mojčca
|
Jutro punce. Se oglašam na hitro, ker sem non sto v gužvi, tko da vas na hitro preberem, napišem pa nič. Ne, da ni časa, lena sem, za stavk ali dva bi si pa lahko vzela čas, priznam . No, danes delam samo do 10.30, ker peljem k zdravniku Manco. Imava kontrolo, saj sva bili v ponedeljek pri zdravniku, ker kašlja že 6 tednov skupaj. Na začetku je bil kašelj še normalen, sedaj pa je slišati tako groznen ta njen kašelj, da jo prav težko poslušamo. Je pa rekel, da ni iz pljučk, ampak da je slišati kot iz grla. Vodo in kri ima v redu, je imela pa malenkost vročine, tako da je dobila antibiotik (Taška, istega kot vi, ampak pri nas ni takih borb, ga vzeme brez problema, potem pa poplakne s sokom), ker naj bi imela kao eno virozo. AB smo nehali jemati, kašlja pa še vedno . Sabri, ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEE za . Sem ful zate, držim pesti, da se tokrat izteče vse tako, kot se mora. Saj veš, kaj pravijo. V tretje gre rado . Zalbi, sploh ne morem verjeti, da že začenjaš s porodniško. Če se imamo namen dobiti na kakšni kavici, bo treba pohiteti, kajne??? Me prav zanima, kako je z Juniorko??? A se je njena družinica že povečala, a je še vedno v enem kosu. Janca, nič vam nisem "fovš" poplave v kleti. Upam, da bo z kuhinjo vse v redu in da vam ne zacveti. Aprilčica, držim pesti, da bo s tvojim bratom vse v redu (upam, da ni kaj hujšega) in da vam hitro zrihtajo net. Lilka, dobro zrihtaj s tvojim nohtom. Upam, da ne bodo bolečine prevelike in da boš hitro lahko obula svoje čevlje. Piškotek, ja vi imate pa tudi non stop nekaj z zdravjem vašega Nejca. Bi napisala, da bo boljše, ampak glede na vreme ne vem. Grem delati, ker imam stranke. Če bo čas, se javim v večernih urah. Deževen pozdravček iz Gorenjske.