NiLe
|
Čeeer! No, še eni dopustniki so se vrnili nazaj ... bilo je kratko, ampak sladko . Naša Tia je bila super truper pridna, celo pot je prespala - tega sem se najbolj bala, saj je bila vožnja dolga 5 ur ... no, 1x smo se ustavili za futer in nato je šlafala celo pot. Tudi noči so bile krasne - prizkusili smo prenosno posteljico in se je super obnesla. V glavnem, bilo je fino in kar pestro, glede na to, da sva z dragim morala poleg Tie animirati še najina dva živahna škrata, tako da je zvečer skoraj zmanjkalo energije za zganjanje romantike Ah, drugo leto bo že bolje Drugače smo imeli pa super apartma, veliko sence, tako sem bila zelo zadovoljna. Mi smo danes imeli UZ kolkov - ti so BP ter tehtanje ob 3. mesecih, ki jih dopolnemo jutri. No, kazalec na tehtnici me je spravil v slabo voljo in . Naša Tia ne pridobiva na teži kot bi morala, zato me je ena druga pediatrinja - moje ni bilo, čist "napsihirala", kako je drobcena in presuhcana ... tako da sva se zmenili da pridem naslednji teden spet na kontrolo in potem bomo začeli dodajati, česar se fuuuul branim in mi je fuuuul hudo . V enem mesecu je dobila "samo" 430 gr (s tem, da sem jo pred tehtanjem podojiti, da sem jo potolažila) in glede na 7x dnevno dojenje je to pač premalo. Pa sem ji razložila, da je Tia pridna in živahna dojenčica, ki malokdaj joka, da prespi noč, saj spi v kosu tudi 7-8 ur, ampak ne, ona pravi, da je zihr kaj narobe - omenjala je celo neki prikriti uroinfekt, ki sploh ne vem kako naj bi vplival na nepridobivanje teže ... V glavnem, zdej bom cel teden pod pritiskom, da mi bo naslednji teden zatežila, da se premalo redimo. Joj, punce, ful sem žalostna. Za nazaj nisem uspela vsega prebrati - ste bile ful pridne, tako da samo nekaj komentarjev: Violica; čestitke za opravljeno maturo Sinska; ful luštna fotka ... tudi naša Tia ima tako oblekico in je ful cortkana v njej. Apirlska in Barby; super za kolke, sedaj pa preč s širokom previjanjem. Srečka; ja, pa kaj je to z vašimi ušeski? Upam, da čez 14 dni končno opravite tako kot je treba in da bo BP. Jo@n; glede prenosne posteljice nikar ne skrbi ... pri nas je bila sedaj na morju prvič uporabljena, podložila sem jo s kovtrčkom in je naša spala tako kot doma v posteljici. Jabolko; sem zasledila, da imate novega avtočka, ampak nisem razbrala katerega. Srečno vožnjo želim! Toliko sedaj od mene, če se še kaj spomnem, se javim ... če ne danes, pa jutri!