Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 21:58:46
|
|
|
|
trnuljčica
|
Barby midva sva sicer prvič starša, samo nič ne komplicirava. Mali je buden in aktiven ves dan. Danes recimo je bila katastrofa... Ampak ne bom o tem. Sedaj ga ima ati, on bi se še kar igral,...pa jedellll.... V ČG ker je tam naše in mi je lažje bit "doma" kot v hotelu... v apartma in hotel kuža in nekako ne gredo. Zlasti prvi. Pediatrinja, ko sva ji omenila destinacijo včeraj (btw ima 3 otroke), je rekla samo super. Pa da bi ona šla z avtom, saj je tako malega lažje sedaj vozit na dopust kot pri 8 mesecih, ko bodo bolj zahtevni... Tudi glede aviona je rekla, da je ok. Sicer pa naš po aktivnih dnevih prespi noči kot top in bova verjetno ob 23 ali 24, ko mali ponavadi zaspi, hop v avto in via... Ponoči tudi, če ga zbudiš hitro zaspi, podnevi pa nikakor. Če pa z avtom dol ne bo šlo gladko, kar dvomim, bom jaz šla z njim nazaj z avionom.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:00:05
|
|
|
|
tasyo
|
Mmmm, tole bi zdele z veseljem snedla... mal me lakota matra, pa ne vem, kaj bi jedla . GLede na odvečno kilažo in obloge okoli bokov, stegen in trebuha, ne bi smela dati v usta nič, ampak lakota je prehuda Hja, sej tudi jaz ne bi smela, pa ravnokar bašem še en jogurt v usta - tak, z veliko sadja...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:01:33
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: tasyo NiLe, a veš, da sem ravno razmišljala enako kot ti - da je super, ker mi ni treba zdejle stat v kuhinji in pečt sirovih zvitkov s porom... A bo to v redu? PA mislila sem pripravit mini sendvičke s toastom - Majček, to idejo sem dobila od tebe, ker si bila zadnjič tako lačna... Mmmm, tole bi zdele z veseljem snedla... mal me lakota matra, pa ne vem, kaj bi jedla . GLede na odvečno kilažo in obloge okoli bokov, stegen in trebuha, ne bi smela dati v usta nič, ampak lakota je prehuda ja sej Tasyo...tkole nam sline cedit...in to tistim, ki smo lepo obložene...moj je ravno prišel s pladnom polnim sendvičkov in sedaj tukaj cmoklja kot za stavo...in ona potem napiše še sirove zvitke s porom...a če bo dobro?...slastno bo, ne samo dobro...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:02:53
|
|
|
|
Majček28
|
mi smo se pa dons crklal pri babici- taščici n je blo prav OK (vsaj kar se gostije tiče ), tamala se pa pa glih zbudila in ni čist vedla kje je pa se je začela tko dret...hudo...prvič odkar je na svet No, pa sej je dojenček in to je njena ustavna pravica, a ne!? Pa poklicel so me iz ZD Vič, da se jim je aparat pokvaru in ne morjo kolkov pregledat, zato so nama pregled prestavil na 13.8....pišuka sem bla jezna... šele čez dva mesca, kot da sem jaz kriva če jim je aparat crknu! Nile, tud jaz sem se kar mal zasekirala ko berem o tehle težko kategornikih...sicer pa more nekdo ravnotežje držat, a ne ?! Pa še za seznamček počitnic: Brina gre na morje 23.6.- 6.7. v Premanturo, pa zadnji teden avgusta in prvi teden septembra tud v Premanturo (datumov ne vem točno ). Upam da bo vreme OK pa bomo še kakšen vikend ka skočil, al pa če naju bo kdo kam povabu LAHKO NAJU TUD VE POVABTE, PRIDEVA Z VESELJEM
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:04:56
|
|
|
|
tasyo
|
Srečka, dobra si, če se ti uspe upret. Jaz nisem tak karakter, včeraj sem podlegla pizzi - po dolgem času. Jo je moj prinesel za kosilo, pa sem rekla, da je ne bom. No, pol sem jo pa za malico pohrustala kot za šalo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:05:54
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Mmmm, tole bi zdele z veseljem snedla... mal me lakota matra, pa ne vem, kaj bi jedla . GLede na odvečno kilažo in obloge okoli bokov, stegen in trebuha, ne bi smela dati v usta nič, ampak lakota je prehuda Hja, sej tudi jaz ne bi smela, pa ravnokar bašem še en jogurt v usta - tak, z veliko sadja... ej, hvala za idejo ... grem čekirat kakšen jogurt imam v hladilniku , pa mislim, da se notri valajo še marelice, pa jih naseckam v jogurt... za potolažit lakoto bo, pa še preveč kalorično ni
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:09:18
|
|
|
|
Majček28
|
kva ste me sprovocirale s hrano, pa zobe sem si že umila...ah si jih bom pa še enkrat in točno toast s sirčkom si grem narest....mmmmmmmmm kako bo dobr....a ga še kateri spečem
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:09:30
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Pa poklicel so me iz ZD Vič, da se jim je aparat pokvaru in ne morjo kolkov pregledat, zato so nama pregled prestavil na 13.8....pišuka sem bla jezna... šele čez dva mesca, kot da sem jaz kriva če jim je aparat crknu! Ej, ne se jezit ... saj veš, da od jeze rit raste in še lepoti škoduje Nile, tud jaz sem se kar mal zasekirala ko berem o tehle težko kategornikih...sicer pa more nekdo ravnotežje držat, a ne ?! Ti dam čist prav
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:10:19
|
|
|
|
tasyo
|
LAHKO NAJU TUD VE POVABTE, PRIDEVA Z VESELJEM No, če bo jesen lepa, bi pa res lahko eno srečanje napravile ob morju - pri nas na Krku je dovolj prostora... Ampak o tem konec poletja, takrat me pa res lahko pocukate za rokave - ok, za majico, ker če bo res lepo, o rokavih še ne bom razmišljala. RAzen če bom še vedno precej okrogla...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:10:30
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Srečka, dobra si, če se ti uspe upret. Jaz nisem tak karakter, včeraj sem podlegla pizzi - po dolgem času. Jo je moj prinesel za kosilo, pa sem rekla, da je ne bom. No, pol sem jo pa za malico pohrustala kot za šalo ja pa jade...nisem...sva danes jedla ene princeskine krofke v čokoladni omaku...njami...da dol padeš...in sem mojemu kar mejo narisala...da nau kaj preveč pojedel...pa taka pujsa sem...in še omakica ima 1% alkohola...ni čudno da Iza spi kot klada že od kopanja naprej...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:11:03
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Komaj čakam, da spoznam tole Majček... no, pa še vse ostale, ki jih ne poznam. ej Jo@n, sej midve se že poznava....smo se takrat na prvem srečanju vidle, v Areni (nasprot Koloseja ), sej veš tista 'ta največja afna' A se lahko še vedno na ementaler izgovarjam, ali na moj slab spomin za imena in obraze???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:11:16
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 kva ste me sprovocirale s hrano, pa zobe sem si že umila...ah si jih bom pa še enkrat in točno toast s sirčkom si grem narest....mmmmmmmmm kako bo dobr....a ga še kateri spečem Ej, Majček ... dej, nehi no ... sem si ravno naštimala "nizkokalorično" večerjo - jogurt s sadjem, ti pa pišeš o toastu s sirčkom, da so se mi začele cediti sline po tipkovnici ti, ti, ti
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:12:20
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Pa poklicel so me iz ZD Vič, da se jim je aparat pokvaru in ne morjo kolkov pregledat, zato so nama pregled prestavil na 13.8....pišuka sem bla jezna... šele čez dva mesca, kot da sem jaz kriva če jim je aparat crknu! Ej, ne se jezit ... saj veš, da od jeze rit raste in še lepoti škoduje aha, od tega rit raste...pol pa lahko dva toasta pojem
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:14:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček 28 LAHKO NAJU TUD VE POVABTE, PRIDEVA Z VESELJEM IZVIRNO SPOROČILO: tasyo No, če bo jesen lepa, bi pa res lahko eno srečanje napravile ob morju - pri nas na Krku je dovolj prostora... Ampak o tem konec poletja, takrat me pa res lahko pocukate za rokave - ok, za majico, ker če bo res lepo, o rokavih še ne bom razmišljala. RAzen če bom še vedno precej okrogla... pišuka sem ravno mislila napisat...je zadnjič Jabolko govorila, da je sanjala, da smo bile skupaj z otročki nekje na morju...in da smo ful uživale...a si predstavljate nas na morju...po mojem nas vsi prekolnejo, ker bi jeseni zagotovo bile poplave, če ne bi celo sneg že padal... ampak imele bi se pa zagotovo fino...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:16:56
|
|
|
|
Jo@n
|
Pa nehajte že s to hrano... Sva z mojim ravno povečerjala dobro 1/4 kile frišnega koruznehg hlebca direkt iz pečice... Saj kalorije sem verjetno pokurila vmes med sprehajanjem do spalnice in dajanjem malega princa spat. Anede??? S tem futrom se obnašam, kot da moram vse, kar me je med obšlo, not prnest...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:23:26
|
|
|
|
NiLe
|
No, medtem, ko se eni mastijo s sendiviči, svežim kruhom ipd. jaz žulim višnjev jogurt s svežimi borovnicami (hvala, tašča ), pa še sezam sem si notri natresla, da bo več mleka Ampak tiste sirove palčke od Tasyo mi pa ne gredo iz glave, pa na pitulice sem se spomnila ... mhm, še dva dni, pa jih bom spet jedla . Joan, kakšne boš pa naredila, če ni skrivnost? Jaz jih vedno drugače naredim ... jih imam pa fuuul rada.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:24:42
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Barby midva sva sicer prvič starša, samo nič ne komplicirava. Mali je buden in aktiven ves dan. Danes recimo je bila katastrofa... Ampak ne bom o tem. Sedaj ga ima ati, on bi se še kar igral,...pa jedellll.... V ČG ker je tam naše in mi je lažje bit "doma" kot v hotelu... v apartma in hotel kuža in nekako ne gredo. Zlasti prvi. Pediatrinja, ko sva ji omenila destinacijo včeraj (btw ima 3 otroke), je rekla samo super. Pa da bi ona šla z avtom, saj je tako malega lažje sedaj vozit na dopust kot pri 8 mesecih, ko bodo bolj zahtevni... Tudi glede aviona je rekla, da je ok. Sicer pa naš po aktivnih dnevih prespi noči kot top in bova verjetno ob 23 ali 24, ko mali ponavadi zaspi, hop v avto in via... Ponoči tudi, če ga zbudiš hitro zaspi, podnevi pa nikakor. Če pa z avtom dol ne bo šlo gladko, kar dvomim, bom jaz šla z njim nazaj z avionom. Trnuljčica čestitam...potovanje z avtomobilom je za dojenčke najboljše...ko je treba dojiti pač ustaviš...ko previjaš enako...pa še sam si svoj gospodar in se onašaš in prilagajaš tako kot dojenčku paše...verjemi, da je s takimi malimi pikci najlažje potovati sedaj... vse čestitke, da ne kompliciraš pri prvem in se navajaš tudi na to, da pač nimaš zaspančka, čeprav verjamem, da je včasih težko... glede tega kam gremo lahko z dojenčki in kužki drugače na morje, če človek nima česa svojega, je pa že Skorpio pisala, kako je tako mesto težko najti...ljudje pač ne marajo majhnih otrok in živali kot gostov...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:25:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe pa na pitulice sem se spomnila kaj so sploh to pitulice?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:30:53
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe pa na pitulice sem se spomnila kaj so sploh to pitulice? Torej... osnova je listnato testo in skuta, potem pa poljubno delaš različne nadeve ... od pršuta, zelenjave, mesa, tune ... kar imaš rad. Izgleda pa tako kot kakšno gnezdece ... je pa njamiii in super stvar, če dobiš goste, še vsakdo, ki je to sprobal, je bil navdušen ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:32:43
|
|
|
|
NiLe
|
Ej, Majček, a si se najedla??? Sej če bi imela toaster na pultu, bi se zdele že zihr pekli toastki, tko se mi pa ne da vlečt iz omare
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:34:43
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe pa na pitulice sem se spomnila kaj so sploh to pitulice? Spominja na majhen sirov burek... Tko, v roko za prijet in dvakrat za ogriznit. Nile, delam kar po receptu iz kulinarike, pač jajček, pa kisla smetana in skuta. Zadnjič je bilo notri še nekaj feta sira, sedaj pa bodo brez. Njami, midva bi najraje zmazala kar cel pleh. Vsak . Sprašujete za morje, mi gremo v 2/2 avgusta v bližino Šibenika. Komaj čakam. Naš mali princ pa zadnje dni protestira pri uspavanju, gleda kot čuk, kakor začuti položaj "horizontala" pa se dere kot jesihar... Mislim, če nimamo krčkov, imamo pa druge probleme. Smo se prej več kot uro pogajali, mirili, pestovali in kar je še drugih uspavalnih tehnik. Edino dojila se nisva, ker mu je skoraj čez ušesa ven teklo. No, vidim da je že Nile vse o pitulicah napisala... Boste pač 2x prebrale..
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 17.6.2008 22:37:03 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:48:22
|
|
|
|
resnično srečna
|
zveni super... joj kako grmi...naš pes je čist bogi...upam, da bo kmalu nehalo, ker drugače bo kriza...ga bom mirila celo noč... Iza je danes tudi sama zaspala...sem jo samo po dojenju položila v košek in jo je takoj zmanjkalo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:53:46
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, češplce male, a še ne spite.... Porka duš s to hrano prav provocirate....jaz pa vsako jutro tko pridna na orbitreku... Zdej se mi pa sline cedijo... ampak NE BOM jedla.... Sem si že zobke umila in sem že v pižamci.... Kaja je pa danes čist morto, izgleda da si nabira energijo za četrtek ko bo tolk novih fantov spoznala....zdaj pa tolče beauty sleep Je zaspala že ob 20.... Tko da upam, da bo doooolga nočka, ko zunaj tko pada dežek da ni kaj drugega za počet kot spat....no ja....razen RR al pa Možek me kliče.... grem papa Nočko....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 22:56:14
|
|
|
|
NiLe
|
Zunaj pa fuuul grmi, pa spet fuuul dežuje ... upam, da se čez noč zlije in da nas jutri pričaka sonček Zdele pa šibam mirit srednjo , ima bolj rahel spanec in jo je grmljenje zbudilo ... Nočko !
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.6.2008 23:04:14
|
|
|
|
Majček28
|
no fuzbala je konc, toastki so na varnem v želodčku, zajček mi j še enkrat zobke umil, možek je šel spat, princeska tud že drnjoha, samo še jaz klofam po tikovnici.....cel žur, a ne Tud jaz sem se že sprašvala kaj so to pituljice, pa mi je blo mal mim za vprašat....se mi je zdel kot da sam jst ne vem in mmmmmm definitivno za v želodček. Joj babe, a ve sploh veste kolk sem jst požeruha. Mogoče me bo na morju mal minil, ko se bom v kopalkah gledala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.