Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 12:51:25
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
dan Dons je pa kle kar zatišje, se kar pozna k ste vse na pikniku. Ja upam da uživate, pa še vreme mate cool. Uživajte pa kakšno slikico pol prilimajte. pa-pa
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 13:04:05
|
|
|
|
sasy20
|
Oj! Seveda čvekice uživate v takem lepem vremenu...saj prov....midva sva bila tudi od 9h zunaj...pa je mali pridno pančal le 1x je bilo treba papcat. Sva ššla v center v milerja po plenice in lejga lih od 5-9 kg ni bilo dobijo jutri. Tako da bom mogla v avto pa v BTC . Sedaj pa šibam kuhat kosilo pol pa spet ven. Papa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 15:02:36
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20 Sva ššla v center v milerja po plenice in lejga lih od 5-9 kg ni bilo dobijo jutri. To se je nam prejšnji teden zgodilo 2x, le v Mb, kjer imajo le 1 trgovino, robo pa dobijo 2x tedensko.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 16:56:01
|
|
|
|
NiLe
|
Helouuu ... kaj je zdaj? A sem edina čveka z današnjega srečanja, ki ne more brez RRja ? No, srečanje je bilo super, bilo nas je 15 (razmerje: 9 in 6 )in 15 mamic , aprilčki in aprilčice super pridni in cort vsi po vrsti - najbolj so bili zadovoljni, ko so se jim tresle ritke na poti okoli jezera ... vreme je bilo krasno - pravzaprav ful vroče(sem med tuširanjem opazila, da me sonce ornk opeklo po rokah ).. hrane in pijače je bilo dovolj za vse - v glavnem, jaz sem uživala! Zdej pa grem kuhat kosilo - krompirček v pečici in piščančji file v omakci ... čeprav sama kakšne hude lakote ne čutim, ampak so okoli mene še 3 lačna usta
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 17:10:21
|
|
|
|
trnuljčica
|
Ooooo, Nile ste že nazaj. A bo kmalu dež?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 17:38:44
|
|
|
|
Majček28
|
ojla, smo že nazaj, zdej pa akcija, da ne bo kakšna abstinenčna kriza, ker cel dan nismo nič tipkale blo je super, samo škoda da ni blo več ljudi okrog nas, da bi se mel važile z našimo malčki . Je en gospod reku, da je že kar neki dijenčkov vidu, ampak kej tazga pa še ne Jaz grem pa komot lahko promocijo za Avstrijo delat, me je tok sonc ozgal, da sem kot avstrijska zastava- rdeče pa bela Je pa fajn, ker sem po dekolteju rdeča in ko se slečen zgledata moji prjatlci še enkrat večji (ta leva pa ta desna ) Zelo koristno je blo imet kremo za sončenje v torbi Posadka, doma sem ugotovila, da sem ti pivo odnesla , maš enga v dobrem! U glavnem, punce super ste in še bolj super imate. Upam da kmalu tole ponovimo in da se nam še katera pridruž. Grem mal po stanovanju paradirat 'zgori brez'.....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 17:48:18
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Živijo! Je že NiLe napisala kratko poročilo z današnjega srečanja, fotoreporterka je pa Posadka. Škoda, ker že nekatere odhajajo na morje, to bi morale v kratkem še ponovit. Se mi pa na takih srečanjih malo smilijo mimoidoči, ki tako debelo gledajo, hi hi. Pa še enkrat hvala, Srečka, za prevoz domov. Pri nas smo danes zjutraj še opravili tehtanje in merjenje - za seznamček: Jure, 2. mesec, 6300g, 65 cm. Aja, na morje gremo pa konec avgusta na Pag, pa najbrž prej še kam - bomo sproti rihtali, glede na vreme in razpoloženje. Sedaj moram pa še malo v kuhinjo, da bo kaj večerje. A bo danes zvečer spet debata?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 17:56:58
|
|
|
|
sky77
|
Ojla Midve z malo se hladiva notri ker zunaj pripeka na ful. Sej to ni normalno. Včeraj sem jo imela še v pliš pajacku, danes pa samo v bodiju. Potem pa upaj da se ne prehladi. Kot ste že napisale, bilo je super. Toliko mamic na kupu z vozički Res smo zakon. Se je pa naša mala super lepo obnašala. Lepo je pridno pančkala v vozičku, se podojila in spala dalje. Še pokakala se ni. No to je potem obilno naredila doma, tako da ne veste kako pri nas izgleda eksplozija v plenici. Toliko za zdaj. Grem pogledat kaj Rok dela
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 19:37:16
|
|
|
|
sinskaT
|
Haj bejbe Še ena "ožgana" se javlja - tole sonce je res ubitačno! Sem kar prijetno utrujena od vozičkanja in vožnje (bi se skor zgubila na poti domov...). Naša tama je ful uživala, mami tud tako da bo treba kmalu ponovit srečanje še na keri drugi lokaciji. Na sploh se mi zdi, da so bili vsi srčki pridni in niso preveč protestiral kljub vročini in pomanjaknju klopic za dojenje. Eh zdaj pa na hitro še pod tuš, pa čebričkanje naše Hane, potem pa upam na miren spanec do jutra . LP
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 20:31:30
|
|
|
|
Jo@n
|
Ja, res je bilo fletno dons... Glede na to, da je bilo 15 škratov na kupu, sploh niso bili sitni... oglašanje svojega pa pozna že vsaka mamica na daleč. Sprehod je bil zelo prijeten, malo smo hvatale bravn boju, poskusile dobrote iz domačega nahrbtnika in se za silo načvekale. A zakaj le za silo? Ja sigurno si imamo še veeeeliko za povedat, tako da se bo treba še kdaj dobit??? Preden sve pobegnemo na morje in pozabimo na RR..
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 21:55:11
|
|
|
|
NiLe
|
Čeer... zgleda, da je večino današnjih čvekic sonce in vozičkanje totalno izmučilo, ker je tu trenutno pravo zatišje ... jaz postelje še nekaj časa ne bom videla, saj so vsi moji škratje še pokonci ... mož dela - spet 7 letnik in 3 letnica gledata fuzbal, naša pa sicer pripravljena za spanje leži v košku in cmoka - mnjamiii, rokica je res slastna ... no, ko sem že upala, da bo sama zaspala, se je začela oglašati ... Majček, glede na to, da te ni gor, si zihr svojega dragega omrežila z današnjo barvno kombinacijo Nič, grem skipat tasrednjo v posteljo, pa Tio malo ponosit, da zaspi ... mogoče pridem še kaj gor pokukat, če se bo slučajno razvila kakšna debata ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 21:58:07
|
|
|
|
novopecena
|
ojla ja danes je pa res zatišje tu gor. včeraj ste v pol ure naklofale 3 strani, danes pa v celem dnevu sam eno stran se pozna da so največje čveke ble na sončku. je blo pa superca danes-midva z Renejen sva bila dane 1. in ne zadnjič sicer si je težko zapomnit 14 novih obrazov in imen sam mislim da bo vsakič šlo bolje. sva pa iz izleta prišla domov samo toliko da sem si skuhala južno nato pa sva jo mahnila nazaj na sončka in sva prišla okol 20.30 nazaj, ker je bil že cajt za večerni ritual. od vseh vitso in bab, ki jih je rene danes spoznal, mi je kar med masažo zaspal in sedaj že spi spanje pravičnega. saj jest se mu bom pa kmal pridružila. še pojem nekaj, grem pod tuš in veselo v mižovce komaj čakam da se posadka pojavi s fotkami-so sigurno superca izpadle. jest se kar priporočam da bi mi jih na mail poslala-kaj praviš?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 21:58:21
|
|
|
|
Majček28
|
čer, a ste zmatrane al kaj, da nč ne čvekate Sej vem , če pa nebi nč pršla počekirat bi se pa spet razpisale da bi mela 1 uro akrivnega branja naša princeska se je mal upirala večerji, pa je bla mamica bol vstrajna in smo kar mal na silo usta zamašil- še k sreč, da nimam ful velkih mlekarn ..... posledica: koma v 5 minutah in upam da bo spančkala do ene 3h. Kje pa so čveke? Verjetn lepega Ronalda gledajo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:02:25
|
|
|
|
novopecena
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Je pa fajn, ker sem po dekolteju rdeča in ko se slečen zgledata moji prjatlci še enkrat večji (ta leva pa ta desna ) pri meni je situacija zelo podobna in čakam mojega da pride iz službe da ga bo na rit vrglo kaj sem takega jedla da so se mi povečale-bo rekel naj čimprej ponovimo no saj jest sem za
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:03:40
|
|
|
|
Isabellabina
|
Oj punce pa so verjeten res use zmatrane ,jih je današnji điro mal zmatral ,jaz pa tud nisem že dolg tko dolgo časa hodila okrog jezera, za povrh sem pa tud tko ---ožgana--,da ne vem kako bom spala,jao me tko peče naslednjič obvezno kremico sabo .Ja je blo pa fajn vidt tolk na kup ,sam jaz sem bla pol že tko zmatrana ,da se mi ni popolnoma nič ljubilo čvekat,namreč me je ful spanec matral se pozna ,da ponoči ne spim in pol tako uro me pa zvije!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:04:30
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Majček, glede na to, da te ni gor, si zihr svojega dragega omrežila z današnjo barvno kombinacijo ah, brez veze, danes so barve nemčije bolj zanimive
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:09:46
|
|
|
|
Isabellabina
|
No za razliko od vaju dveh moji že vsi lepo spijo in se jaz zdele lahko mal po tipkovnici sprehajam,aja jutri grem pa po računalnik za mojo punco.Ga bova kar u Merkatorju u Črnučah uzele 999.99e jo bo stal s tem ,da so jutri dvojne pike pa bom še enkrat šla za 120e neki zapravt pa nm nč plačala
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:11:04
|
|
|
|
Isabellabina
|
OOO dober večer Jabolko3
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:16:13
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Čer! Sem prišla pofirbcat, če je tudi nocoj kakšna debata tule. No, jaz nisem nič opečena - sem bila čist preveč oblečena za kaj takega, saj tam mi je bilo vroče, pa tako sem švicala, da mi vse popoldne ni bilo treba nič lulat, ampak sedaj je pa fajn. Pri nas mularija tudi že spi, ata gleda fuzbal, jaz sem že izpod tuša, razmišljam le še, ali mi danes še pripada kaj za jest ali moram čakat zajtrk.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:17:00
|
|
|
|
Isabellabina
|
No kva je zdej ,kje ste največje čveke????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:18:59
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ej Jabček če ti paše ti sam jej ,jaz se sam nalivam s čajem sem prej en konček pice pojedla pa sem sita k boben zdej sem pa žejna k
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:21:59
|
|
|
|
Majček28
|
Jabolko, jaz mislm, da smo bile dons tkp pridne, da nam vsem še kaj za prigriznt pripada....pred zajtrkom Grem pofirbcat v hladilnik Ja pa res no, kje so čveke? Dejmo pa me eno debato vžgat!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:23:34
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma No kva je zdej ,kje ste največje čveke???? Ja, Ketrin gleda fuzbal, Posadka nalaga slike, Majček in Novopečena se občudujeta v ogledalu, NiLe spravlja otroke spat, Srečka psa sprehaja....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:24:34
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Ej Jabček big mama, tole si pa dobr pogruntala
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 19.6.2008 22:25:33
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ja me pa u ekran bulmo pa čakamo kera bo kaj napisala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.