mojčca
|
Jutro punce Pri nas sije sonček, pa petek je, kaj je sploh lahko lepšega . Hm, sem se spomnila, da imam jutri delovno soboto, ah bo že. Taška, Julija je pa ful zgodna, kar se tiče npr. odvajanja. Je pa res neprimeren čas, sedaj pozimi, ko imaš gor kombinezon, pa se lepo sankaš, pa ti začne: mami, lulat. Kdaj pa je bila Manca ponoči brez pleničke???? Pri nas je čez dan brez že ful, ful dolgo (mislim da pri dobrih dveh letih - joj, sem že pozabila), ponoči jo ima pa še vedno. Ko jo vprašam, kdaj bo tudi ponoči brez pa mi reče: ko bom stara 4 leta in potem tišina. Obrne pogovor v drugo stran. Aprilčica, ne sekiraj se, kar se tiče govorjenja. Naš Matic tudi ne govori prav veliko. No, govori: hvala, bonbon, ati, mami, Leja, pa še par imen, pa kakat. Drugače pa govori v svojem jeziku, ampak zaenkrat še nismo našli prevajalca za njegov jezik . Mi je pa mami rekla, da do dveh let jaz nisem govorila nič, me je peljala k zdravniku in so rekli, če še dve leti ne bom spregovorila, da naj pride nazaj. Je hotela pri štirih letih nazaj, ampak je potem imela drugačen problem - govorila sem non stop in to se mi dogaja še danes . Valika, a ti imaš pa kar nov hobi - sprehajanje s poganjalcem po stanovanju. Ja, kar nabiraj kilometre, rekreacija je vedno dobrodošla. Tudi naš Matic obožuje Nodija, ampak on hodi naokoli in ga gleda tako, spotoma. Edino pri babici v Kranju, tam se lepo vsede na kavč in gleda čisto tiho, se tudi premakne ne. Janca, sedaj, ko imata spalnico spet zase, pa kar veselo na delo . Veš, med aprilčicami mislim da je začel razsajati nek sindrom, ki mu pravijo nosečnost, tako da akcija. Ene smo s tem zaključile (ne z , ampak z - da ne bo pomote), ampak 100% pa tudi boljše, da ne trdim, ker ponavadi se zarečenega kruha največ poje. Lilka, daj si malo popravi trakec (na njem piše bo Tinka dobila brtca ali sestrico - pri bratcu se ti je nekam skrila črka A). Hariba, boga Zoja. Upam, da se čim hitreje pozdravi. Si sploh ne predstavljam otročka, kako je bogi pri 40 vročine. Zalbi, meni je pa ta teden tako hitro minil. Imam stranke, se javim kasneje.