|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
18.6.2008 14:20:49   
JABOLKO3
Živijo!

Zadnje dni toliko čvekate, da mi sploh ne znese prebrat, sem že kake štiri strani v zaostanku, tako da se sedaj samo malo javim, prebrala pa upam, da bom lahko kasneje.

Punce moje, jaz imam pa eno bolj slabo novico. Po prvem porodu sem 6 tednov po porodu dobila hud epileptični napad, prvič v življenju in tudi nihče v družini nima epilepsije. Potem sem pa še v naslednjih dveh tednih imela 3 blažje napade, vedno zjutraj med spanjem, tako da sem dobila tablete proti epilepsiji. So mi tudi naredili vse preiskave, pa niso ugotovili vzroka, tako da so predvidevali, da je pač splet okoliščin - sprememba hormonov, utrujenost, narkoza po porodu. Po uvedbi terapije nisem imela več napadov. Tablete sem potem jemala še vso drugo nosečnost in še eno leto po porodu, potem sem pa počasi nehala in je bilo do sedaj vse v redu. Danes zjutraj sem imela pa spet napad, na srečo ne tako hud in toliko zgodaj, da je bil še mož doma, da je poskrbel za Jurčka, potem smo šli pa k zdravniku, sem spet dobila tablete in upamo na najboljše. Sploh si ne upam predstavljat, kaj bi lahko bilo, če bi dobila napad, ko zjutraj dojim in potem še s ta malim v naročju zadremava za kakšno urico. Groza.

Za jutri bom pa še videla, kako bom, trenutno se počutim kot ožeta cunja, bolijo me roke in noge zaradi krčev. Če bom bolje, me bo mož pripeljal in prišel iskat, ker si sama še ne upam vozit. Glede peciva pa - če mi bo zneslo ga spečt, prinesem, sicer pa kdaj drugič.

Lepo se imejte!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.6.2008 14:21:26   
sky77
O kakšnem srečanju je to govora? Sem brala malo nazaj pa nisem nič našla. No razen to kje je zbor.

A vzamete zraven še eno izgubljeno dušo ? user posted image  Mislim da je že čas da se Brini spoznata. Kaj praviš majček?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.6.2008 14:24:59   
sinskaT
O hvala za dobrodošlico! Se pa samo čudim kako vam uspe toliko klepetat zgleda da je naša Hanika bolj zahtevne sorte od povprečja (no saj je pravi cuker, samo kar nekako ne spi podnevi pa se je treba z njo pogovarjat pa okrog nosit itd.)

Sva se pa zdele stehtale in imamo že 5500g ohoho, dobr za slaba 2m.Raste ko konoplja...

O sky se je oglasila, lepo!

Eh šment - pozabla sem blazinice dat v moderček in mam prav lepe flekce na majci, tko da šibam se preoblečt in dt jest naši požeruhinji user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.6.2008 14:25:36   
BUBICA17
Sem že nazaj...je bil en kupček za podret pa je jedu ene pol ure nazaj, če ne več. V glavnem ne more m napisati teže pri dveh mesecih, ker je tehtnica zelo zanič. Kupovala jo pa ne bom, ker jo ne rabim. Velikost je pa okoli 61 cm...saj zdi se mi. Težko je meriti s šivilnim metrom. Sem opazila, da ste imele drugo posvetovalnico...jaz pa ne. Naslednjič imam šele 22. julija in ne vem, če bom imela do takrat kapljice AD3, ker jih jemljeva sedem in gre kar lušten po njih. Pa tud odgovarjajo mu, ker enkrat sem pozabila dat...jemlje jih ob dvanajstih in je bil pri vsakem dojenju siten pa mu le dam zvečer kapljice...pa je bil takoj zadovoljen. Žličko pa celo poliže...mu jo kar dovolim, ker imava plastično hippovo...no tisto iz porodnišniceuser posted image . user posted image
Zdaj bom pa zaključila...grem ven na sonce.
Uživajte s svojimi sončki na soncu.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.6.2008 14:38:10   
Jo@n
Jabolko, ti pa res nimaš sreče... Me je kar streslo, ko sem brala tvojo zgodbo. Še dobro da je bil tvoj dragi doma, da je uštimal Jureta. Upam, da se tole z napadi poštima, če z zdravili, pač z zdravili. Jutri pa le pridi, ne sekiraj se za hrano, mislim da je bo tako ali tako toliko, da bomo še domov nosile...

Sinska, kajne da so pridni tile naši škratki. Da je pa toliko strani na forumu napisano, je pa verjetno zasluga parih čvekic... In ko je vsakič kaj novega napisanega, pač še večkrat skočimo gor počekirat pa vsaka še kaj doda. Vidim, da se bo tvoja Hana tudi pridružila težkokategornikov...

Bubica, nisi bila na morju, ampak z ugibanjem pa le nisem veliko mimo brcnila. Uživaj jutri!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.6.2008 14:54:01   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Za jutri bom pa še videla, kako bom, trenutno se počutim kot ožeta cunja, bolijo me roke in noge zaradi krčev. Če bom bolje, me bo mož pripeljal in prišel iskat, ker si sama še ne upam vozit. Glede peciva pa - če mi bo zneslo ga spečt, prinesem, sicer pa kdaj drugič.

Heeej, Jabolko user posted image user posted image user posted image joj, me je streslo, ko sem to brala. Ti kar pridi, naj te mož pripelje, pa nič pečt, ti le počivaj ,  saj bo hrane tako ali tako preveč.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.6.2008 15:04:22   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

O kakšnem srečanju je to govora? Sem brala malo nazaj pa nisem nič našla. No razen to kje je zbor.

ja, jutri imamo srečanje ob Gradiškem jezeru (navodila so napisana ). Prej se dobimo ob poti pri gostilni Rus kjer nas Big mama pričaka in sicer ob 10h. Za pjačo in jedačo je poskbljeno, predno se bomo pa tega lotile pa še sprehod okrog jezera (cca 1h ). Če bo uspela pridet še Roberta, nam bo pokazala še masažo dojenčkov, zato je dobr s sabo prinest kakšen armafleks pa delico in oljče, neki za preoblečt,... skratka bo cel ŽUR!

A vzamete zraven še eno izgubljeno dušo ? user posted image  Mislim da je že čas da se Brini spoznata. Kaj praviš majček?

Definitivno in pod mus se morata spoznat user posted image  Pridita, ful bo luštno.

No, midve sva pa drugač ble zdele še na kontrolnem tehtanju in je dobila v 9 dneh kar 215g user posted image user posted image user posted image  Jaz sem zdej potolažena in vem, da so bile vse skrbi odveč. Mi je tud dohtrca rekla: dokler je lepo zadovoljna, se smejčka, igra in se nepritužuje grami sploh ne igrajo take vloge.
Malinca, nč se ne obremenjuj z grami (zdej lahko rečem iz lastnih izkušenj, pa vem da je težko ). 170g v tednu je OK, moja je prejšni mesec dobivala cca 110g, no zdej se je pa mal popravla. Imam prijateljico Majčico 2006 in njena mala se je v 4 mescu zredila samo 160g user posted image , pa ni blo nč narobe. Jutri pa prid in bomo skupi kakšno optimistično rekle in bo takoj boljš. Drugač se lahko nardi začaran krog: ti slabe volje, to se prnenaša na princesko pa na proizvodnjo mleka in ti boš spet slabe volje....pa tko naprej. A veš kakšen babji žur bo jutri user posted image , se mormo zment katera bo katerga fanta dobila user posted image user posted image user posted image

No, vreme se že jasni, tla se sušijo, sonček že kuka in do jutri bo že vse pripravljeno na nas user posted image

Nile, a ni tvoj dragi reporter? Lahko bi prišel reportažo narest user posted image  kej takega kot bo jutri ne dožviš vsak dan, sigurn bi bila novica dneva user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.6.2008 15:09:54   
Majček28
Jabolko, s temle pa ni šale, kar pridno tabletke jemat. Če boš želela pridet pa lahko tud me kaj pokompletiramo in te pridemo iskat. Hrane bo pa res dost, tko da nč pečt, boš drugič dve porcije user posted image
Upam, da se jutri vidmo.

Kot da bi telepatija delovala: ravno sem Riji poslala ZS za baby vac, pa berem vaše poste user posted image  Ko dobim od Rije odgovor vam sporočim kako pa kaj, OK?

Moji žepli z gozdnimi sadeži (no, Pečjakovi!!! ) so pečeni, se grem posladkat

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.6.2008 15:13:23   
Majček28
a joj kolk tipkarskih napak....upam, da se boste znajdle user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.6.2008 15:25:39   
trnuljčica
Malamalinica 170 g v 8 dneh je res ok. Kot so ti že druge rekle.
Sky kaj pa če jo voda moti zaradi suhe kože. Jaz imam recimo zelo suho kožo in milo praktično ne uporabljam. Priporočam, da jo čimmanj miliš. Draži in izsuši že tako suho kožo. Sicer pa je kopanje našemu luščenje odpravilo, le mila nismo nič uporabljali. Le oljček. Sedaj pa je tako ok s kožo.
Tasyo jaz sem baby vac naročila kar preko neta. Menda sem v gogle vtipkala baby vac in našla firmo, ki to prodaja. Naročila po emailu. Večinoma uporabljamo kar tisti aspiratorček za ustno črpanje iz baby centra. Ko je bil 2x hujše zamašen nos pa smo uporabili b-vac. Ne igramo se z nosom. Saj veš pri malih je nos ful pomemben, sicer takoj fašejo vnetje srednjega ušesa. Lahko pa tudi bronhiolitis...

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.6.2008 15:31:02   
trnuljčica
Ojoj Jabolko, upam da se čimprej porihta z zdravili...user posted image Pa nič peč...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.6.2008 15:57:45   
resnično srečna
Draga moja Jabolko...

tole pa ni dobra novica...sem zjutraj mislila nate...in lej ga vraga...kot bi nekaj na vodi čutila...nikar nič ne peči...bomo višnjevo pecivo jedle, ko boš v boljši koži...

za prevoz se pa res lahko dogovorimo, da te pridemo iskat in te me peljemo in potem vrnemo nazaj domov...saj ni panike, da se nam boš prilagajala...bomo popolnoma razumele, če boš hotela oditi prej...se brez problema javim jaz, da te poberem in potem v enem kosu vrnem nazaj domov...če želiš seveda...

pip

G. 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.6.2008 16:03:47   
Majček28
No evo, Rija je že odgovorila:
na ZS ji pošlješ svoj naslov in ona ti po pošti z odkupnino 12.50 eur (poštnina že všteta ) pošlje BV.

Če jo boste iskale po forumih ima v avtarju dva rdeča feferončka, RIJA.
Jaz sem kar v iskalnik vripkala pa mi jo je takoj najdel.

Zdej greva pa midve še mal na sprehod, si tipkamo mal kasnej

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.6.2008 16:43:19   
Majček28
spet jaz, nč ne bo s sprehodom....dež user posted image

vidm, da se bom kr bl sam s sabo pogovarjala user posted image  tud prov, se čist dobr razumem user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.6.2008 16:57:01   
JABOLKO3
Hoj!

Hvala, da ste se ponudile za prevoz jutri (Srečka), pa ni panike, ker je mož jutri doma (je dobil bolniško zame), pa blizu smo doma, tako da me bo brez težav pripeljal, potem bosta pa s ta srednjim kam šla po svoje, potem pa gremo spet skupaj domov, pa je. No, morda se pa še zmenimo, da me katera potem domov potegne, bomo videli.

Pri nas je že sonček, končno!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.6.2008 17:01:11   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

spet jaz, nč ne bo s sprehodom....dež user posted image

ja, tudi nas je pregnalo, tako da je Tia eno kitico odspala na balkonu, toliko da sem dala kosilo v pečico.

vidm, da se bom kr bl sam s sabo pogovarjala user posted image  tud prov, se čist dobr razumem user posted image

ha, ha user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.6.2008 17:03:27   
NiLe

Nile, a ni tvoj dragi reporter? Lahko bi prišel reportažo narest user posted image  kej takega kot bo jutri ne dožviš vsak dan, sigurn bi bila novica dneva user posted image user posted image user posted image

V to sploh ne dvomim, da bi bile novica dneva... sam on se bolj s športom ukvarja oz. ga pokriva user posted image ... tako da bi morale "naumit" nekaj v zvezi s športom ... samo sprehod za zbijanje kalorij je bolj slabo user posted image Kakšna ideja?

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.6.2008 17:13:29   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tasyo sprašuje, kje ste nabavile baby vac, jaz pa razširjam debato, če mi katera pove, koliko je uporaben, in kako je močan, meni se zdi, da bi z njegovo uporabo malemu še možgane ven potegnila. Ali le ni tak bavbav? Se vidi, da me ni bilo na dolenjskem... user posted image

Majček je že posredovala, kje se ga da  naročiti ... jaz pa samo pristavim, da me je Srečka prijazno podučila user posted image , da ni nujno da se priklopi na sesalec, ampak z usti ven potegneš... in res deluje ... zadnje dni pridno prakticiram zadevo in Tii lepo očistim noska user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.6.2008 17:13:41   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

V to sploh ne dvomim, da bi bile novica dneva... sam on se bolj s športom ukvarja oz. ga pokriva user posted image ... tako da bi morale "naumit" nekaj v zvezi s športom ... samo sprehod za zbijanje kalorij je bolj slabo user posted image Kakšna ideja?

Kaj pa hitrosto sesanje? Bi naši malčki tekmoval kdo hitrejš joško sprazne user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.6.2008 17:18:27   
NiLe
No, zdaj imam pa jaz samogovore user posted image user posted image in se tudi vidi ... sem skor zažgala makarone, ki sem jih fliknila v pečico, da jih gratiniram ... še dobro, da sem imela vklopljen alarm, drugače bi šlo kosilo v maloro user posted image user posted image

Bodi dovolj za zdej ... se čujemo in pišemo kasnej!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.6.2008 17:20:56   
NiLe

Kaj pa hitrosto sesanje? Bi naši malčki tekmoval kdo hitrejš joško sprazne user posted image

Jaooo, Majček user posted image user posted image user posted image ... od kje jemlješ fore??? Dobra disciplina user posted image , ampak glede na vse pridne jedce, bi tiste bolj  švohotne hitro izpadle user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.6.2008 17:29:04   
Majček28

Jaooo, Majček user posted image user posted image user posted image ... od kje jemlješ fore??? Dobra disciplina user posted image , ampak glede na vse pridne jedce, bi tiste bolj  švohotne hitro izpadle user posted image

Sej bi imel več kategorij: lahka kategorija do 5kg, srednja kategorija do 6kg in težka kategorija nad 6kg user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.6.2008 17:46:32   
resnično srečna
ha ha Majček...ti ga tud pihneš...naslov reportaže pa: tekmovanje otrok rojenih v aprilu...disciplina : kdo prej sprazni dojko...ampak to ne velja...Majček to je voda na tvoj mlin...veš kolk mam jest velike mlekarne...preden moja to sprazni traja...

kaj pa tista disciplina: Kdo več popije...ja pa jade...sej ne podpiramo nažiranja otrok...

po mojem je najbolje, da pride kaka druga novinarka...NiLin dragi naj pa samo na Popu prišepne, da se bo jel dogoditi legendarni dogodek: 20 mamic in dojenčki v divjini...

sicer pa ste videle, da itaq zbujamo pozornost povsod kjer se pojavimo...toliko dojenčkov in veselih mamic pač težko vidiš na enem mestu...pa naj bo to čolnarna ali pa Mercator...

tko da če bi bile še na Popu...potem bi vsi za nami s prstom kazali kadar bi se srečala: A veste to so tiste he he...

ne ne...mamo raje še malo intime a ne....

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.6.2008 17:56:44   
Jo@n
Glede TVja... sja ste že januarja zbirale predloge za družinski dvoboj al nekaj takega, pa je vse v vodo padlo... zdej bo pa res treba kaj uštimat user posted image  

Jest imam predlog za novo tekmovalno panogo... kdo dalj časa v enem kosu spi. Imava tako z Jakobom vsaj nekaj možnosti user posted image  

Baby vac pa tko hvalite, da grem koj Riji ZS poslat.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.6.2008 18:12:45   
Roberta69
Kok čvekate user posted image ... glih eno stran preberem, pa naklanfate naslednjo user posted image ...

Meni so te dni uleteli eni nepredvideni opravki, tako da je fajn, da je srečanje ju3 (najbrž prideva, a bom pa glih sprehod zamudila user posted image user posted image user posted image - bom eni sporočila, kdaj lahko pridem (če bom), pa če ne bova ful pozna, a naju boste počakale (s prehodom)?) Imam pa še ene stvari za rihtat, tko da ne vem, če mi bo uspelo kaj spečt, sicer pa najbrž ne boste preveč hude, ko nas itak čaka ena velika pojedina user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.