo je prvič prespal pri babici (moji mami) - končno, je bil že skrajni čas Včeraj pa smo šli v ZOO Nejc, tamala punca, moja prijateljica in njen sinko (rojen februarja 07 - sta tudi v vtrcu skupaj in popldan se vedno družimo), bilo je super, sicer je bila gužva (predvsem za parkirat), drugače pa smo si lahko vse enako ogledali, kot če ne bi bilo toliko ljudi, se mi zdi da se je kar izšlo. Gužva je bila najbrž zaradi lepega vremena in pa seveda novih 3 žirafkov. Otroci so celo dobili tortice Danes pa je že zjutraj nadoknadil vso svojo tečnobo (ki je ni "izkoristil" čez vikend) in je od 5.30 naprej kar naprej jokal, na vsaki 2 do 5 minut. Sicer je ob 6 itak moral vstat, ampak je tulil ko sva se oblačla, obuvala, spravljala v avto, v vrtcu,... Groza Tejkag: za službo, upam da ti bo kul JAPE: jaz mu dam sirup prospan, če ima tak kašelj, ki se mu lušči, če ima vse tako "zabasano" - to je za odkašljevanje, predno gre pa spat pa dobi sirup panatus, ki pa kašelj pomiri, da ga ne matra ponoči - tako mi je tudi svetovala pediatrinja. Tebi pa držim pesti da bo vse ok Hariba: ja, pri vas pa je res pestro, seveda, kaj ne, če pa je toliko "mularije" in vsak je nekaj posebnega in vsakemu se dogaja nekaj svojega in če to potem na koncu povzameš je res zelo zelo pestro in vam sigurno nikoli ni dolgčas Popoldan pa imamo v vrtcu otroške delavnice ob tednu otroka in se gremo malo "igrat", tako da bo dan spet 1,2,3 mimo. Tudi vam želim lep dan, zdej pa grem delat, se mi je nabralo kar nekaj dela, ker sem bila v petek doma.