taška30
|
Hoj, hoj, tuki se javlja ena zmrznjena. Pišuka je hladno v stanovanju, smo prejle že malo ogrevali dnevno sobo z našo klimo, no, jo vsaj malo uporabljamo, ker poleti je nisem niti 1x prižgala za hlajenje. Sploh nisem čutila potrebe. Jaz Julijo oblečem v plenico, pižamico brez stopalc in tanko spalko, pa je kul. Ona je zelo vroče sorte. Čist kontra od naju. Midva sva oba zmrznjena in meni je pod 24° v stanovanju čist premrzlo. Oz. če bi se oblekla bi bilo verjetno bolje, ampak jaz ne prenesem doma bit oblečena, vedno imam kratke rokave. Pri nas smo Ok, ugotavljam pa, da je Julija postala prava porednica. Zanalašč meče stvari po tleh, tepe Manco, ji puli igrače iz rok, se ne pusti previjat, tepe mene (npr. danes na sprehodu se je cel čas usedala na tla in se hotela sezuvat, pa sem jo vzela v naročje in me je čist skloftala po glavi od jeze ). Pa še mojga sem zdej v roke vzela, ker daje Juliji tako potuho, ko se pulita za kako stvar vedno posreduje v smislu: Manca, daj Juliji igračo, ona je še majhna, pusti ji itd...in tamala je postala prava teroristka. Manca se mi prav smili, včasih se tako lepo igra s čim, pa pride naš mali buldožer, pa vse podre ali ji puli iz rok ali pa klofne, Manca seveda cvili, pol jih pa še od mojga sliši matr mu, se že komaj zadržujem da ne rečem Manci naj jo 1x poči nazaj. Samo se mi nekak ne zdi prav spodbujat nasilja, tko da zaenkrat še ponavljamo in ponavljamo, da se to ne dela, da boli, da se božamo itd.... Zalbi, upam, da bo z nogo vse OK. Jaz moram pa povedat, da sem par dni na dieti, nobeni določeni, pač malo pazim, pa sladkarijam se izogibam, ker sem tak pujs, da to ni res. 6 mesecev po porodu sem imela manj kil in boljšo postavo kot pa zdej. In NE BOM kupovala zimske garderobe v večji konf. številki. NE BOM! Trenutno pa komaj zapnem kavbojke. Piškotek, kako je bilo na roditeljskem?
|