Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:07:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Aja še glede flekov. Jaz namažem z omino bianco (ali nekaj takega) in dam kuhat. Gre garantirano vse dol (tudi če nekaj dni stoji) o hvala za nasvet...ampak a kuhaš tud pisane stvari?
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:08:13
|
|
|
|
sky77
|
Jaz Brini najprej malo fiziološke špricnem v vsako nosnico da se namoči. Potem pa v eno nosnico namestim babyvac v drugo pa špricnem fiziološko. tako da v bistvu posesam vse skupaj ven in da ji preveč fiziološke ne steče po grlu. In to ponovim potem še na drugi strani.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:09:26
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Jaz Brini najprej malo fiziološke špricnem v vsako nosnico da se namoči. Potem pa v eno nosnico namestim babyvac v drugo pa špricnem fiziološko. tako da v bistvu posesam vse skupaj ven in da ji preveč fiziološke ne steče po grlu. In to ponovim potem še na drugi strani. točno to me je zanimalo, ker iza potem veliko iziološke poje skupaj s smrkljem...potem se ji pa zaleti pa kašlja...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:09:46
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Jaz Brini najprej malo fiziološke špricnem v vsako nosnico da se namoči. Potem pa v eno nosnico namestim babyvac v drugo pa špricnem fiziološko. tako da v bistvu posesam vse skupaj ven in da ji preveč fiziološke ne steče po grlu. In to ponovim potem še na drugi strani. Mater jaz si tega Baby vaka sploh ne predstavljam... sliši se prov grozn... ampak bo treba naročit... ni vrag da ne bomo tudi pri nas kdaj z zamašenim noskom
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:10:36
|
|
|
|
sky77
|
Vse kar je bombažno dam kar kuhat. Drugače gre pa tudi na 60 dol ta presneti kakec. Ketrin ja naša kaka tudi po 7x na dan in od tega enkrat sigurno udari ven iz plenice. Sem jo zadnjič v arboretumu ravno previla ker je bila pokakana, potem pa še enkrat bum in količina še enkrat večja. Pa že v prvo ni bilo malo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:11:34
|
|
|
|
sky77
|
Ketrin grozn je tisto kar delajo sestre v bolnici. Tole je milina proti tistemu
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:11:52
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ketrin ja naša kaka tudi po 7x na dan in od tega enkrat sigurno udari ven iz plenice. Sem jo zadnjič v arboretumu ravno previla ker je bila pokakana, potem pa še enkrat bum in količina še enkrat večja. Pa že v prvo ni bilo malo Ja pridne punce, ni kaj.....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:12:32
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ketrin grozn je tisto kar delajo sestre v bolnici. Tole je milina proti tistemu No, tega upam da ne bom nikoli videla, oz. doživela...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:17:25
|
|
|
|
sky77
|
Jaz tudi upam da ne več
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:18:26
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Jaz tudi upam da ne več tudi jaz upam za vse nas...pa naše sončke...veš une tam imajo tega toliko, da jim ne pride več do živega...vidijo svašta...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:19:22
|
|
|
|
sky77
|
Sej vem, ampak vseeno ni prijetno gledat kako "matrajo" tvojega otroka
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:21:07
|
|
|
|
resnično srečna
|
sky verjamem...sem gledala kako so naju mrcvarili...pa bi Izo zaradi njihove lenobe skoraj izgubila...zato jaz skušam vse čim več sama zrihtat...že v porodnišnici sem jo sama previjala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:22:15
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Jaz tudi upam da ne več tudi jaz upam za vse nas...pa naše sončke...veš une tam imajo tega toliko, da jim ne pride več do živega...vidijo svašta... Se pridružujem pri upanju..... Sky, ti popolnoma verjam, da je to najbolj grozno kar lahko doživiš.... tvoj otrok v bolnici... Uf... Mah, ššššššcccc take misli in spomini, a ne? Gremo naprej v čudovito prihodnost nas in naših malčkov...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:22:22
|
|
|
|
sky77
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna sky verjamem...sem gledala kako so naju mrcvarili...pa bi Izo zaradi njihove lenobe skoraj izgubila...zato jaz skušam vse čim več sama zrihtat...že v porodnišnici sem jo sama previjala... Kaj je bilo z Izo? Zakaj bi jo skoraj izgubila? Se vidi da nisem sledila
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:27:12
|
|
|
|
NiLe
|
Čeeer čveke! Se mi je prav zdelo, da zamujam čvek ... ampak jutrišnje srečanje je pred čvekom in ker sem se javila za muffine in da bodo jutri naši želodčki potešeni, sem se sedaj ubadala s pripravo in že se veselo pečejo v pečici . .. ne vem sicer, kako se jim bom ubranila, ko bodo pečeni ... mogoče je najbolje, da si grem kar zdej zobe umit ... sem pa toooolkkkk zaspana, da komaj gledam, tako da sam še posteljo vidim
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:27:35
|
|
|
|
sky77
|
Ma pusti sej ni važno. Mi boš jutri povedala A veste kaj zdaj delam. Bašem se s pudingom
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:28:06
|
|
|
|
resnično srečna
|
so tolk packal, da je bil ctg že čisto neaktiven na koncu...oni bi pa še kar čakali...potem ko s je začelo je bila pa panika...je ven prišla brez verniksa...kožo je pa v gubicah imela že do krvi požrto od vode...je blo kar grozljivo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:29:50
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he boga NiLe...a so lepi videt he he...pa fajn diši a...njamsi... vroči so najboljši...sej si lahko rečeš, da si samo preizkuševalka, ki se boji za naše zdravje he he...pa enga popapaš...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:31:19
|
|
|
|
sky77
|
Ma ti doktorji, brez veze komentirat ker vsi vemo kakšno je naše zdravstvo. Naše male recimo en dan sploh ni prišel noben pogledat. Potem mi pa še pametuje da ne smem domov ker še ni čisto zdrava. Je bila potem doma v enem tednu čisto ok, v bolnici pa vprašanje kako bi bilo Še dobro da obstajajo sestre s katerimi se lahko pomeniš o poteku bolezni tvojega otroka, če že doktarjev ni blizu
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:31:26
|
|
|
|
Ketrin
|
Oooo, NiLe, ja kje si pa bla do zdej.... Aja, če si muffine za jutri pekla, potem pa oproščeno.... Joj, kako se temu upreti.... tko da pomisliš na nas, pa si rečeš da boš jutri v družbi papcala Hahahahaha, če verjameš... V album sem dala 3 fotke iz našega srečanja v dežju v Merkatorju.... Se še spomnite, takrat ko sem se mal po tekočih stopnicah furala, da sem nas vse ujela....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:33:01
|
|
|
|
sky77
|
uf muffini. Jaz sploh ne pečem več ker potem vse sama pojem
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:34:51
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Se še spomnite, takrat ko sem se mal po tekočih stopnicah furala, da sem nas vse ujela.... izgovori, izgovori...povej, da se nisi mogla upret štengam...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:36:44
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Se še spomnite, takrat ko sem se mal po tekočih stopnicah furala, da sem nas vse ujela.... izgovori, izgovori...povej, da se nisi mogla upret štengam... Sej so me res mikale... pa sami fejst dečki so ravno takrat na malico hodili....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:38:36
|
|
|
|
sky77
|
Ketrin sej na tretji fotki si pa enga ujela
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:38:38
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Se še spomnite, takrat ko sem se mal po tekočih stopnicah furala, da sem nas vse ujela.... izgovori, izgovori...povej, da se nisi mogla upret štengam... Sej so me res mikale... pa sami fejst dečki so ravno takrat na malico hodili.... poglej ti njo...poleg previjanja in dojenja ima clo dečke čas opazvat okrog sebe he he...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.