*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 O p.i.z.d.a.r.i.ja Lilka, tole pa je sranje. Sicer če zdaj pomislim, bi bilo res malo čudno, da bi se ti izločila in ti tega ne bi opazila na vložku. Ampak da se kar nekam skrije in ne opravlja svoje funkcije...šit res. OK, lahko bi zdaj pametovala pa rekla, da je tej mali dušici očitno namenjeno da živi, ker če se je uspela usidrat na steno maternice mimo špirale, potem je ene vrste superman/ka, ampak.... ja, vem, da ni smešno. Glej, tako kot si ti napisala, možnost 1. in 2. , bi se definitivno odločila za možnost 1. Zgubiti nimaš kaj, lahko greš na ziher in splaviš namerno sedaj in se cel life sprašuješ ali je bilo tega sploh treba, ali bi Tinka lahko imela sestrico/bratca, mogoče bi še kdaj hotela zanosit, pa ne bi mogla... če boš splavila kasneje spontano, pač boš, je že mati narava tako hotela. Vnetja pa....antibiotiki delajo čudeže, zaradi tega se jaz ne bi sekirala. Ti pa nekaj iskreno povem, jaz bi obdržala, če je res negativna posledica lahko "le" vnetje in splav. Če pa je velika verjetnost, da bo kaj narobe s plodom (prizadetost), pa ne vem če bi imela pogum obdržat, enostavno nisem tako močna, da bi šla zavestno v to, že itak ni nikoli 100%, zavestno pa res ne...in to odkrito priznam. Ampak kot razumem te bojazni ni, torej pogumno v možnost 1, jaz bi prepustila usodi - materi naravi. Če se ne bo izšlo, se pač ne bo, hudo ti bo v vsakem primeru, ampak vsaj na vesti ne boš nosila tega, če se bo zgodilo spontano... Odločita se oba skupaj in ne glede na vse, me te podpiramo. Ker si v hudičevo težki situaciji in vprašanje kako bi me odreagirale na tvojem mestu, lahko je pametovat tkole s kavča ko nisi na tem... Drži se. Joj, Lilka, pod tole kar je napisala Taška30 se pa lahko samo podpišem, ker točno tako sem jaz razmišljala in ti je že ona res zelo dobro napisala, vsekakor pa je odločitev na vaju dveh in je definitivno tole ena najtežjih odločitev ki ti jih lahko prinese življenje.