|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
24.10.2009 20:47:19   
taška30
Hojla,
mi smo bili pa danes na Lumpijevem teku. Sem tako crknjena, da komaj še sedim, otroci pa tud, sta zaspali že pred osmo. Pa ne od tekauser posted image  , tega je bilo 200m, ampak od vsega skupi, gužva, glasna glasba, drenjanje, vzhičenje...
Z Julijo sva tekli z roko v roki pri Cicibankah 2006 in mlajši, Manca je imela pa svojo skupino 2005, moj pa par metrov za njo, tako je bilo mišljeno, samo meni je bilo tole mal hecno organizirano. V bistvu sta bili dve štartni črti, ena za otroke, za njo pa druga za starše in potem naj bil otroci štartali, par metrov za njimi pa starši, da jih imamo kao skos na očeh, ampak itak se je vse pomešalo, ker so otroci rinili nazaj k staršemuser posted image , kr neki, no, ampak smo odtekli tistih 200m, vsak je dobil medaljo in itak je bil to cel dogodek.

Od nošenja Julije me boli vse, roke, hrbet, rame.....kar dol me nese, jutri ob 8.30 imam pa jaz svojih 10km, upam, da me ne bo čez noč štihnil kak heksenšus, majke.user posted image

Aja, drgač smo pa OK. V čet. in petek smo bile doma (so me klicali iz vrtca da Juli joka in ima mehurčke v ustih), ker naj bi Julija imela slinavko, to so tiste pikice po ustih, ki ful bolijo in vročina, ampak po mojem se je P zmotil, ker je vse ostalo pri eni piki (pa še ta je zginila), vročine nič, jedla normalno (P je rekel, da gre 4 dni na slabše in da nič ne jejo), tko da gre v pon. v vrtec, kaj pa čem?!

Držim pesti za Tinko da ni rota virus.user posted image  

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
25.10.2009 7:26:49   
aprilčica07
Jutro,

taška: dobra si, da greš dolaufat 10km, mene bi nesli že po pol kilometra. sem totalno brez kondicije za laufat..
lilka: kako ste? je Tinka dobra?

No, Jakob je bil včeraj brez vročine, danes je tudi ok, trkam. Zgleda da bo zdaj mene sesulo, ker me grlo boli, da komaj govorim, kaj šele požiram. MOram it v lekarno po kašen neoangin ali kaj takega, ker je res mučno. Nisem nič spala, ker me je fanj matralo, vsaj otroci so pa spali..

Pr nas je spet ta burja, ma je ne prenesm več, resničnouser posted image Grem popedenat Julijo, Jakob itak gleda živžav in je tako, kot, da ga ni tle z namiuser posted image user posted image

Spet grejo oljke obirat, jih ima moj tast 300 in je kr enga dela, imajo pa odlično olje, je še meni všeč, ki drgači olivnega ne prenesem.

Lepo se mejte:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
25.10.2009 18:52:11   
taška30
user posted image Yes!!!!user posted image
Samo tolk, da boste vedele, da sem tako ponosna nase, da se bom vsak čas razpočla.user posted image  Res, mislim da še v življenju nisem bila tako ponosna nase kot danes po temle 10km teku (za totalnega antitekača je to življenjski uspeh, nč se smejat), vzdušje noro, na štartu so nabijali The stroj, taširoke lj. ulice zaprte za nas, vmes ob progi ljudje mahajo, spodbujajo, na cilju množica vpije in skandira, na ciljni črti te čaka Jankovič, da mu udariš v rokouser posted image user posted image user posted image , res noro noro noro fajn, drugo leto grem spet.

No, samo tole sem hotela danes povedat.user posted image
Saj zdej bom pa počasi nehala utrujat s tem maratonom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4328
25.10.2009 19:01:46   
aprilčica07
taška: čestitke za tak podvig, bravo, dobra si!user posted image user posted image user posted image user posted image kako, da si začela laufat? namreč jst od vseh športov laufanje še najbolj mrzim, pa ne bi blo slabo, da bi kaj pomigala, ma se mi tako ne da....
skratka, kapo dol pred tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
26.10.2009 8:19:21   
zalbi
taška - user posted image user posted image user posted image  - čestitkeeeee - upam, da se ti drugo leto pridružim, ker jst sem februarja začelo pridno laufat, pol aprila, pa končala sezono... drugo leto pa upam, da spet začnem...

Tako še 14 delovnih dni - pol pa porodniška... zdej pa res že kr odštevam... v bistvu mi ni tko hudo v službi, ampak ne da se mi več - če bi lahko delala polovičen delavni čas bi bilo idealno...

V soboto sem bla v Avtriji, Ikea, p ato... nč posebnega, sam sem bla pa pol kr ornk utrujena, sem bla tko zmatrana, da sem včeri kr dve uri čez dan s Saro spala - je prou pasal. Pa tut danes se bistveno bolj počutim, tako bolj spočita sem.

Danes zutri je Sara tudi nekaj jamrala da jo trebušček boli, sam je to pomojem od tega, ker je včeraj zvečer nenormalno velik pojedla... no bomo videli kaj se bo čez dan dogajal.

Uhh zdej pa grem na kavico...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4330
26.10.2009 9:34:19   
lilka
Hej, hoj...

Tinka je bila včeraj že boljša, bruhala ni več, samo tudi jedla ni skoraj nič cel dan razen polovico žemljice, zvečer sva ji dala flaško in je popila in je blo o.k in danes zjutraj tudi, zgelda, da ni bil Rota in da se bo zlizala upam, čeprav cvikam, ko mi telefon zazvoni, da niso iz vrtcauser posted image

Včeraj smo bili pri moževi sestri v Kungoti, Tinka je ful uživala, ker ima bratranec še veliko igrač hranjenih in je prvič vozila bager na daljinsko, pa sosedov 4 kolesnik na baterije, pa činčilo imajo, pa skrata ful je blo fajn, vreme je blo božansko, Ožbej je tudi užival ker ga je stric skos cartal....fajn smo se meli, prav pasalo je nekam dlje tako it na izlet....čeprav sem cvikala, da ne bo Tinka bruhala po avtu, pa ni.

zalbi: mene vsakršni nakupi utrujajo, tudi če niem noseča, tako da tečisto razumem....

taška30: ja bravo, kaj naj ti rečemuser posted image user posted image user posted image , jaz nisem za tek , že v OŠ sem bila zmeraj predzadnja....user posted image , sem gledala pri dnevniku reportažo in je kar luštno izgledalo.

junijorka:ja zgleda da boš res kmalu pestovala, drži seuser posted image user posted image user posted image

Nič zdej grem pa še malo pomigat, mož in Tinka prideta šele ob treh, pol e pa kopama zvečr, včeraj nismo utegnili, da Ožbeja zrihtam, ker ima jutri posvetovalnico.

A se katera kaj spomni, če je to normalno, naš Ožbej že ful glavo sam drži in kar v sedeči položaj se vleče, pa ne vem če je to vrdu za hrbtenico, Tinka to ni počela tako zgodaj, a e kaj spomnite?

Lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
26.10.2009 13:31:01   
sabri
Oj punce, no končno lahko povem. Danes sem imela nuhalno svetlino in je vse ok, tako da ...semuser posted image . PDP 5.5.2010. Več kasneje, ker sem zdaj tok vesela, ker sem imela po dveh S tak slab občutek do danes, ko sem videla bebico migat. Cmoka vsem.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
26.10.2009 13:47:59   
*piškotek*
Sem na hitro preletela, nimam še nič časa kaj več pisat.
Smo ok, tako da kar gre...

Moram pa napisat tole:

Taška30: user posted image user posted image user posted image user posted image  res čestitke za tak podvig. Super user posted image user posted image user posted image user posted image

Sabri: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E za user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, sem res ful vesela zate, zdaj pa le uživaj v nosečnosti in naj res poteka vse ok še naprej!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
26.10.2009 14:21:01   
zalbi
sabri - ČESTITAMMMMMMM! Bravo, sem ful vesela zate...zdej pa bom fejst stiskala pesti da bo vse OK... v tretje gre rado, a ne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
26.10.2009 15:21:08   
tejkag
Ojla!
Sabri, čestitke zauser posted image . Mi se bomo tega podviga lotili prihodnje letouser posted image . Zaenkrat še ne načrtujeva.
Lana spi, malo še jo pustim, potem pa jo  grem zbudit. Možek je še v službi, za večerjo si je zaželel lignje, naj mu bo...ker sva imela v soboto obletnico (pa ne poroke) in me je lepo presenetil z šopkom in parfumom, ki sem si ga želela. V bisvtu mi je kupil kar dva, ker ni bil čist ziher kateri je pravi.user posted image

uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
26.10.2009 15:31:13   
aprilčica07
Na hitro, ker se mi uber uber mudi...

sabri: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee in srečno srečno do konca! user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela za vas!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bom pa verjetno do dr šla, ker sm ful zanič, komaj stojim na nogah in se počutim kot ne kup nesreče, kaj vem, verjetno me baše angina.. Pridem kasneje nazaj:)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
26.10.2009 19:36:43   
thumbelina
Preživela prijetno popoldne z možem. Sva šla v LJ v šoping. Sva se cel dan potikala po Ljubljani, zjutraj šla na kavo, kasneje na kosilo v mehiško, potem pa po otroka v vrtec. Kakšen kraaaaaaaaaaaaaaaaaaasen dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4337
26.10.2009 20:27:00   
sabri
Hvala za čestitke, sem res vesela, ker do danes sem mislila, da je kar nekaj narobe in sva oba z mojim samo čakala, da vidiva srček utripat. Je šla pa tamala tud zdraven in ji je bilo zanimivo. Sem imela pa ornk slabosti, ki se zdaj počasi lajšajo.
taška: user posted image user posted image user posted image za maraton, jaz sem čisto nehala tečt zdaj, tako da svaka čast.
lilka: super, da je bolje, da ni ta rota, ko je res zoprn.
aprilčica: držim pesti, da boš čimprej bolje, da se ti ne vleče slabo počutje.
Gre pa naša jutri na počitnice, si bova z mojim malo privoščila, skupaj šoping po dolgem času v miru, nimam kaj dosti oblečt več, za tamalo tudi rabimo pa t ko. Večerja pade kaka v dvoje, v glavnem malo crkljanja.
Zdaj pa grem pod tuš pa počasi v valjevo pred tv.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
27.10.2009 9:30:29   
lilka
Hej, hoj....

sabri:ja čestitam puncauser posted image user posted image user posted image user posted image , drži se in lepo nosečnost, stiskamo pestiuser posted image user posted image user posted image

Pa to sem pa pričakovala, sem se že nalezla od Tinke, že driskam od jutra, želodec me boliuser posted image user posted image user posted image , mah bo že nekak, danes ima Ožbej posvetovalnico, prej sem se pa še k frizerju naročila, zdej sem Lineks vzela, če ne, ne bom mogla k frizerju, upam, da bo prijel....mah pa kaj je to neki želodčni virus al kaj za vragauser posted image

Mož ima danes dopust, tako da sva zdej že počistila, kopalnice sva se generalno lotila, je nisva od kar smo ploščice polagaliuser posted image , je blo še vse rdečo od fug, končno sva našla čas za to. Ožbej spančka v vozičku, jaz pa čakam, da sušilec posuši, smo se včeraj kopali imam celega vraga za oprat in polikat.....

thumbelina: sem ti kar fauš, midva bi tudi rabila kakšen tak dan.....pa sej še bouser posted image

aprilčica07: vidiš si se od mene nalezla, ker sem jo mela pred 14 dnevi, boš mogla verjetno AB dobit kot jaz, zdej se me pa pazi, da ne boš še tega trebušnega fasalauser posted image , no upam, da boš čim prej o.k., ti držim pesti, ker bolan bit ob dveh otrocih je kar težko.

tejkag: joj ti moški, ni vedel kateri je pravi pa je kupil kar dvauser posted image

Nič zdej grem pa likat.

Lepo bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
27.10.2009 12:47:41   
juniorka
Ojla!
sabri- CESTITAAAAAAAAAM!!!!!!! Sem ze ful nate mislila, kako in kaj, pa si le sporocila lepo novico. Pazi nase!

tejkag- ja, vi se kar lotite, nkoli ne ves, kolk casa traja, pol je se pa piskotek na vrstiuser posted image Super za dragega, bolje dva, kot nicuser posted image .

aprilcica
- ti pa se cimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

lilka- upam, da se stanje umiri, drugace verjamem, da je tezko pr frizerju sedet... Jaz sem tudi mislila danes it, pa sem sms dobila, da mi prpeljejo kinderpet, pa moram bit doma. Bomo pa jutri sli, saj nisem bla ze vec kot eno letouser posted image , ja, dolgi lasje n pol rastejo... Zdaj so mi pa zaceli ze mal izpadat, pa moram skrajsat to goscouser posted image
Glede dviganja- jaz se spomnim, da pri pregledu kolkov pr 3m je bil Nelson cist pokonci in gledal sem in tja, ni blo variante, da bi lezal v narocju, kot vecina ostalih. Sicer sem imela roko vedno pri vratu, za ziher, pa je bil dokaj mocen.

Drugace nic novega, razen, da ze 2 dni nisem nic nardila... samo jem, lena na kubik... No, malega sem skopala vceraj, je bil pravi podvig, ker ga moj drugace, samo se nekaj upira zadnje case, hoce bit pr meni, ati je pa posast ( iz Nodija)user posted image .
Sicer sem v nedeljo vse pospravla, posesala, oprala, moj je pa kavc podpiral. Sem mu narocila, da mora vsa vrata(4) v spodnjem stuku pomit, ker jaz ne morem in so ze fajn umazana, ker so bela, se pa se bolj vidi... Ma se bom po moje morala jaz lotit, ce hocem imet ta teden narjeno. Moj se namrec v sluzbi tako utrudi, da bi rabil pol 12 ur spanja, pa ne bi blo dost. Zdaj pa ze simfamuser posted image .
Mejte se lepo, se oglasim!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
27.10.2009 18:03:14   
janca77
Sam na hitro, ker me stalno ven mečeuser posted image user posted image , ta naš računalnik je za pop****

sabri user posted image user posted image user posted image user posted image  super novica, želim ti vse dobro in čim več crkljanja

taška tebi tudi čestitke za pretečen maratonuser posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
27.10.2009 18:16:47   
janca77
Bom probala s krajšimi linki, mogoče bo bolje in me ne bo ven metal.Vas kar redno berem sam pisat ne morem.

Pri nas smo bili čez vikend bolni, je imel Tilen 39°C in mu kar ni hotla past dol, no danes je že bolje in je brez vročine.Trenutno sedi pri meni in gleda kako tipkam.Je pa ful posrečen, ker tako rad pleše, samo da muziko sliši se že vrti - bo mogel v plesno šolo.

Jaz sem čedalje bolj okrogla in okorna, pa še kosti me tako bolijo da moram nosit medenični pas.Sem prav hecna b  
Še dobro, da sem na bolniški in lahko več počivam, ker včasih res tako boli da je za znort.No ne bom samo stokala, saj bo januar kmalu tu in bomo pestovali našo štručko, ki pa še ne vemo kakšnega spola bo.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
27.10.2009 19:53:41   
aprilčica07
Dober večer,

evo mene od dohtarja... nevem še točno kaj imam, sem šla dat še kri.. zgleda, da ni angina, je pa neka okužba zihr, samo bomo jutri vidli kako in kaj.. oh ja...

lilka: ma ne cuprat, da ne bom res še kaj kasirala, je tega že zadosti..
juniroka: še malo, še malo pa bo detece tu.. ne tolko pucat in čistit, daj raje malo počivat, ker boš imela pol zadosti akcije..
sabri: ti kr še enkrat čestitam za nosečnost
janca77: tudi naš je imel preko vikenda vročino, sicer je bil najbolj slab v petek, pol je blo hitro bolše, kaj vem, zgleda, da je kasiral prehlad in ga je tako udarlo, ker je še kr nekam slab.. vročine nima, ma tudi nekega apetita ni..
zalbi: odštevaš dneve ali minutke do porodniške?

Grem na kavč, ker za drugam itak nisem:)

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
27.10.2009 20:13:31   
sabri
Punce, hvala za čestitke. Joj  smo našo oddali zdaj na počitnice in sva sama.Tako da nimam dosti časauser posted image Lep večer vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4344
27.10.2009 22:41:17   
thumbelina
sabri čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
28.10.2009 8:56:47   
zalbi
Hej!

Joj ti dnevi so res tako čudni, jaz sem vsa čudna, taka zečna, res sem sama sebi odveč... groza pa ti hormoni.

aprilčica - ah ja - kr dneve - še 7x grem v službo - se tko fajn sliši a ne...  Sam mam še en kup dela, tako da kr hitro mineva.

janca77 - ja bolj ko gre proti koncu, bolj nam je vse odveč. Mene je spet zutri kr prijel, mi je šlo od bolečine kr na jok. Da ne omenjam mojega kolka, joj - sam se tolažim - ni več deleč...

sabri - uživajta na polno...

aprilčica in lilka - kako zdravje?

Neposredna povezava do sporočila: 4346
28.10.2009 8:58:20   
aprilčica07
Jutro,

mene čaka definitivno pester dan danes. Smo namreč BREZ VODE.. JUPI, bo pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image Ampak se bomo nekako znajdli...

Drgači po starem, čakam popoldne, da šibam spet do dr z izvidi, da vidimo kaj mi je.

Moram šibat, ker se Julija pritožuje tle zraven, Jakob je pa na hodniku in vozi lokomotivo. Kmalu ne bomo imeli več kam stopit, še tako je majhno to naše stanovanje, pol pa še vse njegove igrače.. jao, je kot pr strojanovih zadnje cajte...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
28.10.2009 9:00:18   
aprilčica07
i:zalb ah tako sem, napol bolna.. kašlja kot nora, grlo je malekost bolše, ma se ni za hvalit... ma saj bo...
veš, da je tudi mene kolk bolel, ko sem bla noseča.. ma najhuje je, da me še zdaj boli, ne več tako, ampak še vedno je una bolečina.. pravijo, da lahko traja tudi pol leta, da neha bolet..

Neposredna povezava do sporočila: 4348
28.10.2009 12:19:19   
marijaa
SabriČestitke!user posted image user posted image user posted image
Patrik ima že od včeraj ful močno drisko. Pa prepirava se glih kr bi un jedel tist kar ne sme in sicer si je zmislu da hoče mandarine. K pa je bil zdrav in sem mu jih ponujala ni bil glih najbl navdušen za nje, je sam kak krhl pojedu.
Sicer sm doma, ne delam več, mam strogo mirovanje predpisano in jutri kontrolo. Mam skrajšan maternični vrat in je zlo nevarno da pride do prezgodnega poroda s 27 tedni res ne bi rada rodila. Jutri imam spet kontrolo in se bodo odlocu g. ka narest.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 4349
28.10.2009 12:21:21   
marijaa
Janca js mam tudi januarja rok 27.1. sam skor ni možnosti da do januarja zdržim. Kerga maš ti rok?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?