aprilčica07
|
thumbelina: upam, da se to vaše smrkanje ne razvije v kaj več... marijaa: bogi Patrik... ma veš kaj, če bi odstranitev žrelnice kaj pomagala, pol bo to najbrž najbolše, kajne? zalbi: v vsem tem kaosu, ki se mi dogaja, sem ti pozabla zaželet srečno vožnjo z ta novima avtekom! smotka lonib: faca ta vaša Zala, poka dus:):) sem se spomnila na eno hčerkico od kolegice, ki je sredi trgovine, oziroma na blagajni na ves glas zakričala pida mata (saj ne rabim napisat prevoda, vse veste kaj je malčica mislila) in da je bil prizor še malo hujši je bla lih v trgovini z nono, ne z mamo:):):) lilka: a sta z možem kupla čevlje? taška: kako sta tvoji damici? V glavnem imam termin za amnio, 06 03 v LJ, sem mislila, da bo še bolj pozno, pa je kr kmali, še 14 dni in smo tam. Ben, sicer bo ubijaslko čakanje na izvide, ma bo vsaj ovrgla sum na napake ali pa ga za zihr potrdila. Sem bla danes pr dohtarci in je ona predlagala amnio, jst sem bla sicer bolj za uno biopsijo, ker je prej in dobiš rezulate prej, ampak me je nekako prepričala, da je amno bolša in je tveganje za splav manjše. In sem se pol kr takoj naročila. Sicer pa tudi za biopsijo ne bi več rpšla na vrsto, ker sem že baje preveč noseča, tako, mi je vsaj rekla ta v LJ, tam so strokovnjaki in mislim, da vedo kaj delajo. Boniške nisem dobila, sicer pa se mi zdi, da je mogoče res bolše, da zdaj ta dva tedna delam, pol mi pa itak pripada vsaj 1 teden bolovanja, ma bom provala malo podalšat, vsaj do rezultatov, pol pa bo kar bo:):) Samo, da ta ubijalska negotovost mine. Itak, kot je rekla lilka garancije ni, ma če potrdijo da je kromosomsko vse ok, bomo bistveno bistveno lažje dihali. Pol me čaka še podrobne ultrazvok plodovega srčka, ma tudi to bomo dali skozi, če bo treba. Vse, da se prepričamo, da je naši bejbi zdrav. Če se pa zalomi, pa Nisem tako grozno stara, da ne bi spet provala. Lih danes smo zvedli, da naša dobra prijatelja, ona skoraj 40, on malo manj, po več letih matranja čakata dvojčka, imata že eno pupo, in sta si želela še, ampak ni šlo. Evo, zdaj bosta dobila pa kr dva hkrati. Res sem vesela zanju.. Tako, da ne samo jamram tle gori, da napišem tudi kaj lepega:)