sabri
|
Oj, sem hotla prej napisat, pa mi ni uspelo, zastonj zoo danes je 1. april, sem vas malo...Pa sem hotla napisat, preden smo šli, potem pa mi ni zneslo. Je bilo pa super, večino mamice z otročki, ampak je bil tak lep sonček, čeprav živali pa bolj malo no, najbolj ji je bil všeč slon, je lajala na njega, ne vem ali je mislila, da je kuža al kaj . No, nasmejali smo se ji, ker je prav smešno zgledalo, taka mala bebica laja na velikega slona. piškotek:meni je dr rekla, da skuhaš kamilice, daš pisker pod sebe, otroka v naročje, ga s čim zamotiš in se pokriješ z rjuho za kake 10 minut. Sem naredila, čeprav sva obe zakuhali spodaj pod rjuho in za moje pojme ni bilo dosti bolje. Sva pa kupila vlažilec zraka in je po parih dneh nehala hropet. Ji pa dam še poleg postelje pisker s kamilicam, včasih no, mogoče pa le koristi. zalbi: sem prebrala, da si vseeno dobila bližji vrtec, super, uvajanje bo pa tudi zlaufalo . Drgač pa že spi od 19.20, kar je ful zgodaj po tastari uri, ampak spi samo enkrat na dan, očitno je to to.
|