JABOLKO3
|
Živijo! Zadnje dni toliko čvekate, da mi sploh ne znese prebrat, sem že kake štiri strani v zaostanku, tako da se sedaj samo malo javim, prebrala pa upam, da bom lahko kasneje. Punce moje, jaz imam pa eno bolj slabo novico. Po prvem porodu sem 6 tednov po porodu dobila hud epileptični napad, prvič v življenju in tudi nihče v družini nima epilepsije. Potem sem pa še v naslednjih dveh tednih imela 3 blažje napade, vedno zjutraj med spanjem, tako da sem dobila tablete proti epilepsiji. So mi tudi naredili vse preiskave, pa niso ugotovili vzroka, tako da so predvidevali, da je pač splet okoliščin - sprememba hormonov, utrujenost, narkoza po porodu. Po uvedbi terapije nisem imela več napadov. Tablete sem potem jemala še vso drugo nosečnost in še eno leto po porodu, potem sem pa počasi nehala in je bilo do sedaj vse v redu. Danes zjutraj sem imela pa spet napad, na srečo ne tako hud in toliko zgodaj, da je bil še mož doma, da je poskrbel za Jurčka, potem smo šli pa k zdravniku, sem spet dobila tablete in upamo na najboljše. Sploh si ne upam predstavljat, kaj bi lahko bilo, če bi dobila napad, ko zjutraj dojim in potem še s ta malim v naročju zadremava za kakšno urico. Groza. Za jutri bom pa še videla, kako bom, trenutno se počutim kot ožeta cunja, bolijo me roke in noge zaradi krčev. Če bom bolje, me bo mož pripeljal in prišel iskat, ker si sama še ne upam vozit. Glede peciva pa - če mi bo zneslo ga spečt, prinesem, sicer pa kdaj drugič. Lepo se imejte!
|