gaja*
|
Pozdravljene punce Upam, da je za vami lep božič. No, mi smo spet bolani. Za znoret. Gaja kuha vročino že skor cel teden. Prvih par dni sem ji zbijala iz 40 , zdaj ima skoz okol 38, pa mal čez No, po vrhu je še moža zabasal, tak da smo bolj tak tak. Gaja smrka in kašlja, ponoči je katastrofa. Ker kašelj ne gre ne naprej ne nazaj, postane že prav sitna. Sej se mi že smili . Ravno za božič smo imeli najbolj pestro. Dopoldne je bila še ok, popoldne pa sva mislila, da se nama bo odpeljalo. Se je po polurnem spancu zbudila vsa jokava in se sploh ni hotla nehat dret. Pol je spala eno uro na njemu, eno uro na meni, zvečer je šla normalno spat in je skoraj brez kašlja prespala celo noč. To je bil tud za njo pravi balzam, da se je po treh neprespanih nočeh vsaj malo naspala. Danes sva šli za pol urce ven, ker ji je v bajti že čist preveč tečno in ne ve kaj naj si začne... Mislim, da ji je kar pasalo, čeprav je bilo mrrrrzlo... Drugače pa naša punca: govor: kar precej, tudi nekaj v stavkih, razume me vse, pove mi tudi vse, samo jaz je ne razumem vsega hrana: je vse, ampak čisto malo. Zdaj ko je bolna itak skoraj da nič Hoče pa vse sama, se skorajda sploh ne pusti več hranit... spanje: čez dan v vrtcu okol 1.5 ure do 2, doma okrog 3/4 - ure, zvečer ostaneva malo zraven nje, ima pa glasbo in svojo muco. trma: uh, na trenutke obupno. Kr joka in cvili in te vleče, da greš zraven... Drugače pa tud kr hitro nabere ustnice in bi kr jokala, sploh če sem huda knjige: so ji zelo zanimive, sploh tiste 3d zgibanke, ko stran ven stopi. Ponavadi pa bremo nekaj čist na kratko, ker se ji več ni za poslušat risanke: zadnjih 14 dni ful, obvezno ji mož zjutraj naštima fifi, pa zvečer jih tudi pogleda... 5 minut kahlica: sploh ni šans, ve zakaj je in kaj bi mgla tam delat. Včasih se sama hoče gor vsest, pol pa noče lulat. Vstane in gre v kot, pa se tam polula Je sploh ne silim, bo poleti čas za to... Tak, zdaj grem pa kosilo pripravit, bo Gaja že počasi pokonci. LP