juniorka
|
Helo! Sem lihkar pomila kuhinjo z jedilnico po tleh, sem 1 uro rabla, je bla generalna z gobico, ker imamo take linolej plosce . Zdaj pa moram pocint malo , ceprav me ze cunje cakajo za obesit. se tako bliza tale dan d, se 3t2d.. in me vedno bolj stiska... me malo strah ratuje, kako in kaj, pa kako bo porod, zdaj ko vem, kako je, ker prvic me strah ni blo . Ah, nekak bo ze, a ne... Jaz se pa moram na pedikuro narocit, ker se mi res ne da nohtov strict oz. ne dosezem vec, imam vecji trebuh, kot prvic. Drugace pa razen kaksnih laznih popadkov tu in tam in malo pogostejsega obiskovanja wc nimam kaksnih problemov. Zalbi, dobra si, da se na plesne hodis. Ko so mene krci prjemal ob jutrih na nogah, sem pol zacela zvecer Mg jemat, pa so nehal. trma- nimamo kaksnih hudih izpadov-trkam, vcasih ga kaj prime, ampak on samo v jok, ce ni po njegovo al pa ga ze prej vprasam, ce bi rad jokal, ko mi ne pusti iz wcja naprimer, pa hitro rece ne . Pa zjutraj vcasih pri oblacenju pobegne, se mu dopade v boxerkah in majcki laufat po dnevni... pa recem, ok, pa gre mami sama v avto, pa rece Nelson sama , jaz pa, ja, sam bos doma, pa si pol premisli in se oblece, najraje, ce je na majci avto... zobki- glede na to, da je bil pozen, so mu 5ke kr hitro zrasle, se spomnim, da smo meli vrocino tam nekje aprila in sem vidla, da mu dve rasteta, pol je pa kr naenkrat imel vse 4 in nobenih problemov. Punce, a nima nobena od valike kakega kontakta, ker to mi je pa zelo cudno, da se nic ne javi, je le vedno najdla kako minuto za forum, tudi ko je imela sluzbo... Ok, grem na cunje, pa nekaj skuhat, preden nas lump iz vrtca pride, je vedno lacen ob treh, ker kosilo imajo ob pol dvanajstih. Pridne bodite, pridno pisite, pa uzivajte na kavicah, obiskih, masazi...
|