unkonwn
|
IZVIRNO SPOROČILO: valika ojla! nedelja -pa to bi naj bil dan za počitek??? pri menije že kar delovno celo dopoldne.... sem najprej 2 uri likala, en pralni stroj cunj obesila, zraven še obe ta mali popedenat - pa lačni, pa oblečt... kosilo se mi tudi že kuha, tako da mi sedaj prav paše malo sedeti... punce, a ste ve med nosečnsotjo pile kavo in pir?????? sem bila včeraj šokirana, ko sem imela obisk tiste nosečke, da sem ji posodila majhne cotke... in njeno razmišljanje nasploh... dobro, saj vem, da nisem pristojna za obsojanje in kaj je v redu in kaj ne.... ampak vseeno.. se mi zdi,da bi morala vsaka mamica želeti samo najboljše za svojega otročka... pa izjave, da se ji zdi butasto, ko govorijo, da med dojenjem ne bi smela jesti pomaranč....eh, brez veze - se mi otroček že sedaj smili.... se mi zdi,da ta ženska sploh še ni dovolj zrela za met otroka - kljub letom - je debelo gledala body, in kako se to sploh kao obleče sem se vam morala potožit - in povejte prosim svoje mnenje, ali sem jaz mal čudna IZVIRNO SPOROČILO: valika ojla, danes totalna gužva v službi, tako da sploh nisem utegnila vsega narest kava -aja,jaz pa sem mislila, da kavica v nosečnosti škoduje - no, saj ena skodelica valjda res ne more škodit-sem mogoče malo preterala,ker je imela še eno par cvetk, ki sem jih pozabila napisat... in je kava ena izmed ta najbolj milih bla... zalbi - mi smo se tudi veliko hodili v banovce kopat - odkar pa so zgradili te bioterme, pa hodimo sem - je res zelo lepo, ležalnikov dovolj za vse, hrana odlična, se res splača vzet karto s kosilom - no, poiskusite in potem javi, kako se ti je zdelo , za savno pa nevem kakšna je, ker jaz ne hodim, ker imam fiksno idejo, da me bo tam kap hariba - ojej, te čist razumem, da si imela cele praznike pokvarjene, jaz sem imela tale zobobol vsega skupaj 10 dni in sem mislila - proti koncu, ko se mi je čedalje bolj stopnjevalo - da se mi bo zmešalo od bolečin - tako kot ti praviš, bolelo me je že uho in pol glave...tablete sem zobala kot koruzo - ojej, upam, da ti je zdaj OK danes zjutraj spet katastrofa - ko smo si že oblačili bunde, si je gospodična zmislila, da mora še lulat, potem ko je že sedela na kahli, potem se je spomnila, da mora še kakat - iz vsega itak ni bilo nič - le zavlačevala je - lisička mala. doma se je že hotela nekaj jokcat, ampak sem ji že doma govorila o službi itd... v vrtcu pa se me je oklepala in tulila kot zmešana - ampak ponavadi pa je tako rada šla - ko jo je seveda očka vozil - pri meni pa izsiljuje. eh, bo že skapirala enkrat, da tuljenje ne pomaga.no, danes pa isto vzgojiteljica pravi, naj se še malo pocartama, in se me je še bolj oklenila okrog vratu, da jo je potem morala trgat z mene... Pozdravljene! Se opravičujem, ker tako vdiram v vašo temo, vendar, ker je bilo govora tudi o meni, sem se pač morala oglasiti. Moje sporočilo je namenjeno Valiki. Valerija, Vsaka oseba ima pravico do svojega mnenja vendar pa je nadvse neokusno, da se do mene v živo obnašaš popolnoma drugače. Vse te moje "cvetke", ki mi jih očitaš, bi lahko razčistili v živo, če bi le zbrala pogum in mi svoje nestrinjanje povedala v obraz. Vsaka zgodba ima dve plati in nesmiselno bi bilo tu razpravljati o tem kaj se je v resnici dogajalo. Želim pa, da se zavedaš, da nimaš niti najmanjše pravice soditi o meni, moji družini in mojem nerojenem otroku. Tako kot jaz ne sodim o tebi. V bodoče torej pričakujem, da zadržiš take neokusne komentarje zase oz. jih poveš meni v obraz, kot to počnejo odrasli ljudje. Zelo me žalosti, da tega do sedaj nisi bila zmožna in da je najina raven komunikacije prešla na tako nepošten nivo. Jaz sem s tem zaključila in srčno upam da tudi ti. K.
|