lilka
|
Haj, haj..... Sem tako jezna, na taščo , pa nanjo se pa človek res ne more zanest.....so imeli danes v vrtcu dedke in babice in se midve zmeniva, da moja mami potem ne more Tinke domov vzet, ker ima popoldne službo in reče tašča, da ni problem, da bodo že uredili, naj ne skrbim, pol je blo pa tako, da je Tinka skos na moji mami visela, da so jo mogli zamotiti, da je lahko šla v službo, tašča je pa hotla še nekam it(po nakupih najbrž) in Tinko tam pustit, kao da bi tam jedla in spala v vrtcu, Tinka je jokala, ko ne vem kaj, ker so vsi šli domov, da je potem dedek rekel, da jo bo on mel, čeprav je mel druge načrte. Mislim kake finte, sama je vzgojiteljica, pa ne ve, da otroci rinejo domov no in da ga nič na svetu nebi obdržalo v vrtcu, pa ti madona, da je enkrat ne more malo pazit, več kot 15 minut....eh, ne rečem ji več kdaj kaj, do zdaj je še vedno nekaj zahinavila s svojimi plani..... pa ti dedki in babice zdej pozimi glih niso pametna ideja če mene vprašate, v tisti vroči, majhni igralnici se tišči 14 otrok in še dedki in babice, otroci jokajo, bi pa ja poleti naredili, ko bi lahko bli zunaj... , eh je že mimo. :danes sem dala kri in vodo, da bodo rezultati pripravljeni, ko imam naslednji pregled, zdej mi je prestavila na 29, ker bi rada da mi naredi nuhalno svetlino kar on, če pa ne bo hotel morem met pa še dovolj časa, da se drugam naročim. Ko sem pri Tinki šla v MB je rekel, da sem brez veze hodila in plačevala, da bi mi jo itak on naredil, zdej bomo pa vidli. aprilčica07: verjamem, sej tudi jaz vsako jutro, ko se zbudim, ne morem verjet da sem noseča, se sploh ne počutim nosečo mojčca: vidim, da se ti je dogajalo Nič zdej pa grem, pa pridem še potem kaj, če mi bo zneslo...