lilka
|
Dobro jutro! Jah pa ta prehlad, zgleda mi je sinuse zaštofalo, ker me prav boli, upam, da se bom zlizala, če ne bom mogla po AB, kaj pa čem drugega.....eh naj gre nekam, pa lih zdej ko sem :jutri imam pregled pri drugem G., bom svojega zamenjala, zdej ga imam pa poln kufer, če pa po skoraj 3M še ni ziher, da se špirala ni kam skrila, mislim kaj se pa gre , v naši ordinaciji delata oče in sin, zdej sem hodila k očetu, zdej bom pa k sinu, je sestra rekla, da ni problem, če zamenjam in da me razume, da me skrbi. Jutri imam pri sinu pregled in bom njemu rekla za NS, ker tastari me je naročil ko bom 14T, pa če je še malo kisknil, bom čisto prepozna , pa to ko mi je zdanjič rekel, preden sem šla, da naj ga čez 4T opomnim, da pogleda če je špirala še kje mislim halooo. piškotek: ja bogi Nejc, le pejdita se pokazat....držim pesti. Tinko danes pelje tašča k svoji fizerki, da jo spredaj postriže, ji v oči silijo, se Tinka veseli reče da jo bo Monika postrika zik, zik in daji bo za to nesla čokolado , čudno moji frizerki se pa ni pustila, Moniki se pa ful pusti, pa že..... Nič lepo bodite, jaz samio upam, da zdržim ta teden, ko sva sami s Tinko, včeraj me je tako bolela glava in tako mi je blo slabo, samo je hvala bogu mož malo čez šest že prišel, da mi je pomagal pri večernem ritualu, eh sej bo.....