|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.1.2009 8:10:30   
Anonimen
dobro jutro in ena kavica vsem user posted image  (ni tak fensi kot od mojčceuser posted image )

naša lara še vedno spi. sedaj ko smo doma se je kar razvedila, in spi zjutraj tudi do 9 ure, če je treba. no, zato pa imamo zato zvečer rahle probleme. gremo v posteljo po 20 uri, in sedaj  2 večera ni spala tja do 21 ureuser posted image . tako da sem že včeraj razmišljala o tem, kako eva v tem obdobju ni nič več spala čez dan. ampak ona je bila v varstvu pri babici in tam si to lahko privoščiš. ti otročki, ki pa hodijo v vrtec, pa imajo svoj opoldanski spanec. in potem se poruši cel bioritem. misilm, da bomo morali zvečer hoditi kasneje spat, da bo potem res zaspala v doglednem času...

lilka - ti držim pesti,da bo danes vse ok - in da bodo končno le ugotovili, kam ti je šla ta user posted image  spirala in jo tudi ustrezno odstranili, brez nekih hujših posledic. ker vprašanje res, če ti je ven padla - to bi verjetno opazila....

piškotek - naj se nejc čimprej pozdraviuser posted image . je pa res dolgotrajna tale viroza...

hariba - naj se tudi zoja hitro pozdraviuser posted image  - mi od otroških bolezni nismo imeli še nič - mislim na ta večjo. ker ni hodila v vrtec nam je bilo to prišparano. ima pa zato redne angine, tako da mi že doma vsi govorijo, najj jo dam na operacijo mandljev

tako, grem nekaj narest še , preden se ta mala zbudi - EN LEP DAN VSEM

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.1.2009 8:23:31   
mojčca
Lilka, držim pesti, da bo na pregledu vse tako, kot je treba. Kdaj imaš sploh rok? Še malo, pa boš na UZ lahko videla kaj takega

user posted image
Kar se pa špirale tiče, ja user posted image , če ti je padla ven, to bi morala vedeti. Edino, če je odletela v WC in sploh nisi bila pozorna.

Zalbi, pri nas pa na smetišče s prikolico lahko pelješ 1 x na dan, če pa večkrat, pa moraš plačati (imajo vse pod kamerami, če se kaj spomnite, ko je bilo po TV, da ga bodo zaprli, potem pa so podaljšali za eno leto, Tenetiše). Saj sva peljala že ful velikokrat, ampak je tega res tako veliko, da ni vredno. Moraš zraven prišteti tudi nafto, ko se voziš gor in dol, pa prikolico v garažo, iz garaže, ma škoda živcev, pa tudi časa. Tako pa nama ga bodo pripeljali pred hišo, midva pa bova samo metala notri.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.1.2009 9:06:22   
aprilčica07
Pozdravljene

mater, pr nas ne kaže dobro za smučanje. Tamali je zmeri slabšiuser posted image , jst pa tudi. Se mi je vnelo levo očke in sem tako grozna že za videt.. In jst baba zmešana sem še delat pršla:(:( Joj, kaj bo iz tega... Ne spomnim se kdaj sem bla tako slaba kot sem zdaj. Ufa, težka bo.

hariba: user posted image user posted image za bogico Zojo, naj se čim prej poštima.
mojčca: danes je sreda, ma smo veseleuser posted image user posted image user posted image
valika: se otročki kr hitro razvadijo, sem vidla samo zdaj, ko sem bla malo več doma, mu je ratalo že kr nekako  normalno, da se zbudi zraven mene.. saj ne da je imel kašno krizo v pondeljek, ma je blo pa opazit na obnašanju, da je malo jezen, ker sem šla delat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mu pol razložimo, da grem služit euriče, da mu bom kaj kupla, in se nasmeje in je vse ok
lilka: upam, da bo na pregledu vse ok, pa da špirale ni notriuser posted image user posted image user posted image
piškotek: tudi za vajuuser posted image user posted image
zalbi: ja, če bomo šli smučat, upam, upam, da bomo uživali, ma zaenkrat nisem lih optimistična user posted image user posted image

Tako zdaj pa naprej delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
7.1.2009 20:17:16   
Anonimen
pozdravljene!
no, ko jaz tu nekaj napišem,  potem pa je takoj narobe.
še včeraj sem napisala, kako lara sama reče okoli 12 ure AJA in že išče svojega spančeka in grema spat. no, danes sma ležale 2x v postelji in se je vedno nekaj spomnila, da sma potem vstale - ker nekaj na silo jaz tudi nočem. no, in je gospodična zdržala cel dan brez spanca!!!!! sedaj ob pol sedmih pa jo je kar naenkrat pičilo, gremo spat. potem pa sem jo dala še malo kopat se, tako da je zaspala komaj ob 19.30 - in to v sekundiuser posted image . upam, da bo noč prespala, glede na aktiven današnji dan.

zbujanje ponoči - naša se še vedno zbuja 1x ali 2x na noč. potem zahteva vodo, no jaz ji dam topel čaj, da potem takoj naprej zaspi. in ni problema. ampak zbudi pa se še vedno vsako nočuser posted image  - ne vem, kdaj bo tega že enkrat konecuser posted image user posted image user posted image

aprilčica - upam, da poštimate zdravje, in da vam res uspe it na zaslužan oddihuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
7.1.2009 20:36:31   
aprilčica07
Dober večer,

valika: evo, isto je blo danes pr nas. je rekla mama, da ga je provala dat spat dvakrat oziroma trikrat ampak ni in ni šlo. zdržal cel dan brez minutke spanja, trenutno sicer že spi, ampak se mi zdi, da za takega otroka nič več popoldanskega spanja.. user posted image user posted image user posted image nevem, ma ni to neki zgodaj za te reči? saj vem, da je taška napisala, da njena Julija ne spi več čez dan.. zdaj pa nevem več kaj naj si mislim...user posted image   zgleda, da se je tudi naš lotil ukinjanja spanja...

drgači pa naše zdravje je sledeče: jst ok, no, recimouser posted image , moj tudi, tamal tako tako, kašlja, ampak so mi djali gospod dohtar, da dokler ni vročine naj ne zganjam panike in cirkusa in sem se odločla, da ne bom več težila.user posted image user posted image Tako, da upam na najbolše in da v nedeljo odpotujemo!

Evo, zdaj še malo tv , pa tuš, pol pa spat, ker je jutri nov dan:)

lp vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
7.1.2009 21:42:13   
taška30
Hoj, sem prišla do nove tipkovnice. V bistvu ene stare še nerabljene, je pa nemškauser posted image , namesto š ima na tipki tisti u s pikicami. Pa se bom že navadla. Pa ž je gor kjer je apostrof. Kr neki.user posted image

No, naša Julija sicer v vrtcu seveda spi čez dan, čeprav bolj malo kakšno urco, ne več. Čez vikend pa...saj pravim zadnji vikend ni, ni zdej tko da že ful dolgo ne spi več. Bomo vidli. Je pa res da komot zdrži, če je ne dam, ni nič tečna. Men pa tudi bolj paše da mi ob 19-20-ih mrkne, kot da imamo cirkus do 23-ih (kakor je že blo, ko je spala do 16-ih popoldne).

Drugače sem pa že 2 dni doma, ker je Manca na antibiotikih, čeprav čist točno ne vem zakaj. OK, kašlja že skoraj 3 tedne, to je pa tudi vse. Nič vročine, nič smrkava, men se zdi, da le zaradi tistega smrklja, spravljenega tam nekje zadaj oz. tudi te žrelnice, za katero čakamo operacijo februarja. No, ampak sem jo vseen v ponedeljek po praznikih peljala k P in je rekel, da so pljuča čista, grlo ni vneto, da nima kaj. Potem se je pa le odločil za pregled krvi (če mislim da je potrebnouser posted image ) in je imela sedimentacijo 50, kar je menda kar dost in dobila Sumamed sirup 3 dni se jemlje, ampak čist točno ne vem zakaj, pa tudi P po mojem ne. Pa sva doma ta teden.
Je pa ta sirup tako ogaben, ne vem če ga poznate, da se greva vsako jutro pravo živčno vojno, če verjamete ali ne, 1 uro in 10 minut sva sedeli za mizo in se matrali (prepričevanje, spodbujanje, podkupovanje, grožnje), da je spila po slamci 2centimetra gostega soka v kozarcu s sirupom (ma za 2 poštena požirka je blo vsega skupiuser posted image ). HB, da je samo še 1x, ker bi se mi drugač utrgalo. Pa še vseskozi imam v glavi, da ga je točno na mL v flaši, torej ni heca s kakšnim polivanjem, bruhanjem (če bi hotela jaz kaj na silo v usta vlivat). Ima že obljubljeno novo pižamo, pa Hello Kitty boksarce...user posted image samo da spije tega vraga.
Julija je pa v vrtcu, zaenkrat v redu zdravje.

Vsem bolančkom pa želim čimprejšnjo ozdravitev.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2831
7.1.2009 21:50:18   
taška30
Ja, v bistvu sem hotela ob tej priliki vprašat vas (ker imam že mal dost tega našga P - škrti privatniki s koncesijo, grrr) kolk pogosto kaj kri jemljejo vašim, npr. ko jih pripeljete za kakšno bolezen - karkoli pač. No, naši Juliji jo je do sedaj 1x, ko je imela 4 dni visoke vročine, pa ni našel vzroka. Na sistematiki niti 1x sploh. Manci do sedaj (pa smo pri njem že 3,5 let) 2x, od tega 1x ta teden, pa še to tko z muko, No, če mislite, da je potrebno?!? mi je rekel.. Na sistematiki itak tudi nikoli. Pa smo kar redni gostje, povprečno 1-2x na mesec vsaj ena.

Ok, saj ne da bi moral pretiravat, vem, da je dostkrat nesmiselno jemat kri, če vidi vneta ušesa al pa pri nahodu al pa kaj, samo da pa niti pri eni sistematiki ne , je pa mal tko no. Saj če bi bila katera slabokrvna sploh vedela ne bi al kaj? Saj mogoče pa sta.user posted image
Ma ne vem, fajn je edino to, da nikoli ne čakamo več kot 15 minut (naroča na uro), pa ful luštno čakalnico ima, tako da grem komot z obema sama tja, pa ribice pa risanke v čakalnici, no pa sej je prijazen.user posted image

Matr nakladam dons, bom vse noter prinesla, zdej ko imam novo tipkovnico.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.1.2009 7:34:34   
mojčca
Jutro punce

user posted image

No, kako ste kaj???? Mi smo našega Matica včeraj zvečer pustili kar v Kranju pri babici, saj ni hotel domov. Pa tudi pozni smo bili, tako da bi prišli domov šele po 19.00 uri, potem pa bi ga dali samo še spati. Je babi rekla, da je lepo povečeraj in zaspal brez problema.

Aprilčica, držim pesti, da se pozdravite in greste user posted image . Kar se tiče tvojega vnetega očesa in pa službe - joj, če si taka ostani doma. Najprej zdravje, potem pa služba.

Valika, ja ponavadi je tako, ko otročka pohvalimo, nam je prav hitro žal, saj če je bil do tistega dne ful priden, je potem naslednji dan ravno kontra.

Taška, user posted image user posted image user posted image  za "novo" tipkovnico. Drugače pa tudi tastara ni bila prav slaba, saj je bilo prav luštno brati tvoje poste, ko ni bilo nobenih presledkov. Ja boga Manca. Upam, da se kašelj pomiri. Da bo šla na operacijo, pa sploh nisem vedela user posted image  Ali nisi nikoli omenila, ali pa sem pozabila. A boš z njo v bolnici po operaciji? Kar se tiče dajanja krvi. Naša prav velikokrat ni bolana, ampak če je tako, pa sploh ni prlbemov, kar se tiče za kri. Tudi če mu sama omenim, naju brez problema pošlje v laboratorij.

Dosti nakladanja, se javim kasneje.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.1.2009 7:34:43   
aprilčica07
Jutro bejbe,

taška: pri nas je pri P podobno kot pr vas. Našemu je vzel kri, dvakrat, nikoli zaradi bolezni, ampak kadar je blo pač v posvetovalnici to potrebno. Kadar ga peljem tja, ker ima vročino, ga malo pogleda, ušesa in grlo, se odloči kaj je, in kasiramo antibjotik. Sem mislila, da je samo naš P tak, pa očitno jih je kr neki takih.. Tudi naš je drgači prijazen, pa komplicira ne, kar mi je všeč, samo včasih bi lahko malo več pogledal te naše čmrlje.

Sicer sem pa še kr besna ko ris, ker sem se ne vozila, AMPAK DRSALA NA ŠIHT. Mater in cestno podjetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker če smo lih malo ven iz centra, si ne zaslužimo, da nam ceste očistijo? Banda, nesramna.. Sem še kr tresemuser posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj še na eno kavo, pol pa delat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.1.2009 7:49:40   
lilka
Jutro bejbe!

Pregled krvi: samo enkratuser posted image user posted image user posted image , matuser posted image , res so vsi isti, kar AB pišejo, pa je tako enostavno pregledat, če je virus ali bakterija, pikne v prstek in stestira CRP, če je nizek je virus, če je visok je bakterija in rabi AB. Amapak tega nikoli ne delajo, mi tudi zmeraj kasiramo AB, pol pa tako pade vse skup, pa črevesna flora se uniči pa ne vem kaj še vse, res so eni no, na otrokih šparajo....

user posted image : me je pregledal in mi dal napotnico za bolnico, da mi še tam naredijo podrobni UZ, da bomo točno prepričani, da špirale ni več, drugače pa je ostalo vse o.k., ta je pa res čisto drugačen, sem ful vesela, da sem se prestavila.

Nič zdej grem pa delat, pa pridem še pol kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.1.2009 8:20:32   
zalbi
Hej hej!

Joj snegec je - jst sem bla čist presenečen zutri, k sem pogledala vn, pa tko že kr dost snega...

lilka - fajn za novega zdravnika, pa upam,da že čim prej se ti konča to iskanje širale.

taška - Sari so do sedaj enkrat vzeli kri - drgač pa sploh ne, tut na sistematike ne, sicer je do sedaj imela 2x AB, no zdej ko ga je jedla, sva bili pri dežurni, ap je rekla, da kaj jaz mislim, če je nujno da bi ji vzela kri - da se sicer itak sliš na pljučih da vse piska, tko da tuki ni kej. Sam drgač pa ja sem istega mnenja - sej sploh ne bi vedla, da je labokrvna - ker ji itak nikol tega ne pogledajo - mogoče bi mogla mal zatežit.

valika - a zdej je Lara doma, ali hodi v vrtec? To zato ker sem prbrala da tako dolgo spi - ker pri naj bi otrok bil do zajtrka v vrtcu.

mojčca - ooo fajn za matica, da še kje drugje tako uživa, pa paše takole kak dan, a ne. Ja to pa se spomnim o vašem smetišču, ja itak zdej pa ful težijo vam, a ne, je pa res bedno ja - pol najbolje kontejner pa imaš mir.

aprilčica - zdržite... pa boste kmalu na lepšem.

Drgač pa sem čist jezna na eno sedelavko (to nič nate ne leti aprilčica) - ampak jaz delam z njo ena poročila, oz. ona odhaja v penzion, pa jo bom jaz nadomestila - pa bova imeli drug teden noro gnečo, ona pa hodi ta teden čist bolna v službo - kašlja, iz oči ji teče, kiha, smrka, čist je hripava - sem ji že včeri rekla, naj bo doma, ker jo drug teden res rabim - ne ona raje tle ždi - zdej pa sem še jaz začela kašljat, pa smrkat - mislm groza - ampak bom kr ostala doma, če se bo stopnjevala - mislm, kako je lahko tok neodgovorna, da bomo ja vsi zboleli v pisarni...

sem se mogla skašljat... brrr.. tko zdej pa moram začet migat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.1.2009 9:52:39   
taška30
Evo, Manca gleda Kekca (čist je not padlauser posted image , pa vsakič je malo solzna ko Mojca zapoje tisto lepo pesem), jaz pa hop semle.

Lilka, tudi jaz upam, da ti končno že povedo glede te špirale, pa saj je ne more bit po mojem bi jo že ta G videl s svojim UZ, ker to je le trd predmet in ne vem kam bi se lahko skril?!? Pa fajn za novega G.

Kri: ja vidim, da niti pri vas ni to povsod OK. Ali pa je to mogoče normalno. Ne vem, saj najbrž me je zmotilo to, ko mi je rekel, če se meni zdi potrebno, ker če bi rekla da ne, ji po moje ne bi, sedimentacija pa ful visoka. Samo Manca še vedno kašlja, isto kot prej?!? Vem sicer da ta Sumamed se jemlje le 3 dni, deluje pa še 7-10dni, ker ostane v tkivu, mogoče bo še kaj bolje, itak mi je rekel, da mora kašelj prenehat 8.dan po začetku jemanja.

Mojčca, Mancina žrelnica ja, najbrž nisem povedala. Saj v bistvu je novo, sredi decembra sva bile na ORL, ker se mi je zdelo, da spet slabše sliši. No in sva kar dobile datum za operacijo. Noter bo menda 2-3 dni in ja, bom tam, če se bo dalo, menda so ful bogi ko se zbujajo iz narkoze.

Imam pa problem, saj sem že pisala o tem, ampak stvar se stopnjuje, Julija že zelo težko lula/kaka v plenico. Včeraj popoldne iz vrtca smo bile zunaj na snegu je začela stokat "kakaaat" (zanjo je oboje kakat) in je mencala in stokala, joj, pa ne morem je pri -5°C razmontirat tam zunaj iz plenice, pa žabe, pa bodi, pa hlače, pa iberhoze pod bundo....ni šans, pa še nazaj bi ji težko plenico namontirala stoje?!? No, po 5 minutah je sicer lulala v plenico (in zraven vsa nesrečna komentirala: kakam nicouser posted image ). Pa to se mi spomni sred trgovine in kriči kakat, folk pa gleda prav debelo, ko ji jaz govorim: Julija, daj v pleničko al pa počaki še malo.user posted image
Res škoda da je zima, ko je tolk oblečena.
Doma pred spanjem je pa itak že rutina, da jo moram 2x komplet slečt iz pižame in vreče, ker gre na kahlo. Hočem rečt, da se sicer fajn sliši da že hodi na kahlo, ampak iz praktičnih razlogov bodte pa zelo vesele, če vaši počakajo do spomladi, ker tole je že prav muka. Pa obvezno moram začet kupovat une pleničke-hlačke, ker očitno bomo res povsod moral it lulat na wc-mislim tko zunaj in to.

No, pridem še kaj naokoli...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.1.2009 10:06:22   
aprilčica07
taška: ma pridna ta vaša Julija, da tako hoče kakat in lulat v kahlouser posted image user posted image so res napredni eni otročki, naš pa še govori ne user posted image user posted image user posted image .. oh ja, saj vem, da bo, samo očitno rabi cajt, jst pa eno vrečo potrpežljivosti!
zalbi: glede tega, da hodimo napol bolne delat imaš popolnoma prav. se strinjam. samo jst če nimam vročine, mi dohtar ne da bolniše, na dopustu mi pa ni blo za bit, pa stvari za poštimat, ker me drugi teden ne bo (upam!), pa itak so ble tle okoli tiste, ki smo skupaj, že vse prej prehlajene, tako, da upam, da jim nisem kaj prispevala še dodatno!  Se pa strinjam, da bi taki nahodni in smrkavi in ki kašljamo pa še s strankami delamo mogli bit takrat doma.

mojčca: super, da je Matic prespal pri babici.user posted image

Spet delat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.1.2009 10:23:23   
Anonimen
dobro jutro!

no, naša noč je bila superuser posted image user posted image . no, se je sicer zvečer zbudila po pol urce spanja - ampak to samo zaradi tega, ker ji je bilo prevroče in je bila vsa prepotena, sem jo malo odkrila, pa je spala skoraj vso noč - razen, da sem jo jaz ob 1 zbudila in dala AB, potem pa do jutra kot top. je pa spala do 7.30, tako da me prav zanima kako bo danesuser posted image

zalbi - no, lara sicer hodi v vrtec - ne glede na to, da sem jaz doma brez službe. ker se je tako fino ujela v vrtec - zelo rada gre. že ko pridema, si ne utegnema sezuti čevljev in slečti, ona bi že šla v igralnico. pa še eno prijateljico ima (ŽEuser posted image ) - taja ji je ime. je vzgojiteljica rekla, da non stop skupaj ždita. in sedaj ko gledama kake revije,  in vidi kakšno majhno punčko, vedno govori taja, taja.....
no, sedaj pa sma doma, ker sma na AB zaradi vnetja ušes in grla. še jutri, potem  pa naslednji teden spet v vrtec.

no, ker sma cel dan doma, imava sedaj tricikl v stanovanju in brez pretiravanja, sma včeraj menda prevozile 200x stanovanje  - tako da imam gibanja tu notr res zadostuser posted image  - skrbi za mene, da se ne bom zredilauser posted image

P - no, naša je kar OK. ko vidi, da ima vnetje ušes in grla - potem naju itak ne da na pregled krvi. ko pa imava smao vročino, in res ne vidi kaj bi naj bilo, potem pa obvezno v lab. tako da naša je super!! imamo tudi na naročanje, tako da pridem in ne čakam glih preveč - tam do 45 minut. pa še to zaradi tega, ker se eni pač ne držijo tega naročanja, in pridejo kar tako, potem pa jih pač vzame - seveda če so otročki bolani jih ne more odslovit domov.

sem pred 2 tedni pisala, da naša lara ne gleda rada risanke.....no, sedaj pa je ŽE SPET drugačeuser posted image . nora je na FIFI, pa na NODIJA, sedaj pa je čist not padla v eno risanko o božičnih pranzikih, ki jo je eva dobila za božička, in je zelo veliko pesmi not in ful pojejo "zvončki zvončkljajo......"

Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.1.2009 10:43:12   
janca77
No končno imam pet minut časa, da vidim kaj se dogaja - same bolezni.Mi smo zaenkrat še kar zdravi.
Naš tamalček je pa ratal mali vragec- se je včeraj v trgovini kar na tla vrgel, če kaj ni bilo po njegovo - ampak sem ga enostavno ignorirala in je kmalu odnehal.
Od božiča pa že spi v svoji sobi in zaenkrat kar uspešno, vendar vsako noč pride k nama.Enkrat bo že spal celo noč v svoji sobi. Tako, da imava končno z user posted image  spalnico zase in lahko malo user posted image .

piškotek mam še vedno isto številko, tako da se lahko zmeniva za kakšno kavouser posted image user posted image  in upam, da se čim prej pozdravite

hariba pozdravite se user posted image user posted image

aprilčica07 a tudi tebe se drži smola - držim pesti da boste ozdraveli in odšli na zaslužen dopust

lilka lepo da je vse ok - kdaj imaš rok, če ni skrivnost

jape kako kaj dojenčica - ali je naporno

Nič delo kliče - moram končat

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.1.2009 11:37:43   
lilka
Evo mene še enkrat, pa sej ne vem a se mi ljubi kaj al se mi neuser posted image

user posted image Ja rok imam napisan v mojem traku, za enkrat 22. 07. 2009, pa se bo še spreminjalo, sploh ker ne vem zadnje menstre, že med enim in drugim G. je več kot teden razlikeuser posted image , kaj bodo na tistem podrobnem spet dognali bomo pa vidli, mah prav briga me že vse skupaj, ko bom rodila pač bom, sam da mi že enkrat rečejo, da je vse o.k.

taška30: no ravno zaradi tega, bom jaz počakala z navajnjem na kahlico do pomladi, pa naj kdo reče kar hoče, ko je topleje zunaj, je res lažje, zdej je to pravi podvig, te čisto razumem....

kri: a je še to mi je blo čudno, ko ji je prvič vzela kri, je rekla, da je malo slabokrvna in kaj naj ji kuham, da bi pa dala na kontrolo, če je že boljše, to pa ne. ne vem no, moja osebna zdravnica meni še nikoli ni dala kar tako AB, razen če sem mela angino, vedno grem prej v laboratorij.

Tako zdej morem pa res malo delat......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.1.2009 16:00:58   
hariba
Jao Zoja je tako boga in tako sitna,da sem še jaz čisto povožena,nič noče jest,zgleda da težko požira,ker čaja je pa kar nekaj popila,pa pol tekočega jogurta in tri žlice zmiksane zelenjavne juhe,no vsaj nekaj. Vročina ji pade pa spet naraste do 40,trenutno jo ima 39. Danes je dobila še močan rdeč izpuščaj,sicer je imela le malinast jezik in živo rdfeča lica. Ima pa ospen,v bistvu je to angina z izpuščajem. Zbudila se je ob 7h in od takrat še ni spala,kar pri meni v naročju bi bila,pa da bi z njo tako sedela ali jo pa nosila. Če jo malo odložim že začne: "mami kje mami plidi mami" Upam,da se je še kdo drug ne naleze

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.1.2009 18:46:59   
hariba
Piškotek in taška30 Za Nejca in Manco držim pesti,da čim prej ozdravita.
Žigatu,so tudi odstranili žrelnico,ko je bil približno mančine starosti in po tistem 8 let ni bil bolan,le angino enkrat vmes. V bolnici je ostal še 3 dni,potek in orevanje je bilo b.p. Bil je pa vesel,ker je lahko pojedel ogromno sladoleda in še 3 mesce po operaciji je pojedel le sredino od kruha in rekel,da skorje ne sme ker je bil operiranuser posted image . Mu je prav prišla prepoved,ker je ni maral.
kri Ne v otroškem ne v šolskem dispanzerju ni problem,če je to potrebno. Saj pri zdravnici od Zoje in mafije. Kri vzamejo tudi na sistematiki.
valika in zalbi čim prej vama želim 1 fajn službo.
lilka in gaja vama lepo nosečnost.
Uf Zoja me že spet kliče,jo je malce moj imel,da sem se jaz malo oddahnila,zelo je  revico zdelala ta bolezen,je ful jokava in čisto apatična kar ni značilno za njo. Res je zelo naporna. Tavelik mulc pa še bolj,ampak njega muči bolezen,ki se imenuje:pubertetauser posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.1.2009 20:04:27   
Anonimen
hariba - upam, da vam ospen hitro prime in da zoja čim prej ozdravi. je kar naporno ko jomoraš non stop cartati - ti verjamem.

no, naša gospodična danes SPET ni spala podneviuser posted image . uf ne vprašajte, kako je to naporno - cel dan.... spet sma prevozile s triciklom celo stanovanje minimalno 200x - najljubši šport sedajuser posted image . no, nekaj je sicer gledala risanko - tisto zvončki zvončkljajo - se ji pesmice ful dopadejo in včasih je kar zasitnarila, da sem morala iskati ta pravo pesemuser posted image ...
no, je pa bla ob 17 čist fertig in bi kar šla spat. pa je nisem pustila, sem jo zamotila z risanjem, pa jedle sma še, pa potem še kopanje - tako da je zaspala sedaj ob pol osmih komaj....ampak v sekundiuser posted image

a uporablja katera hoferjeve plenice? ne vem če je to sedaj od AB ali kaj, ampak zjutraj ima bodi tak smrad po lulanju - pa ni prek polulana - zgleda da plenica prepušča vonjave - tako da si morama zjutraj bodi preoblečti.

ufff sem zmantrana, grem pod tuš. moj se je prej pobril - mislim da bo user posted image user posted image user posted image  - če bodo le otroci spaliuser posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.1.2009 21:25:18   
aprilčica07
Dober večer,

hariba: za Zojo in za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
valika: pr nas je naš danes spal celih 20 minut, sicer je mama, rekla, da bi spal še, če ne bi imel tako zamašenega noska, samo nevem če je blo to to... no, večerno spanje je blo okoli 20, zaspal uber težko, ker je bil truden kot hudič.. zdaj sicer spi, kako bo z dihanjem ponoči bomo vidli.. ima fejst zamašen nos, tako, da.. kaj vem no, res smo zakorakali fejst v to leto.. moj gre še jutri dat kri, upam, da bo vsaj on ok  ..

Jst grem pa še pod tuš, se malo uredit, ker imam jutri dohtarja ( si moram podepilirat noge, kr sem trenutno podobnega kočevksemu medveduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
9.1.2009 8:25:35   
zalbi
Dobro jutro!
Joj kok sem vesela, da je petek! Prou paše - k se mi zdi, da se tale teden vleče k jara kača...

aprilčica - res ni nič nate letelo - da ne boš kej osebno vzela. Je pa tko, da sem jaz že tut čist adijo - sem že na lekadolih, počutm se čist povoženo, slabo spim, ob večerih kašljam, pa oči me bolijo - jah, drug teden bo noro v službi, če pa me bo povozila tale bolezen bom pa doma - mi je čist vseen.

hariba - joj revček Zoja, naj čim prej se pozdravi...

Valika - velik nate mislm, k tut iščeš službo, da se ti le čim prej ponudi ena super priložnost...

lilka - ooo enega poletnega dojenčka boste imeli - super - naj ti le čim lepše minevajo ti dnevi...

taška - joj kahlica - ja bravo - mislm, st bi pa bla kr navdušena, ker imam take problem z ritko - če jo ne previjem takoj ko se pokaka, ima vso rečko, v naslednjem momentu pa krvave izpuščaje - in moram priznat, da bi bila zelo vesela, če bi Sara pokazala kako zanimanje za kahlo, ker bi se rešili resnih težav s tem - pa sj nikol nam  ni prou - a ne.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 2846
9.1.2009 9:21:12   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Pri nas sije sonček, pa petek je, kaj je sploh lahko lepšega user posted image user posted image user posted image . Hm, sem se spomnila, da imam jutri delovno soboto, ah bo že.

Taška, Julija je pa ful zgodna, kar se tiče npr. odvajanja. Je pa res neprimeren čas, sedaj pozimi, ko imaš gor kombinezon, pa se lepo sankaš, pa ti začne: mami, lulat. Kdaj pa je bila Manca ponoči brez pleničke???? Pri nas je čez dan brez že ful, ful dolgo (mislim da pri dobrih dveh letih - joj, sem že pozabila), ponoči jo ima pa še vedno. Ko jo vprašam, kdaj bo tudi ponoči brez pa mi reče: ko bom stara 4 leta in potem tišina. Obrne pogovor v drugo stran.

Aprilčica, ne sekiraj se, kar se tiče govorjenja. Naš Matic tudi ne govori prav veliko. No, govori: hvala, bonbon, ati, mami, Leja, pa še par imen, pa kakat. Drugače pa govori v svojem jeziku, ampak zaenkrat še nismo našli prevajalca za njegov jezik user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je pa mami rekla, da do dveh let jaz nisem govorila nič, me je peljala k zdravniku in so rekli, če še dve leti ne bom spregovorila, da naj pride nazaj. Je hotela pri štirih letih nazaj, ampak je potem imela drugačen problem - govorila sem non stop in to se mi dogaja še danes user posted image user posted image user posted image user posted image .

Valika, a ti imaš pa kar nov hobi - sprehajanje s poganjalcem po stanovanju. Ja, kar nabiraj kilometre, rekreacija je vedno dobrodošla. Tudi naš Matic obožuje Nodija, ampak on hodi naokoli in ga gleda tako, spotoma. Edino pri babici v Kranju, tam se lepo vsede na kavč in gleda čisto tiho, se tudi premakne ne.

Janca, sedaj, ko imata spalnico spet zase, pa kar veselo na delo user posted image . Veš, med aprilčicami mislim da je začel razsajati nek sindrom, ki mu pravijo nosečnost, tako da akcija. Ene smo s tem zaključile (ne z user posted image , ampak z user posted image  - da ne bo pomote), ampak 100% pa tudi boljše, da ne trdim, ker ponavadi se zarečenega kruha največ poje.

Lilka, daj si malo popravi trakec (na njem piše bo Tinka dobila brtca ali sestrico - pri bratcu se ti je nekam skrila črka A).

Hariba, boga Zoja. Upam, da se čim hitreje pozdravi. Si sploh ne predstavljam otročka, kako je bogi pri 40 vročine.

Zalbi, meni je pa ta teden tako hitro minil.

Imam stranke, se javim kasneje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
9.1.2009 12:03:57   
Anonimen
pozdravljene!

no, naša pa je danes omagalauser posted image  - namreč SPIuser posted image . se ji je že fuuuul zehalo, pol pa sem jo kar nesla spat...

danes je petek, in po šoli peljem spet ta starejšo na kratke počitnice k babici - se že ful veseli. no ja, bo vsaj mir doma.... ampak jo pa vseeno pogrešamo, ko je ni.

zalbi - ja hvala, da misliš na mene - saj smo kot ena velika družinauser posted image  - in kaj vse si ne povemo tukajuser posted image .
no, meddrugim naša akcijauser posted image  je bila včeraj uspešnauser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
9.1.2009 13:50:34   
lilka
Hej, hoj....

Evo sem se naročila na NS v torek 13. 1. ob 15.00 in hkrati mi bo še za špiralo anredila podrobni UZ in pol bo menda mir, če ne bom pa popuser posted image

mojčca: ja hvala, sej vem, samo ko nisem mela časa da bi si poravla, lepo da si opazilauser posted image

hariba: s Tinko pošiljava Zoji tele pikekpokeuser posted image user posted image user posted image

zdravje: zmatrana, slabo, grlo boli, kašljam....pa tolažite se s tem, da ve vsaj lahko veliko zdravil konzumirate jaz pa ne smemuser posted image  , če vam bo to kaj pomagalo za boljšo voljo....

Nič, lep vikend vam želim, moj mož je poleg celega poplodanskega tedna še jutri v službi, nedeljo bomo pa podirali drevešče, pospravljali božično dekoracijo, pa kaj še vse, cel teden nisem nič delala, ker sva bli s Tinko sami.....

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
9.1.2009 14:52:30   
zalbi
Hej!

SREČANJE - jst jutri lahko - sem doma, ne grem v međimurje - tako da če ste za akcijo - se lahko vidmo...

Drgač, pa mam še ful dela, tako da še kr visim v službi... bom kr do ene pol  štirih - bom drug teden te moje nadure pokoristila. Grem v četrtek na zagovor doktorata od mojega očeta.

Tko, zdej pa moram še hitr stvari dokončat - bi res rada šla kmal domov - sem bla prejšna dva dni šele okoli 18h doma!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.