juniorka
|
Ojla! sabri- CESTITAAAAAAAAAM!!!!!!! Sem ze ful nate mislila, kako in kaj, pa si le sporocila lepo novico. Pazi nase! tejkag- ja, vi se kar lotite, nkoli ne ves, kolk casa traja, pol je se pa piskotek na vrsti Super za dragega, bolje dva, kot nic . aprilcica- ti pa se cimprej pozdravi lilka- upam, da se stanje umiri, drugace verjamem, da je tezko pr frizerju sedet... Jaz sem tudi mislila danes it, pa sem sms dobila, da mi prpeljejo kinderpet, pa moram bit doma. Bomo pa jutri sli, saj nisem bla ze vec kot eno leto , ja, dolgi lasje n pol rastejo... Zdaj so mi pa zaceli ze mal izpadat, pa moram skrajsat to gosco Glede dviganja- jaz se spomnim, da pri pregledu kolkov pr 3m je bil Nelson cist pokonci in gledal sem in tja, ni blo variante, da bi lezal v narocju, kot vecina ostalih. Sicer sem imela roko vedno pri vratu, za ziher, pa je bil dokaj mocen. Drugace nic novega, razen, da ze 2 dni nisem nic nardila... samo jem, lena na kubik... No, malega sem skopala vceraj, je bil pravi podvig, ker ga moj drugace, samo se nekaj upira zadnje case, hoce bit pr meni, ati je pa posast ( iz Nodija) . Sicer sem v nedeljo vse pospravla, posesala, oprala, moj je pa kavc podpiral. Sem mu narocila, da mora vsa vrata(4) v spodnjem stuku pomit, ker jaz ne morem in so ze fajn umazana, ker so bela, se pa se bolj vidi... Ma se bom po moje morala jaz lotit, ce hocem imet ta teden narjeno. Moj se namrec v sluzbi tako utrudi, da bi rabil pol 12 ur spanja, pa ne bi blo dost. Zdaj pa ze simfam . Mejte se lepo, se oglasim!
|