|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
5.7.2008 8:27:38   
BUBICA17
Dobro jutro naj postrežem s kavico. Nimam skodelic tako, da si jo nalijte v svoje.user posted image
Zdela enkrat gremo v Bohinj al pa neuser posted image .
Tanja men je ena rekla, da naj si dam mleko pregledat kao, da ni dovolj hranilno. Tko kot novopečena ti tudi jaz predlagam, da jo čimveč pristavlji. Boš imela več mleka...zagotovo. Pa še neki...če ji boš dodajala zato, da boš preverla, če je dobila dovolj...ji daj sam 30 ml in naj ima sam eno luknjico v flaški

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.7.2008 8:38:22   
BUBICA17
Sem pogledala na seznam in se mi zdi še v mejah normale. Zrasla je lepo 10 cm..a ni tok predvideno za prve tri mesece? Prvi mesec kila in pol vedno malo več kot pol kg. Imela je majhno porodno težo. Jaz bi še vztrajala s svojim mlekom. Tako kot sem rekla...pred spanjem bi ji dala pa tistih 30 ml aptamila po dojenju. Pol bi pa točno vidla na čem si...če bo pojedla do zadnje kaplja, ji pa še en odmerek naredu. Jaz sem to naredila že zagotovo več kot petkrat...to naredim, ko je za mano težek dan. Ene dvakrat je celo spil do konca pa da sem naredila še en odmerek, ki pa ni šel čez. Ponavadi pa zlijem stranuser posted image ...mal mi je hudo, ker je tok lačnih dojenčkov po svetu...jaz pa adaptirano mleko zlivam stranuser posted image . Že za en orenk obrok sem zlila stran. V končni fazi..kam pa naj dam ta aptamil, ki sem ga kupila za težke dneve? Kok časa je lahko odprt...mislim to, ker sem že uporabljala?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.7.2008 10:00:39   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Najprej hvala vsem za čestitke. Ja zdj bom pa res lahko uživala z Nataško še tale preostanek porodniške pol pa veselo na delo user posted image .

Danes je pa prespala skoraj celo noč. Zaspala jo ob 19h pa do 3h takrat je jedla in zaspala nazaj do 7h (trkam) upam da bojo ostale noči iste.

Kavo sm že popila zajtrk je v želodcu.

Nataška spi tako da imam cajt bit mal na RR.

Tanja mislm da se kar uredu redita glede na to da je sam dojena. Drugače pa probaj tko k so ti že druge napisale, da jo najprej podojiš pol ji pa probaš dat še Aptamil, alpa jo večkrat pristavi na prsa, probaj na 2h pol boš pa vidla. Ker če imaš dosti mleka nevidim potrebe da bi kar koli dodajala.

Lep dan še naprej.

papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.7.2008 17:15:40   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Aprilska user posted image user posted image user posted image  za Evo in tudi za vas je konec teh plenic.Krasno,a ne? Danes se pa nismo videli user posted image ,smo bili mi že ob 11-ih tam in je šlo kot po tekočem traku.a ste vi dolgo čakali?

Ja, super Lia!!user posted image  Zdaj pa bo uživancija!!!user posted image user posted image  No, malo smo se morali zgrešiti, tudi mi smo bili zgodnji, smo bili nestrpniuser posted image . Ob 11.20 smo parkirali avto, ob 11.40 smo bili že nazaj v avtuuser posted image user posted image . Ta zdravnik je bil pa res fajn! Pa kar prvi smo bili na vrsti, je kar sproti vse obdelal!

Vijolica- ČESTITKE ZA MATURO!!!

Vsi ki se odpravljate na morje ali kam drugam na  dopust-potep: Lepo se imejte!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.7.2008 21:18:56   
Jo@n
Vidim, da se vam/nam danes nič ne čveka...

Naš mali princ je že v mižalah, je vse popoldne tečkal in tulil. Ga je imela druga babi (moja vd tašča) v varstvu, da sva midva lahko nekaj postorila pri hiši, pa je bil več v mojih rokah kot pa pri njej ali v vozičku. Res je, da je z drugo babi manj v stiku, kot kaže se morata še navaditi drug na drugega.

Sem pa včeraj z mojo mami zelo uživala na koncertu Eroike skupaj s simfoniki, pravi balzam za ušesa, pa še malo paše za oči... user posted image  Moja fanta sta se pa doma sama okopala, podojila user posted image  user posted image  in spravila spat. Bo treba kaj takega še kdaj ponoviti... Saj smo enkrat jamrale, da imajo le moški svoje hobije, me pa smo za hobi in zares mamice...

Glede na to, da se vam danes ne čveka preveč, grem tudi jaz kaj pametnega počet, zato grem malo zabušavat...

Nočko in lepe sanje vsem malim in velikim škratom...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 5.7.2008 21:19:50 >

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.7.2008 21:20:50   
Jo@n
Saj sem vedela, da sem pozabila najbolj pomembno stvar...

Vijolica, čestitam!!!! Sedaj pa le uživaj v materinstvu.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.7.2008 22:41:18   
JABOLKO3
Živijo!

Se malo na hitrco javljam, ker me bo kmalu mož vrgel dol, ker mora še nekaj napravit za s seboj na službeno pot - odhaja jutri navsezgodaj.
Danes smo bili na Bledu, smo malo sprobali 'novi' avto, joj je super - vse tri otroke smo prav na komot spravili v eno vrsto, zadaj se je pa (nezloženi) voziček kar izgubil! Pa sta potem nazaj grede ta večja nekaj med sabo obračunavala, pa smo ustavili, prestavili enega s sedežem vred v tretjo vrsto, pa je bil takoj mir in so vsi trije zaspali. Vozi se prav fajn, le na velikost se bo treba še malo navadit.
Jutri grem z vsemi tremi mulci za nekaj dni na Štajersko, tako da se nekaj dni ne bom javljala.

Čestitke Violici za maturo, pa obema puncama, ki sta se znebili širokega povijanja, pa lepo se imejte vsi, ki se odpravljate na dopust, pa uživajte vsi, ki ostajate doma, pa... se pišemo spet čez nekaj dni.

Čao!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
6.7.2008 18:31:57   
novopecena
ojla

madona sj vas nisem uspela dohitevat ko ste danes tok napisaleuser posted image
jah takle mamo ane. mali mi spi tko da mam cajt mal počvekat (pa čeprav sama s sabo)user posted image

Violica user posted image za uspešno opravljeno maturo-zj bo pa končno cajt za kavicouser posted image pa nataški se boš lahko 100% posvetila-to je pa najbol pomembno.
Jabolko verjamem da si uživala v vožnji z novim avtom pa ko ni potrebno več zlagat vozička
Koncert Eroike sem pa zamudilauser posted image pa sem še rekla da bom šla pa sem pomešala dneve. je bla ful gužva pa ogromno pleha pred dvorano v Celju pa sem se spraševala ja kaj pa imajo pol mi pa kapne: saj res!user posted image no ja pa bomo šli na kakšen drug koncert.
Tanja, siniskaT vidim da smo vse spremenile avataruser posted image user posted image res so zdaj lepše fotke kot smo jih imele prejuser posted image

pa saj ni kaj veliko za komentirat tko da užiiiiiiiiivajte

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
6.7.2008 20:29:55   
BUBICA17
Oj...
Sem že nazaj...se javim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1584
6.7.2008 22:26:04   
Jo@n
Vidim, da vse spite, se potepate ali pa crkljate v objemu najdražjih...
Končno mi je uspelo porihtat in oddat nove fotografije našega škratka... Sem se spravljala že celo večnost, ker se je nabralo za en kup fotk, dobiti jih morajo pa še babice in dedki, je končen znesek kar visok.

Preživeli smo lep dan, popoldne smo se pridružili mojim pasjeljubcem iz kluba na eni predstavitvi pasjega športa (agility), tako da je v lepem dnevu uživala tudi štirinoga veteranka user posted image .

Zvečer pa kot po navadi, malo tečkanja in sitnobe, potem pa mazajne temenc (jih ima malo) in kopanje, dojenje in sanjska dežela. user posted image  user posted image  user posted image  

Ker ni neke hude debate tu gor, se grem razvajat še sama, pa upam, da v dobri družbi user posted image

Nočko!!!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.7.2008 8:29:21   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image . Vidim, da je debata čist zamrla, očitno smo vse že poletno razpoložene...

Moja miška še spi, jaz pa si bom zdajle privoščila Jacobs user posted image .
Včeraj sem prvič kupila Aptimil 1, ker bi morali dodajat... vendar ji ga še nisem dalauser posted image . Ker imam svoje mleko, sploh ne vem kdaj naj ji dam Aptimil - zvečer?
Kaj boste počele ta teden?
Mi razmišljamo, da bi šli za kak dan na Bled ali pa v Bovec, na morje pa šele konec avgusta oz. septembra... joj kok je še to daleč...

Lep danuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.7.2008 8:29:22   
simvir
Jutro!

Najprej za vse ena dišeča user posted image . Kje pa ste vse?

No po parih dneh se spet javljam, kar nekako ni bilo časa, zvečer se mi pa tudi ni dalo za rač.
Vsak dan popoldne smo bili na raznih piknkih, pa malo obiskov, pa je vikend hitro minil.
Vidim, da je Arboretum 2 uspeluser posted image . Predvsem so se verjetno naigrali tastarejši otroci.

Čestitke Violica za maturo. Zdaj je res veliko breme za tabo in boš lahko še bolj uživala v materinstvuuser posted image .

Jabolko super za nov avto, ste ga končno dočakali. Še veliko super izletov vam želim.

Tanja ti najbolje veš kako je s tamalo. Zaupaj svojemu instinktu!

Jo@n user posted image  za tvoja dva. Sta se res lepo zrihtala, ti pa si medtem uživala. Tevž pa še vedno noče zagrabit flaške, pa sem že večkrat poizkusilauser posted image . Tako da je pri nas samo mama servisuser posted image user posted image user posted image  (pa saj bo teh šest mesecev še prehitro minilo, potem bo pa že kaj drugega lahko pojedel za večerjouser posted image ).
Fotkeuser posted image . Jaz se tudi tako težko spravljam uredit fotke. Kam jih pa daješ razvijat?

Lia in Eva super da sta se znebili širokega povijanja. Mi čakamo naslednjo kontrolo)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.7.2008 8:34:29   
simvir
Tanja sem že v zgornjem postu napisala nekaj zate, pa vseeno. Meni se tudi ne zdi, da bi ji morala kaj dodajati, če imaš pa svojega mleka dovolj. Se pa pomoje prav lepo redita.
Res zaupaj tistemu kar se tebi zdi, da je najbolje.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.7.2008 9:13:34   
BUBICA17
Dobro jutro vsem. Svojo Jacobs kavico sem že spila, uredila Bubka in zdaj leži ob meni.user posted image  

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.7.2008 9:17:20   
Majček28
daaan čvekice,
pa smo nazaj iz morčija, prva runda je super uspela- 14 dni lepo vreme user posted image - kar je za moje dopuste sicer redkost. Zdej bomo 14 dni doma potem gre pa naša tamejčkena spet na morčija z dedijem...in jaz moram pač zraven user posted image  ,zarad mlekaren (kolk je men težko, a ne!!user posted image user posted image user posted image  )

Joj, kolk ste naklofale, sem pričakovala manj user posted image  Mogoče se kdaj sprevim brat za nazaj. Upam, da ste se vse imele lepo, da so vaši škratki pridni 100 na uro, da ste brez problemov, skratka da brezskrbno uživate v poletju.

Brina je ba morju ful uživala (vsaj men se zdi user posted image  ). Velik je spala (kot ponavadi ), noči smo imeli super, prespane, z enim ali dvema hranjenjema, vodo je sprejela OK (smo namakali nogice in mal tud ritko ), čebljala je z vsemi sosedi in se prav naglas smejala....no smo imel pa tud kdaj kakšen napad joka, pa hvala bogu je bil to redek pojav in predvsem kratek. Komi čakam ponovitev, pa mal dvomim, da bomo spet imeli tko super vreme.

Se vam vključim v tekočo debato, 40 strani je mel težko komentirat user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.7.2008 9:22:09   
BUBICA17
Smo bili v Bohinju in smo se imeli zelo lepouser posted image . Bubek me je presenetil, ker je bil zelo priden, v celem vikendu ni zares zajokal. V soboto je ene dvakrat nakazal, da se bo zjokal pa sem hiter uredila. Včeraj se je na poti domov malo pritoževal, ker smo stali v koloni pa sem mu dala dudko. Ati pa je obrnil avto in smo šli po stari poti. Vsi so rekli, da ne morejo verjet, da je tok priden. Ena prijateljica je telovadila z njim, mu nagajala sam da bi zajokal pa je mal glasov spuščal..zajokal ni.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.7.2008 9:25:27   
sinskaT
Violica čestitam za maturo! user posted image Madonca si pridna, da poleg otročka še kaj druzga počneš, jaz sems e čisto polenila.

Včeraj zvečer smo mel spet krčke user posted image , pa ful je grmel, pihal in se bliskal, kanto za smeti smo dobil direkt v avto, ni čudno da je bila tamala čisto razburjena. Zaenkrat BioGaia nč ne deluje, sam malo sumim tudi delno zaprtje naše miške, da jo tako matra...A je katera sprobala sirup z mlečnim sladkorjam (Lacto??..nekaj), baje pediatri priporočajo, če dojenček ne more normalno odvajat?

Novopečena - res mamo super avatarje, pa šele sedaj vidim,da ima Tanjin user posted image tudi Hello Kitty oblekico hihi..

♪♫♪♫♫

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.7.2008 9:31:33   
BUBICA17
Najbolj me je skrbelo, če bom sploh kaj imela od vikenda stran od doma. Pa sem se naplavala, debitirala, malo ogorela in se imela lepo. Pa tudi ni me skrbelo...kaj pa če bo zbolel, kje bom dojila in kdaj, kaj če bo jokal,...
Zdaj bom šla pa še kam, ker vidim da že veliko vem in imam že  neki izkušenj. Sicer sem imela pa veliko pomagačev. Obe babici, oba dedka in še en kup drugih. Včeraj mi je tista, kjer smo bili v apartmaju previla in preoblekla Bubka. Jaz sem pa sam zraven opazovala. Pa še z njim je telovadila..zakonuser posted image . Sem imela prosti čas zase.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.7.2008 9:38:38   
BUBICA17
Kar se pa tiče naše strani pa čez vikend niste veliko napisale in sem imela prebrano v nekaj minutahuser posted image ...bom mogla it za dalj časa kam, da bo tko kot Majček imela veliko za prebirati. user posted image  
Jabolko: samo, da je avto dober in da si zadovoljna. Bled je pa tudi dobra destinacija za izlet, čeprav sem jaz bolj za Bohinj, ker je samo malo stran (40km al kok že) pa veliko manj gneče na plaži. Voda pa malenkost hladnejša.
Simvir: kdaj prideš kaj v Arboretum?
Bigmamma: nisi veliko napisala v zadnjih dneh.
Jabolko in Simvir: sem dala slikice gor vajinih srčkov. Geslo je bubica. Sem pa izvirna.
Zdaj pa pregledam, kaj moram še pokomentirat

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.7.2008 9:43:19   
Jo@n
Jutro, hvala za kofetek.
Naj se le na hitro javim, preden se mali princ doončno prebudi. Se že nekaj časa obrača in preteguje...

Majček, super da ste uživali na morju... in da z Brino ni bilo težav, da je le šarmirala okolico user posted image  Mi gremo pa čez 5 tednov user posted image  user posted image  user posted image , ko bomo pa nazaj, bo pa tako ali tako konec poletja...

Tanja, če imaš mleka dovolj, ne vem, za kaj bi morala dodajat? Če pa tvoja user posted image  premalo pridobiva, morda poskusi po dojenju dodati še malo Am, pa morda zvečer malo večjo dozo???

Simvir, nikar se ne sekiraj, če Tevž noče zagrabiti flaše (mimogrede, ful ima lepo ime), če je ne potrebuje, bo pač mami servis povsem dovolj. Ko bo pa večji, pa lahko tudi iz kozarčka pije, da ne bo treba za cucelj vleči. Kako se pa kaj razume z dudo? Aja, slike pa razvijam v Mixiju, samo mi nekaj disk šteka in mi jih noče poslati. Upam, da ne bo šlo vse v user posted image .

Drugače se pa naš spalni model zadnje dni zbuja ob 3h in 6h user posted image   user posted image   user posted image  in hoče jesti. Na obeh straneh user posted image , sedaj pa ne vem, ali ima pri skoraj 12 tednih spet poskok v rasti, ali pa imam manj mleka, ker ne pijem dovolj. Saj vem, me je treba za ušesa... Sedaj se pa že celo jutro nalivam s čajem in sprehajam do vcja.

Bodite lepo, midva jo bova dopoldne mahnila na daljši sprehod (danes vsaj ni vroče)...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.7.2008 11:22:35   
BUBICA17
Joan...pri nas je pa spet tok vroče pa še tok dela mam, da mi sploh ne odgovarja vročina. Zdela sem notr prišla mal zadihatuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.7.2008 12:21:37   
tasyo
Daaan!
No, pri nas se zadnji dnevi tako hitro obračajo, da sploh nimam časa čvekat z vami. Z Lano sva ves čas na terenu, predvsem pa zunaj, v senčki pod ogromnim orehom, kjer ves čas malo pihlja in je super.  Zvečer še kaj postorim po hiši in potem padem dol. Zjutraj pa jo kam mahneva, zadnje dni na naše "gradbišče", majstre preganjat. No, pa saj so pridni... No, edino malar me je zdaj za 1 teden prestavil, ker imajo v soboto poroko starejšega sina, pa so jim odpovedali ohcet pri Jancu (županu), zdaj pa morajo najti v tem tednu nadomestno lokacijo... Hudo!

Da ne pozabim - Vijolica user posted image user posted image user posted image  Super si, da ti je vse tole uspelo, zdaj pa uživaj z Nataško v polni meri!!!!

Tanja, meni se tudi zdi, da je neumno dodajat, če imaš mleka dovolj. Pristavljaj jo malce pogosteje, pa mogoče res le zvečer poskusi po podoju z AM, če bo še kej spila. In upam, da ne bo... Ravnaj se po svojem občutku, bo najbolje!

Majček, dobrodošla nazaj. Je šlo 14 dni hitro mimo, kajne? Super, da je Brina uživala. Da pa je šarmirala vso okolico, pa sploh ne dvomim!

Hmmm, ne vem, če je še kej za komentirat, tako da bom kar nehala. Uživajte v teh lepih dneh in pazite, da boste dovolj pile!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.7.2008 12:21:44   
simvir
Bubica meni pa ne odpre tvojega albuma. Sem pa tudi jaz dala zadnjič gor slikici tvojega in Jabolkinega user posted image . Geslo je pa arboretum, sevedauser posted image .
Kdaj spet pridem, ne vem, se bomo kaj zmenile.

Jo@n hvala za pohvale glede imena. Sem po prvem sinu spremljala sosednji forum in je bilo enemu user posted image  tako ime, pa mi je bilo ful všeč. Sedaj sem pa kar vstrajala, da bo našemu tako ime. Pa še oba sina imata sedaj krajšo obliko lepih slovenskih imen.
Drugače pa dudo zagrabi ko je zaspan, če pa kar tako sitnari pa ne.
Meni se zdi, da imajo user posted image  pri 3 mesecih tudi naval rasti. Se mi zdi da so sedaj kar vsi naši user posted image  bolj lačni.

Majček pozdravljena nazaj, pa super za lepo vreme in da ste uživali.

Moj mali pa sedaj sploh noče zaspati, pa kar nekaj stokca. Se je zjutraj zbudil že ob 6h (no saj je spal v kosu od 21huser posted image )  in ni hotel zaspati nazaj. Potem je pa okrog osmih še za pol urce zadremal, zdaj je pa že zaspal pa se kar naprej prebuja user posted image . Grem še malo ga probat uspavat.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.7.2008 12:33:03   
Krista28
Eve nas z dopusta......blo je super, samo prekratko....drugič gremo za 10 dni. Bili smo v Lanterni in je blo super fajn...Otroka sta ful lepo spala, razen ene noči, ko je K. zganjal neko tegoto, tko da smo mal sosede zbudil, pa niso bli nič jezni....Z mojim sva ugotovila, da sva kupila napačen šotor, ker je bil najprej itak mišljen v malo drugačne namene, no pa vseeno....zdaj so mi pa ful všeč mobilni šotori....sam so ful dragi.....Vreme smo mel skoz lep, edino eno noč je par kapelj padlo, pa grmel....od ta malih se ni sploh noben zbudu. Kristjan se je ful navadu na vodo in je že pri zajtrku skoz govoru "koču bom" pa "pavu bom", je pa imel skoz rokavčke. Tukaj je bilo res super, ker imajo previjalnico, pa otroške bazene, pa na novo obdelane plaže (mal tlakovan, mal zlizane skale, mal pa proda), sam dostop je navadno po stopnicah, kar ni fajn za vozičke. Je pa tud Kristjan hotu bit skoz v vozičku, al se pa nosit. Po moje je poštekal, da je Nadja al v vozičku, al se pa nosi. Ta mala je bla pa tko pridna, da so sosedje, ki imajo 3 pridne otroke sam hvalil. Jst sm pa kar mal rasla.

Ste pa tolk naklofale, da bom težko vse prebrala. Kdaj se zdaj kaj dobite.....jst bi prišla zraven.....

Pregled kolkov imamo naslednji teden, še naslednji teden pa posvetovalnico, pol gremo pa spet mal kampiratuser posted image , avgusta pa za en teden še v Moravce....user posted image user posted image Tolk dopusta že nekaj časa nismo imeli....haha...po delćkih ful več zgleda.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.7.2008 12:44:35   
barby78
user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
        Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm 

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm 

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm   

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

- SpelliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm 

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirl: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm      
user posted image   

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......