mojčca
|
Ojla punce Se vam na hitro javim, potem pa grem v posteljo. Za RR sploh nimam več časa, ker imam ful natrpan urnik. Sem mislila, da bom jutri imela samo terapijo z Maticem, pa moram spet peljati očeta v Ljubljano, da mu bodo delali ene preiskave, prav tako tudi v petek. Ja, to pomeni, da ga sedaj vozim v Ljubljano, da mu zamenjajo kanilo vsak ponedeljek, sredo in petek. Drugi teden bo malo lažje, ker ga bo kakšen dan peljal brat, potem pa bo brat službeno spet odsoten dva tedna. Smo najprej mislili, da ga bo v Ljubljano vozil rešilec, ampak iz Kranja štarta šele ob 7, potem pa da pobere tri paciente in gre na pot, pride v Ljubljano šele ob 8.30 ali pa pozneje, oče pa mora biti dol ob 8, ker gre potem zdravnik naprej na operacije in ga ni več. Vsem, ki praznuje . Lonib, tebi pa zraven tortice še en kozarček . Grem počasi spat, ker moram malo čez šest že od doma, da do 8 prideva dol in parkirava. Joj, še rože moram zaliti, ker vidim, da so revce žejne. Zlikano imam pa že, pa ravno sem obesila cunje. Bravo jaz . Sem mislila, da se bo spočila čez vikend, pa ne bo nič, ker imamo v soboto delavce in bo treba skuhati kosilo, pa cerkev moramo krasiti in počistiti (pridemo na vrsto vsako leto, ampak sedajle nam je pa to čisto odveč, ker se nam časovno ne izide, ampak bo že). Sedaj pa se reč poslavljam, pa še Matic se oglaša, ojojjjjjjjjjj.