lilka
|
Haj, haj! Ja sem pa tudi ena, napišem poceni in nič cene zraven, sori, 5 evrov in nekaj centov so ble ene in to podložene, v tej včerajšnji Kikovi reklami so tudi, pa so res ful lepe, lepo zašite, dober material in malo podložene, kupila sem oranžne, dva odtenka zelenih, ene bež in ene vijolične. V Kiku so hlače tam 5-6 evrov, majčke pa od 3-6 odvisno kakšne in to je zame res poceni, pač jaz za Tinko večinoma tam kupujem, ker ful opaca s hrano, pa hitro preraste... V včerajšnji reklami so bli tudi ful lepi pončoti za punčke, tako za malo afnat, pa kompleti šal kapa rokavice, pa dokolenke, samo res nimam časa in energije it gledat.... Res pa je, da je nejveč izbire od 68-86 potem se pa konča, svakinja že ne dobi več za Manco prav nič, medtem ko jaz za Tinko 86 še ful najdem.... Kakšne bodije kupim v Šparu, redkokdaj pa kaj v Pikapolonici in Baby centru, če drugje ne dobim. Do prvega H&M imam 65 km...... Nove barve: meni so pa kar všeč, pač jesenski toni, sem se že navadila nanje, sem že doma dekorirala stanovanje in v službi danes že od jutra delam neke jesenske aražmaje..... postelja: sem že pred časom pisala, da razmišljamo o tem, samo ne vem, če jo imava v spalnici kam postavit(morava najti čas in najprej pomerit), bomo zgleda mogli spet it v investicijo, da naredimo Tinki sobo....čakam, da mi kredit poteče janca77: joj bogi Tilen, pa sej si ne moreš mislit kaj vse se tem našpim malčkom zgodi..... Jaz sem danes že boljše, zgleda bom prebolela brez antibiotika, samo pričakujem, da se mi bo ponovilo, kot ponavadi. Tinka je tudi kar vredu, samo še kašlja in hrope, zato se mučimo z inhalacijami in fuuul joka zraven, eh..... Tako zdej pa šibam še malo delat...... lep jesenski dan!