Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:38:46
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he boga NiLe...a so lepi videt he he...pa fajn diši a...njamsi... Dišiiii, dišiiiii ... vroči so najboljši...sej si lahko rečeš, da si samo preizkuševalka, ki se boji za naše zdravje he he...pa enga popapaš... Dobra ideja! Enga moram zihr probat, da bom vedela, kaj vam sploh ponujam Ste si pa Sky, Srečka in Ketrin dobro zastavile ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:39:08
|
|
|
|
Ketrin
|
Mater, pa res.... sploh nisem opazila...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:40:09
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Se še spomnite, takrat ko sem se mal po tekočih stopnicah furala, da sem nas vse ujela.... izgovori, izgovori...povej, da se nisi mogla upret štengam... Sej so me res mikale... pa sami fejst dečki so ravno takrat na malico hodili.... poglej ti njo...poleg previjanja in dojenja ima clo dečke čas opazvat okrog sebe he he... A za to teb kdaj časa zmanka, al kaj.....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:41:56
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Ste si pa Sky, Srečka in Ketrin dobro zastavile ... No, eno stran smo pa le naklofale....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:44:35
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Ste si pa Sky, Srečka in Ketrin dobro zastavile ... No, eno stran smo pa le naklofale.... če bi bila majček tukej bi bile že 3...sam dones jo je po mojem njen na posteljo priklenil...he he...za vsak slučaj...da ji ju3 ne bodo kake neumnosti po glavi hodile... ...ma jest na tipe vedno pozabim keti...sej veš...sem že v letih he he...pa frišno poročena....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:46:51
|
|
|
|
sky77
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna če bi bila majček tukej bi bile že 3...sam dones jo je po mojem njen na posteljo priklenil...he he...za vsak slučaj...da ji ju3 ne bodo kake neumnosti po glavi hodile... ...ma jest na tipe vedno pozabim keti...sej veš...sem že v letih he he...pa frišno poročena.... srečka dobra
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:47:46
|
|
|
|
sky77
|
Ajde jaz se poslavljam. Mojemu ni všeč da še vedno visim na čarunalniku Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:49:32
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna če bi bila majček tukej bi bile že 3...sam dones jo je po mojem njen na posteljo priklenil...he he...za vsak slučaj...da ji ju3 ne bodo kake neumnosti po glavi hodile... ...ma jest na tipe vedno pozabim keti...sej veš...sem že v letih he he...pa frišno poročena.... srečka dobra Opa, jaz pa skrbim za zdravje mojih učkov....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:49:38
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 Ajde jaz se poslavljam. Mojemu ni všeč da še vedno visim na čarunalniku Nočko lahko noč...pa se vidimo ju3... pip G.
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:50:25
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ...ma jest na tipe vedno pozabim keti...sej veš...sem že v letih he he...pa frišno poročena.... [/quote No, v letih si pa res... tik pred penzijo....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:52:32
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, nč.... Gremo spat al kaj??? Moj že eno uro kao ful fuzbal gleda... pa pojma nima da je že konc, ne sliši dobr, k je smrčanje preglasno
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:53:49
|
|
|
|
NiLe
|
voila ... muffini spečeni, kuhinja v razsulu - bo dragi pospravil, ravnokar degustiram moj izdelek ... mnjaaaamiiii .... z mislimi sem že v postelji ... ko zaslišim iz spalnice tečkanje naše male ... Se vidimoooo jutriiii! NOČKO
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:55:26
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, nč.... Gremo spat al kaj??? Moj že eno uro kao ful fuzbal gleda... pa pojma nima da je že konc, ne sliši dobr, k je smrčanje preglasno Jha, ha ... identična situacija je pri nas ... s kinkanjem in padanjem daljinca na tla sam sebe straši ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 22:57:46
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, nč.... Gremo spat al kaj??? Moj že eno uro kao ful fuzbal gleda... pa pojma nima da je že konc, ne sliši dobr, k je smrčanje preglasno Jha, ha ... identična situacija je pri nas ... s kinkanjem in padanjem daljinca na tla sam sebe straši ... hahahah, tale je dobra.... No pa se jim pojdimo pridružit še me mamice... Nočko!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 23:14:39
|
|
|
|
Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Sky imam pa zate vprašanje...ko uporabljaš baby vac...ji najprej daš v nos fiziološko al sam smrkeljček takoj ven vlečeš? Na enem forumu je pediatrinja odsvetovala čiščenje noska na suho - bolje vedno najprej navlažit s fiziološko. A nobena ne spi . Jaz sem prišla pogledat vozne napotke za ju3 in res močno upam, da prideva, ker bo srečanje izgleda res tako, kot se zagre. Jaz sem imela pa tele dni bolj delovno "porodniško" , sam nisem mogla rečt ne... Pri masaži bom z veseljem pomagala... Upam, da se ju3 vidimo!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 18.6.2008 23:32:08
|
|
|
|
Majček28
|
na, klinc, pa so vse šle spat preden sem 3 strani prebrala, da pridem na tekoče....ah, sej je vseen... bom jutri v živo nadoknadla! pa moj me ni nč na postlo prklenu, je zmatran grem spat...upm da bo tud dons kej sočnega
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 0:41:34
|
|
|
|
lepa posadka
|
Babe, ve ste zmešane. Samo ven sem šla, pa naklofate tri strani???!!! Ne morem brat, ker je velik ura. Sem hotla sam prosit, da boste imele jutri z nama potrpljenje...nismo namreč jedle pičičev...ker sem zamudila, so že naročile gratinirane dagnje. Mnjam, za poliznit vse prste. Saj sem se trudila jest tiste z ne preveč tržaške omakce...samo lepinja se je tudi v sokcu namakala... Ko sem šla domov, se mi je kar po česnu spahovalo...se opravičujem...tako, da me je sedaj kar malo strah. No, saj če ga bo rpeveč zvilo (zjutraj bi se moralo menda že poznat, kaj?!), potem bova ostala doma in poskušala k sebi prit. Pač, je mami grešila...ampka bilo je res dobro... Ko neham dojit, bom peljala svojega možička tja... Lahko noč. Upam, da bo res lahka in mirna...pa jutro tudi...dan pa krasen. Upam na najbolje.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 6:42:45
|
|
|
|
sasy20
|
Jutro! Danes ko je tako lepo jutro naj vam lepo zadiši še . Joj res ste ble čvekice spet....pa saj prav....imam saj pri kavici kaj za brat. Zvečer je bil Nik tako utrujen, da je 1uro jokal preden se je umiril pol je pa revež še 2 uri rabu da je zaspal. Mami pa je mela roke že kot opica do kolen. Očija pa ni bilo ker je mel tenis....sej ponavadi je takrat ko je hudo mami sama . No ja sva se pol zrihtala pa je zaspančku. Ponoči se mu nosek ni mašil kašlov pa tudi ni tako da je sigurno bolje le še malo hripav je. Čvekice današnji dan naj vam lepo mine in maksimalno uživajte. Z mislimi bova z Nikom z vami. Dober tek pa UŽIVAJTE!!!! Pol pa kakšno slikico prpopajte da vidimo kako je tam ko greste - jaz še nisem bila. Pa je dobra ideja za izlet. Uglavnem lepo lepo se imejte. Midva pa bova preganjala slabe misli in upala da ne dobiva pikic. Tako sedaj pa se je naš mali zbudil, je navrsti previjanje in tankanje potem pa spanje naprej..... Papa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 8:01:18
|
|
|
|
maja24-2
|
Naš mali Lan pridno raste smo imeli včeraj ceplenje, je bil bogiiiii odpustna 2820g 48 cm 1m 3850g 50 cm 3m 5000g 56 cm Tako da vsa bova tud midva počasi ujela pozdravček
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 8:13:32
|
|
|
|
Isabellabina
|
Dobro jutro Hvala za kavico je ravno šla v želodček. Ma ko sem vas brala ,sem se nasmejala vašim pogovorom,sej bi jaz tud padla noter pa sem zvečer tko crknjena da sam padem u postlo. No pri nas je megla ,upam ,da se bo tja do 10-razkadila ,ker sedaj je zunaj samo 14 stopinj.Zdaj grem pa še neki pojest in se počas prpravt pol pa štart in u akcijo.Se vidmo ob 10.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 8:14:50
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Dobro jutro pridem pogledat, če so kje bliz navodila za srečanje ... pa samo čvekanje ... sej mnde bom najdla ... a ktera tko na hitr ve, kolk je (časovno) do tiste gostilne še s Celovške??? Da ne bova midva čist prezgodna (al pa grozno prepozna) tam prideva pa sigurno ... tega čveka se ne sme zamudit pa lejte, kakšen sonček se je naredil
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 8:24:21
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Dobro jutro! Pri nas je res še bolj megleno, a se sonček že počasi prebija. Jaz sem bolje, tako da prideva, nisem pa nič spekla. Me bo pa mož pripeljal kar do jezera, pa se tam dobimo, da me ne bi pri Rusu čakale. Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 8:26:38
|
|
|
|
Ketrin
|
Jutroooo Hvala za kofi Sasy.... Po moje je iz celovške do tja kakih 15 ali 20 minut... Ob taki uri ni gužve... Se pravi izvoz Krtina, desno, desno in gostilna RUs..... Šibam malo oblečt pol pa akcija.... Se vidimoooooo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 9:39:06
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20 Mami pa je mela roke že kot opica do kolen. Očija pa ni bilo ker je mel tenis....sej ponavadi je takrat ko je hudo mami sama . A pri tebi je tudi tako? Ne, saj tudi moj kdaj faše tečko, ampak seveda sorazmerno manj. Pa on si kljub temu privošči enake obdelovne aktivnosti (kendo, oltimerji...) kot prej, pa gresta še vsaj 2 popoldneva k mami... Včeraj pa sta prišla tašča in tast in ... mali zaspal popoldan!!! Tako da sta ga lahko v miru vozičkala. Ko pa bi ga mi uspavali popoldan pa spanje šele ob 23 uri... Saj veste, sedaj bodo mislili, da si zmišljujeva... Oz že mislijo. Je tašča na to, da naš večino dneva čukira rekla, ja kako ??? oba moja sta po hrani zaspala za 4 ure. Ja, kaj češ... Pač niso vsi po istem kopitu. In prav je tako... Sicer pa smo z in do jutri popoldan sami. Jutranji sprehod je minil mirno, mogoče bo po včerajšnjem vzoru tudi popoldanski... Ja in zavije svizec čokolado... Danes bo tu tako mrk...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 9:42:10
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24-2 Naš mali Lan pridno raste smo imeli včeraj ceplenje, je bil bogiiiii odpustna 2820g 48 cm 1m 3850g 50 cm 3m 5000g 56 cm Tako da vsa bova tud midva počasi ujela pozdravček Veš da bosta. Vidim, da imasta najina dva skoraj identične mere ob rojstvu in sedaj. Naš je bil ob rojstvu 48 cm in 2860g. Sedaj pri 2 mesecih pa je imel 5015g in 58,3 cm. Naš je torej le daljši. Zalivamo ga kot konopljo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.