ily
|
Ja, je pa lepo vedeti, da nisem edina, kar se tega bl fuzbala tiče. Ma, ga imam poln kufer! Še dobro, da smo pri hiši same babe in en dec, drugače bi se mi zmešalo! Sicer mi zdaj tamalidve pri tem še kaj dosti ne pomagata, upam pa na njuno ˝pomoč˝ čez kako leto, da se bomo v troje drle proti enemu, naj prešalta program!!!! In ga, seveda, preglasovale, če bo kaj pomagalo! Kar sicer malo dvomim.... Sicer je pa tudi tako, da ko moj prešalta na fuzbal, naša Buba nekaj časa gleda ˝tiste naspidirane norce˝ kot uročena, potem se začne ful režat , pa kazat, pa zraven govori:˝To, to, to....˝ , no, saj po nekem času jo pa mine. Upam, da jo bo čist minilo - čim prej!!!! Glede dojenja in mojih težav je pa kar bolje - sem prestala brez vnetja , in zdaj gre počasi nazaj... Mislim, da bo OK. Buba še spi pri mami, se imata kar fino , razen enkrat na noč se zbudi, pa bi ona kar nekaj pela pa to, pa potem zaspi nazaj! Kako bo čez kakšna dva dneva, ko jo ˝dobimo nazaj˝, bomo pa videli.... Sem kar malo živčna.... Ah, pa saj menda bo.... Ko vas berem, mislim še toliko pokomentirat, potem pa vse sproti pozabim, nazaj se mi pa ne da gledat... Ja, vem, da sem enkrat hotela napisat, da zgleda, da ima ena tretjina aprilskih dekličev cicibanove roza sandaljce z rožicami. Ja, naša tudi.... In sem ful zadovoljna. Pa mislim, da ona tudi. Jaz tudi za taveliko še vedno cicibana kupujem - res, da je dražji, iz lastnih izkušenj pa vem, da noben čevelj toliko ne zdrži, pa ni naša nek razbojnik, ker ful pazi na stvari in res malo tega uniči. Je pa res, da karkoli drugega nabavimo, v roku max. 7ih dni vse preleti , razen kakšnega mass-a ali pa fisherprice-a. No, pa morda superfit tudi, ampak mi kar ni.... Kar se tiče plezanja in vtikanja ˝noska v vsako stvar˝, je naša tudi obup!!! Tavelika ni bila niti 20% tako naspidirana. Ma Buba pa, ni da ni - vsaka vratca pri omari, vsak predal na dosegu, vsako škatlo..... Če kje kaj zasliši, že šiba pogledat, kaj se dogaja in hitro vtakne prstke zraven.... Gumbe na pečici bi tudi vrtela, vem da bi, ker je že probavala na pralnem stoju, pa imam pečico ˝skrito˝ za vrati , ki so ves čas odprta, pa ji verjetno potem nekako ˝ni na roke˝.... Ma, sem včasih prav jezna, ko vse raznesejo, pa prestavijo - je včasih res dobesedno tako, kot bi bomba treščila! Potem se pa nalimam na kakšen forum, pa začnem brat zgodbe o otrocih s PP, pa si mislim: ˝Ma, če mi streho dvignejo od bajte, samo da je tako kot je!!!˝. Sicer sva bile pa v pon. pri P, pa so ji vzeli bris, pa ni angina - hvalabogu. Malo jo še vsake toliko zakuha, ampak samo do 38°C, tako da ji ne dajem več sirupa, nosek je pa bogi-bogi. Non stop curlja, ima, revica, že čist rdečega! Sem pa doma s cunjami v takem zaostanku - sem morala danes zjutraj možu hlače likat - iz kupa potegnjene. Operem še, zlikat pa ne uspem. Včasih mi je to več ali manj mami popedenala, zdaj se je pa moj nekaj ˝nerepenčil˝ , češ, da ˝naj bom vesela, da mi otroka pazi, pa poštima, pa še cunje mi mora likat!˝. Pa sem ji ˝prepovedala˝ !!! Sem rekla, da bom že nekako sama, če pa ne, bo pa v usranih in zmečkanih hlačah hodil. Pa svojo rit bo kdaj spusti na zofo pred TV in kompjuter kasneje kot ponavadi , če ne, bom pa jaz .... Takrat bo pa !!!! Sem se mogla malo skašljat.... Sem mislila, da bom šla danes v LJ, moram vlogo za magistrsko na faksu oddat, pa nobeden tukaj noče ˝nobenih uslug˝ . Tud prav, še žal jim bo! Upam, da bo jutri kaj! Grem delat....
|