Jo@n
|
Jutro! Bubica, hvala za kofetek. Naš še spi, se od 22-6h niti premaknil ni . Kot kaže se je zvečer dobro najedel (kaj ne, ko pa sem se cel dan dobesedno nalivala s tekočino, in je nekje moralo ven usekat). Ven je usekalo še nekje , pridružujem se klubu doječk z . Kaj čem, eno leto je bilo pa le fino brez vložkov... čeprav sem upala, da je kaj dalj časa ne bo na obisk. Pa je očitno nočno spanje in posledično dolgo nedojenje naredilo svoje... Da vsa še malo pokomentiram... Srečka, upam da bo z Izinim sluhom vse ok, da je le tako živahna deklica, da aparatura ne uspe izmeriti. Itak je pa že splošno znano dejstvo, da imamo ženske selektivni sluh in slišimo le tisto, kar hočemo slišat... Kot kaže gre Iza po maminih stopinjah... Držim pesti zanjo, da bo na naslednjem pregledu vse dobro , tebi pa čim manj obiskov wcja. Si pa res pridna da si nas vse prebrala, poštudirala in nakomentirala v abecednem redu. Ne morem se bolj strinjati s tabo glede globokega in športnega vozička. Tako se zavemo, da naši rastejo iz dneva v dan in da kmalu ne bodo več dojenčki... Včasih ko se crkljava, ga gledam in si poskušam tisti trenutek vtisniti globoko v spomin, da bo vedno z mano... tudi ko bo Jakob že velik, in ne bo vedno z menoj. Bi si kakšen tak trenutek kar zavila v papir in ga dala v škatlico za kasnejše čase. Ja, mamice smo pa res čustvene... moški pa nekoliko manj. Je moj prav posrečen, včeraj opazuje Jakoba pa pravi "Lej, ko se iz hrbta že prevali na bok!!!" Sem mu komaj pojasnila, da je to že vsaj 14 dni stara novica... in da malemu princu čisto malo manjka do obrata na trebuh. Ja, kar je za mamice samoumevno, ker škratke in njihov razvoj opazujemo ves dan, je za očke pravo doživetje, saj morajo ujeti pravi trenutek v kratkem popoldnevu, ko so z našimi škratki. Big mama, baby vac je kr zares za na sesalec, jaz sem ga enkrat sprobala, glede na to, da je nosek še povsem prehoden, je pospravljen v predalu, in nosek spucam s kapljico fiziološke, mucek pa spravim ven z bebi palčko. Ne dvomim pa, da nam bo baby vac velikokrat zelo prav prišel. Upam, da porihtate bakterijsko vnetje, verjamem da je to zoprna zadeva, kako pa pride do tega, a samo zaradi poškodbe, pa da se vname??? Majček, si prišla na svoj račun pri zganjanju romantike ? Nile, super za uživanje na morju, da je Tia prespala celo pot . Čestitke za kolke, pa ne sekiraj se za težo. Je povsem ok od 100-150 g/teden, tako da je Tia v enem mesecu čist dovolj dobila. Saj je bio vroče, ji že ni pasalo jesti, pa tudi težkokategornikov imamo dovolj, naj bo še kakšna manekenka med aprilčicami. Pranje cunj.. pri nas peremo in sušimo ob sobotah, likali smo včasih v nedeljo, sedaj pa ko je čas (in volja). Odkar smo trije, perem en stroj tudi med tednom, in sicer svetlo pisano, v kar sodi velika večina malih cotk. Pa še kaj najinega, saj ne perem ločeno, ne uporabljam pa mehčalca. Sem stuhtala, da je veliko bolje, da imam pol manj cunj za malega in obrnem en stroj še med tednom, kot pa da jih imam za dober teden. Ko pa tako hitro vse preraste, že tako ima kakšno stvar oblečeno le parkrat... Verjetno sem še kaj pozabila.... Danes začenjam dopust za nego in varstvo otroka (si sploh ne morem predstavljat, da bi lahko že šla v službo, če bi bil očka na dopustu). Jutri pa imamo še UZ kolkov. Bodite pridne, upam da ne bo deževalo, da bo danes izvedljiv kakšen sprehod.
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 8.7.2008 8:51:49 >
|