JAPE
|
Ojla! Valika, tudi mi bomo imeli v nedeljo zabavo. Tudi najožje najine žlahte je veliko, tako, da nas bo 27! Bomo kar v garaži, postavili bomo mize, klopi,..in vse ostalo, toplo pa tudi bo! Upam, da bo torta za 30 kosov dovolj za vse povabljence...?? za obliko, ap še ne vem, najbrž kakšna račka, ali pa pikapoka. Klara ima sicer šele 10. r.d., ampak ga imam tudi jaz 5.4., tako bo skupna zabava, in zato malo prej. Sem pa opazila, da niso samo otročki aprilčki, smo tudi me....nas je kar veliko, ki imamo aprila r.d., kajne...? Klara je dons z glavo treščila ob tla ( pa sem jo gledala, pa se mi ni zdelo tako hudo) pol se pa ulije fuuuuul krvi. Podn! malo ima prebito zgornjo ustnico ima kar malo povečano oz. odebeleno ali je celo oteklo - pojma nimam. mi je kar malo groza. Po vrhu je pa še malo prehlajena. Bomo vidl, kaj bo zjutraj. Drugače se je pa komaj začela dobro plazit po vseh štirih, zdaj se pa že dviguje in vstaja. Postavlja se na noge in malo stoji, ne naredi še nobenega koraka. Pa se mi vseeno zdi hitro, to da se dviguje, glede na to, da tako dolgo ni šla v puzanje. Kaj menite? Barve: jaz pa uživam, samo, da jo lahko v roza napravim. Sicer pa to ni velikokrat, ker mi je sestra posodila veliko cunj, ki pa seveda niso samo roza. Eno jaknico ima temno modro, pa so vsi spraševali...ali je fantek...!! Vetrnica - kako vam gre, ali je že kaj bolj z vašim sončkom?
|