|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
7.7.2008 12:46:45   
scorpiogirl
Dannnnnnn user posted image
Violica, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubica, nisem tolk pridna, kot se zdi user posted image nisem bila dost pridna takrat, ko bi blo treba, moram pa sedaj ... no, še ta teden naredim nekaj izdelkov za faks, potem pa do sredine avgusta nič user posted image
še obema puncama, ki imata zdaj super kolke, čestitke user posted image user posted image user posted image

Joan, naš tudi zadnje čase skoz jé ... se mi zdi, da mi sproti sprazne vse, kar imam user posted image   bo na posvetovalnici tehtnica crknila, če bo tako nadaljeval user posted image user posted image user posted image

Majček, super, da ste uživali na morju user posted image sej sem vsem vam, ki ste mal več na morju, grozno fouš user posted image pa komaj čakam, da tud mi mal kidnemo na primorsko user posted image

tko, naše dete je zaspalo user posted image je očitno čist jutranji tip (ne vem, po kom user posted image ). se zbudi okrog 6h in bi se pogovarjal in smejal, je čist zbujen ... pa potem še kakšna runda pade (no, jst tud okrog 6h spim zraven njega user posted image ), če mu le ni prevroče.

jutri pa gremo najbrž kupit stajico za našo žabico user posted image upam, da bo babica kaj prispevala (jo peljem v mečkator po popust, pa bova še kam drugam zavili user posted image ). zraven pesjanarja nočem malega na tleh puščati (sicer ga ima grozno rad, samo to pomeni tudi, da ga hoče po obrazu lizat), na sedežni (ki jo raztegnem) ga pa tud ne upam več pustiti, da se ne bo skotalil kam ... tko da bo treba stajico kupit in upam, da jutri dobimo kakšno fajno user posted image
je pa naše dete danes zjutraj ugotovilo, da ne bo dost rito dvigovat, če se hoče obrnit s hrbta na trebuh ... pa mu je potem tud uspelo user posted image

dost čvekanja od mene ... imejte se krasno ... se še kaj oglasim user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.7.2008 13:15:31   
Krista28
O Jabolko, sem vidla da imate novo pridobitev in ste bolj na komot. Ti le uživaj na štajerskem. Nisem pa zasledila kateri avto ste kupili...

Bubica, poslala sem ti ZS user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.7.2008 13:19:51   
BUBICA17
Krista: Sem opazila in tudi prebrala, odgovor kmalu dobiš. Zdela sem tok utrujena, da grem počivat z Bubkom.
Aja tole me je zanimal glede stajice. Meni oziroma mojmu Bubku jo je naša mami kupila pred parimi dnevi in jo imam še vedno v škatli. Kdaj se jo pa začne uporabljati?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
7.7.2008 13:35:13   
Jo@n
Stajica, mi imamo prenosno posteljico (od Lemija), ki bo kasneje tudi v funkciji stajice (upam). Jo pa že pridno uporabljamo za dnevno valjanje in dremuckanje. Postelja v spalnici pa je izključno za spanje v tišini in temi (ponoči)... Me pa prav zanima, kako bo v tej prenosni postelji vso noč spal na morju user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
7.7.2008 14:52:35   
tasyo
Jo@n, mi s prenosno posteljico in spanjem v njej nismo imeli nobenih težav, jo je čist lepo sprejela in spala kot ubita. Smo ji pa privoščili še potovalni jogi, da ni bilo pretrdo. Pa naj ima vsaj to novo, če že posteljica ni...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
7.7.2008 14:53:46   
BUBICA17
...Jaz sploh ne vem kakšna je moja stajica. Bo zvečer ljubi postavil...drgač bom pa zoprna. Bom rekla, da sem na forumu prebrala, da jo mora met že zdaj. Mami je rekla, da jo še ne rabi in da jo je pripeljala, ker je bila ravno v akciji...v Tušu. Tko, da se bo ljubi zagotovo ven vlekel in jo ne bo hotu postavit. Drgač jo bom pa sama...kok časa bo to spet trajal pa ne vem, ker sem antitalent za sestavljanje. Upam, da je lepa.user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
7.7.2008 14:56:33   
BUBICA17
Pri nas je pa dež začel...jaz pa tok cunj za posušituser posted image
A je še pri kateri?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
7.7.2008 14:58:12   
tasyo
pri nas žge sonce in bi bila prav vesela malce dežja...

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
7.7.2008 15:12:30   
BUBICA17
Pri nas je že sonce...je bila ta hitra ploha. Cunje se sušije naprej. Vsak čas bodo oprane še tetra planice, ki jih perem enkrat na teden. Pol pa sušit, zlikat pa do ponedeljka mir. Sam delavske cunje na tri dni pa tko kakšen stroj cunj, da bo v ponedeljek manj.
Kako ste pa vi organizirane?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
7.7.2008 19:45:36   
sinskaT
Bubica od kar mamo Hano se mi zdi, da pri nas stroj ves čas dela user posted image , likanje 1x na teden, ker uporabljam tudi sušilca. 

♪♫♪♫♫

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
7.7.2008 20:03:35   
NaTaŠa*
Čer!

Pri nas tako lepo pada dež, pa še shladilo se ja fajn, tako da bomo danes lepo spali (upam).

Pranje perila pri nas je takrat ko se nabere. Sicer Natašine cunjice perem posebaj ker uporabljam tekoči prašek in brez mehčalca. Tako da ponavadi 1x na teden operem njene cunjice.

Likam pa takrat ko sem pri volji oz. imam čas.

Danes smo dobili OI od Nataše, čeprav sem mogla zadnjič nest novo slikico ker tista prva kao ni bila uredu (beri: odsev luči na obrazu).

Tako da če bo vreme OK gremo za vikend v A k botrom, pa še Nataška se bo lahko kopala v bazenu k majo svojega na dvorišču. Tako da upam da bo vreme dobro, toplo in sončno.

Sem včeraj stopila na vaga in bi me kmal kap k sm vidla cifre. Namesto da grem s kilami dol jaz lezem gor user posted image user posted image user posted image . Sem še vedno na +14. Tako da sem se odločila za dieto user posted image .

Zdaj pa grem je šu user posted image po pizze, ati časti.

user posted image NOČKOuser posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
7.7.2008 20:05:00   
NaTaŠa*
Aja sm  skoraj pozabila. Če bo vse po sreči tudi grem jutr k G da mi končno vstavi Mireno. Sem včeraj dobila user posted image in se mi zliva ko 100user posted image .

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
7.7.2008 21:23:53   
resnično srečna
eto še mi2 z Izo spet na sceni...ups...no na ringa raji...

sva se danes vrnili v Lj, da opraviva test sluha na polikliniki, ki ga nisva uspeli v porodnišnici...pa nama s5 ni uspelo...no ugotovili so da slišiva do 40 decibelov, tisti zelo natančen test pa ni šel skozi...sedaj pa ne vedo ali zato, ker je Iza zelo živahna in ali glasno cuza ali pregloboko diha ali pa rogovili...če pa spi, pa je ali bilo preveč masla...ali pa res ne sliši...kontrolo imava čez 14 dni, pa malo morava parafinske kapljice zadnja dva dni dajat v ušesa, da odplakneva maslo (z bibo palčkami ji ne čistim slihovoda ker prepovedujejo to)...

in sem jaz zgleda fasala drisko...od same skrbi...grrr...sem že celo popoldne abonirana na školjki...al pa prinašam noter porabo vode, obrabo dile in kotlička, pa porabo wc papirja...

no domačo nalogo sem tudi naredila in prav pridno vse prebrala, tako da lahko začnem komentirati...

a kar po abecednem redu?

aprilska34 user posted image user posted image user posted image bravo za kolke...

Barby tudi tebi čestitke za kolke...fino, da je Lia lepo odnesla posledice padca in da ni bilo hujšega...pa žal mi je, da ne boste videli Brača ampak saj veš....ni važno kje si, važna je družba in če je cela družinica na kupu je življenje res zabavno, lepo in zanimivo

big mama user posted image
lepo, da imate nov obračalnik in da si uspela "špricat" prvo košnjo...saj drugače je to meni kar zabavna zadeva, čeprav se mi zdi, da je pospravljanje bal ravno takrat, ko človek najmanj potrebuje...in se spriporočam, če vam bo kdaj ostajalo seno...moja mama ima konje in zadnje čase je kar težko dobiti seno...

BUBICA17 super, da vama je uspel lep vikend v Bohinju in da si ugotovila, da je potovanje in pohajanje z dojenčkom "pis of kejk"...veš, n lažjega kot to, da ga nahraniš kjer hočeš, previješ kjer hočeš in vsak ti je na voljo za komunikacijo...saj dojenčki s svojo pojavo kar odpirajo vrata v srca ljudi in ti se ti odprejo in so komunikativni...pa čeprav so čisti neznanci...

JABOLKO3
...hura za Sharana...upam, da tudi sedaj na Štajerskem uživaš...

Jo@n
prav lepo, da je tvoj najdražji porihtal fantička med tem, ko se je mama zabavala s svojo mamo...pa lepo, da si mamico tako pocrkljala...saj po tistem posegu si je to kar zaslužila...ti pa tudi...kar se pa tiče športnega dela, pa tudi Izi postaja košarica tesna...vendar se bomo malo še pomatrali...mi je tko luštkana v njej, ko se mi zdi še dojenčica...v športnem delu pa takoj postane punčka velika...pa še športnega dela se bo še čas naveličat, košare se pa še nisem...

Ketrin
...čestitke za super 3. pregled...pa za lepo dopustovanje...pa upam, da bo tale pričakovani zobek kmalu pogledal na plan, če se že napoveduje...

Krista
dobrodošla nazaj...lepo, da ste uživali in sta bila otročiča pridna, da je mami zrasla v višino...tudi mene mika spet kamp in dragi je obljubil, da naslednje leto pa le prekampiramo kak podaljšan konec tedna...

Majček a vidiš...tale tvoja princeska je še slabo vreme pregnala iz tvojih počitnic...a niso srčki teli naši malčki na morju...tudi naša je samo jedla, spala in podarjala nasmehe vsakomur, ki ji je namenil pogled in svoj čas...

Novopečena...lepe fotkice...prav cortkan tale tvoj Rene...

Simvir...upam, da se Tevži kmalu nauči zaspančkati brez sitnosti...sicer pa tudi Iza težko zaspi...ampak zaenkrat nam kar nekako ratuje...pa držim pesti, da je klop obiskal Tevža brez posledic...od kod take razlike za UZ kolkov pa nimam pojma...sem pa besna ker ZZZS rabi več kot 14 dni, da ti povrne denar...grrr...potem ni čudno, da si frajerji izplačajo nagrade...ja...itaq...iz obresti od nas revežev...

SinskaT komarniki so res super zadeva...ampak jaz sem vseeno popolnoma popikana...gree...v Strunjanu jih je kot da bi jih kdo podaril...Iza je bila tarča samo dvema pikoma...enega je dobila na ušesek in enega v glavico...drugače pa smo jo varovali zunaj z mrežo...ki se je res obnesla...in glede zaprtoszi...meni pomaga kompot iz jabolk s cimetom...res pa je da je Iza "pokakanka rekorderka" ker dnevno napolni 5 plenic...in to tako, da je umazana do vratu....

Scorpio upam, da bosta z Mireno dobri prijateljici in ti bo lepo služila...

Tanja555 na tojem mestu ne bi nič dodajala...bo pač tvoja punčkica manekenka...saj čisto lepo raste in pridobiva...se pupe pa res ne morejo biti 6 kilske bajsike...

tasyo bravo za lepo težo...upam, da bo lana pregrizla hitro drugi val krčev in da bo spet pridno in živahno detece brez problemov...morje je pa res fina zadeva in tudi naša princesa bo naslednjo rundo počitnic preizkusila Fredov obroč in svoje znanje plavanja v slanici...

Violica user posted image user posted image user posted image čestitke za maturo...zdaj pa si res gaudeamus igitur...in odslej le uživajta z Nataško...sosedom pa vrži v nabiralnik par čepkov s sporočilom: če vas moti Natašin jok, si tole vtaknite saj veste kam...upam, da si ji bodo na pravo mesto...

upam, da koga nisem spustila...če slučajno sem pa se pardoniram...nije bilo namerno...bi rekli naši bivši sodržavljani...

tole zaenkrat...se tipkamo...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
7.7.2008 21:26:42   
scorpiogirl
Violica, držim pesti, da dobiš jutri Mireno user posted image

Bubica ... kakšna je stajica user posted image (sem firbec, a???) user posted image

cunje mi tud peremo, ko pač je (sedaj, ko je vroče, zelooooo pogosto), od Nala jih tudi perem posebej in pridejo na vrsto približno enkrat na teden. Likam pa čisto minimalno (kar je res nujno), ko kaj rabim ali se pa nabere mal kupčka user posted image

stajica ... ne vem, zakaj je ne bi imel že sedaj user posted image zdaj bo notri pač ležal in opazoval (moram kupit tako, da bo šel tisti igralni center z lokom tud noter user posted image ), ko bo malo večji, bo notri sedel in se igral, potem pa se tudi na noge postavljal. se mi zdi to ful praktična zadeva, ker ga ni treba imet čist stalno na očeh, pa še na rito bo lahko večkrat padel, pa se ne bo treba bat, da bi glava tudi kam treščila user posted image

tko, naš mali spi (danes je bil nekaj sitkan in že fulllll zaspan, tako da je bilo kopanje malo daljše - sedaj že ful čofota user posted image -, pa spanje že okrog pol 9h), jaz pa šibam pod tuš, potem se pa malo pocrkljat user posted image

lahko noč in krasne sanje user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.7.2008 22:11:18   
Majček28
ja kje pa ste?????? verjetno romantiko zganjate, a ne? Razmere so že prave...dežek, strele, grmenje...jaz bi tud pa ga ni doma user posted image

Ugotavljam, da je naša tamala čist vremenska in samo spi. Zaspala je ob 16h, sem jo kr mal na silo zbudila ob 19.30, jo skopala, podojila in je šla spat naprej. Me prav zanima kakšna noč je pred mano.

Oj srečka, velkom bek. Kako bi jaz lahko prišla, do tistga plakata za masiranje? Po mojem bom v sredo na tvojem koncu, a bi šlo? Ni pa nobene panike.

Mene pa mal dohtrji jezijo. So mi poslal, da ima tamala ceplenje 30.7. (šele...takrat bo že skor 4 mesce stara!!!!). So mi pa že prejšnič dal isti datum za redno posvetovalnici pa tehtanje. Oba pregleda v istem ZD, ampak en ob 11.30 drug pa ob 16.10 user posted image  Ne vem zakaj ne bi vse na enkrat nardil.

ooooo, moj možek je pršov...grem romantiko zganjat  user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.7.2008 22:16:45   
NiLe
A dej Majček, kam si se skrila???

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.7.2008 22:38:19   
Isabellabina
Dober večer drage mlade mamice

No pri nas se je zgrmelo ,zlilo upam da za danes oz.kar do jutri ne bo več kaj hujšega.Je pa lilo in pihalo tako da do sosednje hiše nismo vidl pa je samo cca.50 metrov stran.

Punce mene pa nekaj zanima--jaz sem naročila tale BABY VAC in zdej sem čist mal zmedena a je to zadevo treba prklopit na taprav sesalc tist za smeti sesat,ker jez sem misla da se dobi zraven kaj podobnegauser posted image ,al slučajn ni so poslal zraven?????Dajte me mal razsvetlit ,ker se mi zdi ,da ste se nekaj že pogovarjale o tej zadevi!

NILE--pošlji mi na Zs.tvoje mere okrog bokov oz tam ,kjer nosiš tiste hlače!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.7.2008 22:39:16   
NiLe
Čeeer!
No, še eni dopustniki so se vrnili nazajuser posted image ... bilo je kratko, ampak sladkouser posted image .
Naša Tia je bila super truper pridna, celo pot je prespala - tega sem se najbolj bala, saj je bila vožnja dolga 5 ur ... no, 1x smo se ustavili za futer in nato je šlafala celo pot. Tudi noči so bile krasne - prizkusili smo prenosno posteljico in se je super obnesla. V glavnem, bilo je fino in  kar pestro, glede na to, da sva z dragim morala poleg Tie animirati še najina dva živahna škrata, tako da je zvečer skoraj zmanjkalo energije za zganjanje romantike user posted image user posted image Ah, drugo leto bo že bolje user posted image user posted image user posted image Drugače smo imeli pa super apartma, veliko sence, tako sem bila zelo zadovoljna.

Mi smo danes imeli UZ kolkov - ti so BP ter tehtanje ob 3. mesecih, ki jih dopolnemo jutri.
No, kazalec na tehtnici me je spravil v slabo voljo in user posted image user posted image user posted image . Naša Tia ne pridobiva na teži kot bi morala, zato me je ena druga pediatrinja - moje ni bilo, čist "napsihirala", kako je drobcena in presuhcana ... tako da sva se zmenili da pridem naslednji teden spet na kontrolo in potem bomo začeli dodajati, česar se fuuuul branim in mi je fuuuul hudo user posted image . V enem mesecu je dobila "samo" 430 gr (s tem, da sem jo pred tehtanjem podojiti, da sem jo potolažila) in glede na 7x dnevno dojenje je to pač premalo. Pa sem ji razložila, da je Tia pridna in živahna dojenčica, ki malokdaj joka, da prespi noč, saj spi v kosu tudi 7-8 ur, ampak ne, ona pravi, da je zihr kaj narobe - omenjala je celo neki prikriti uroinfekt, ki sploh ne vem kako naj bi vplival na nepridobivanje teže ... V glavnem, zdej bom cel teden pod pritiskom, da mi bo naslednji teden zatežila, da se premalo redimo. Joj, punce, ful sem žalostna.

Za nazaj nisem uspela vsega prebrati - ste bile ful pridne, tako da samo nekaj komentarjev:
Violica; čestitke za opravljeno maturo user posted image user posted image user posted image

Sinska; ful luštna fotka ... tudi naša Tia ima tako oblekico in je ful cortkana v njej.

Apirlska in Barby; super za kolke, sedaj pa preč s širokom previjanjem.

Srečka; ja, pa kaj je to z vašimi ušeski? Upam, da čez 14 dni končno opravite tako kot je treba in da bo BP.

Jo@n; glede prenosne posteljice nikar ne skrbi ... pri nas je bila sedaj na morju prvič uporabljena, podložila sem jo s kovtrčkom in je naša user posted image spala tako kot doma v posteljici.

Jabolko; sem zasledila, da imate novega avtočka, ampak nisem razbrala katerega. Srečno vožnjo želim!

Toliko sedaj od mene, če se še kaj spomnem, se javim ... če ne danes, pa jutri!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.7.2008 22:43:15   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Punce mene pa nekaj zanima--jaz sem naročila tale BABY VAC in zdej sem čist mal zmedena a je to zadevo treba prklopit na taprav sesalc tist za smeti sesat,ker jez sem misla da se dobi zraven kaj podobnegauser posted image ,al slučajn ni so poslal zraven?????Dajte me mal razsvetlit ,ker se mi zdi ,da ste se nekaj že pogovarjale o tej zadevi!

Ja, isto sem razmišljala tudi sama, ko sem to zadevo dobila. To kar si dobila je vse. Ta zadeva se RES priklopi na navaden sesalec, vendar to varianto jaz uporabljam pri starejšima dvema, pri Tii pa sem namesto sesalca uporabila kar svoja usta in potegnila ven vse.

NILE--pošlji mi na Zs.tvoje mere okrog bokov oz tam ,kjer nosiš tiste hlače!

Sem ti hotela poslati mere pred morjem, z namenom da kakšno kilo dol vržem ... pa sem se malo uštela user posted image user posted image user posted image Se grem zmerit in ti pošljem. OK?

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.7.2008 22:45:31   
NiLe
Aja, Barby! Za statistiko mere naše manekenke:
3. mesec: 4.440 gr, 59 cm

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.7.2008 22:49:12   
Isabellabina
Oh  Majček,jaz nsem tud tko jezna bla danes zjutri na zdravnico ,da je blo joj.Naš otrok št.4 je pred približno 14 dnevi dobil na peti žulj od čevljev in pa padel je na koleno in mel malo opraskanega.In ker se stanje do danes ni nič popravilo oz.se je na kolenu razširilo kar še na nekaj mest in pa tudi na glavo je dobil te rane pa na trebuščku ima nekaj malega sem se mal ustrašla in ga danes pa le peljala k zdravniku.No zdej je ves povit in poflajštran in kaj ima bakterijsko vnetje kože.Jao pa še fejst nalezljivo je tko da mamo spet sanacijo hudo umivanje njegovih rok .No zakaj sem bla jezna na dohtarco ,zato ,ker sva tja prišla ob 8.30 in bla peta po vrsti ,ampak zdravnica je delala kot bi bla na dopustu.Na vrsto sva prišla šele nekaj čez 11.30 ,ven iz ambulante pa ob 12.Ma ena zdravnica za cel otroški oddelek ,ker so vsi ostali na dopustu ,pa je misla ,da loh tud ona mal zabušavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.7.2008 8:13:41   
BUBICA17
Dobro jutro! Naj vam posrežem s kavico, jaz sem svojo že spila. Vidim, da se kar vračate iz dopustov...jaz pa še nisem šlauser posted image .
Krista poslala sem zs...mi je končno uspelo natipkati.
Kdaj gremo v Arboretum...men je tam postal zelo všečuser posted image .
Rožice, narava, ni prometa...sam tisti avtomobili za golf, tko da se javite, kdaj bi šle. Očitno smo ta teden brez organizatorke. Jabolko je pobegnila na Štajerskouser posted image ...saj pride kmalu nazaj. Če se pa ne bomo zmenile...bomo pa nanjo počakaleuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.7.2008 8:19:35   
Krista28
dobro jutro,

Sem bila dons že pridna in sem nekaj slikic v album dala (pasword enak naslovu).

Perem pri nas ko se nabere, da so vsaj 3 stroji (črno, pisano in belo), cunj od malih ne perem posebej, uporabljam mehčalec in prašek od amwaya, ki je brez fosfatov in sem zadovoljna, mala dva brez pikic, likam pa skoraj vse, kljub sušilcu, ker pozabim takoj ven vzet in zložit, mi je pa lepše če je zlikano v omari. Če mi pa kdaj ne bo znesl, pa pač ne bom zlikalauser posted image .

Včeraj sem imela G. pregled. Mirene še nekaj časa ne bom dobila zaradi CR (dveh), tako da mi je priporočila te nove tabletke in dala tudi kar recept, čeprav jih v lekarni sploh še niso imeli. Dobijo danes. A ste vedle, da je oz. ima peko na Miklošičevi 70% znižane čevlje zaradi prenove trgovine? Sestra si je nabavla 4 pare za 38€!user posted image user posted image Jst itak take reči zamudim.grrr.

Jabolko, zadnjič si spraševala nekaj za kampiranje.....a sem ti potem vse odgovorila? Če ne, kar pokliči....

Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.7.2008 8:27:47   
Krista28
Stajica - pri ta prvem se sploh ni obnesla, ker je začel tulit že ko sem nakazala da bo šel notri. Včeraj smo mali kupili tisto igralno podlogo - igralni center, za stajico bom pa imela prenosno posteljco le če bo nujno potrebno....

Srečka, če bi ti ratalo v sredo, bi se lahko spet mal na kavi dobile, pa bi še plakat dobile, pa jst bi tud un cd z recepti. A ti prinesem kar praznega v zameno, al plačam kavo?

Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.7.2008 8:32:44   
Krista28
Za arboretum sem jaz za, sam kakšno bo vreme ta teden. Če bo slabo, sem jst bolj za city park al pa merkator....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......