juniorka
|
Hojla! A ste vse naokoli, nobena doma ne lenari? No, jaz sem tud sla malo v trgovino, sefico pozdravit, se zadnjic moj ogromen trebuh pokazat. Je pa blo noro, tu je halloween ful popularen... so prisle maske prej, pa je nasega blo tak strah, da blizu vrat pol ni vec hotu. Sem hotla it na sprehod z njim, da bi malo buce na oknih sla pogledat..kjepa, je kr preslisal besedo ven, pa sva ga pol vprasala, ce bi sel ven, je bil prec nooooo odgovor , mislim da prvic v zivljenju. Sem tudi k frizerju uspela in je ful fajn, ko so krajsi lasje, sem jih za 15cm odstranla, da bo lazje vzdrzevanje , mi se pa grejo fajn v cop, da bo prakticno. Vceraj so pa se tla prisli pomit, tukaj je taka navada, ker je tapison in se itak umaze, da mas kr cistilni servis. Sem se znebla vec kot 80 eurov, za mali hodnik in dnevno, zgoraj v spalnicah pa ni umazano, ker itak samo s copati hodimo... Spodaj pa tu ni navade, da bi se obisk sezul, pa moj tudi najprej obut not stopi in gre do kuhinje... Jaz bi drugace razporedila prostore tu, samo kaj ko ni nase... Drugace sem se ok(trkam), razen teze trebuha me tenutno nic ne moti, apetit imam neomejen in zdaj me skrbi, klk se bo nasa bejba zrasla in kdo bo to pol ven potisnil ! Crskega pa ne bi rada mela, ga pa tu radi nardijo, sploh ce je velik otrok.Bomo vidli! piskotek- upam, da Nejc hitro okreva lilka- jaz verjetno nebi placala, bi rekla, dokazi,da sem jaz kriva, pa dobis!!! Sem mela enkrat en podoben incident z eno starko, jaz sem celo malo na bankino zapeljala, ampak sva trescile, meni je samo zlozilo ogledalo z eno majhno komaj vidno prasko, njej je pa steklo slo... pa je nekaj tezila, pa je pol le sla ( na vikend), jaz pa v bolnico na kontrolo, ker sem imela ognojek na obrazu. Se vedno zgodi, ko ni treba, ja. Moj je pa tudi mojster za ogledala, jih se s parkiranih avtov pobere No, zdaj je ze par mesecev mir. Aprilcica, a vi ze brez pikapok? No, napisite se kaj, se javim, ce ne bom sla kam !
|