tasyo
|
Mater, medtem ko sem jaz uspavala mojo punčko, ste ve oreng zaštartale s čvekanjem. Sinska!!!! Super, da si spet med nami... No, sej počasi bomo spet vse čvekice v pogonu, pol pa pridejo dopusti... Srečka, maša je danes tudi bolj spalna in ima že 2. rundo, ampak na srečo je vse zlikano - sesati pa zdej res ne morem, da je ne zbudim . Spi namreč v ležalniku. Ja, za vrata pa res, tudi sama mislim isto. Najprej morajo bit funkcionalna, seveda pa tudi lepa, ker sicer jih itak ne dam v nov domek. Na te stvari sem pa kar občutljiva. Ah ja, tole vreme je pa nek šmorn. Sploh ne vem, kako naj Lano jutri oblečem. Po moje jo bom zjutraj dala kar v žametke, pa s sabo vzela tanke hlačke in če bo vroče, bo samo v body-ju. Mah, ne bi jo rada prehladila preden gremo na morje, ampak skuhat je pa tudi ne mislim. No, sej bom neki skombinirala. NiLe, upam da ti danes mogoče uspe kakšno kitico skupaj s Tio odspat, da boš jutri v polni formi. Big mama, ti moraš bit pa res ponosna na svoje otroke... To mora bit en poseben občutek, ko vidiš svojo punco nastopat v musical-u. Hmmm, če bo naša karkoli pobrala od mamice in očija, glih najbolj umetniško nadarjena ne bo... Bo znala pa šraufat, pa zidat, pa šivat, pa elektriko vezat in podobnih stvari, v katerih midva uživava. Meni je namreč ful fajn, če dobim kakšno idejo, pa jo lahko sama doma uresničim. Srečka, sem toliko časa fotkala voziček, da se bova prej videli... Sorry. Ampak v živo si je itak lažje predstavljat. No, zdej se grem pa zrihtat in na en špancir. Pa dejte mal manj čvekat, ker ne vem, če bom imela zvečer toliko časa, da vse prečekiram!
|