juniorka
|
Hojla, kaj je pa to eno zatisje ratalo tu pr nas je tako tako, moj se neki trudi, pa mu vsake tolk spodleti, ko kaksno cvetko prbije in se pocutim, ko da mi noz v srce reze . lilka, tebi vedno pozabim napisat... pred nelsonom je itak dost potoval, prav zaziveli skupaj smo pa tu, tocno 2 leti je danes, ko sem potovala. Pa gres skupaj skozi vse, se trudis, saj sva imela nesoglasja, samo poskusas it dalje. Moj si pa vse zapomni, kaj sem rekla, kako reagirala za cisto vsako stvar pred 5, 7, 9leti in pol to prvlece na plan, ko je kak problem za resit in pol nikol ne morem zmagat... Se mi zdi, da zdaj, ko smo se ustalili in smo dokaj komot, zdaj mu je neki zacel falit in je zacel na fb ju viset in cvekat s puncami, tud po 1 uro pise sporocilo in razlaga svoje ideje o prijateljstvu, medtem ko nelson klice daddy ,pa sem rekla svoje, da je to nedopustno... pa nic ne pomaga. V soboto gre v slo, kr tak, brezveze, ker ima 1 teden dopusta, o kao mel govor na srecanju africanov... Tako da bom sama 9 dni.. ma saj sem ze zdaj... ne pelje to nikamor, saj vem, samo naglih odlocitev, ko so otroci v igri, ne gre delat. Za Leilo pa, prvic cudez, da je sploh ratala ( saj ves, cudezi se dogajajo, hehe), drugic pa, ima Nelson vsaj pravo sestro in sem si zelela se enga otroka. Mi je kolegica tu razlagala, kako se pocuti nekako samo, sicer ima polsestre in polbrate, ko sta starsa sla narazen, nima pa prave vezi.. ma, ze druga zgodba. Taksna je slika pri nas v grobem, pa zacela se je kazat razlika v sami percepciji pojma druzina, ki je posledica kulturnih razlik- ceprav je drugace zelo civiliziran in zeli, da delam, placujem racune Kar se pa tice sestricne, pa iz lastnih izkusenj pr prvem otroku recem, da smo pgosto zenske, ki delamo napako in hocemo vse same. Jaz sem mokra izpod tusa letala pr Nelsonu, ko je zajokal, mu dala flaso, ko sem zacela dodajat, ker sem hotla na svoj nacin postimat... no, previjat sem pustila . Zdaj cist drugace jemljem zadeve. Ne vem, mogoce je tudi pr tvoji sestricni tako... pol naj malo 'zapremza' in zacnedelit stvari, ker drugace bo otrok prevec nanjo navezan in ne bo mogla nikamor. Jaz sem 10 mesecev v isti bajti z mojimi starsi zivela, pa nisem sla nikam, ni babi nikol cuvala.. sam to je pa spet druga zgodba, ki vkljucuje karakter moje mame, ki je mnenja, da pac imam jaz otroka, ne ona Mam res eno posreceno zivljenje, a.. lahk knjigo zacnem pisat pa telenovelo posnamem Dobro da je mala taksen dobrovoljcek, se sam smeje, spat hodiva po novem ob 22ih in mi je do 5ih dans zdrzala, ko sem jo podojila, pol pa spet dojenje ob pol osmih in ob pol devetih sem jo morala zbudit, da sva Nelsona v vrtec peljale. Cepljenja sva dale skozi, ze pred 4 m ( je bla v cetrtek) in ni blo nobene reakcije in nisem rabila Calpola dajat, ker pravijo, da je lahko ucinek cepljenja manjsi ob istocasni uporabi paracetamola. Je pa dobila 3 pikice nazadnje in je malo jokala( tu cepijo se za streptokok, proti bakterijskemu vnetju srednjega usesa, meningitisu...) Je tudi Nelson bil cepljen, k smo prisli in nismo se nikoli imeli vnetega usesa(trkam). Jutri jo bom peljala v Child clinic, da jo sehtajo in izmerijo, da vidim, kolk je pridobila v zadnjem mesecu, ko sem zacela zvecer dodajat. Je vceraj spila ze 180ml aptamil2, po 1 uri pa se josko vlekla ko nora.. bom po moje morala zacet dodajat tud cez dan, ker se zdaj dojiva na 1,5-2 uri. tako da je moj dan samo okol hrane, kdaj Leilo nahranit, kaj jaz jest, skuhat, kaj bo nelson... uf, pa kmalo bo se gh na vrsti, pa to je ena tema . Pol pa ni cudno, da kg ne grejo dol. No, zdajle bi lahk na orbitreku visela, ne pa tu . aprlcica07- super, da si nazaj, sem mislila nate. Cestitke za zobek, pa super za tvojga, da malo vzame, to je pa car nedojenja! Nasa je pa v cetrtek, ko sem mela sefico na obisku, prvic zacela jokat pr njej na rokah, ceprav se ji je prej smejala, tako da ze imamo fazo tujci zdaj se je pa zbudila, mi spi cez dan 3x po pol ure , no, vsaj na igralni se zamoti... a ja, pr 7m se po moje ne bo mahala , no maha ze zdaj , je taka faza pomoje, ko se jim nekaj posreci in se jim dopade, ko ih vzpodbujas, pol je pa pavza, preden razumsko zacnejo..ne vem, moje izkusnje. lepo se mejte, napiste kaj, se bom se javla, moram nehat zdaj
|