Anonimen
|
aprilčica - juhuhu - čestitke . želim ti lepo nosečnost, brez vsakršnih slabosti, na koncu hiter porod in pa zdravega otročička gaja - joj, da je bila gaja v bolnici...hudo, hudo... no, upam, da je sedaj vse ok in da bo gaja kmalu zdrava sabri - nehaj misliti na spodrsljaj. vem, da je to lahko rečti. res moraš najprej pri sebi razčistiti. no, jaz sem tudi imela eno nesrečo, in to pred laro. ko smo se tako dolgo obirali, da bi naštimali še enega (po 4letih), potem veselje, potem pa žalost. šla sem na čiščenje maja meseca. sem bila zelo žalostna. sem si po enem koledarju izračunala, da bi imeli fantička. ampak sem si cel čas dopovedovala, da je že moralo biti tako, da je sigurno bilo nekaj hudo narobe, ker drugače se to ne bi zgodilo. konec koncev pa tudi z vsako menstro gre eno jajčece, iz katerega bi lahko bil dojenček. no, tako nisem več mislila na to. potem sem julija na morju zanosila - sploh nisem vedela, ker sem potem po morju imela še neko krvavitev. sem mislila da je menstra. in potem neke slabosti so se mi pojavile, sem že mislila iti na pregled trebuha ali nekaj - ker mi pri prvih dveh nosečnostih ni blo nič slabo. potem pa mi le naredi klik, in grem po test, ter se naročila h G, kjer mi je povedal, da sem že krepko v 3 mesecu nosešnosti. in ko sedaj gledam mojo laro, sem zelo vesela. no, včasih mi še misli uidejo nazaj, ampak res, ko pogledam laro, ki je zdrava in vse, potem res pozabim na vse skupaj. joj, sedaj sem ti malo zatežila, mogoče pa le malo pomagala, da se boš opogumila in naredila korak naprej - ena samo za tebe no, naša pa spi . sma sicer ležale in je ful norela po postelji, ampak se nisem dala. ker gremo popoldan na obisk, ne bi rada, da bi bla tam neka jokasta in zaspana. tako, grem še nekaj pospravit, dokler je še čas..
|