|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
18.6.2008 9:42:02   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Seveda naš spalni model vleče še vedno jutranje spanje... Posledica nočnega ne-dojenja je bilo seveda to, da sem bila kot Pamela Anderson, moj pa je že razmišljal, kako bi šel danes kasneje v službo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
18.6.2008 9:47:50   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Jeee... poštar je ravnokar prinesel osebno izkaznico za našo Tio user posted image user posted image user posted image Sem pa videla, da je sedaj veljavna samo 3 leta, prej je bilo pa 5 let. 

ja šmorn...ker jaz ravno oklevam med osebno in potnim listom...ampak če sta veljavna oba isto, bomo pa kar potni list dali delat...saj ne da kam nameravam...ampak vrag si ga vedi, kdaj me kaj piči...

naša familija je bolj odpuljena...je babica pored nekaj leti šla v čistilnico...pa še ni bila odprta in je čakala in med tem gledala v izložbo turistične agencije in videla, da imajo polete na Irsko nekaj ugodno...pa ona noter, pa 2 povratni vzame...čez dva dni sta z dedijem že letela in ju ni bilo 3 tedne...ima tam kolegico iz mladih dni, ko je v Londonu študirala pa se je potem kolegica selila na Irsko...in ju je že dolgo vabila...oh ja...mogoče imamo kaj ciganske krvi v sebi...

jest pa Tosjo pogrešam...pa Sky...pa Jabolko se tud ni javila včeraj...pa Roberta je nekam tiho...le kam so se izgubile???

Lepa posadka...baby vac je res ok zadeva...kar fino potegne ven, pa še mučiti se ni treba...pa ni tako močno, kot bi si človek mislil...

Tasyo ja zdaj se splača bit kak mojster (električar, vodovodar, malar, mizar)...dobro služijo...malo je dobrih...pa še nategujejo...potem, ko pa pride moraš pa itaq zraven stat, da dobro naredi pa tako kot želiš...
glede vrat pa...vzemi taka, ki se bodo lahko čistila in na njih ne bo preveč vidna umazanija pa odtisi rok...Lana bo kmalu začela hodit in potem boš videla odtise rokic povsod...jaz pravim vedno: najprej praktičnost..potem pa lepota...ampak pasat pa mora...drugače sem jaz raje brez vrat...

NiLe ja boga reva...upam, da bo Tia malo spala in da se tudi ti posledično kaj spočiješ...jaz sem potem kar roleto do konca dol dala, pa okno zaprla in se grmenja skoraj ni več slišalo pa je pes se umiril...samo sem pa vsa zapacana v nos danes, ker sem navajena pri odprtem oknu spat...

Iza danes tolče že 2 rundo...upam, da bo spet en spalni dan...jaz se bom pa maratona v likanju lotila...upam, da ne bom dobila likalnega komolca...

pip

G.

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
18.6.2008 9:51:33   
sinskaT
Hej, SinskaT slavnostno oznanja, a je zopet virtualna frikica! Ja, končno tudi v našem koncu internet jupi! Me je Majček kr prestrašla s tistim čakanjem 8 mesecev na ta dogodek...
Najprej bi se rada zahvalila Srečki, ki me je tako pridno obveščala o srečanjih in drugem  user posted image . In fino, da je srečanje jutri, ker dons je še tko tko z vremenom. Kar računajte na naju s Hano, ki zdaj celo spi - zadnje čase ima bolj kot ne čuječe dneve, no imamo pa vsaj speče noči.

Res ste prave čveke, nažalost mi ne rata vsega prebrat, ker se še kar lovive z našo bejbo. Govora je bilo o dopustih, naj povem, da gremo letos šele v začetku sep. na Pag, v juliju in avgustu pa po en teden na Kolpo kjer mamo vikend in "korenine".

Ajde mamike salamike bodte fajn, se že veselim, da jutri kakšno v živo rečemo!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.6.2008 9:54:30   
NaTaŠa*
Dorbo jutro

O madona se mele pa zvečer velik dela s tipkanjem, upam da kero ne bolijo prsti od tipkanja user posted image .
Dobr da sem sedela ker drugače bi padla dol k sm vidla kolk ste napisale user posted image . Sem rabila kar nekaj cajta da sem vse prebrala.
Ste me tko zrajcale s to hrano pa toplimi sendviči da si bom kakšnega privoščla za zajtrk.

Vse pišete kako vaši spijo ponoč tud po 7-8h skupaj. No, ja pri nas je blo to aktualno kakšnih 14 dni nazaj. Zdaj je panoro, in sicer se zbuja skos na  2-3h. Upam da se pri nas kmal spet začne daljše spanje. Zjutraj je bla že ob 6h auf, in ni hotla nazaj zaspat do 8h, tko da zdaj spi kar v leželniku. Sam me zanima kolk cajta bo trajal.

Lep dan še naprej pa se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
18.6.2008 9:58:36   
Isabellabina
user posted image SinskaT za pogled v svet!

No mene je pa ravno zdajle klicala hčerka da so končali z vajami in lahko pridem ponjo.Namreč danes ima oz.imajo vsi učenci ,ki pojejo v MUSICLu prost dan saj že od 7.00 pridno vadijo za nocojšnjo premiero Musicla MOJE PESMI MOJE SANJE.Potem pa imajo jutri nastop v Mariboru sam še nevem lokacije.Ja potem se greva pa potepat po mestu bova šli mal na oglede za prenosnim računalnikom ,ker bi ga hčerka ful rada in morva mal prečekirat aja pa še nov fotoaparat moram kupit ,ker je tastar čist zmrznuuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
18.6.2008 10:16:13   
NiLe
Ne da se mi čisto nič ... raje sedim tule in vas berem ter klofam po tipkovnici user posted image user posted image user posted image Ravnokar sem zmazala eno porcijo ovs. kosmičev s sadjem in že razmišljam, kaj bomo danes kuhali. Najbrž kar makarone s sirom in pršutom, pa bom dala v pečico in bo simpl kosilo. Pa ko bom imela pečico segreto, bom še muffine za jutri naredila - upam, da mi jih bo uspelo čim več skriti pred lačnimi usti user posted image user posted image user posted image

Sinska; user posted image user posted image user posted image welcome back! Si videla, kako hitro je šlo.

Vijolica; glede nočnega spanja - prvi poskok pri rasti in povečanju apetita je pri 6 tednih, nato pri 3 mesecih ... ki jih bo tvoja Nataša kmalu dopolnila.

Srečka;  ja, moje oči so danes čist motne in kar ne da se mi spraviti na kavč, ker vem, da ko bom zakinkala se bo Tia zihr zbudila user posted image . Ideja o sprehajanju likalnika sploh ni slaba ... ampak ne da se mi izvlečt likalno desko user posted image

Big mamma; dobro shopingirajta s hčerko! Te bom kontaktirala na ZS, ker imam eno prošnjo.

Posadka; tudi jaz se borim s celulitom, ki sem ga v tej nosečnost pokasirala v veliki meri ... ga imam za izvoz user posted image user posted image

Ja, tudi jaz se veselim jutrišnjega srečanja, ki se ga bodo končno udeležili tudi aprilski user posted image , ki so vsi po vrsti "težkokategorniki". Bravo mamice!

Na radiu se vrti pesmica POLETNI DAN iz Poletja v školjki ... ampak zunaj je pa kot sredi aprila user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
18.6.2008 10:17:38   
Jo@n
O, sinska velkom bek!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
18.6.2008 10:17:47   
malamalinca
Ojla,
Kaja je danes prespala skoraj celo noč, dala sem jo spat ob 22.00, pa se je zbudila ob 4 ih, pojedla 80 in zaspala nazaj do 9.No, saj sem ji mogla vmes ene trikrat dat dudko, ampak, super, a ne? Se ful pozna, da je začela bolje jesti...hrana dela čudeže.Sicer pa moj otrok, tako kot oba ostala, več ali manj samo je in spi.

Včeraj me je možiček presenetil s tem, da se bo med tem, ko bom jaz z otroci na morju, prenavljalo vse tri naše kopalnice.Pripraviti morava okoli 15.000 ojrov, pa sem ga vprašala, kje bova denar dubla in je rekel da nima pojma.
Svašta.
No, sicer je pa zelo iznajdljiv, pa naj kar spelje do konca kukr ve in zna, jaz si s tem ne bom belila glave.
25.6. grem na morje z vso mojo otročarijo, pridružila (v drugi prikolici) se nam bosta takrat, ko očija ne bo tudi dedi in babi, tako da nikoli ne bom sama z vsemi tremi.

In ko bomo prišli nazaj domov, nas bojo čakale nove kopalnice in vse pospravljeno.user posted image user posted image user posted image

Majček, sem te čakala prejšnji teden, kdaj boš poklicala...pa drugič.user posted image

Srečka, menda je kar velika razlika v ceni med pasušom in pa osebno...ampak če ste bolj ciganske sorte, je res dobr, da vzameš potni list.

Bela vrtnica, upam, da vam gre dobro.

Danes imava s Kajo tehtanje, pride kar patronažna na dom in vam sporočim, koliko smo težki-jutri bo stara točno 2 meseca.

Lep pozdravček,
Tina & Kaja

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 1008
18.6.2008 10:22:54   
tasyo
Mater, medtem ko sem jaz uspavala mojo punčko, ste ve oreng zaštartale s čvekanjem.
Sinska!!!! Super, da si spet med nami... No, sej počasi bomo spet vse čvekice v pogonu, pol pa pridejo dopusti...

Srečka, maša je danes tudi bolj spalna in ima že 2. rundo, ampak na srečo je vse zlikano - sesati pa zdej res ne morem, da je ne zbudimuser posted image . Spi namreč v ležalniku. Ja, za vrata pa res, tudi sama mislim isto. Najprej morajo bit funkcionalna, seveda pa tudi lepa, ker sicer jih itak ne dam v nov domek. Na te stvari sem pa kar občutljiva.

Ah ja, tole vreme je pa nek šmorn. Sploh ne vem, kako naj Lano jutri oblečem. Po moje jo bom zjutraj dala kar v žametke, pa s sabo vzela tanke hlačke in če bo vroče, bo samo v body-ju. Mah, ne bi jo rada prehladila preden gremo na morje, ampak skuhat je pa tudi ne mislim. No, sej bom neki skombinirala.

NiLe, upam da ti danes mogoče uspe kakšno kitico skupaj s Tio odspat, da boš jutri v polni formi.

Big mama, ti moraš bit pa res ponosna na svoje otroke... To mora bit en poseben občutek, ko vidiš svojo punco nastopat v musical-u. Hmmm, če bo naša karkoli pobrala od mamice in očija, glih najbolj umetniško nadarjena ne bo... Bo znala pa šraufat, pa zidat, pa šivat, pa elektriko vezat in podobnih stvari, v katerih midva uživava. Meni je namreč ful fajn, če dobim kakšno idejo, pa jo lahko sama doma uresničim.

Srečka, sem toliko časa fotkala voziček, da se bova prej videli... Sorry. Ampak v živo si je itak lažje predstavljat.

No, zdej se grem pa zrihtat in na en špancir. Pa dejte mal manj čvekat, ker ne vem, če bom imela zvečer toliko časa, da vse prečekiram!

Neposredna povezava do sporočila: 1009
18.6.2008 10:25:27   
tasyo
Malinca, super, da je Kaja zdaj tako pridna! No, pa sej je bil že čas, da se stvari porihtajo. A vidve jutri prideta?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
18.6.2008 10:30:11   
resnično srečna
No eto...pa bo naša SinskaT tud spet z nami...zdej bodo pa začele letet strani ja he he...

Nile...tud men se ne ljubi nič...ampak prav nič...mene tole vreme tkoooo ubija...Izo pa zgleda tud ker kar vleče spanje...pa priznam, da mi kar paše...

Pred 15 leti sem pa jaz na današnji dan imela rok (vem tko dobro, ker ima moja mamica danes rojstni dan...sva en čvek udarli po telefonu in sem ji skor pozabla čestitat he he)...no ja rodila sem itaq 25.06....tko da veste, zakaj ste ta dan frej...he he...

Violica bo kar res to kar je napisala NiLe...Nataška raste...pa rabi večkrat hranjenje...sej bo bolje...

MalaMalinca user posted image user posted image za noč in spanje...pa user posted image user posted image za Kajo, ki se pridno redi...

Big mama a tvoja hčerka je zraven?...sem slišala, da so kritike odlične...bo treba malo pogledat tele: Moje pesmi, moje sanje...pa Nuška Drašček poje vlogo matere prednice he he...sem eno fotko vidla...sem skoraj umrla od smeha...glede leptopa in fotoaparata se pa splača malo tud po internetu pobrskat...ker včasih dobiš kake akcije...se kar dobi ceneje...

Jo@n... sej če papigi pokriješ kletko je tud toliko časa tiho, dokler ne odkriješ...priden tale tvoj korenjak...tko da se ne smeš nič razburjat, če čez dan odspi samo še kako kitico...ker dečko čist v normativih spančka...kar povej Jakobu, da jutri dobi medaljo za pridnost ...

She
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
18.6.2008 10:34:36   
Majček28
Daaaan, da se še jaz pofočkam

tud mi smo dons dobr spal, od 21.30 pa do 3.30 brez bujenje, potem pa ob 7h jutranja varianta in sva potem še mal nazaj smuknili, skupa, pod en kovtrček pa do 9h. Pa spet neki štrajka z dojenjem, mal povlče potem se pa začne dret. Sem jo položila v stolček, kjer ima tud svoje 'prjatlčke' obešene pa se jim tko smeja in se z njimi igra...zgleda čist zadovoljna in upam, da res ni lačna pa da, ko bo da bo oznanila. Res se obnaša kot kakšna princeska user posted image

Sinska, dobrodošla. Kakšne veze pa imaš ti pri tehl za internet? Še dobr, da sem skoz jamrala o temle internetu, drugač bi si lahko še mislila, da sem si mal izmislila vse skupi user posted image

Najmi, njami, jutri pa pojedina....Zdej pa verjetn zgleda tko, kot da bom na miting pršla samo zara hrane user posted image

Uf, kako spet dež pada, pa seem hotla it gloh mal na sprehod- do pediatra a tehtanje user posted image

Ej punce, a veste kakšne sanje sem jaz dons mela???!!!! Če napišem se bo verjetn računalnik užgal user posted image user posted image user posted image  To bo verjetno posledica tud ene debate, ki je potekala pred spanjem!!! Ni čudn, da sem hotla it pol še mal nazaj pod kovter user posted image

uuuuu, princeska kliče

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
18.6.2008 10:56:14   
Jo@n
Jo@n... sej če papigi pokriješ kletko je tud toliko časa tiho, dokler ne odkriješ...priden tale tvoj korenjak...tko da se ne smeš nič razburjat, če čez dan odspi samo še kako kitico...ker dečko čist v normativih spančka...kar povej Jakobu, da jutri dobi medaljo za pridnost ...

Kje je že tisti smeško, ki farba???

Big mama, sem ti kr malo fovš, ko vidim da tvoja hčerka nastopa v mjuziklu... Mora biti res lepo...

Tasyo, si me prov nasmejala s tistim o genih pa šravfanju... Sem mislila da sem samo jest tehnični tip ženske...

Jaz sem oprala en stroj srajc (ki se sušijo na obešalnikih, likalnik bom sprehajala tekom dneva) posušila en stroj ta malih cunjic, ki so že lepo zložene v omari, prebrala cel forum (a sploh veste kolk je to), za povrh če cajtg in današnje reklame (nič pametnega) in spila kofe in pojedla šalco kosmičev. Zdej se grem pa uštimat za sprehod, ker imam dost drnjohanja v posteljci in grem zbudit malega princa...user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
18.6.2008 11:27:36   
malamalinca
Naj gre vse v p....Sem napisala cel roman, pa me vn vrže...

Bottom line je, da se Kaja ni zredila tko k sem mislila, samo 170 g v 8 dneh in ima pri 2 mesecih težo 4170, porodna je bla pa 3230.

Plus tega mi patronažna danes reče še to, da ima najbrž povečan mišični tonus.

Tale junij bo mene fental...

user posted image
Moj triletnik mora pa h kardiologu, ker ima po škrlatinki še vedno šum na srcu.

Jutri me ne bo, ker sem preveč zafrustrirana, ko gledam vaše korenjake in nočem enga negativnega filinga med vas vnašat.
Se raje pridružim, ko porihtamo našo pupo.

čau čau

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
18.6.2008 12:09:59   
sky77
Evo še takrat ko se javim mi namesto da pošlje vse izbriše user posted image

Tako da upam da bom znala še enkrat vse povzet. Šlo je pa nekako takole user posted image user posted image user posted image user posted image

Resnično srečna evo mene. Ma ste take čvekice da vas komaj sfolgam prebrat kaj šele da bi kaj napisala. Drugače se pa pri nas doma vseskozi nekaj dogaja. Pa je bil Rok bolan in doma, pa potem je imel rojstni dan in smo praznovali. Pa delavce smo imeli ker bomo asfaltirali dvorišče pred delavnico. Tako da nam dogaja.

Drugače mala pridno napreduje. Vsake toliko malo pokašlja in zahrope tako da me na smrt prestraši, ampak ostaja zdrava. Edino ima probleme s kožo. Najprej se ji je dolgo čistila, sedaj jo ima pa tako suho da se kar lušči. Sva pa danes na pregledu dobili recept za eno kremico in upam da bo pomagala ker do sedaj ni nič. Pa še naše mere:
ob porodu: 3750g, 53cm
1. mesec: 4290g, 54,5cm
2. mesec: 5430g, 58cm
Smo prvi mesec bolj malo pridelali zaradi bolezni, ampak počasi bomo vse nadoknadili.

Imamo pa z malo en velik problem. Bejba namreč sovraži kopanje. Jo sploh ne morem navadit in prepričat da voda ni tak bavbav, ona se vsakič dere kot da jo dajemo iz kože. Ji je zadnjič kapljica vode padla v uček (ker je bil ravno Rok v akciji), ma se je drla eno uro. Jo sploh nisem mogla potolažit. Včeraj isto. Je res da smo s kopanjem začeli kar pozno zaradi njene bolezni, ampak tole je že preveč. Se moram vsakič prav psihično pripravit na njene arije ob kopanju. Imate kakšen predlog kako ji pokazati da je kopanje luštno?

Evo toliko za zdaj. Komentirat itak nimam kaj ker ne vem o čem teče debata.

Aja še to. Fotke naše bejbe si lahko ogledate tukaj: http://rok-su.moj-album.com/

papa za zdaj

Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.6.2008 12:40:03   
tasyo
Evo, naju je pa dežek pregnal s sprehoda. No ja, bova pa popoldan poskusili znova...

Malinca, meni se pa 170 g zdi čist ustrezen porast teže. Pa saj ne more kar čez noč vsega not prinest. To kar pogumno in z optimizmom naprej, pa boš videla, da bo Kaja vse dohitela.

Punce, a mi lakho poveste, kje ste nabavile baby-vac, kki ga vse tako hvalite? Sem zadnjič  v nm to zamudila, pa bi nam prav prišel, ker imamo malce težav z noskom..

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
18.6.2008 12:42:35   
sasy20
user posted image user posted image user posted image  čveke sem komaj prebrala vse. Vidim da vam je včeraj ful dogajalo...no jaz sem gledala nogomet user posted image  tako da nisem nič za računalnikom slonela. Pa še dobr ker bi drugač hladilnik spraznla user posted image .

Današja noč user posted image  je Nik mel ful zabasanga noska pa kašlov je pa kihov. Tako da sem zjutraj klicala P pa sva šla na pregled. Zmerla mu je kok ima kisika v krvi to je BP pa plučka poslušala in ušeska in gruček pogledala pa je videt vse OK. Rekla pa je da če do petka ne bo ok naj prideva nazaj.
Sedaj pa spančka in upam da ne bo bo vsak dan bolje. Je pa rekla da je veliko nahodnih otrok - zaradi vremena...res ne veš kako ga oblečt.

Joj upam da boste imele jutri lepo vreme in da se bo danes trava posušila da boste lahko uživale v pravem pikniku.

Sinska dobrodošlla spet nazaj....

Med težko kategornike pa paše tudi naš Nik...včeraj sem ga sicer tehtala ampak tako da sem najprej sebe potem pa skupaj in je blizu 7 kg....

Zdej pa sem pozabila vse kaj še moram napisati user posted image  no ko se spomnem pridem nazaj....papa

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
18.6.2008 12:55:45   
Jo@n
Ojla, midva sva s sprehoda, mali princ že spet drnjoha v vozičku, od mene pa kar teče, tako je pri nas soparno...

Malamalinca, le pogumno naprej, pa daj, pridruži se nam jutri, boš videla, kako te bo srečanje razveselilo in nafilalo z energijo. Saj ima vsaka od nas kdaj težave in slab dan, ampak daj, da jih premagamo skupaj!

Sky, sicer nisem ekspert, ampak a si morda poskusila, da se Brinči kopa skupaj s tabo ali očkom? Vem, da zahteva malo več priprav in logistike, ampak mogoče bo pa v varnem objemu mamice ugotovila, da je voda prav prijetna...

Tasyo sprašuje, kje ste nabavile baby vac, jaz pa razširjam debato, če mi katera pove, koliko je uporaben, in kako je močan, meni se zdi, da bi z njegovo uporabo malemu še možgane ven potegnila. Ali le ni tak bavbav? Se vidi, da me ni bilo na dolenjskem... user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
18.6.2008 13:21:22   
malamalinca
Jutri se dobite kdaj, kje? Izvoz Krtina, dvakrat desno, naravnost in potem bo tam gostilna Rus , kjer nas čaka big mamma ob 10???

Big mamma, koliko pa je potem še vožnje? moram zračunat kolk vroče vode s sabo vzet, ker več ne dojim..če bom slučajno kaj bolš volje, se morda pridružim.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
18.6.2008 13:29:16   
scorpiogirl
ola čvekice user posted image

tudi danes čveke že na raportu ... bo še zanimivo user posted image dobro, da se dela lepo vreme (pri nas se kaže sonček, tako da samo še počakava očka, da pride domov, pojemo in šibamo ven user posted image ). je naš mali danes s spanjem tako priden, da sem lahko zraven že obesila eno žehto, dala drugo prat (tretja še čaka), pripravila vse za kosilo, tako da samo še v ponev vržem, ko pride user posted image domov. pa cotke od user posted image sem malo presortirala in pospravila tisto, kar je že premajhno ... pridno raste, ni kaj user posted image
Sinska, super, da si spet aktivna čvekica user posted image user posted image user posted image

Malinca, ti se nam jutri kar pridruži ... boš malo "pozabila" na težavice ... jih bo potem lažje premagat user posted image

babyvac je pa tud men tko-tko ... se ne počutim lih fajn, da bi namontirala to zadevo kar na sesalec ... našemu tud ni lih prijetno še, ko mu jaz vlečem vse te zadeve iz noska user posted image imamo ta "ustni" aspirator in bomo kar na tem ostali ...

saj vem, da sem hotela en kup stvari še komentirat ... pa mi po glavi rojijo samo vaše včerajšne debate o hrani ... sem že takooooo lačna in komaj čakam, da user posted image pride user posted image

čvekice, komaj čakam (tudi zarad hrane user posted image user posted image user posted image ), da se jutri vidimo in v živo načvekamo ... dobr, da bo moj user posted image frej in ne bo rabil avta, da se mi ne bo mudilo domov user posted image

en krasen dan vsem user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
18.6.2008 13:43:56   
sky77
No pri nas pa brez baby-vaca ne mine dan. Vsako jutro zalaufam sesalec in ga priklopim da mali spucam nosek. Sicer ni najbolj prijetno ne zanjo ne zame, ampak v bolnico nazaj ne grem. Sicer pa mala rajši vidi da ji nosek spucam tako (fiziološka in na sesalec), kot da ji bezam po nosku in iščem smrkeljčke. Ji pa s to zadevico res potegnem vse smrkeljčke ven, če se malo izkašlja tudi sluz iz grla.

Samo v informacijo - imajo na infekcijski kliniki tudi tako zadevo. Sicer ni na sesalec ampak na elektriko, ampak deluje na isti princip.

Aja še kje dobiti zadevico. Na mama forumu kontaktirajte creativo, ki zadevico naroča. Še link: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=37517

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
18.6.2008 13:55:00   
resnično srečna
eto mene spet

baby vac...jaz sem ga kupila kar tako, da sem na zs kontaktirala eno RRjevko...je pa res ok zadeva...njen nadimek: Rija...pa ji nakažeš na trr denar, ona ti pa pumpico pošlje...simpl k pasulj...

jo@n...jaz ne namestim na sesalec ampak kar s svojimi usti zrak srknem...ampak sem poskusila in ni tako močno...pa še veliko lažje gre kot pa s tistimi ročnimi pumpicami...

MalaMalinca...v tednu dni naj bi se otrok zredil od 120-150g...tko da je 170g super...in ja...ne prosim te, da ju3 prideš...ampak ti že skoraj UKAZUJEM...veš kaj...jaz sem zafrustrirana pa da bo debela...pa bova skupej vse zglihale in bomo na ravno prav prišle...dej no...mal bomo počvekala, mal se sprehodile, pa bodo frustracije preč odletele...ne daj se mala malinca...veš lajf je prekratek pa preveč usran, da bi se človek frustriral...ti kar vroče mleko v termovko...pa vse skup v avto...pa bo...

Sky...sem te prav vesela...in Brina je pravi cukerček...kožica se pa najbolj uredi ravno z rednim kopanjem...sej ne bom pametna ampak: a si jo probala v čebričku?...pa tud predlog od jo@n je dober...ker verjamem, da če si ti napeta in ti je zoprno jo kopat, ker veš da se bo spet drla ona to čuti in se potem res dere...

Scorpio
super da prideta...he he...bodo vsi rojeni 15.04. na kupčku...pa očitno vreme tudi bo...ker pri nas se je začela sivina trgati in že vidim modro nebo...huraaaaa mi...ma ju3 bo fino fajn po mojem...

ekola...sem vmes imela  obiske...je moja ex tašča prišla našo pupo spet mal gledat in se čudit kako zelo je podobna velikemu bratu...in smo se kar fino zaklepetali...Iza sedaj spet spančka...jaz grem pa počasi za kosilo pripravit...pa perilo obesit...

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.6.2008 14:04:34   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

Jutri se dobite kdaj, kje? Izvoz Krtina, dvakrat desno, naravnost in potem bo tam gostilna Rus , kjer nas čaka big mamma ob 10???

Bravo, malamalinca! user posted image
Tople vode vzemi kar malo več, saj veš kakšne čveke smo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.6.2008 14:06:27   
BUBICA17
Najprej Big mamma hvala za povabilo, ampak verjetno ne bom mogla, ker grem letos prvič na morje. Mi niso dovolili it, ker sem bolj svojeglava in bi hotla v morje...no bi šla in to ne bi bilo dobro za moje ženske organe, ki imajo pred seboj še kakšno nalogo. Za jutri mi je pa mami obljubila, da greva če bo lepo vreme. Tako Joan si se zmotila...nisem na morju in zaradi tega sem zelo slabe volje.
Nič ne napišem, ker vas raje berem kokr tok redno. To pomeni včasih večkrat na dan, včasih pa sploh ne. Tipkam pa bolj poredko.
Drugače se mi je pa zgodilo nekaj zanimivega ravno danes.... Z Bubo sva zaspala okoli enajste ure, raje kakšno minuto prej. Bolj poredko spi v zibelki in danes je. Drugače spi z nama, ker pogosto noče bit v zibelki in potem zaradi ljubega miru spi z nama, ker potem se pa smejčka in to je balzam za najino dušo.user posted image  V glavnem se zbudim ob sedmih zjutri s tako bolečino v dojkah, da sem mislila, da se mi bo zmešalo. Drugače dojim enkrat vmes od tretje do pete ure zjutraj...nimava nobenega reda.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.6.2008 14:15:23   
BUBICA17
Sem mogla prekiniti, ker če je dolg sporočil potem mi zgine besedil...to je tudi razlog, da bolj malo tipkam na forumu. No še manj tipkam diplomsko, ki mi spet en teden stoji.
V glavnem sem skoraj v joku Bubo prosila, da naj čimveč in čimhitreje je. Aja zbudila sva se zaradi budilke od atija. Upala sem, da ne bo nazaj zaspal in na srečo me je rešil bolečin. Zdaj je pa uredu...sem mislila, da bom mogla pumpat. Sicer sem dala zanjo 50 evrov pa je še nisem uporabila. Saj nisem mlekarna, da bi mela še za pumpat. Sploh ne vem, zakaj sem jo kupila. Neki mi je po glavi hodilo...kaj pa če bom rabla? Saj mogoče pa bom...sam takrat ko kam grem brez tamalga nimam mleka, tko da ljubiju pripravim adaptirano mleko. Saj to sem tud kupila in je sam do treh mesecev in bo ostalo.
Zdaj pa Buba kliče, ker je naveličan, da se mora sam igrat. Pridem nazaj...enkrat.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.